15.11.01, 10:33
Mezczyzni uskuteczniaja milosc, by zdobyc sex, kobiety uskuteczniaja sex, by
zdobyc milosc- co jest bardziej moralne ?
Obserwuj wątek
    • czort Re: DYLEMAT 15.11.01, 10:37
      A gdzie ty w sexie widzisz moralnosc?
      • mario2 Re: DYLEMAT 15.11.01, 10:38
        chodzi o sposob osiagniecia celu. A sex sam w sobie jest moralny- byle nie z
        zakonnica :o)))
    • mag_nolia Re: DYLEMAT 15.11.01, 10:38
      I jak Wam się podobają prowokacje Mario???
      hm, temat całakiem...ciekawy...
    • Gość: neo Re: DYLEMAT IP: 9.67.96.* 15.11.01, 10:38
      oczywiście że to drugie!!
      przynajmniej dla nas:))) (i moralne i przyjemne)
      • Gość: deska Re: DYLEMAT IP: *.acn.waw.pl 15.11.01, 10:45
        to chyba kolejna próba generalizowania, ale w sumie jak każdy stereotyp, po
        częsci jest to prawda.
        ale nie rozumiem, po co w tym wszystkim siedzi pytanie o moralność. chyba nikt,
        ani kobiety, ani mężczyźni, uskuteczniając praktyki opisane wyżej nie
        zastanawia się nad moralnością...raczej każdy się usprawiedliwia: cel uświęca
        środki, etc. (absolutnie nie popieram tego bzdurnego stwierdzenia).
    • Gość: Zuza Re: DYLEMAT IP: *.*.*.* 15.11.01, 10:43
      Powiedzialabym, ze mniej niemoralne jest to drugie z uwagi na "szlachetniejszy"
      cel :)))

mario2 napisał(a):

> Mezczyzni uskuteczniaja milosc, by zdobyc sex, kobiety uskuteczniaja sex, by
      > zdobyc milosc- co jest bardziej moralne ?

• mag_nolia Re: DYLEMAT 15.11.01, 10:46
      a co Ty możesz wiedzieć o moralności???
      A co i w jakim celu uskutecznia wrzeszczący Mario?!
      • mario2 Re: DYLEMAT 15.11.01, 10:47
        w tym wzgledzie wiem, ze nic nie wiem. Ponoc to juz duzo.
        I nie wrzeszcze :o)))
        • mag_nolia Re: DYLEMAT 15.11.01, 10:48
          o tym , że nic nie wiesz w tym względzie wiedzą wszyscy, po co więc poruszać
          słowa, których znaczenia się nie zna?
          • jasmina_tdi Re: DYLEMAT magnolia 15.11.01, 10:52
            Mario po prostu nie wie, co uskutecznić! Czy to pierwsze czy to drugie?! Z jednej strony by
            bzyknął, ale z drugiej może i zakochał. Może miłosna euforia ma negatywny wpływ na potencję,
            dlatego chłopak się zastanawia.
            • mag_nolia Re: DYLEMAT magnolia 15.11.01, 10:54
              to nie miłosna euforia tylko towarzyska frustracja Jasminko, ale z drugiej
              strony zaręczył się, więc powinien to jakoś łagodniej przechodzić
            • mario2 Re: DYLEMAT magnolia 15.11.01, 10:54
              u mnie euforie tylko niebieska tabletka i zielone oczy moga wywolac.
              magnolio- nie wiem, ale chce sie nauczyc. Na to ponoc nigdy za pozno nie jest.
              • mag_nolia Re: DYLEMAT magnolia 15.11.01, 10:56
                Jasmina, masz zielone oczy???
                Może Tobie uda się naprawić tego wybrakowanego palanta
                PA!
                • jasmina_tdi Re: DYLEMAT magnolia 15.11.01, 10:58
                  No nie wiem - ja jak coś rozkręcę, to potem nie mogę złożyć :-)))) zielone oczy tu nic nie pomogą!

mag_nolia napisał(a):

> Jasmina, masz zielone oczy???
                  > Może Tobie uda się naprawić tego wybrakowanego palanta
                  > PA!

• jasmina_tdi Re: DYLEMAT magnolia 15.11.01, 10:57
                Mario zaręczyłeś się????? Aaaaaaa.... to stąd te dylematy! Ona myśli, że ją kochasz, a Ty chcesz ją
                tylko do wyrka zaciągnąć..... jejku...... i to po Viagrze! Mam nadzieję, że te zielone to szkła kontaktowe
                hehehehe.....

mario2 napisał(a):

> u mnie euforie tylko niebieska tabletka i zielone oczy moga wywolac.
                > magnolio- nie wiem, ale chce sie nauczyc. Na to ponoc nigdy za pozno nie jest.

• mario2 Re: DYLEMAT magnolia 15.11.01, 11:04
                  Ja sie nie zareczalem. Po co skoro juz od dawna jestem zonaty?
                  • jasmina_tdi Re: DYLEMAT magnolia 15.11.01, 11:07
                    A skąd ja mam wiedzieć, po co faceci się zaręczają???? Żeby połowę zarobków wydawać na
                    Viagrę???? Żona to pewnie przyzwyczajona, ale z narzeczoną to zupełnie inna bajka hehehehe...

mario2 napisał(a):

> Ja sie nie zareczalem. Po co skoro juz od dawna jestem zonaty?

• mario2 Re: DYLEMAT magnolia 15.11.01, 11:10
                      jesli przy narzeczonej wiagre trza lykac- to jest ona (narzeczona) od du...
                      Przy zonie jest to niestety jedyna mozliwosc niewpadania w kompleksy!!

Jasmin- to prawda co Magnolia pisze, ze masz zielone oczy?
                      • jasmina_tdi Re: DYLEMAT magnolia 15.11.01, 11:12
                        Bardzo zielone! Ale ostatnio, talki jeden przyślepy wmawiał mi, że są szaro żółte! Skandal! Już chyba
                        lepiej, żeby gapił mi się w dekolt niż patrzył w oczy!

mario2 napisał(a):

> jesli przy narzeczonej wiagre trza lykac- to jest ona (narzeczona) od du...
                        > Przy zonie jest to niestety jedyna mozliwosc niewpadania w kompleksy!!
                        >
                        > Jasmin- to prawda co Magnolia pisze, ze masz zielone oczy?

• mario2 Re: DYLEMAT magnolia 15.11.01, 11:19
                          kiedys tam pisalas, ze nie ma sie w co wpatrywac (dekold)- ponoc brak
                          materialu. A szaro-zielone hmmm, ciekawy kolor!!!
                          • jasmina_tdi Re: DYLEMAT magnolia 15.11.01, 11:21
                            No coś Ty! jak się umawiam, to na pierwszej randce zawsze mam tam jakiś materiał!!! Może pisałam o
                            kolejnej?!

mario2 napisał(a):

> kiedys tam pisalas, ze nie ma sie w co wpatrywac (dekold)- ponoc brak
                            > materialu. A szaro-zielone hmmm, ciekawy kolor!!!

• mario2 Re: DYLEMAT magnolia 15.11.01, 11:29
                              zasmucasz mnie!!! Ja sie chcialem juz tyle razy umowic i nigdy sie nie udalo.
                              Moze i lepiej, bo moja narzeczona by mnie zabila. Albo policje kryminalna na
                              mnie naslala. I to policje obcego mocarstwa.
                              • jasmina_tdi Re: DYLEMAT magnolia 15.11.01, 11:36
                                Biedactwo.... sama nie wiem, co bardziej mi mięknie - serce czy kolana!
                                Taka narzeczona to jak hazard w dobrym kasynie! Może jednak chcesz popatrze w moje duże, błękitne
                                oczy????

mario2 napisał(a):

> zasmucasz mnie!!! Ja sie chcialem juz tyle razy umowic i nigdy sie nie udalo.
                                > Moze i lepiej, bo moja narzeczona by mnie zabila. Albo policje kryminalna na
                                > mnie naslala. I to policje obcego mocarstwa.

• mario2 Re: DYLEMAT magnolia 15.11.01, 11:39
                                  A nie zzielenieja?
                                  Narzeczona nie straszna- zwlaszcz ze sie szalenczo kochamy!!
                                  A jesli sie jest na diecie nie znaczy, ze nie mozna ma Menu spojrzec!!!
                                  • jasmina_tdi Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 11:48
                                    Szaleńczo......??? Jeśli tak to nie mam sumienia burzyć waszego szczęścia...... Kto inny popatrzy w
                                    moje zielone oczy....
                                    Jasmine:-(

p.s. narzeczona cierpi na BSE?????????

mario2 napisał(a):

> A nie zzielenieja?
                                    > Narzeczona nie straszna- zwlaszcz ze sie szalenczo kochamy!!
                                    > A jesli sie jest na diecie nie znaczy, ze nie mozna ma Menu spojrzec!!!

• mario2 Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 11:54
                                      zdecyduj sie - niebieskie czy zielone chcesz pokazywac.

Co do narzeczonej- to ze jest ze mna nasuwa mysl, ze podejrzenie o BSE jest
                                      zasadne :o)))
                                      • jasmina_tdi Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 11:57
                                        Gdyby nie ta narzeczona pokazałabym Ci zielone... A tak to figa z makiem!

mario2 napisał(a):

> zdecyduj sie - niebieskie czy zielone chcesz pokazywac.
                                        >
                                        > Co do narzeczonej- to ze jest ze mna nasuwa mysl, ze podejrzenie o BSE jest
                                        > zasadne :o)))

• mario2 Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 11:59
                                          a co jeszcz moglabys pokazac?- moze przekonam narzeczona, ze warto! :o)))
                                          • jasmina_tdi Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 12:02
                                            To ja narzeczonej mam pokazywać?!

mario2 napisał(a):

> a co jeszcz moglabys pokazac?- moze przekonam narzeczona, ze warto! :o)))

• mario2 Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 12:14
                                              No tak, zeby zaakceptowala i zezwolila :o)))
                                              • jasmina_tdi Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 12:19
                                                E tam! Ja pokażę tylko facetowi z charakterem! Pantoflarz!

mario2 napisał(a):

> No tak, zeby zaakceptowala i zezwolila :o)))

• mario2 Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 12:32
                                                  no to co ze pantoflarz- moze mi z tym dobrze. ??? Wiesz- obiadki, kolacyjki,
                                                  cieplo domowe- ot sens zycia :o))
                                                  • jasmina_tdi Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 12:35
                                                    Podobno to Ty gotujesz i zmywasz! Czy ta narzeczona prasuje Ci chociaż koszule????

mario2 napisał(a):

> no to co ze pantoflarz- moze mi z tym dobrze. ??? Wiesz- obiadki, kolacyjki,
                                                    > cieplo domowe- ot sens zycia :o))

• mario2 Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 12:49
                                                    owszem- nawet w kuchni pomaga :o)))
                                                  • jasmina_tdi Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 13:03
                                                    ty to masz farta! narzeczona nie ma brata?????

mario2 napisał(a):

> owszem- nawet w kuchni pomaga :o)))

• mario2 Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 13:18
                                                    Nie- niestety nie ma brata- a tak by sie szwagier przydal :o)))
                                                  • jasmina_tdi Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 13:20
                                                    A do czego by ci się przydał?????

mario2 napisał(a):

> Nie- niestety nie ma brata- a tak by sie szwagier przydal :o)))

• mario2 Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 13:22
                                                    No wiesz- od czasu do czasu na rybki, piwko... Szwagier dobra rzecz!
                                                  • jasmina_tdi Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 13:31
                                                    No to przynajmniej wiem, na cholerę mi brat! Do tej pory nie widziałam uzasadnienia!

mario2 napisał(a):

> No wiesz- od czasu do czasu na rybki, piwko... Szwagier dobra rzecz!

• mario2 Re: DYLEMAT mario 15.11.01, 13:36
                                                    wiec wychowuj brata na dobrego szwagra. Dobry szwagier to skarb!
            • Gość: m. Re: DYLEMAT IP: 10.0.126.* 15.11.01, 10:58
              jasmina_tdi napisał(a):

> Mario po prostu nie wie, co uskutecznić! Czy to pierwsze czy to drugie?! Z jed
              > nej strony by
              > bzyknął, ale z drugiej może i zakochał. Może miłosna euforia ma negatywny wpływ
              > na potencję,
              > dlatego chłopak się zastanawia.

osiolkowy dylemat; i to kusi, i to neci;-)
              • mario2 Re: DYLEMAT 15.11.01, 11:05
                ERozwiazanie jest proste- bzykac bez milosci, lub kochac bez bzykania.
                Przynajmniej to jest bezpieczne :o))
                • Gość: m. Re: DYLEMAT IP: 10.0.126.* 15.11.01, 11:10
                  mario2 napisał(a):

> ERozwiazanie jest proste- bzykac bez milosci, lub kochac bez bzykania.
                  > Przynajmniej to jest bezpieczne :o))

ooo, czysbys kochal zone, a bzyku-bzyk wirtualnie???;-)
                  • mario2 Re: DYLEMAT 15.11.01, 11:11
                    Blad- wirtualnie bzykam zone a kocham na boku ( najczesciej na prawym) :o)))
    • czort Re: DYLEMAT ROZWIAZANY 15.11.01, 11:12
      To wy tu tak na temat moralnosci mozecie caly czas? Dobra, czas przerwac. Sex
      to grzech w rozumieniu niektorych. Ale przeciez Bog stworzyl i grzech. Po coz
      sie wyzbywac grzechu, skoro to rzecz boska?
      czort
      • jasmina_tdi Re: DYLEMAT ROZWIAZANYczort 15.11.01, 11:14
        Jesteś geniuszem! Niektóre grzechy są takie boskie :o))))))))

czort napisał(a):

> To wy tu tak na temat moralnosci mozecie caly czas? Dobra, czas przerwac. Sex
        > to grzech w rozumieniu niektorych. Ale przeciez Bog stworzyl i grzech. Po coz
        > sie wyzbywac grzechu, skoro to rzecz boska?
        > czort

• mario2 Re: DYLEMAT ROZWIAZANYczort 15.11.01, 11:21
          nomen Omen Czort ma w 99% racje. Tylko dlaczego luidzie tak sie czaja z
          nazywaniem rzeczy po imieniu?
          • Gość: m. Re: DYLEMAT ROZWIAZANYczort IP: 10.0.126.* 15.11.01, 11:27
            a co z tym brakujacym 1%? wyjatki potwierdzajace regule?
            • mario2 Re: DYLEMAT ROZWIAZANYczort 15.11.01, 11:30
              Ten 1 % to ortodoksyjni katolicy, podstarzali ksieza i.... Jasminka :o)))
              • czort Re: DYLEMAT ROZWIAZANY 15.11.01, 11:36
                No czasami to mam racje, ale w ogole to glupia jestem, choc inteligentna. A ten
                jeden procent to w przypadku kobiet - dewotki. Bo gdy kobieta spostrzega, ze
                nikomu sie nie podoba, zostaje dewotka w nadziei, ze spodoba sie Bogu i
                wszystkim swietym. A jasmina taka nie jest. Odszczekac prosze. Glosno.
                czort
                • jasmina_tdi Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 11:37
                  Gdybyś była facetem, ożeniłabym się z Tobą!!!!!

czort napisał(a):

> No czasami to mam racje, ale w ogole to glupia jestem, choc inteligentna. A ten
                  >
                  > jeden procent to w przypadku kobiet - dewotki. Bo gdy kobieta spostrzega, ze
                  > nikomu sie nie podoba, zostaje dewotka w nadziei, ze spodoba sie Bogu i
                  > wszystkim swietym. A jasmina taka nie jest. Odszczekac prosze. Glosno.
                  > czort

• czort Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 11:47
                    jasmina_tdi napisał(a):

> Gdybyś była facetem, ożeniłabym się z Tobą!!!!!
                    >
                    Jejku, tak chcialabym miec zone, ale dzisiaj to niemoralnie. Mario sie obruszy i
                    znowu watek zalozy.
                    • mario2 Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 11:57
                      nie liczy sie plec tylko uczucie. Robta co chceta. Ja Rydzyka za rylo potrzymam
                      coby nie szczekal
                      • jasmina_tdi Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 11:59
                        Dobrze że jesteś wątłym blondynem, bo dopiero miałabym DYLEMAT :-)))))

mario2 napisał(a):

> nie liczy sie plec tylko uczucie. Robta co chceta. Ja Rydzyka za rylo potrzymam
                        >
                        > coby nie szczekal

• mario2 Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 12:00
                          masz racje. Dlateko nie rozsylam swoich fotek
                          • jasmina_tdi Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 12:04
                            Nie martw się kurczaczku... gdzieś, kiedyś na pewno ktoś Cię zechce.....

mario2 napisał(a):

> masz racje. Dlateko nie rozsylam swoich fotek

• mario2 Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 12:15
                              No mam nadzieje, ze nie odbedzie sie to na tamntym swiecie. Chociaz obecna
                              narzeczona wspaniala jest
                              • jasmina_tdi Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 12:20
                                No dobra! widzę że nie możesz wytrzymać z emocji! opisz nam tą narzeczoną! niech poumieramy z
                                zazdroścui!

mario2 napisał(a):

> No mam nadzieje, ze nie odbedzie sie to na tamntym swiecie. Chociaz obecna
                                > narzeczona wspaniala jest

• mario2 Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 12:33
                                  ma duze niebieskie oczy...
                                  • jasmina_tdi Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 12:36
                                    Spróbuj poluzować jej warkoczyk :-)))))

mario2 napisał(a):

> ma duze niebieskie oczy...

• mario2 Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 12:51
                                      nie ma warkoczykow- a szkoda!
                                      • jasmina_tdi Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 13:04
                                        A co ma??????

mario2 napisał(a):

> nie ma warkoczykow- a szkoda!

• mario2 Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 13:19
                                          2 nogi, 2 rece i 5 jezykow!!! :o)))
                                          • jasmina_tdi Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 13:22
                                            dupka jak marzenie! z cyrku ją dostałeś?!

mario2 napisał(a):

> 2 nogi, 2 rece i 5 jezykow!!! :o)))

• mario2 Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 13:23
                                              nie- sam w internecie znalazlem. I z tego dumny jestem!
                                              • jasmina_tdi Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 13:29
                                                Z ineternetu??????? ładnie to tak pod cudzymi sukcesami się podpisywać????

mario2 napisał(a):

> nie- sam w internecie znalazlem. I z tego dumny jestem!

• mario2 Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 13:37
                                                  No dobra- ona mnie tez znalazla :o)))
                                                  • jasmina_tdi Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 13:38
                                                    I padła trupem z wrażenia?????

mario2 napisał(a):

> No dobra- ona mnie tez znalazla :o)))

• mario2 Re: Hura czort!!!!!!! 15.11.01, 13:55
                                                    no wiesz zaraz mam mowic jak jej wrazilem?
              • jasmina_tdi Re: DYLEMAT ROZWIAZANYmario 15.11.01, 11:38
                Co Ty z jasminki dewotkę robisz????????

mario2 napisał(a):

> Ten 1 % to ortodoksyjni katolicy, podstarzali ksieza i.... Jasminka :o)))

• mario2 Re: DYLEMAT ROZWIAZANYmario 15.11.01, 11:41
                  Jasminka NIE jest dewotka bo ma duze niebieskie oczy. I potrafi ich uzywac :o)))
                  Ot do czorta z tymi babami :o)) Dobrze ze mam narzeczona!!!
                  • czort Re: DYLEMAT ROZWIAZANYmario 15.11.01, 11:45
                    Piekielna awanture robie!!!!! zaraz wszystkie baby chcesz do mnie odeslac? A
                    panowie to gdzie? Sam sobie zostawisz? Co na to narzeczona? Niektore z nich to
                    ja nawet w dobrej wierze zaprosilam ma chlanie, ale jak nie to nie!!!!
                    I dlaczego jeszcze nie szczekasz? Biedna dziewczyne osadzasz od czci i woli?
                    Fe, wstydz sie!!!!
                    czort
                    • jasmina_tdi do boooooooooooooojuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! 15.11.01, 11:53
                      Zjemy mario żywcem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuuuuuuuuuraaaaaaaa!!!!!!!!!

czort napisał(a):

> Piekielna awanture robie!!!!! zaraz wszystkie baby chcesz do mnie odeslac? A
                      > panowie to gdzie? Sam sobie zostawisz? Co na to narzeczona? Niektore z nich to
                      > ja nawet w dobrej wierze zaprosilam ma chlanie, ale jak nie to nie!!!!
                      > I dlaczego jeszcze nie szczekasz? Biedna dziewczyne osadzasz od czci i woli?
                      > Fe, wstydz sie!!!!
                      > czort

• jasmina_tdi Re: DYLEMAT ROZWIAZANYmario 15.11.01, 11:52
                    A skąd Ty wiesz słonko, jak sprawnie potrafię używać moich niebieskich oczu???? Śledziłeś mnie czy
                    co???????

mario2 napisał(a):

> Jasminka NIE jest dewotka bo ma duze niebieskie oczy. I potrafi ich uzywac :o))
                    > )
                    > Ot do czorta z tymi babami :o)) Dobrze ze mam narzeczona!!!

• mario2 Re: DYLEMAT ROZWIAZANYmario 15.11.01, 11:56
                      spokoj modliszki- mozecie mnie zezrec ale jak to w przyrodzie bywa - po akcie!!!
                    • czort Re: DYLEMAT ROZWIAZANY Jasmina tdi 15.11.01, 11:56
                      Alez on jest niemadry, przeciez masz w nicku takie cudowne literki tdi, Zmien
                      nick'a na turbo z dopalaczem. A moze nie z dopalaczem, niech sie dopalacz sam
                      znajdzie. To nie bylo zlosliwe,
                      pa czort
                      • mario2 Re: DYLEMAT ROZWIAZANY Jasmina tdi 15.11.01, 11:58
                        Ona zmieni nicka na Syrenka 105 lux :o)))
                        • jasmina_tdi obraziłam się 15.11.01, 12:01
                          Co to Jasminka napis na dropsach?! Zejdźcie ze mnie!

mario2 napisał(a):

> Ona zmieni nicka na Syrenka 105 lux :o)))

• mario2 Re: obraziłam się 15.11.01, 12:17
                            No domra- Mercedes 430 SLK lepiej do Ciebie pasuje?
                            • jasmina_tdi Re: obraziłam się 15.11.01, 12:22
                              Wolałabym czerwoną hondę combi z szyberdachem!

mario2 napisał(a):

> No domra- Mercedes 430 SLK lepiej do Ciebie pasuje?

• czort ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 12:18
                            No, uspokoj sie sloneczko, nikt na pewno nie chcial cie obrazic, a jezeli
                            chcial, to sikiem prostym miedzy oczy!!!!
                            Zabciu, syrenka to byla kiedys naprawde lux. Nasz polski, jedyny. Pomysl wiec
                            sobie, ze jestes jedna, jedyna jak syrenka. I co przeszlo?
                            Z zyczliwoscia
                            czort
                            I wiesz co, ozenie sie z toba i juz.
                            • jasmina_tdi Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 12:23
                              No dobra dobra :-))))))
                              i pojedziemy na hawaje coooooooo?????

czort napisał(a):

> No, uspokoj sie sloneczko, nikt na pewno nie chcial cie obrazic, a jezeli
                              > chcial, to sikiem prostym miedzy oczy!!!!
                              > Zabciu, syrenka to byla kiedys naprawde lux. Nasz polski, jedyny. Pomysl wiec
                              > sobie, ze jestes jedna, jedyna jak syrenka. I co przeszlo?
                              > Z zyczliwoscia
                              > czort
                              > I wiesz co, ozenie sie z toba i juz.

• mario2 Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 12:34
                                syrenka???!!!
                                • jasmina_tdi Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 12:38
                                  z tobą nie pojechałabym nawet jaguarem!

mario2 napisał(a):

> syrenka???!!!

• mario2 Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 12:51
                                    wiem- tylko karoca z bialymi konmi :o)))
                                    • jasmina_tdi Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 13:05
                                      Bingo!!!!!!!

mario2 napisał(a):

> wiem- tylko karoca z bialymi konmi :o)))

• czort Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 13:00
                                Hawaje odpadaja, nie lubie goraca, fiordy moga byc?
                                • jasmina_tdi Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 13:06
                                  Chyba przełożymy ten ślub :-(((((

czort napisał(a):

> Hawaje odpadaja, nie lubie goraca, fiordy moga byc?

• czort Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 13:08
                                    Jak sobie zyczysz. Znowu wolne!!! Szukamy?
                                    • jasmina_tdi Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 13:09
                                      Do oporu :-)))))))))

czort napisał(a):

> Jak sobie zyczysz. Znowu wolne!!! Szukamy?

• czort Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 13:21
                                        Przeciez nikt sie man nie oprze, to o jakim oporze mowisz? Chyba ze sie
                                        znajdzie jakis taki oporny, to moze, kto wie?
                                      • mario2 Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 13:21
                                        a kto wam sie oprze !!!???
                                        • jasmina_tdi Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 13:22
                                          No mnie np mario się opiera!
                                          • mario2 Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 13:24
                                            opiera sie- jedna noga o lozko, druga o kaloryfer :o)))
                                            • jasmina_tdi Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 13:30
                                              Ja nie lubię takich co się opierają :-)))))

mario2 napisał(a):

> opiera sie- jedna noga o lozko, druga o kaloryfer :o)))

• mario2 Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 13:38
                                                o lozko, czy kaloryfer?
                                                • czort Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 13:44
                                                  Jasminko, ci oporni sa najlepsi, w koncu jakaz satysfakcja zdobyc opornego, tak
                                                  jakby on sam zdobywal? Niech zyja oporni!
                                                  • mario2 Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 13:56
                                                    tak- tylko, ze instynkt zdobywania- to instynkt meski. Co nam zostanie. Tez
                                                    chcemy sie troche tymi zdobywcami poczuc
                                                  • czort Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 14:04
                                                    mario2 napisał(a):

> tak- tylko, ze instynkt zdobywania- to instynkt meski. Co nam zostanie. Tez
                                                    > chcemy sie troche tymi zdobywcami poczuc.

A kto powiedzial, ze my nie zdobywamy? A instynkt? Instynkt zdobywcy tez
                                                    posiadamy.
                                                    Kobieta to samotny mysliwy. Zwerzyno, drzyj!

• mario2 Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 14:12
                                                    juz sie boje. Oswiec mnie tylko ktore rewiry do Ciebie naleza, zeby sie od nich
                                                    z daleka trzymac. Rola trofeum nad kominkiem nie przypada mi bowiem do gustu :o
                                                    (((
                                                  • czort Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 14:20
                                                    A mozes juz upatrzone trofeum? Dobra, sklamalam. Albo i nie sklamalam, choc
                                                    klamie jak najeta. Klamstwo przeciez jest istota kobiety. Kobieta mowiaca
                                                    prawde klamie najbardziej, gdzyz zadaje klam wlasnej istocie. I tu cie mam.
                                                    Domyslaj sie, tak czy nie?
                                                  • mario2 Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 14:34
                                                    alez naturalnie masz racje. Mam na to przykald: wkladajac reke w majtki takiej
                                                    pani slyszysz "alez ja taka nie jestem" Mowi ona to po to by umoralnic swoje
                                                    postepowanie i zachowac etyczna cnote. Ale jeszcze masz szanse u tej pani. Nie
                                                    wkladajac jej reki w majtki- obrazasz jej kobiecosc- a tego to ona juz nie
                                                    wybaczy. U tej kobiety masz przewalone.
                                                    A tak w ogole. To nigdy nie klamie kiedy nie mam z tego korzysci!
                                                  • czort Re: ReNie obrazaj sie Jasminko 15.11.01, 14:47
                                                    Szacuneczek. Tak trzymaj. Ja tez potrafie oprzec sie tylko tym pokusom, ktorych
                                                    nie mam, tylko ja sobie moge na to pozwolic. Jestem niedoskonala i doskonale
                                                    sonie z tym radze.
                                                    czort
                                                  • jasmina_tdi A ja się wyłamię,..... 15.11.01, 14:47
                                                    Ja to wolę jak facet mnie zdobywa.... ale z takim towarem, to niestety ciężko.... wszyscy są mocni
                                                    tylko w gębie...
                                                  • mario2 Re: A ja się wyłamię,..... 15.11.01, 14:56
                                                    Jasminko- jasne, ze to fajne jest bycie zdobywanym. Niestety przyjemnosc z tego
                                                    krotka. Bardziej smakuje to co sie wlasnymi lapkami upolowalo i upieklo. Na a
                                                    pozatym ten ambaras...
                                                  • jasmina_tdi Re: A ja się wyłamię,..... 15.11.01, 15:07
                                                    zdecyduj się mario - kilka postów wyżej utwierdzałeś nas w przekonaniu że myśliwy to facet a nie na
                                                    odwrót! I z tym akurat się zgadzam :-))) zawsze miałam skłonności do hazardu :-)))
                                                    a to że przyjemność z tego krótka to wiem akurat z doświadczenia - facet pozdobywa 2 godziny i zapał
                                                    mu się kończy! i to jest właśnie niemoralne!

mario2 napisał(a):

> Jasminko- jasne, ze to fajne jest bycie zdobywanym. Niestety przyjemnosc z tego
                                                    >
                                                    > krotka. Bardziej smakuje to co sie wlasnymi lapkami upolowalo i upieklo. Na a
                                                    > pozatym ten ambaras...

• mario2 Re: A ja się wyłamię,..... 15.11.01, 15:18
                                                    Dlatego bardzo wiele zalezy od madrosci niewiasty! nie dac sie zbyt szybko
                                                    zdobywac, a zarazem nie zniechecac. Takie male subtelnosci. Ale coz- czlowiek
                                                    sie uczy cale zycie. Kobieta tez powinna :o)))
                                                  • jasmina_tdi Re: A ja się wyłamię,..... 15.11.01, 15:22
                                                    Coś Ci chyba ostatnio za łatwo poszło, że tak wygadujesz???? ciekawe.... jak to dobrze że człowiek
                                                    uczy się przez całe życie!

mario2 napisał(a):

> Dlatego bardzo wiele zalezy od madrosci niewiasty! nie dac sie zbyt szybko
                                                    > zdobywac, a zarazem nie zniechecac. Takie male subtelnosci. Ale coz- czlowiek
                                                    > sie uczy cale zycie. Kobieta tez powinna :o)))

• mario2 Re: A ja się wyłamię,..... 15.11.01, 15:30
                                                    co mi mialo za latwo pojsc???
                                                    Mnie wszystko idzie jak po grudzie. No oprocz tego z moja narzeczona :o)))
                                                  • jasmina_tdi Re: A ja się wyłamię,..... 15.11.01, 15:32
                                                    Z narzeczoną to zawsze łatwo idzie hehehehehe.....żona niczego Cię nie nauczyła?!

mario2 napisał(a):

> co mi mialo za latwo pojsc???
                                                    > Mnie wszystko idzie jak po grudzie. No oprocz tego z moja narzeczona :o)))

• mario2 Re: A ja się wyłamię,..... 15.11.01, 15:37
                                                    tak nauczyla mnie zasady- najpierw poznaj tesciow, potem sie oswiadczaj!
                                                  • jasmina_tdi Re: A ja się wyłamię,..... 15.11.01, 15:38
                                                    Taaaaaaa........dlatego największym wzięciem cieszą się sierotki!

mario2 napisał(a):

> tak nauczyla mnie zasady- najpierw poznaj tesciow, potem sie oswiadczaj!

• mario2 Re: A ja się wyłamię,..... 15.11.01, 15:42
                                                    no sierotka to przynajmniej w losowaniu szczescie przynosi :o)))
                                                  • jasmina_tdi Re: A ja się wyłamię,..... 15.11.01, 15:59
                                                    ciekawe, co Tobie przyniesie...tyle tych dziewiątek........

mario2 napisał(a):

> no sierotka to przynajmniej w losowaniu szczescie przynosi :o)))

• Gość: mario2 Re: A ja się wyłamię,..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 16:01
                                                    to bedzie na piatke :o)))
                                                  • jasmina_tdi Re: A ja się wyłamię,..... 15.11.01, 16:29
                                                    zobaczymy ile masz szczęścia! ja nie mam - szukam pewnego hasła i nie mogę znaleźć! ktoś mnie
                                                    chyba oszukał! cholera!

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> to bedzie na piatke :o)))

• Gość: mario2 Re: A ja się wyłamię,..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 16:33
                                                    jakiego chasla - jesli chodzi o to z dwuliczebnikowa cyfra- to jeszcze go nie
                                                    ma :o))
                                                  • jasmina_tdi Re: A ja się wyłamię,..... 15.11.01, 16:41
                                                    to akurat wiem :-)))) a jakie jest???????? to chasło oczywiście! mam taki okres w życiu, że bardzo go
                                                    potrzebuję!

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> jakiego chasla - jesli chodzi o to z dwuliczebnikowa cyfra- to jeszcze go nie
                                                    > ma :o))

• mario2 Re: A ja się wyłamię,..... 15.11.01, 16:46
                                                    nie rozumiem o jaki okres, jakie haslo i o co glownie Ci chodzi?
                                                  • jasmina_tdi :-(.. 15.11.01, 16:50
                                                    bardzo śmieszne! obrażam się!

mario2 napisał(a):

> nie rozumiem o jaki okres, jakie haslo i o co glownie Ci chodzi?

• mario2 ' 15.11.01, 16:55
                                                    nie obrazaj sie - nalezy wszystko od nowa zalozyc!!!
                                                  • jasmina_tdi Re: ' 15.11.01, 16:57
                                                    A co? stare się stłukło??? biedactwo.....
                                                    zakładam, że jesteś dobry w reanimacji!

mario2 napisał(a):

> nie obrazaj sie - nalezy wszystko od nowa zalozyc!!!

• mario2 Re: ' 15.11.01, 16:58
                                                    tylko w metodzie "usta-usta" :o)))
                                                  • jasmina_tdi Re: ' 15.11.01, 17:01
                                                    daj spokój! masz wąsy!

mario2 napisał(a):

> tylko w metodzie "usta-usta" :o)))

• mario2 Re: ' 15.11.01, 18:28
                                                    no to usta-nos :o))) No chyba ze masz katar :o)))
    • ellen Re: DYLEMAT 15.11.01, 13:57
      Gdyby spojrzeć na to w kategoriach ekonomicznych to wygląda na całkiem uczciwy
      układ handlowy - wy nam węgiel, my wam banany.
    • mag_nolia Re: DYLEMAT 15.11.01, 14:02
      No więc czy są już jakieś finalne wnioski, refleksje, podsumowania dylematu???
      Bo nie mam czasu ttle czekać?!
      • anka1 Re: DYLEMAT 15.11.01, 14:12
        chi chi no prosze zjawil sie Mario na jeden dzien i forum sie gotuje jak kotly u Czorta!:)))
        kolejny dylemat i az trudno sie tu dopchac:)))
        • czort Re: DYLEMAT 15.11.01, 14:21
          Tylko nie w kotle u czorta, u mnie kociol pusty, ogien wre pod kotlem na pyzy.
          Pyzow brak ((((-:
          A dylemat dawno rozwiazany. patrzcie wyzej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka