falka32 28.11.06, 20:49 Ale ujęcie, panie dzieju! Czemu ona nie wyciągnęła wtedy spluwy i nie strzeliłą tej dziwce w plugawą gębę, mówiąc coś w stylu "nie chce mi się z tobą gadać"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panisiusia Re: Hanka na tle zachodzącego słońca 28.11.06, 20:56 Kurcze, wahałam się, czy łapać snapszota, czy nie. No i ostatecznie nie zrobiłam. Ale byśmy tapety mieli... Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: Hanka na tle zachodzącego słońca 28.11.06, 20:57 falka32 napisała: nie > strzeliłą tej dziwce w plugawą gębę Oj, zaraz "dziwka"... przecie się z Mareczkiem nie puściła. A już na pewno nie za pieniądze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: Hanka na tle zachodzącego słońca 28.11.06, 20:59 Mnie tam bardziej zainteresowały dachy, które wyrosły za oknem Kamizelowej kuchni w ciągu jednej nocy. Dotychczas to tam jeno zawsze błękitne niebo było.... Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Hanka na tle zachodzącego słońca 28.11.06, 21:25 a mnie przeraziła Graża jak popatrzyła na Zaczesa przed pubem.Wyglądała normalnie jak Carrie tuż przed zmasakrowaniem szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Klata Zaczesa 29.11.06, 09:56 sie pokazał z ta klatą po raz pierwszy(?) --------------- jeszcze NIKT mnie tak nie upokorzył! NIKT! to co? Zaczes..hę, hę..nie STANĄŁ na wysokości zadania, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: pytanie do "menszatek" 29.11.06, 10:57 Która z Was po takim tekście, takiej zdziry nie przygruchałaby jej w paszczę ...ot tak z liścia? Ja się zapytuję, bo nie wiem czy ja nadpobudliwa i agresywna jestem? bo ja w 100% jestem pewna że za kłaki bym wyszarpała a potem się poryczała z żalu, że nie wydłubałam jej oczu.....no i trochę z niepewności ...i tak poprostu jak baba z rozpaczy:-( Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: pytanie do "menszatek" 29.11.06, 11:00 Komus w mordę bym dała napewno, niewiem czy nie obojgu - na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: pytanie do "menszatek" 29.11.06, 13:04 można by też wyjąć z portfela ze 100 zł i zamiast walić w ryj wręczyć ze słowami: "MĄŻ BYŁ Z PANI USŁUG RZECZYWIŚCIE ZADOWOLONY, CHCIAŁABYM UREGULOWAĆ..." Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: pytanie do "menszatek" 29.11.06, 13:11 dobre, dobre kiedys czytalam ze jakas zona wrociwszy wczesniej do domu zastala meza z jakas kobitka w lozku opanowala sie, wyjela 100zł i podajac mezowi powiedziala: zaplac pani kochanie. a przy okazji sceny H i G tez pomyslalam natychmiast: daj jej w morde, z liscia albo z plaskacza zeby kurwie ucho sie nogami nakrylo Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: pytanie do "menszatek" 29.11.06, 13:36 A czemuż znowu Grażę lać? Czy to Graża Hanuś na ślubnym kobiercu wierność przyobiecywała? Zaczesa rąbnąć w ryj profilaktycznie-zapobiegawczo. A co tam. A potem wyjaśnić, czy się należało, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: pytanie do "menszatek" 29.11.06, 13:39 przemoc w rodzinie? to nie po chcrześcijańsku moze jak się ukorzy- wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: pytanie do "menszatek" 29.11.06, 14:08 a w morde to sie jej nalezy ze klamie bo gdyby faktycznie napalony zaczes ja puknal to co innego ale on byl wierny hance a zdzira sieje zamet i klamie Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: pytanie do "menszatek" 29.11.06, 14:37 nioma napisała: > a w morde to sie jej nalezy ze klamie > bo gdyby faktycznie napalony zaczes ja puknal to co innego > ale on byl wierny hance a zdzira sieje zamet i klamie No co, zdesperowana jezd.... Gdyby sie ukorzyła przed Handzią, to byśta nie mieli na kim psów wieszać ino jęczeli że nuuuuudą wieje, bo tak poprawnie i po bożemu się życie w MjM toczy... :D P.S. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Żeby ocenić, trza się znaleźć i po jednej i po drugiej stronie coby wiedzieć, jakie mogą być odczucia każdej ze stron, że tak zakończę filozoficznie... P.S. II Ja to mam obawy, że ta aktorka która Grażynę gra bedzie miała z letka przekichane, jak nic jakieś bogobojne ludzie, filmu od rzeczywistosci nie odróżniające, będą na nią z mordą, a może i z pięściamy, na ulicy napadać.... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: pytanie do "menszatek" 29.11.06, 14:41 ja znam zycie z roznych stron mi przyprawiono rogi ja przyprawilam mialam rozmowy z kochanka ex meza ex maz mial starcie z moim facetem wiem sporo na te tematy wiec moge co nieco powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: pytanie do "menszatek" 29.11.06, 15:20 lepiej nic o tych rogach nie mów! czasem lepiej nie wiedzieć! :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: pytanie do "menszatek" 29.11.06, 15:30 z rogami to przeszlosc od ponad 6 lat jestem wierna jak pies (suka?) i jest miz tym najcudniej w swiecie Odpowiedz Link Zgłoś