anulkina 14.12.06, 06:39 czyli poranno-kawowy wątek made especially for you girls! :] U> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebi3 Re: Hello :) 14.12.06, 07:23 ja wlasnie zalewam capuccino waniliowe + łyzeczka kawy rozpuszczalnej;) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Hello :) 14.12.06, 07:27 cappuccino z rozpuszczalną, hmmm.. nie próbowałam nigdy ale podejrzewam, ze dobre moze byc :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Hello :) 14.12.06, 07:36 Ja moją fusiastą popijam, uwielbiam ten zapach Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Hello :) 14.12.06, 07:36 a ja saga owocowa dzika róza z maliną :) uwielbiam herbatkę z samego rana. dopiero pózniej zjadam sniadanko....jestem juz w pracy (niankowanie) a mysia-pysia śpi musze poszukac na www pomysłów na ozdoby na choinkę z bibuły. będziemy dzis tworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Hello :) 14.12.06, 07:41 z fusiastej to luubie tylko zapach :))) a saga malinowo-różana jest dobra, tylko ja wrzucam dwie torebki bo lubie mocna :))) a w necie na pewno znajdziesz duzo inspiracji na ozdoby :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Hello :) 14.12.06, 07:52 ja tez sagi wrzucam dwie torebki...bo z jedna to normalnie nie da sie pic...taka slaba Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Hello :) 14.12.06, 07:54 noo dokładnie ;) ale wiesz cena tez nie jest jakaś wygórowana wiec nie oczekujmy zbyt wiele ;) w kazdym razie z dwóch torebek <właśnie pływają w kubku postawionym przy kompie ;)> wychodzi przyzwoita herbata :] Odpowiedz Link Zgłoś
jolitha Re: Hello :) 14.12.06, 09:35 Ja tam tylko mleko i torta al limone, ale to bylo jakies 1,5 temu. Teraz czas na wyklady, ktore juz trwaja, ale podrodze na neta musialam wstapic :) I tak mi sie nie chce isc.....a po poludniu rozmowa kwalifikacyjna ...wczoraj mialam jedna i dzis druga tura...stres zwlaszcza, ze moj wloski nie jest jeszcze perfect...trzymajcie kciuki...Milego dnia !! Odpowiedz Link Zgłoś
m.garstka Re: Hello :) 14.12.06, 12:16 trzymam kciuki-powiedz,kiedy puścić...kciuki,oczywiście ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jolitha Re: Hello :) 14.12.06, 17:09 Dzieki :) Jeszcze trzymaj bo maja zadzwonic wieczorem. Chociaz nie wiem jeszcze czy chce ta robote, ale lepiej miec co odrzucac niz nie ;)A szczerze mowiac to juz przy wyjsciu dalam wtope...a cala rozmowa tak samo jak wczoraj 3 minuty trwala..dziwne to...a jeszcze mam podejrzenia, ze sie robota okaze w rzeczywistosci "domokrazstwem" tylko pod ladna nazwa. Ale lepiej, zeby zadzwonili... Odpowiedz Link Zgłoś
jolitha Re: Hello :) 15.12.06, 10:38 Udalo sie :), a dzis kolejny stresujacy dzien pierwszy egz. ! Mam nadzieje, z enie zdarzy mnie przepytac dzis bo nie przerobilam calego materialu jeszcze..w zasadzie to nawet nie polowe. Przede mna ok 60 osob wiec mniejmy nadzieje. Lece bo zaraz zacznie pytac...Milego dnia wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś