nutopia 24.01.07, 08:59 motto: ciepłe słowa kierowniczki :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: wątek środ(k)owy 24.01.07, 10:54 same gupie gupoty mi przychodzą do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek środ(k)owy 24.01.07, 11:32 zewsi napisał: > A mi nie; mi się chce spać. :-) hłe śnieg spadł:D jedziemy na kulig? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd ot tak mnie się skojarzyło 24.01.07, 11:38 Kolejna zima, a śniegu ni ma Ja tego nie mogę wytrzymać Gdy byłem młodszy, byłem bardziej beztroski Nie lubię już Polski! Kolejna wiosna wasza, nie nasza Oleksy, Kwaśniewski - rządząca klasa A orzeł tyle, że dostał koronę Korona zdobi komunę! Kolejne lato, sopocka plaża Sopocka plaża syfem zaraża A w sierpniu pogonią się znowu stada Święto muzyki to zdrada! Kolejna jesień - syfiasta, nie złota W ciągłym mroku chlupie jebana hołota O dwadzieścia siedem godzin, drogi kolego Dzień krótszy od najdłuższego Kolejny koncert, czego byśmy nie grali - Polska! - ryczy pół sali Gdy byłem młodszy, byłem bardziej beztroski Nie lubię już Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia zobaczym czy wyjdzie 24.01.07, 11:40 o taki ło<a href="http://www.kalatowki.com.pl/grafika/kulig1.jpg">o taki ło</a> Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zobaczym czy wyjdzie 24.01.07, 11:44 oczywiście zapomniałam o spacji no to jeszcze raz:D <a href="http://www.kalatowki.com.pl/grafika/kulig1.jpg>Boże spraw by się teraz udało bo będzie obciach</a> Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zobaczym czy wyjdzie 24.01.07, 11:44 nutopia napisała: > oczywiście zapomniałam o spacji no to jeszcze raz:D > <a href="http://www.kalatowki.com.pl/grafika/kulig1.jpg>Boże spraw by s > ię teraz > udało bo będzie obciach</a> hahahahhahahhha ale obciach:D Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: wątek środ(k)owy 24.01.07, 11:51 Ale nie po wybojach, to pośpię w drodze. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wątek środ(k)owy 24.01.07, 12:01 Też mam dzień lenia,w domu mchy i porosty, jestem w proszku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek środ(k)owy 24.01.07, 12:19 lullu1 napisała: > Też mam dzień lenia,w domu mchy i porosty, > jestem w proszku...:) przeczytałam: muchy mi porosły... Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: nutopia opuszczasz sie:))) 31.01.07, 11:42 A komu by to przeszkadzało, gdyby każdy tydzień pracy, zaczynał się od środy?..:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nutopia opuszczasz sie:))) 31.01.07, 14:12 jakie byłyby szkody gdyby każdy tydzień pracy zaczynał się od środy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: wątek środ(k)owy 31.01.07, 11:48 motto: palec środkowy kierowniczki Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wątek środ(k)owy 31.01.07, 12:11 motto dla Nekro:kciuk prawej ręki w dół:) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: wątek środ(k)owy 31.01.07, 18:12 Pijmy za naszych piłkarzy ręcznych! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek środ(k)owy 07.02.07, 11:31 stefan.bialystok napisał: > Pijmy za naszych piłkarzy ręcznych! dalej pijemy za nich? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wątek środ(k)owy 07.02.07, 11:53 eeeeeeeeee, ja się idę polansować;D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek środ(k)owy 07.02.07, 15:42 gupia środa błąd ciężki popełniłam jutro od rana będę go odkręcać:( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jeszcze tylko 2 watki i wolneeeeeeeee;)))) 21.02.07, 10:04 i kolejna środa i jeszcze tylko 2 dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia coś dziwnego 28.02.07, 11:25 szukałam wąteku śro(d)kowego przez wyszykiwarkę i nie chciał się znalezc a dziś ide do fikolandu znów jutro z resztą też:D Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: wątek środ(k)owy 07.03.07, 15:17 Dzięki temu wątkowi dotarło do mnie, że mamy JUŻ środę. Jak ten czas leci. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia i kolejna 14.03.07, 09:11 nawet nie wiem która jak ja nie lubię być chora:( Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: wątek środ(k)owy 14.03.07, 09:47 Ale środa, już nie jest w środku tygodnia. Przecie Czwartek jest w środku Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: wątek środ(k)owy 21.03.07, 09:13 Vario Moda nad Opałkiem będzie likwidowana. Są duże obniżki. Wczoraj byłem, a dziś śpię sobie. Byle do piątku. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek środ(k)owy 21.03.07, 09:14 zewsi napisał: > Vario Moda nad Opałkiem będzie likwidowana. Są duże obniżki. > Wczoraj byłem, a dziś śpię sobie. > Byle do piątku. były jakieś fajne spodnie dla mnie? spodni szukam wszyscy mi już spodni szukają Mak nawet dwa haiemy odwiedził ale nie znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: wątek środ(k)owy 21.03.07, 09:19 Tam jest dużo różnych rózności, spodnie też są. Ale im póżniej się wybierzesz, tym będzie mniejszy wybór. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek środ(k)owy 21.03.07, 09:22 zewsi napisał: > Tam jest dużo różnych rózności, spodnie też są. Ale im póżniej się wybierzesz, > tym będzie mniejszy wybór. :-) dziś, że tak się wyrażę, jestem finansowo czysta... ale może jutro? wiesz chodzi mi o czarne, najlepiej bez opaśnicy i szerokimi nogawkami czarne były? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: wątek środ(k)owy 21.03.07, 09:24 Czane, brązowe, i czerwone były. żebym wiedział co to jest opaśnica, to bym może powiedział czy były takie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek środ(k)owy 21.03.07, 10:11 zewsi napisał: > Czane, brązowe, i czerwone były. > żebym wiedział co to jest opaśnica, to bym może powiedział czy były takie. to taki pasek doszyty żeby spodnie były w talii a ja wolę biodrówki ale nie takie co to z nich stringi wystają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: wątek środ(k)owy 21.03.07, 10:14 To własnie nie takie biodrówki widziałem. :-) Fajne, czerwone. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek środ(k)owy 21.03.07, 11:29 zewsi napisał: > To własnie nie takie biodrówki widziałem. :-) > Fajne, czerwone. :-) a kupiłeś sobie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: wątek środ(k)owy 21.03.07, 12:27 Kupiłem spodni za 49 zł i dwa swetry. To znaczy dziewczyna mi kupiła a ja płaciłem. A potem miałem żal, bo nie lubię wydawać pieniędzy sobie na ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek środ(k)owy 21.03.07, 13:05 zewsi napisał: > Kupiłem spodni za 49 zł i dwa swetry. To znaczy dziewczyna mi kupiła a ja > płaciłem. > A potem miałem żal, bo nie lubię wydawać pieniędzy sobie na ubrania. ech ty a na co lubisz wydawac pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: wątek środ(k)owy 21.03.07, 13:24 Gdybym wydał te pieniądze na karnet Jagiellonii, to bym był zadowolony. :-) Albo na grę planszową. Albo na jakiś fundusz inwestycyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Wow!! 21.03.07, 09:40 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3999800.html Musi co ćwiczył od urodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Wow!! 21.03.07, 11:29 zewsi napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3999800.html > Musi co ćwiczył od urodzenia! biedne dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia a magii 28.03.07, 09:16 to wcale śród nie ukochała MMagiii!!! Śróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóód nocnej ciiiiiiiiiiiiiiszy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi włąsnie przyszłam go wyszukac zeby szybciej był 28.03.07, 10:08 czwarteczek a potem piateczek...........aaa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: włąsnie przyszłam go wyszukac zeby szybciej b 04.04.07, 09:12 mmagi to chyba zabaleła grippam Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: włąsnie przyszłam go wyszukac zeby szybciej b 04.04.07, 10:09 jam chora:( siedze w domu i zamiast sprzatac kaszlę:( Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: włąsnie przyszłam go wyszukac zeby szybciej b 04.04.07, 10:12 miej baczenie - to może być koklusz! Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: włąsnie przyszłam go wyszukac zeby szybciej b 04.04.07, 10:18 Biedna Mmagi. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: włąsnie przyszłam go wyszukac zeby szybciej b 04.04.07, 10:26 Zgadza się. A ja chciałbym przypomnieć, że koklusz to jedna z trzech przykrych rzeczy, za które mężczyźni nie odpowiadają! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: włąsnie przyszłam go wyszukac zeby szybciej b 04.04.07, 10:41 zewsi napisał: > Zgadza się. > A ja chciałbym przypomnieć, że koklusz to jedna z trzech przykrych rzeczy, za > które mężczyźni nie odpowiadają! koklusz - rodzaj meski! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: włąsnie przyszłam go wyszukac zeby szybciej b 04.04.07, 10:44 Śit! No ale trzęsienia ziemi i gradobicia nam nie wciśniecie! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: włąsnie przyszłam go wyszukac zeby szybciej b 04.04.07, 11:08 zewsi napisał: > Śit! > No ale trzęsienia ziemi i gradobicia nam nie wciśniecie! to trzęsienie czy te trzęsienie?;D Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: włąsnie przyszłam go wyszukac zeby szybciej b 04.04.07, 11:31 Z pewnością nie "ten trzęsień". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: włąsnie przyszłam go wyszukac zeby szybciej b 04.04.07, 10:53 skoropis napisał: > Biedna Mmagi. sie wzruszyłam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: włąsnie przyszłam go wyszukac zeby szybciej b 04.04.07, 10:41 mmagi napisała: > jam chora:( > siedze w domu i zamiast sprzatac kaszlę:( ja to bym wolała zamiast sprzątać - kaszleć Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi gupia noooo:))))) wczoraj miałam temperaturkę to 04.04.07, 10:53 az mnie nogi bolały i wogóle ruina;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: gupia noooo:))))) wczoraj miałam temperaturkę 04.04.07, 11:09 mmagi napisała: > az mnie nogi bolały i wogóle ruina;) ale nie sprzątałaś! żadnych okien i gupich witrynek do czyszczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: gupia noooo:))))) wczoraj miałam temperaturkę 04.04.07, 11:18 noo nicccccc,miałam sprzatac w poprzedni łik ale juz mnie brało i czułam sie fatalnie ,wczoraj myslałam ze zdycham,poczekam do piatku,albo hehheeee posprzatam po swietach:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: gupia noooo:))))) wczoraj miałam temperaturkę 04.04.07, 11:26 mmagi napisała: > noo nicccccc,miałam sprzatac w poprzedni łik ale juz mnie brało i czułam sie > fatalnie ,wczoraj myslałam ze zdycham,poczekam do piatku,albo hehheeee > posprzatam po swietach:))))))))))) po hanucce:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: gupia noooo:))))) wczoraj miałam temperaturkę 11.04.07, 09:54 nutopia napisała: > mmagi napisała: > > > noo nicccccc,miałam sprzatac w poprzedni łik ale juz mnie brało i czułam > sie > > fatalnie ,wczoraj myslałam ze zdycham,poczekam do piatku,albo hehheeee > > posprzatam po swietach:))))))))))) > > po hanucce:D środa to jednak fajny dzień jest idę na pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: łoj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie ch 25.04.07, 12:56 Podpieram Cię. :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: łoj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie ch 25.04.07, 13:43 a ja dzisiaj mam sądny dzień ale to może dlatego, że musialam spędzić 4 godziny z adwokatem... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: łoj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie ch 02.05.07, 09:40 o rany i tylko ja w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: łoj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie ch 02.05.07, 09:55 nie ,nie tylko:D ja poginam już od 7.00, ale takich durnych jak ja,to robota lubi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Ja też w pracy! 02.05.07, 09:56 Jestem. Ale jakoś wielkiej werwy do roboty to u siebie nie obserwuję. :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ja też w pracy! 02.05.07, 10:08 skoropis napisał: > Jestem. Ale jakoś wielkiej werwy do roboty to u siebie nie obserwuję. > :D pooglądajcie pocztę:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: łoj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie ch 02.05.07, 10:08 lullu1 napisała: > > nie ,nie tylko:D > ja poginam już od 7.00, > ale takich durnych jak ja,to robota lubi:)) > > lullu zapisz się na studia wieczorowe!!!:D:D: Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: łoj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie ch 02.05.07, 10:21 Nutopio,to ja do ciebie wysłałam,czy to do mnie wróciło? Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: łoj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie ch 02.05.07, 10:27 Ja się tylko zastanawiam, co Nutopia chciała przez to powiedzieć? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: łoj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie ch 02.05.07, 10:38 lullu1 napisała: > > Nutopio,to ja do ciebie wysłałam,czy to do mnie wróciło? > > Lulu ty to do mnie wysłałas a ja "sprzedaję" dalej. mam podział na grupy i ty jesteś w grupie "forowicze" więc niechcący to co sprzedaje idzie również do ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: łoj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie ch 02.05.07, 11:05 nutopia napisała: > lullu1 napisała: > > > > > Nutopio,to ja do ciebie wysłałam,czy to do mnie wróciło? > > > > > Lulu ty to do mnie wysłałas a ja "sprzedaję" dalej. mam podział na grupy i ty > jesteś w grupie "forowicze" więc niechcący to co sprzedaje idzie również do > ciebie:) A to dobrze,że się wyjaśniło, bo już myślałam,że mam rozdwojenie jazni, czyli łagodną postać schizofrenii:DD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: łoj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie ch 09.05.07, 10:00 i tak oto mamy kolejną środę kto policzy, która to?;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: łoj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie ch 16.05.07, 09:39 zimna kawa i snikers stosy papierów i ja zepsułam kalkulator Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: łoj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie ch 16.05.07, 09:57 letnia herbata wizyta w przychodni zastrzyk ból - Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: łoj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie ch 16.05.07, 10:01 Kalkulator masz w kompie przecież. Taki awaryjny. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: łoj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie ch 16.05.07, 10:03 skoropis napisał: > Kalkulator masz w kompie przecież. > Taki awaryjny. i w komórce i liczyć też potrafię nie chodzi o to że nie mam, ale że zepsułam... potrafisz zepsuć kalkulator? Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: łoj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie ch 16.05.07, 10:18 > potrafisz zepsuć kalkulator? Żaden problem. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek środ(k)owy 01.08.07, 10:15 motto: ona i on nie lubią tego samego więc ja będę to lubić wbrew sobie Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: wątek środ(k)owy 01.08.07, 10:20 Brzoza! Brzoza! Tu jesion, Tu jesion. Zgłaszam się. Odpowiedz Link Zgłoś