saqqara 17.03.03, 09:28 kocham kocham kocham kocham kocham kocham kocham i kochac nie przestane tak mi dopomoz Bog przysiegam na moj ojczysty smród!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia_ Re: KOCHAM NATIONALE NEDERLANDEN!!! 17.03.03, 09:31 Coooooooooooo sie się stało???? Ktoś ci coś zrobił???:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: KOCHAM NATIONALE NEDERLANDEN!!! 17.03.03, 09:36 Nooooo, ja siem staram ostatnio, jesli wiesz co chce powiedziec;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: KOCHAM NATIONALE NEDERLANDEN!!! 17.03.03, 09:36 alez nikt mi nic nie zrobil, albo inaczej, zrobil mi, ale dobrze!! zostalam uswiadomiona jak ciemna zaciankowo-polska masą jestem i od dzis obiecuje solennie: kochac obce firmy mnie oszukujace, smrody mnie otaczajace, pluc na swoje i robic we wlasne, nie tylko gniazdo!!! i licze na to ze ja rozpoczelam dyskusje na temat milosci do obcych nacji a na koniec bedziemy sie rozwodzic nad tym, jaki sos do makaronu pasuje najbardziej!! Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: KOCHAM NATIONALE NEDERLANDEN!!! 17.03.03, 09:48 dzisiaj chyba wyjatkowo duze stezenie smrodu w warszawie, skoro Shaki ma halucynacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: KOCHAM NATIONALE NEDERLANDEN!!! 17.03.03, 09:50 Grooszku, chyba wiem, choć ja młoda jestem i nie wiele jeszcze w życiu widziałam...:)))))) Saqq!!!Jasna cholera, ty jeszcze pod siebie zaczniesz!!Przerażasz mnie...:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: KOCHAM NATIONALE NEDERLANDEN!!! 17.03.03, 10:01 Randia dbajac o czystosc innych gniazd zaczelam robic pod siebie juz rano wiec w chwili obecnej siedze na wielkiej kooopie gooowna, o! Cycek stezenie smrodu jak diabli, ale nie wystarczajaco duze zebym powiedziala ze kocham nie tylko nacje obce ale rowniez i Ciebie:P Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: KOCHAM NATIONALE NEDERLANDEN!!! 17.03.03, 10:13 Slonko, znamy sie nie od dzisiaj, potrzebujesz wakacji, a ja moge ci je zapewnic:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: KOCHAM NATIONALE NEDERLANDEN!!! 17.03.03, 11:03 ok, ja tez potrzebuje wakacji. Empek wyslij swoja karte kredytowa z PIN-em albo czek na 10.000 pln i bedzie cool. aha, Ty nie przyjezdzaj - nie jestes potrzebny;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: KOCHAM NATIONALE NEDERLANDEN!!! 17.03.03, 11:08 tylko 10.000?? a co ty masz zamiar zwiedzic? czarnobyl zdroj? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: KOCHAM NATIONALE NEDERLANDEN!!! 17.03.03, 11:10 Empek nie chcialam byc zachlanna - 10.000 na tydzien mi wystarczy. a tego kurortu, co mi go polecasz nie znam, wiec nie skorzystam, ale Ty sobie tam wypoczywaj bez przeszkod;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: KOCHAM NATIONALE NEDERLANDEN!!! 17.03.03, 11:14 kobieto, 10.000 wydasz na dworcu glownym w krakowie, zaraz po przyjezdzie, a pozostale 6 dni masz zamiar pusta jak beben rolling stones'ow chodzic? :))) 10.000 u nas w dwoch rozdaniach sie rozklada:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: KOCHAM NATIONALE NEDERLANDEN!!! 17.03.03, 12:20 primo - ja sie do tego przysiolka Krakowem zwanego nie wybieram;) secundo - a nawet jak gdyby, to dlaczego ja mam cale 10.000 na dworcu wydac? ja wygladam cool'ersko wiec mnie zadne skiny ani zule nie zaczepia;) a skoro Ty wygladasz jak wygladasz i masz problemy ze spokojnym przejsciem przez dworzec, bo Cie wszystkie menele haltuja i mowia: "wyskakuj szczylu z kasy albo lune!", no to sorry, trudno, wspolczuje;( moze powinienes na silownie troche pochodzic, co?: ;))))) emperor napisał: > kobieto, 10.000 wydasz na dworcu glownym w krakowie, zaraz po przyjezdzie, a > pozostale 6 dni masz zamiar pusta jak beben rolling stones'ow chodzic? :))) > 10.000 u nas w dwoch rozdaniach sie rozklada:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: KOCHAM NATIONALE NEDERLANDEN!!! 17.03.03, 14:08 hahahaha, wygladasz tak cool'ersko ze w cyrku mozna by bylo na tobie zbic niezla fortune :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: KOCHAM NATIONALE NEDERLANDEN!!! 17.03.03, 15:35 cos Ty! ja umiem trzezwo patrzec na swiat;) wiem, ze zadnej fortuny w cyrku nie zbije;( jedynie skromne pare zlotych moge zarobic i to tylko w przypadku, gdy bede pokazywac Ciebie jako tresowanego orangutana - hahahahahaha;)))))))) emperor napisał: > hahahaha, wygladasz tak cool'ersko ze w cyrku mozna by bylo na tobie zbic > niezla fortune :)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: KOCHAM MOJEGO MLENZUSIA!!! 17.03.03, 10:56 poprawilam Cie, Luba, bo przeciez to chcialas napisac: PRAWDA?! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: KOCHAM NATIONALE NEDERLANDEN!!! 17.03.03, 11:02 acha, czyli to kolezanka saqqara byla ta zaatakowana przeze mnie niby..... co do nationale nederlanden to powiem tyle, ze na ile wiem, menagerow to oni maja polakow.....to raz....... co do ubezpieczycieli ogolnie, i do wszystkich innych wariatow inwestujacych w polsce, to sie chyba szanowne grono zgodzi na piekny fakt kupowania ustaw w polsce za niewielka sumke, tak samo jak za prezenty mozna byc zupelnie szanowanym inwestorem na terenie gminy, mimo ze polowy tego co rywin chcial od michnika nie wyplacilo sie polskim firmom....no akurat o tym nie bylo az tak glosno......to dwa..... wcale nie musisz saqqara robic we wlasne gniazdko, tak jak to juz powiedzialam raz, no ale chyba do ciebie to nie dotarlo jakby,wiec rob jak uwazasz w sumie..... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor spokojna jesien... 17.03.03, 11:10 ... emerytura sie zbliza wiec Shaki panikuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: spokojna jesien... IP: *.chello.pl 17.03.03, 11:28 Empek, opowiedz Szaki jak to jest na emeryturze, zeby wiedziala jak to wyglada z Twojego doswiadczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: spokojna jesien... 17.03.03, 11:33 zajebiscie! szampan i dziwki, to co lubie najbardziej!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Mlenzusia tez kocham:)) 17.03.03, 11:56 ale Empecjusza juz wogole wiec jak sie Cycek nie uspokoisz to Ci zrobie masakre i zadna dziwka na Ciebie nie poleci:)) a za wakacje spasiba, ale ja sie do Twojego zakladu nie zapisze, nawet gdybys mi oferowal taki sam jak Twoj gustowny fartuszek we wzorki:P Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Mlenzusia tez kocham:)) 17.03.03, 12:22 jakie tez?! jakie tez?! przede wszystkim i tylko i wylacznie!!! ps. chyba mnie dawno w domu nie bylo.... bo cos sie pozmienialo....;( Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Mlenzusia tez kocham:)) 17.03.03, 12:25 Tera ja sie Twa luba opiekuje,hehm. I Ona sobie to baaaardzo chwali:))). Jak widac, nic nie zastapi opiekunczego sasiada, heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mlenzusia tez kocham:)) 17.03.03, 12:39 wiedzialam. ja zaczne od wyznan pod adresem NN a skonczy sie kto kogo kocha i dlaczego:) a mialo byc biiiiipppp o sosie do makaronu!!! prosze sie trzymac scenariusza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Mlenzusia tez kocham:)) 17.03.03, 12:50 Siusiak strzelil scenariusz:). Nie wciagniesz mnie w rozmowe na temat sosu do kluchow:). I nie probuj, bo mi w brzuchu burczec zaczyna:). p.s. Coreczka sie o odwiedziny w swej diabelskiej jamie doprasza:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mlenzusia tez kocham:)) 17.03.03, 12:59 hehehe, jaki makaronik?:)))chodzi o ten pyszny... pachnacy... goracy...mmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Mlenzusia tez kocham:)) 17.03.03, 13:03 Zielony, tera to Ty mi flaszke Jasia Wedrowniczka wisisz, nie zapomnijaj!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Mlenzusia tez kocham:)) 17.03.03, 13:07 Twa luba mi sie skarzyla, ze w temacie "cos mi wisi" ostatnio jakies experiences miewasz;)). A spacer z d zonym nie glupim pomyslem moze byc...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: spokojna jesien... 17.03.03, 12:15 Empek, Ty chyba masz emeryture z EGO: szampan pijesz ustami sasiada, a dziwki ogladasz podczas emisji Rozowej Landrynki;))) emperor napisał: > zajebiscie! szampan i dziwki, to co lubie najbardziej!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Only, a atakowalas mnie ? 17.03.03, 11:54 bo ja sie nie poczulam, ale moze powinnam? jesli chodzi o moje wyznanie milosne to nie bede sie tlumaczyc. od dzisiaj kocham i juz! i bede kochala bez wzgledu na to czy to co mnie kocha kopie mnie w tylek z usmiechem na ustach bioarac za to jeszcze kase(mniej przyjemne) czy bez usmiechu i tez za kase (bardziej pozadane). a jesli chodzi o zrozumienie tekstu pisanego, nie mam z tym jeszcze problemow i doskonale zrozumialam o co szlo ale ze ja zasciankowe bydle jestem to bede robic w gniazdko... musze jedynie sprawdzic zasieg mojego tylka, bo moze sie okaze ze nawet jak sie napne to i tak poza moje gniazdko nie poleci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Only, a atakowalas mnie ? IP: *.kabel.telenet.be 17.03.03, 12:05 jasne, saqqara...... jeszcze dodaj ze to ja cie od zasciankow gdzies wyzwalam, podaj dowody, i juz bede szczesliwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Only, wyciagasz za daleko idace wnioski! 17.03.03, 12:34 nawet mi do lba nie przyszlo ze cos takiego sugerowalas! ja sama wiem ze zasciankowe bydle jestem i tyle! kocham NN, kocham kocham kocham.... Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek No dobra... 17.03.03, 11:57 Przyznaje sie - Nationale niedercostam to moja nowa ksywa - Szaki tak mi szpecze do ucha, gdy jest jej dobrze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: No dobra... 17.03.03, 12:37 ja sie odwdzieczam i mowie: plusnet, plusnet:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: No dobra... IP: *.net-technology.com.pl 17.03.03, 12:43 saqqara napisała: > mam cos zdjac? > :) Ooooojjjjjjjj lepiej nie :)))) no chyba ze ten watek z forum Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: No dobra... 17.03.03, 12:45 hehehe, nie da sie, bedzie Cie w oczy kul! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: No dobra... IP: *.net-technology.com.pl 17.03.03, 12:49 saqqara napisała: > hehehe, nie da sie, bedzie Cie w oczy kul! > ;) Od razu klul ot po prostu jako ta rzesa bedzie troche niewygodny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: No dobra... 17.03.03, 12:56 jak tylko troche to nie narzekaj, pomysl ze moglby bardziej uwierac:P Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: No dobra... 17.03.03, 13:14 saqqara napisała: > jak tylko troche to nie narzekaj, pomysl ze moglby bardziej uwierac:P Ja nie narzekam to tylko Ty sięciskasz i chcesz coś zdejmować Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: No dobra... 17.03.03, 13:36 jak nie przestaniesz marudzic to zdejme buty... Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: No dobra... 17.03.03, 13:41 saqqara napisała: > jak nie przestaniesz marudzic to zdejme buty... TO JEST ZDECYDOWANIE CHWYT PONIŻEJ PASA .... no chyba że stoisz na głowie choc po chwili zastanowenia znajac Twoją rezolutność może sięokazaćże założyłaś buty na ręce hymmm... Odpowiedz Link Zgłoś