drzejms-buond 05.02.07, 13:13 no ciekaw jestem,co też panowie wymyślili... długo się godzili, nie prawdażżż? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: mc2 05.02.07, 13:26 mann / materna nowy program dziś panowie skłóceni byli ze sobą parę lat żeby nikt nie mówił że nie mówię jasno i wyraźnie... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: mc2 05.02.07, 14:33 Skąd takie informacje, że byli ze sobą skłoceni?? Bzdura kompletna. Prowadzą wspolnie firmę www.materman.com.pl/ --------------------------------- Zwisa mi co kto ma w swojej teczce Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: mc2 05.02.07, 14:51 stąd: oglądam słucham... najsamprzód mann mówił że coś nie hallo a potem materna przytaknął.. ale było minęło... i dobrze! a firma? cóż firma? Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: mc2 05.02.07, 20:10 Oni raczej z tivipi byli skłóceni, ale nie ze sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: mc2 06.02.07, 00:01 pierwszy szoł coś niemrawy. Śmiechy z publiki potwierdzają, że mało zabawne to było. Wię może co, inteligentne ? te wstawki z niby przyszłości i prze - ? Poziom kółka teatralnego liceum ogólokształcącego. Trzeba słuchac ludowych przysłów, że nie wchodzi się czwarty raz do tej samej rzeki. Raetrospekcje z Kayah ciekawe, ale dla niej mało chwalebne. Jeszcze raz widać jaka denciarą totalną była zanim Bregovic zrobił z niej człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: mc2 06.02.07, 09:53 to miał być program rozrywkowy, tak? powiedzcie ,ze tak? bo może ja nie zrozumiałem? ojej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iczek Re: mc2 06.02.07, 10:19 powiem tak: jezus maria :( to byla najwieksza porażka w tego typu programach jakką widzialem od lat. To juz nawet ten tragiczna "Dwururka" byla lepsza. totalny brak pomyslu i totalne rozjechanie sie z obecnymi potrzebami rynku i widzów w tym zakresie. Niesmak z powodu coraz bardzoej żałosnych "dowcipów" i braku jakiegokolwiek sensownego scenariusza. Wstawki wokalno-taneczne na poziomie wiejskiej tancbudy. Ci Panowie maja za soba wspaniala karte w rozrywce, nie wiem jakim cudem udalo im sie spieprzyc wszystko co osiagneli, i jakim cudem jeszcze ktokolwiek wierzy w ich pomysly w jakiejkolwiek stacji? Dla mnie calowikta pomylka. Siedzialem zażenowany. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: mc2 06.02.07, 10:40 ze względu na szacunek dla tych panów nie chciałem tego powiedzieć... :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: mc2 06.02.07, 11:21 tak juz zeby do końca nie marudzić to powiem, że vietnamska kapela mi się podobała, bo ja mam chorbliwą słabość do azjatek, a tam były aż dwie na raz No i to by było na tyle A ten pojazd międzyepokowy ? Co to kurwa niby miało być, kosztowało pewnie tyle co dobra fura, choreograf wizjoner swoje wziął Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: mc2 06.02.07, 15:04 Krewetko, nie zgadzam się z Tobą. Archiwalny wystep Kayah był z 1988 r., płytę z Bregiviciem nagrała w 1999. Miała 11 lat na zmianę image'u i raczej nie dokonało się to za sprawą Bregovicia. Zreszta koniec lat 80 to okres, kiedy nie tylko Kayah miała dość obciachowy sceniczny wizerunek. A ona wtedy szczeniara była. Wczoraj się z tego smiała i chwała jej za to. A co do programu, to niestety podzielam - z bólem - opinię większości. Gdzieś tam się usmiechnęłam parę razy, ale całość mocno rozczarowująca. Może panowie M muszą się rozgrzać? Dam im jeszcze szansę, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: mc2 06.02.07, 15:26 ok Tulko. Kayah przed bregoviczem nie była po prostu powszechnie znana. Ta jej "córeczka" to był koszmarek. Kobita przeszła długą drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: mc2 06.02.07, 15:15 Wszystko bym zniesła. ale pojazd miedzyepokowy, w dodatku początkowo zepsuty NIE! Żenada, masakra i co tam jeszcze. Dno. I kilo mułu. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: mc2 06.02.07, 16:12 ej a może my zblazowani jesteśmy? sie nam nico nie podoba? chociaż nie.. wczorajszy odcinek MJM pokazał, że można dowcipnie... ryczałem ze śmiechu przez pół odcinka :-B) a może to było 3/4 ? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Z ciekawości... 06.02.07, 17:05 ... może mi ktoś streścić, co w tym programie konkretnie było? Bo na forach tylko widzę ogólne narzekania, jaki to kiepski program i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Z ciekawości... 20.02.07, 12:45 nadal mi się nie podoba :-[ ========== do stefanka panowie latają w wehikule czasu i wygrzebują znanych artystów i mówią "jak to ze lnem było" a publika klaszczeee och jak ona klaszszszcze Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Z ciekawości... 20.02.07, 12:53 > panowie latają w wehikule czasu i wygrzebują znanych artystów i mówią > "jak to ze lnem było" Tia... Włączyłem wczoraj na moment, własnie lecieli tą "maszyną". Materna jęczał do kamery "Muszę wytrzymać!!! Muszę!!!". A Mann: "Hamuj Krzysztof, hamuj!!!". Co to jest??????? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Z ciekawości... 20.02.07, 13:04 panowie chyba nie wyhamowali :-/ Odpowiedz Link Zgłoś