bad_habit 06.02.07, 21:30 iiiiiiiii, ewrybady kleszczmy w ręce!!! i powtarzamy: jejeje, łołoło, oleoleoleole, ejoejoejoejo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Da Buzz "Alive" -specjalna song... 06.02.07, 21:32 wpisujcie dedykacje:) Startujemy!!! I wanna be with you now I wanna have you with me Always forever and you You are the one for me now And I can see that you want (want want want) more(more more more) You came through the door You came through it all One step further and I will lose it all Everything you said Everything was so right I was in your eyes You were in my mind When you took my hand And we start to dance I just can?t believe That it?s you and me now I?m alive For the first time in my life I just know that I?m alive I wanna dance the night away I?m alive I?ll always be there by your side I just know that I?m alive This is the feeling of my life I?m alive You?re reality You?re my fantasy I just can?t believe This is happening Crossed my fingers and I can see that is true I was in your eyes You were in my mind When you took my hand And we start to dance Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Da Buzz "Alive" -specjalna song... 06.02.07, 21:33 jejku, ta piosenka jest po prostu boska:)uwielbiam ją:D Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Da Buzz "Alive" -specjalna song... 06.02.07, 21:34 właśnie zamierzam ją ściągnąć :D Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Da Buzz "Alive" -specjalna song... 06.02.07, 21:36 a jak znajdziesz, to pomyślisz też o Badzi???;0 bo ja ją tylko w radiu słyszę:( Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: BADZIA Karaoke szoł!!!!!!!!!!!!!! 06.02.07, 21:35 Ewrybady mułw jor bady. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Coś męsko-damskiego:) 06.02.07, 21:37 Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Słuchajcie sensowne panienki Prawdziwy król Julian tu stoi Uwielbiam, kiedy laseczki wprawiają w ruch wesołe ciałka Gdy ruszacie bioderkami, róbcie to słodko smacznie i zdrowo Zgoda? Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] Ten cudowny wdzięk I długi lęk Gdy się budzę za te cuda każdy by pękł [Powab!] Ten cudowny wdzięk I długi lęk Gdy się budzę za te cuda każdy by pękł [Powab!] Macie w sobie to, jak titanic nas ciągniecie na samo dno [Powab!] Wy macie w sobie takie coś, my faceci tak jak leci nie mamy dość [Powab!] Macie w sobie to, jak titanic nas ciągniecie na samo dno [Powab!] Wy macie w sobie takie coś, my faceci tak jak leci nie mamy dość [Whoa!] Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] A kreskę zrób na oku sobie i też I puder rzuć na nosek sobie, gdy chcesz I brewki czarną sobie kredką to zrób Pomadke i facetów masz już u stóp Gdy ładna buzia twa i bioder łuk Każdy by od razu mógł No bo wy macie w sobie to coś My faceci tak jak leci nie mamy dość Gdy ładna buzia twa i bioder łuk Każdy by od razu mógł No bo wy macie w sobie to coś My faceci tak jak leci nie mamy dość Whoo! Wha! Whoo! Wha! Whoo! Wha! Whoo! Wha! Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to mało mało Dla mnie to mało mało Dla mnie to mało mało Trzy, dwa, raz.. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Coś męsko-damskiego:) 06.02.07, 21:59 > Prawdziwy król Julian tu stoi Hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Cascada "Everytime we touch" 06.02.07, 21:46 I still hear your voice, when you sleep next to me. I still feel your touch in my dreams. Forgive me my weakness, but I don't know why. Without you it's hard to survive. Cause everytime we touch, I get this feeling. And everytime we kiss I swear I could fly. Can't you feel my heart beat fast, I want this to last. Need you by my side. Cause everytime we touch, I feel this static. And everytime we kiss, I reach for the sky. Can't you hear my heart beat so. I can't let you go. Want you in my life. Your arms are my castle, your heart is my sky. They wipe away tears that I cry. The good and the bad times, we've been through them all. You make me rise when I fall. Cause everytime we touch, I get this feeling. And everytime we kiss I swear I could fly. Can't you feel my heart beat fast, I want this to last. Need you by my side. Cause everytime we touch, I feel this static. And everytime we kiss, I reach for the sky. Can't you hear my heart beat so. I can't let you go. Want you in my life. Cause everytime we touch, I get this feeling. And everytime we kiss I swear I could fly. Can't you feel my heart beat fast, I want this to last. Need you by my side. Cause everytime we touch, I feel this static. And everytime we kiss, I reach for the sky. Can't you hear my heart beat so. I can't let you go. Want you in my life Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Cascada "Everytime we touch" 06.02.07, 21:51 to jest przeróbka, ale bardziej mi się podoba niż oryginał:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: BADZIA Karaoke szoł!!!!!!!!!!!!!! 06.02.07, 21:53 to ja puszczę coś bez słów ;) Cosmic Gate - "Exploration of Space" Creambase - "Fiddle 2003 (Dj Kadozer RMX)" Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: BADZIA Karaoke szoł!!!!!!!!!!!!!! 06.02.07, 21:56 jeeeeeeeeeeeeee, ale fajnie jest na dole w Yzzy, zróbmy lepszy klimat niż tam dziś wieczorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: BADZIA Karaoke szoł!!!!!!!!!!!!!! 06.02.07, 22:05 yy nie byłem jeszcze w Yzzy Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: BADZIA Karaoke szoł!!!!!!!!!!!!!! 06.02.07, 22:10 nie??? ja tam robiłam imieniny z moja psiapsiółą z Norwegii, było suuuper:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: BADZIA Karaoke szoł!!!!!!!!!!!!!! 06.02.07, 22:20 no, nie byłem ni w Yzzy, ni w Kontakcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: BADZIA Karaoke szoł!!!!!!!!!!!!!! 06.02.07, 22:25 a ja cholera, nie trafiłam w ub. roku do kontaktu a on tam wtedy byl...i moze gdybym poszla, inaczej by sie wszystko potoczyło teraz.. Ale w Yzzy jest spox, dwa poziomy:) a na Strychu zbilismy ostatnio trzy szklanki z piwem<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: BADZIA Karaoke szoł!!!!!!!!!!!!!! 06.02.07, 22:26 to mały pikuś kumpel na studniówce rozbił CAŁĄ butelkę Finlandii myśleliśmy, że go zabijemy ! :P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: BADZIA Karaoke szoł!!!!!!!!!!!!!! 06.02.07, 22:28 hehe, ale to było anwet zabawne, i nikt nawet nam uwagi nie zwrócił:)ale kurde, zostawiłam tam swoją apaszke:( a potem z Yzzy, to pamietam, że było bardzo głośno i nie wiem, jak 8 godzin na wysokich obcasach wytrzymałam:) Odpowiedz Link Zgłoś