Dodaj do ulubionych

Neo gdzie ten nowy?!:)

19.11.01, 10:38
ja zaraz bede znikac a Ciebie z obiecanym 3 nie ma!:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ronja Re: Neo gdzie ten nowy?!:) IP: 212.244.252.* 19.11.01, 10:42
      No właśnie!!! Też szukam i czekam!
      • anka1 Re: Neo gdzie ten nowy?!:) 19.11.01, 10:45
        Ronja On chyba na serio zajal sie Magnolia:) juz mowilam sobie ze Jasmina nam zrobila
        krecia robote:)
        czy u Ciebie tez tak wolno dzis chodzi?
        ps. nastroj mam troche lepszy ale tylko troche...
    • Gość: crimen Re: Neo gdzie ten nowy?!:) IP: 10.1.2.* 19.11.01, 10:44
      Ale ja jestem.Witajcie!!!Tak rzadko mam okazję was zastać:)))
      • Gość: Ronja Re: Neo gdzie ten nowy?!:) IP: 212.244.252.* 19.11.01, 11:36
        Cześć, Crimenku!
        Bo Ty się wciąż włóczysz po bezdrożach stepów akermańskich...

A Ty kojarzysz mi się z taką jedną piosenką zawodzoną przez faceta do gitary
        przy ognisku, w którym to człowieku kochałam się niegdyś...
        • Gość: crimen Re: Neo gdzie ten nowy?!:) IP: 10.1.2.* 19.11.01, 11:44
          Witajcie Misie;)Mam dzisiaj dzien wolnego.Która piosenka Ronju?Ta o której
          myślę? :)))
          • Gość: Ronja Re: Neo gdzie ten nowy?!:) IP: 212.244.252.* 19.11.01, 11:49
            Podejrzewam, że myslisz o innej, ale może...:))
            • Gość: crimen Re: Neo gdzie ten nowy?!:) IP: 10.1.2.* 19.11.01, 11:55
              Wspólnie tylko jedna może sie nam kojarzyć.Więcej chyba nie nuciliśmy razem na
              forum;)
              • Gość: Ronja Re: Neo gdzie ten nowy?!:) IP: 212.244.252.* 19.11.01, 11:56
                No właśnie mi się nie wspólne kojarzą. Kojarzy mi się w ogóle, gdy ujrzę Twego
                nicka i nic na swoje skojarzenia nie poradzę:)
                • Gość: crimen Re: Neo gdzie ten nowy?!:) IP: 10.1.2.* 19.11.01, 12:00
                  Prawdę mówiąc, też kiedyś zawodziłem do gitary.Może znam? :)))
                  • Gość: Ronja Re: Neo gdzie ten nowy?!:) IP: 212.244.252.* 19.11.01, 12:24
                    A skojarzenie jest trochę na zasadzie takiego, do to mi się z moimi ułanami
                    kojarzy - zawsze nucę na ich widok: Leżę, leżę, uwaliłem się jak zwierzę... Nie
                    potrafię się od tego skojarzenia uwolnić...
                    • Gość: crimen Re: Neo gdzie ten nowy?!:) IP: 10.1.2.* 19.11.01, 12:29
                      Może Freudem prześledzisz meandry własnych myśli:)
                      • Gość: Ronja Re: Neo gdzie ten nowy?!:) IP: 212.244.252.* 19.11.01, 12:32
                        I Freud, i ja musielibyśmy w tym celu spić się w trupa, co by przeżyć to
                        śledztwo...:)
                        • Gość: Ronja Prawo i pięść IP: 212.244.252.* 19.11.01, 12:41
                          Ze świata czterech stron,
                          Z jarzębinowych dróg,
                          Gdzie las spalony,
                          ...)
                          Kurz i brud.
                          Gdzie niezebrany plon,
                          Gdzie poczerniały głóg,
                          Wstaje dzień.

Słońce przytuli nas do swych rąk,
                          I spójrz ziemia cięższa od krwi,
                          Znowu urodzi nam zboża łan,
                          Złoty kurz.

Przyjmą kobiety nas pod swój dach,
                          I spójrz będą śmaić się, że my
                          Wciąż wspominamy ten podły czas,
                          Porę burz...

Za dzień, za dwa,
                          Za noc, za trzy,
                          Lecz n ie dziś.
                          Za dzień, za noc,
                          Doczekasz się,
                          Wstanie świt...

To ta piosenka, Crimen.
                          • Gość: crimen Re: Prawo i pięść IP: 10.1.2.* 19.11.01, 12:46
                            Jestes tak oryginalna we wszystkim co robisz, Ze Freud i po pijanemu rozłożyłby
                            ręce:(A piosenkę znam.Trzeba pukać w gitarę:)
                            • Gość: Ronja Re: Prawo i pięść IP: 212.244.252.* 19.11.01, 12:53
                              No, albo w cokolwiek, jeśli bez gitary się śpiewa. Bez pukania i tak pukanie w
                              głowie brzmi. Niekoniecznie gdy ktoś chce się dowiedzieć, czy mam tam mózg.:)

A kto, Crimenie, tu, na tym dziwnym forum nie jest oryginalny?
                              Zawsze szukałam kontrowersyjnych, fascynujących ludzi. Tam, gdzie ich nie było,
                              czułam się źle. Dlatego w moim klubie jeździeckim spęziłam tyle lat...:) I tu
                              suedzę od czerwca! Gdyby byli tu sami nudni ludzie, zmyłabym się szybciej niż
                              pojawiła...
                              • Gość: crimen Re: Prawo i pięść IP: 10.1.2.* 19.11.01, 13:00
                                Ja tu wpadłem w kwietniu i zostałem.Masz rację.Zaglądałem w inne portale.Tam
                                było zbyt prymitywnie:)
                                • Gość: Ronja Re: Prawo i pięść IP: 212.244.252.* 19.11.01, 13:19
                                  A ja mało zaglądałam, ale zdążyłam odnieść wrażenie że gdzie indziej są na ogół
                                  młodsi i chyba trochę bardziej dziecinni ludzie. Choć ktoś mógłby określić jako
                                  dziecinne posty które ja np. wysyłam...

W piątek doszłam do odkrywczego wniosku: jestem uzależniona od tego co się
                                  dzieje na forum i od ludzi, których tu poznałam. Mogą oni na mnie b. mocno
                                  wpływać. Zasatnawiające. W związku z tym całą drogę do Lublina miałam o czym
                                  myśleć. Nad książką...
                                  • Gość: crimen Re: Prawo i pięść IP: 10.1.2.* 19.11.01, 13:29
                                    Czy w Tobie jest cos z faceta?;)Podobno to faceci mogą robic dwie rzeczy
                                    równocześnie.Ja też się uzależniłem.We Lwowie po pracy biegne do cafe aby
                                    wysłać ema i parę postów:)Czy to już trzeba leczyc? :)
                                    Muszę znikać.Do zobaczenia.Z Tobą zawsze miło się gawędzi;)
                                    • Gość: Ronja Re: Prawo i pięść IP: 212.244.252.* 19.11.01, 13:32
                                      Ze świata czterech stron....
                                      • crimen Re: Prawo i pięść 19.11.01, 16:13
                                        Ej, ty ojcze atamanie,
                                        Niech nad sobą się użalę
                                        Gdy tak dalej pozostanie,
                                        To Chatynkę swoją spalę,
                                        Spisy w drobne drzazgi złamię,
                                        Szablę rzucę na dno morza,
                                        Sam się skryję na kurhanie
                                        W dzikich stepach Zaporoża.

:)))))))))))))
                                        • ronja Re: Prawo i pięść 21.11.01, 07:51
                                          A ja nie wiem, nie wiem, po co,
                                          Lubię chodzić ciemną nocą,
                                          Ciemną nocą chodzić w ciemny las...
      • mag_nolia Re: Neo gdzie ten nowy?!:) 19.11.01, 11:38
        cześć Crimen!!
        Wróciłeś z podróży?
        buziaczki!
        • Gość: crimen Re: Neo gdzie ten nowy?!:) IP: 10.1.2.* 19.11.01, 11:46
          Witaj Magnolio:)Jak Twoje terminy przy świecach? ;)
          • mag_nolia Re: Neo gdzie ten nowy?!:) 19.11.01, 11:48
            Crimenku!
            Na razie wszystkie świece wypaliły mi się, wieczory teraz takie długie...
            Odezwij się ...gdy dokupię...
            PA!
            • Gość: crimen Re: Neo gdzie ten nowy?!:) IP: 10.1.2.* 19.11.01, 11:53
              Trzymam Cię za słowo.Pa:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka