kretyn Re: nikogo tu nie znam:( 18.11.01, 15:08 greta27 napisał(a): mnie juz znasz, kretyn jezdem, nie mylic z idjota :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: nikogo tu nie znam:( IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 15:10 jest jeszcze Liga: czort, samanta, onlyania i inne, no i ja, minusia. acha, jak cie kretyn bedzie balamucil, to mu sie nie daj, bo to moj maz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: nikogo tu nie znam:( IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 15:11 czesc!jakbys chora byla albo trzeba bylo Ci cos wyciac do do mnie jak w dym,doktorowa jestem;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: nikogo tu nie znam:( 18.11.01, 15:16 ja dopiero sie ucze, ale erotomanka jestem... A do tego wierna zona mi losowo wybranemu Kitkowi.... Nie nie wpieprzac sie do naszego malzenstwa..... Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: nikogo tu nie znam:( 18.11.01, 15:16 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > czesc!jakbys chora byla albo trzeba bylo Ci cos wyciac do do mnie jak w > dym,doktorowa jestem;))))) weterynarz nie lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: nikogo tu nie znam:( 18.11.01, 15:25 Cześć, poznajmy się. Bardzo mi miło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: nikogo tu nie znam:( 18.11.01, 17:19 czesc czesc mi równiez miło.Mam nadzieje ze jestes mezczyzna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: nikogo tu nie znam:( 18.11.01, 17:27 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > czesc!jakbys chora byla albo trzeba bylo Ci cos wyciac do do mnie jak w > dym,doktorowa jestem;))))) samanta uklony niskie ze wschodu -> a dosztukowac cos umiesz czy tylko masz waska specjalizacje na usuwanie ? :-)))) greta uszanowanie -> uwaga na balamutnikow bo sporo ich tu -> chyba ze umiesz juz studzic niektorych zapaly pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: nikogo tu nie znam:( 18.11.01, 20:17 bachuu napisał(a): > greta uszanowanie -> uwaga na balamutnikow bo sporo ich tu -> chyba ze um > iesz juz > studzic niektorych zapaly > pozdrowka Pozdrawiam równiez,dziekuję za ostrzezenie.Do tej pory a jestem tu od niedawna nie piałam(nie)przyjemnosci obcowac z zadnym ty bałamucicielem:)ale wszystko przede mną...:) w razie czego Samanta cos niecos moze tu dobrego zdziałac,wszak ma niezbedne narzedzia do odcinania tego i owego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: nikogo tu nie znam:( mina 18.11.01, 15:17 Gość portalu: Mina napisał(a): > jest jeszcze Liga: czort, samanta, onlyania i inne, no i ja, minusia. acha, jak > > cie kretyn bedzie balamucil, to mu sie nie daj, bo to moj maz! ale sie uparla - nici z tego i tylko nic ci zostaly (elektryczne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 KRETYN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 15:40 Poczekaj draniu ,jak bedzie cos Cie bolalo to przyjdziez do mnie skamlac i blagajac o pomoc. bede trzymac specjalnie dla Ciebie lewtywe i skalpel!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: KRETYN i samantka to 18.11.01, 15:59 dobrana parka ???????? tera to sie wstydzisz kretyna :(((( Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Poczekaj draniu ,jak bedzie cos Cie bolalo to przyjdziez do mnie skamlac i > blagajac o pomoc. bede trzymac specjalnie dla Ciebie lewtywe i skalpel!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KRETYN !!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 17:35 I co dalej ? Chyba nieaktualna odpowiedz bo skresliles mnie z listy!;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: mina IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 15:53 a ja myslalam, ze wyrwe tego kretyna:))) a on twoj na wieki..........:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re takatam 18.11.01, 15:58 Gość portalu: taka..t napisał(a): > a ja myslalam, ze wyrwe tego kretyna:))) > a on twoj na wieki..........:)))))) spokojnie, do szczecina dalej, a ile mam na ciebie czekac, znowu ci rura pekla, i ile mam sie ukrywac przed ta szalona miną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: Re takatam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 16:09 kretyn napisał(a): > Gość portalu: taka..t napisał(a): > > > a ja myslalam, ze wyrwe tego kretyna:))) > > a on twoj na wieki..........:)))))) > > spokojnie, do szczecina dalej, > a ile mam na ciebie czekac, znowu ci rura pekla, > i ile mam sie ukrywac przed ta szalona miną > powiedz kretynku mily...:))))))) duzo tu ludzi z poznania?:) a rura nie, ale bylam sie wykapac...zdjelam te piekna pizame:)i teraz wygladam jak czlowiek cywilizowany tzn. ubrany Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Re takatam 18.11.01, 16:23 ilu ludzi zpoznania czy dopoznania ? nie wiem, ja tez niezpoznania, ale dopoznania a kretynek mily to bylby moj synek - gdybym nie zwial przed mina to ty pod pizamą nosisz ubranko dzienne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: Re takatam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 16:26 ubranko pod pizamka? a fe!!! to co z tym poznaniem? bo ja jak wiesz z i takze do poznania! Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Re takatam 18.11.01, 16:48 Gość portalu: taka..t napisał(a): > > ubranko pod pizamka? a fe!!! > to co z tym poznaniem? > bo ja jak wiesz z i takze do poznania! No nie wiem, ja staly w uczuciach ... A Ty znikasz wczesnie wieczorkiem... Czyzbyś do mężusia na skrzydlach leciała Kolacje i (tralala) mu szykowala ? pamietasz, juz jedna mnie oszukala :(((( > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: Re takatam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 16:52 kretyn napisał(a): > Gość portalu: taka..t napisał(a): > > > > > ubranko pod pizamka? a fe!!! > > to co z tym poznaniem? > > bo ja jak wiesz z i takze do poznania! > > No nie wiem, ja staly w uczuciach ... > > A Ty znikasz wczesnie wieczorkiem... > Czyzbyś do mężusia na skrzydlach leciała > Kolacje i (tralala) mu szykowala ? > > pamietasz, juz jedna mnie oszukala :(((( > ej, kretyn nie smuc sie...:))))) tralala? do mezusia? gdybym mezusia miala, to mam nadzieje, z peknieta rura bym nie wojowala:)))) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Re takatam 18.11.01, 17:19 > > ej, kretyn nie smuc sie...:))))) ja nie smutny, ja wesoly latem se po pokoju ...bez pizamy I zpoznania nici maja być ? Bo wieczorem u boku mężusia masz być ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t Re: nikogo tu nie znam:( IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 15:54 witaj! ja wczoraj tez bylam nowa, ale mam nadzieje, ze mnie... przyjeli i mysla o mnie stara:)) dobrze trafilas, tu to sie dopiero gada...o p[rzepraszam czasami konwersuje, czy jakos tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: nikogo tu nie znam:( 18.11.01, 17:17 no to moge powiedziec smialo ze juz troche osób znam....ale widze ze tu sie randkuje ze ho ho ho....moze i mnie sie uda poznac kogos wyjątowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: gretka 27 18.11.01, 17:29 greta27 napisał(a): > no to moge powiedziec smialo ze juz troche osób znam....ale widze ze tu sie > randkuje ze ho ho ho....moze i mnie sie uda poznac kogos wyjątowego:) to pocos zwiała tak wczesnie - a kilku facetow za toba latało, o latało Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: gretka 27 18.11.01, 20:10 ojojoj....ojojoj....po co tak szybko szłam....i kto teraz ukoi moje tesknoty...buuuuu,wracam na forum poznym wieczorem,wtedy wezme sprawy w swoje rece:) a póki co pozdrawiam wszystkich potencjalnych bałamutników:) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: gretka 27:) 18.11.01, 20:13 greta27 napisał(a): > ojojoj....ojojoj....po co tak szybko szłam....i kto teraz ukoi moje > tesknoty...buuuuu,wracam na forum poznym wieczorem,wtedy wezme sprawy w swoje > rece:) a póki co pozdrawiam wszystkich potencjalnych bałamutników:) poznym?:( Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: gretka 27:) 18.11.01, 20:19 oooo mój ulubiony Owocek:)witaj... póznym tzn kawałeczek po 22...czy to bardzo pozno? Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: Grapefruitek...hejjjhooooo 18.11.01, 20:30 a kto wczoraj w kominku nie napalił co????zmarzłam przez Ciebie niedobroto! Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: Grapefruitek...hejjjhooooo:) 18.11.01, 20:33 greta27 napisał(a): > a kto wczoraj w kominku nie napalił co????zmarzłam przez Ciebie niedobroto! niech to a ja zaczytalem sie i zapatrzylem! fruuu... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: Grapefruitek...hejjjhooooo:) 18.11.01, 20:43 taki jestes chlippp zapatrzyłes sie ojoj jaki Ty jestes buuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: gretka 27:) 18.11.01, 20:31 greta27 napisał(a): > oooo mój ulubiony Owocek:)witaj... > póznym tzn kawałeczek po 22...czy to bardzo pozno? jutro wczesnie wstaje i tak zapytalem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: gretka 27:) 18.11.01, 20:58 greta27 napisał(a): > jak bardzo wczesnie??? bo ja o 5.00:)) o wiele pozniej!:] o 5.05! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: gretka 27:) 18.11.01, 22:32 no to Ci zazdroszcze....wyspisz sie jak nie wiem co... Odpowiedz Link Zgłoś
paul_atreides Re: gretka 27:)) 18.11.01, 23:39 greta27 napisał(a): > no to Ci zazdroszcze....wyspisz sie jak nie wiem co... zajrzałem jednym okiem .) z ciekawosci! nie wierzysz mi ze wstaje jutro o 5.05?:] moge przysłać zdjecie zegarka! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_atreides a niech to! :)) 18.11.01, 23:42 moja niespodzianka wziela w łeb! kurcze! nooo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Jaka niespodzianka???????????? 19.11.01, 16:16 coz to miala byc za niespodzianka??/szybko mów bo umre z ciekawosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: gretka 27:)) 19.11.01, 16:18 a ja wstałam dzis o 4.45 zerknełam na zegarek i widziałam ich kilka...taka byłam niewyspana.....chyba czas powiedziec necikowi papa Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead zegary?:)) 19.11.01, 16:27 greta27 napisał(a): > a ja wstałam dzis o 4.45 zerknełam na zegarek i widziałam ich kilka...taka > byłam niewyspana.....chyba czas powiedziec necikowi papa sny z zegarami?:)) a bo to trzeba wczesnie kłaść sie spać! ( niemozliwe ) zegary papa! ;) ... jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta27 Re: zegary?:)) IP: *.gabo.pl 19.11.01, 19:41 to były takie zegary jak z obrazu Dalego...przelewajace sie,zwisajace....horror poprostu:))0 Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: zegary?:)) 19.11.01, 22:40 Gość portalu: greta27 napisał(a): > to były takie zegary jak z obrazu Dalego...przelewajace sie,zwisajace....horror > > poprostu:))0 hihi! :) mmm Dali! a obraz jest niezły.. Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: zegary?:)) 19.11.01, 23:07 obraz jest oj......same peany,na temat zegarów,uciekajacego czasu Carpe diem Grapefruitku Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: zegary?:)) 19.11.01, 23:15 greta27 napisał(a): > obraz jest oj......same peany,na temat zegarów,uciekajacego czasu > Carpe diem Grapefruitku żyj dniem dzisiejszym? a czy ta skrzynka mailowa wogole dziala?:> Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: zegary?:)) 19.11.01, 23:18 > > żyj dniem dzisiejszym? a czy ta skrzynka mailowa wogole dziala?:> ? nie bardzo rozumiem o co pytasz ?prosze o wyjasnienia jaka skrzyna czyja i gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: zegary?:)) 19.11.01, 23:20 greta27 napisał(a): > > > > > żyj dniem dzisiejszym? a czy ta skrzynka mailowa wogole dziala?:> > > ? nie bardzo rozumiem o co pytasz ?prosze o wyjasnienia jaka skrzyna czyja i gd > zie a nic nic! ;) mailowa skrzynka grety jest w remoncie?:> Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: zegary?:)) 19.11.01, 23:24 grapefruit_dead napisał(a): > greta27 napisał(a): > > > > > > > > > żyj dniem dzisiejszym? a czy ta skrzynka mailowa wogole dziala?:> > > > > ? nie bardzo rozumiem o co pytasz ?prosze o wyjasnienia jaka skrzyna czyja > i gd > > zie > > a nic nic! ;) mailowa skrzynka grety jest w remoncie?:> a masz icq albo gadu-gadu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: zegary?:)) 19.11.01, 23:45 greta27 napisał(a): > to okrzyk zachwytu czy przerazenia?:) z zachwytorazenia! :) te maile na gaz. są dziwne! np nie da sie wysylac z outlooka! zmykam spac dobrejnocki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: zegary?:)) 19.11.01, 23:47 to ja tez ide spac....czekam na jakiegos mailiczka:))) dobranoc...pa do jutra? Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: zegary?:)) 19.11.01, 23:49 greta27 napisał(a): > to ja tez ide spac....czekam na jakiegos mailiczka:))) dobranoc...pa do jutra? jak Aniol Stroz ( mistyczny! ) pozwoli wstac! hihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: zegary?:)) 19.11.01, 23:52 Anioły maja dusze intelekt i nie maja ciała...dobranoc Aniolku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: czy wszyscy juz spia???? 19.11.01, 22:39 Twój Cytrusek juz dawno zdeprawowany przez jedna z moich uczennic, Znów za póxno przychodzisz grzeszyć białogłowo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: czy wszyscy juz spia???? 19.11.01, 22:43 mój cytrusek??? e to pomyłka ja nie mam monopolu na Owocki....zdeprawowany powiadasz? oj biedak....a na grzeszki nigdy nie jest za pózno.Wprost przeciwnie noc do tego nastaja pozytywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead juz dawno? o cooo tuuu chodzi?:) 19.11.01, 22:44 lucyferek1 napisał(a): > Twój Cytrusek juz dawno zdeprawowany przez jedna z moich uczennic, > Znów za póxno przychodzisz grzeszyć białogłowo :)) czy o czyms nie wiem? a powinienem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: juz dawno? o cooo tuuu chodzi?:) 19.11.01, 22:56 o zdeprawowany grejfrutek przyszedł witam witam:) jak tam sie powodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: juz dawno? o cooo tuuu chodzi?:) 19.11.01, 23:07 greta27 napisał(a): > o zdeprawowany grejfrutek przyszedł witam witam:) jak tam sie powodzi? i znowu trzeba isc spac! ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randolf Re: nikogo tu nie znam:( IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.11.01, 03:49 nie wszyscy maja to szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 aaa...kotki dwa... 21.11.01, 22:46 kto spi a kto nie? czekam na odzew:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś