Dodaj do ulubionych

PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 19:51
Bardzo bardzo pilnie poszukuję kontaktu z osobami, którym cos takiego w zyciu
sie przytrafiło. Czyli - po kilku miesiącach znajomości POBRALI SIĘ i są
NADAL RAZEM. Może to macie znajomych, którym tak ułozyło się w życiu, może wy
sami przeżyliście coś podobnmego - bardzo proszę o kontakt:szafarant@gazeta.pl
pozdrawiam serdecznie, z góry dziękuę za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: milka Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.03, 19:59
      moja kolezanka byla w syt ze znali sie 3 mc i sa juz rok ze soba i sa
      szczesliwi
      • mario2 Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? 14.04.03, 20:02
        seit es Schokolade gibt :o)
        • randia_ Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? 14.04.03, 22:53
          Moi rodzice pobrali się po trzech miesiącach znajomości, są ze sobą 37 lat.
          • Gość: kijana Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.atofina.com 15.04.03, 09:02
            proponuję wziąć trzy głębsze oddechy....ewentualnie walnąć sie młotkiem w głowę
            dla nabrania przejrzystości widzenia ;))) Prawdopodobieństwo, że będzie jak w
            przypadku rodziców koleżanki wyżej jest malutnieczkie. Chociaż istnieje... ;)))
            • mathildae Re: tradition! 15.04.03, 10:23
              cos Ty, Kijana! u nich to taka rodzinna tradycja;)))
              • randia_ Re: tradition! 15.04.03, 10:25
                Mati kochanie, jestem zmuszona przyznać ci rację...:)))))))))))))
      • Gość: szafarant Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 15:18
        A może twoi znajomi zechcieliby ze mną porozmawiać. Jestem dziennikarzem, pisze
        tekst na ten temat, szukam bohaterów do tego tekstu. Proszę o kontakt na priva -
        wyjaśnię szczegóły
        pozdrawiam
        sz.
        • randia_ Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? 15.04.03, 15:28
          Szukasz kontaktu?? Sam napisz... randia@o2.pl
      • Gość: szafarant Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 13:39
        a może zgodziłaby się ze mną porozmawiać?
        • randia_ Re: PO 2 MIESIĄCACH SIĘ POBRALI ZNACIE TAKICH ? 17.04.03, 13:45
          Zdradzę ci małą tajemnicę.... u nas w domu to chyba rodzinne (jak już
          zaznaczyła koleżanka Mathi). Moi rodzice po trzech miesięcach się pobrali, ja
          takrze po trzech... Więc jak masz ochotę na ten temat pogadać napisz, adres
          znasz.....:)))
    • saqqara chyba was zabije.... 15.04.03, 15:40
      pracuje z facetem, ktory poznal swoja przyszla, a na kolejnej randce po 2
      tygodniach znajomosci ustalili date slubu, sa ze soba juz 15 lat, szczesliwi
      jak baki na wiosne. a najpiekniejsze jest to, ze on sie dziwi ze inni maja
      takie problemy ze znaleznieniem tej drugiej polowki... i patrzy na mnie tepym
      wzrokiem... hehehe, no i jeszcze sie popatrzy:))))
      • saqqara Re: chyba was zabije.... 15.04.03, 15:42
        aha, nie wiem po jakim czasie sie porbali, ale to chyba tez bylo tempo
        expresowe...2-3 miesiace i po bolu.

ps. moge podeslac mail do mojego bylego adoratora, ktory tydzien po tym jak mu
        dalam kosza to sie ze swoja przyszla na randke umawial. termin slubu ustalony
        po 3 tygodnaich, pobrali sie 6 miesiecy pozniej...troche pozno, ale sam fakt
        umawiania sie powala na kolana (wiem ze sie wczesniej nie spotykali bo to ja
        ich poznalam ze soba... skoro nie dal sie splawic w inny sposob?;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka