ciociapolcia 26.09.06, 18:38 A wiec taki maly konkurs otwieram :). Zobaczymy jak się sprawa rozwinie... Do dziela! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_nadia Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 27.09.06, 10:26 chodzi o wiązankę słowną? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 27.09.06, 21:43 Oczy-wiscie :). Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja skopiowałam :) 28.09.06, 16:58 rozpieprzyli moja grupe cwiczeniowa i kurwa bede z jakimiś siurami jebanymi.kurwaaaaaaa jego w dupe palec!chuje pierdolone....bleeeeeeeee ide se kurwa setke walne.pierdolona uczelnia! Odpowiedz Link Zgłoś
diabla ee? 28.09.06, 22:49 eee, ciotka wyjebałas mojego posta czy sam sie wyjebal w kosmos? :) dla inspiracji i w razie gdyby moj poprzedni post nie byl zamierzonym dzialaniem Matki Ciotki link (najwyzej znow wytnie, eee tzn wyjebie) :P forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35110&w=32568683&a=35007386 Odpowiedz Link Zgłoś
diabla sorry 28.09.06, 22:58 mój post w najlepsze sobie siedzi poniżej, tylko ja pizda ślepa jestem :] Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: ee? 29.09.06, 08:56 No diabla, oczy ci mgłą zaszly ;P. Ja tu z naszych nikogo w kosmos wyjebywac nie mam zamiaru :))). Odpowiedz Link Zgłoś
diabla Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 28.09.06, 22:42 Na dyniowym byla kiedys inicjatywa, coby zrobic taki konkurs pt. "Rzut wielkim chujem", ale jakos nie bylo wielkiego odzewu. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik290 Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 01.10.06, 22:50 SRAM WASZYM MATKOM W CIPE i jak wygralem? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 02.10.06, 07:27 Zdecydowanie - nie... Oklepane. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 05.10.06, 09:20 ale jakto? tak wszystkim na raz? zdolniacha. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 05.10.06, 09:34 To nawet przy krwawej dezynterii trudne do wykonania... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 06.10.06, 13:39 beznadziejny wątek, kto go założył? chyba ktoś kto ma nierówno pod sufitek bleee Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 06.10.06, 22:06 Nie mam sufiteka... Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 07.10.06, 10:41 pod-sufitek, to coś jak kanapotapczan? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 25.10.06, 22:23 Tapczanopolka :). Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 07.10.06, 10:43 wielorak napisała: > beznadziejny wątek, kto go założył? wyśil zwoje mózgowe, to się dowiesz, kto założył owy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-n-i-e-sz-k-a Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 25.10.06, 22:03 Ja pierdolę, kurwicy chyba dostanę, chuj mnie strzeli i wszystko rozjebię. Mam dziś, kurwa, bardzo zły dzień. Chuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 25.10.06, 22:23 O, Agnieszka, bardzo ladnie :). Odpowiedz Link Zgłoś
iga74 Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 31.10.06, 22:39 Jedwabiście zaczął mi się dzień...tłumiłam w sobie wszystkie jedwabie tego swiata i nareszcie eksplodowały mocą porządnej kutwy i kuffy i innych ciepłych, miękkich atłasowych brzmień... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 31.10.06, 23:36 Atlasowe? Ja tam mam wlasnie takiego wkurwa, ze tylko same zelazne, zeliwne, zardzewiale i jak styropianem o szybe mi plyna... Ale ladne :). Odpowiedz Link Zgłoś
iga74 Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 01.11.06, 12:36 Jedwabiście zajebiście zaczął się dzień i choć jedwabie niosą ze sobą ciężar zakurwisty..Nie wszystko złoto co się jedwabi miękko:)))i chuj mnie strzela z wielu powodów.A tak nie lubię nimi rzucać.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 01.11.06, 14:17 Iga, Ty wez jakis tomik wydaj :))). Odpowiedz Link Zgłoś
iga74 Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 02.11.06, 13:14 Próbowałam...,wyrazy :"dupa" i ciemność" pojawiały się w każdym wierszu.Wydawca odrzucił.Potem był ktoś , kto napisał do nich muzykę i muzyka zagłuszyła wszystkie słowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 02.11.06, 15:07 Hmmm, musisz byc uparta :). Na jednym wydawcy swiat sie nie konczy :). Odpowiedz Link Zgłoś
elladan14 bogini chujosis 03.11.06, 19:53 kurwa twoja pierdolona w dupe chuja mać! (moja ulubiona) tudzież z powiedzonek: bogini chujosis, jebał cie martwy pies sąsiadów... Odpowiedz Link Zgłoś
cztery.strusie Re: bogini chujosis 04.11.06, 20:34 O wpizdu kurwa do dwudziestej trzeciej potęgi razy trzysta chujów do dwieście pięćdziesiątej ósmej razy osiem kurew każda do sześcianu i chuj pierdolony do potęgi jedynka i dwieście zer, napisałabym to kurwa inaczej, ale nie wiem jak się ten pierdolony kurwa indeks górny kurwa robi. Uff. A teraz idę śpiewać kołysanki. Odpowiedz Link Zgłoś
adamick No to autentycznie sie wyzyje bo mam nerwa 04.11.06, 22:41 Skurwysyny w dupę srakojebcy jebani szmaciarze żeby chuj ich w dupe strzelił pierdolone bambusy nie dali mi podwyżki, kuuurrrwa jego mać to ja w pizde zapieprzam jak popieprzony jeleń od zmierzchu az do świtu, a tym skrawaciałym pizdolcom szkoda 50 zł podwyżki, co by chujom szkodziło zebym z 750 zł które z łachy mi płacą od 2 lat dać mi 800 zł. Chuje chuje chuje chuje Pierdole zmieniam tą jebaną popierdoloną robotę, szukam nowej albo wypierdalam z tego kaczego bajzlu No to się wyżyłem Odpowiedz Link Zgłoś
luana4 Re: adamick już cię lubię :) n/t 06.11.06, 13:50 a takie rodem z Balkanow: jebie twoje 1-kilogramowe dziecko, martwa, krwawa matke i siostre w srodek p... brrrr, straszne, ale prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
myszonka1 Re: No to autentycznie sie wyzyje bo mam nerwa 06.11.06, 19:23 Adamick,ja przy Tobie wymiękam........z ust mi to wyjąłeś Odpowiedz Link Zgłoś
sram_na_pisiorkow Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 06.11.06, 14:34 Chuj,kurwa,pizda,cipa,świnia,jebana raszpla. Tak codziennie witam miejsce pracy;) Odpowiedz Link Zgłoś
ola741 Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 06.11.06, 19:15 Cześć ja kiedyś słyszałam coś takiego "a żeby ci ty gnoju pierdolony chuje na mogile wyrosły" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ethlin Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 06.11.06, 19:30 Olu - oplulam monitor :-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ola741 Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 06.11.06, 19:57 Ethlin,jak przeczytałam Twoją odpowiedz to zrobiłam to samo.Do teraz się chichram.Pomyśl tylko że ten tekst to słyszałam w autobusie.Pasażerowie się zmieniali a ja jechałam i się śmiałam aż do samego domu:-)Wariatka. Odpowiedz Link Zgłoś
myszonka1 Re: Konkurs na najpiękniejszą wiązankę ;P 07.11.06, 00:18 Szanowna ciociu, ja proponuję zaprosić ewelinke 1234.Ona to robi super.Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś