Gość: neo IP: 9.67.96.* 19.11.01, 10:12 właśnie się dowiedziałem że los mi ciebie przeznaczył....:) trzeba by się jakoś poznać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neo Re: do Magnolii.... IP: 9.67.96.* 19.11.01, 10:25 a ja Neo , ale możesz mi mówić Tygrysek jak chcesz bo jestem wesoły, towarzyski i lubię sobie pobrykać jak każdy tygrysek! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: do Magnolii.... 19.11.01, 10:42 mam kolekcję tygrysków-ale pluszowych, będziesz pierwszym realnym Tygryskiem, a gdzie brykasz...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: do Magnolii.... IP: 9.67.96.* 19.11.01, 10:50 po wrzosowisku... piękne miejsce.. tygrysek.. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: do Magnolii.... 19.11.01, 10:54 ...to Tygrysa mozna spotkać na naszym wrzosowisku?, a ja myślałam, że tylko w dzikich , egzotycznych krainach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: do Magnolii.... IP: 9.67.96.* 19.11.01, 11:02 ale ja jestem wrzosowiskowym tygryskiem. mam ciepłe futerko i zimno mi nie przeszkadza. a poza tym miłe towarzystwo też robi swoje. a Magnolia gdzie rośnie?? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: do Magnolii.... 19.11.01, 11:26 magnolie ponoć sa także w Szczecinie, w Parku Szczytnickim i w Krakowie- Stalowe... ...w taką chłodną pluchę jak dziś, Magnolie lubią się grzać na przytulnej,ciepłej kanapie pochłaniając np. ...Gazetę Prawną..., tzn., staram się ją pochałaniać, a wychodzi tylko czytanie, a pochłaniam inne lekturki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: do Magnolii.... IP: 9.67.96.* 19.11.01, 11:48 a jakie to lekturki pochłaniają Magnolie?? czyżby posty z Forum?? a czy Magnolie lubią tygryski?? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: do Magnolii.... 19.11.01, 11:51 Magnolie lubią Tygryski, lubią ich ciepłe, miękkie, centkowane futerka... Magnolia też jest tygrysem - z chińskiego... więc tygrysie namiętności, rozterki... są im bliskie... Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: do Magnolii.... 19.11.01, 11:55 No no , siedem mam glow ale i tak nie wiem co o tym myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: do Magnolii.... 19.11.01, 11:59 aż... siedem...???? to dlatego jestes taki mądry... ale jeśli masz aż 7 głów.... to powinieneś coś wymyśleć... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: do Magnolii.... IP: 9.67.96.* 19.11.01, 12:02 cudownie!! a już sie bałem że Jasmina wylosuje mi kogoś kto nie zrozumie tygrysiej natury... a tu proszę... nie dość że lubi tygryski to jeszcze sama pośrednio nim jest!! tygrysek... PS>:z tej radości idę sobie troszkę pobrykać chociaż z 10 minutek. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: do Magnolii.... 19.11.01, 16:06 Neoooo! A gdzie Ty tak długo brykasz, gdy ja tu z obiadkiem czekam...!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gero Re: do Magnolii.... IP: *.mcps.com 19.11.01, 17:41 A ja jestem alchemikiem, to znaczy bylem nim w lecie, mozesz sprwawdzic w wątku czary rzucam ale Ronia i Strzyga ukradli mi księgę zaklęć. Właściwie to nie wiem która to, ale bardziej podejrzewam Strzygę, bo nika zmieniła bagienne straszydło. O wypróżnienkiu mi piwnicy już nie wspomnę. Kruk Baltazar odleciał więc tak sobie sam siedzę na wieży... Pozdrawsiam kwiatki, córki zbójników, strzygi bagienne i wegetariańskie tygrysy, bengalskie i syberyjskie, i nawet te wymarłe z Sumatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: do Magnolii.... IP: 9.67.96.* 20.11.01, 07:14 witaj Magnolio!! spóźniłem się wczoraj na obiadek, ale już jestem..... może być wspólne śniadanko?? tygrysek... PS>:jestem tygryskiem mięsożernym a nie wegetariańskim!! (to do Gero) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: do Magnolii.... 20.11.01, 07:54 Witaj tygrysie! Wpraszam się więc dziś do Ciebie na wspólną kawę!, bo już jestem po śniadanku... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: do Magnolii.... 20.11.01, 07:55 pozdrowienia dla Czarodzieja Gero! ... z krainy...Oz??? Odpowiedz Link Zgłoś