Dodaj do ulubionych

Schizoooo, cip cip

09.02.07, 15:09
chodz, wyrwiemy Ci troche piorek;)
Obserwuj wątek
    • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 09.02.07, 15:09
      bierz mnie :)
      • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 09.02.07, 15:18
        nie lubie cieplych klusek. poopieraj sie troche;P
        • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 09.02.07, 15:25
          przecież gre wstępną mamy już za sobą:)
          • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 09.02.07, 15:34
            nie zauwazylam:)
            • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 09.02.07, 15:50
              bo Ty oziębła jesteś;)))
              • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 11.02.07, 12:21
                jestes pierwszy, ktory narzeka:P
                • leziox Re: Schizoooo, cip cip 11.02.07, 16:11
                  Hahaha!Hienka cmentarna i ozieblosc...Dobre.Ty to sie schizool znasz calkiem
                  dobrze na kobietach.Najbardziej zapewne na tych gumowych.
                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 12.02.07, 11:29
                    no coz, nie kazdy dostapil zaszczytu dociskania wampira:)))
                • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 11.02.07, 16:21
                  saqqara napisała:

> jestes pierwszy, ktory narzeka:P

nie chce być niemiły,ale z kim Ty się dotychczas zadawałaś;)))
                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 12.02.07, 11:30
                    chcesz cala liste?;)))
                    • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 12.02.07, 13:43
                      lepiej nie,agorowy serwer by padł;)
                      • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 12.02.07, 14:40
                        hehehe, tylu ich bylo, a Ty sie nie zalapales. o czym to swiadczy?;))))
                        • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 12.02.07, 16:03
                          że jutro będzie padał śnieg ???
                          • leziox Re: Schizoooo, cip cip 12.02.07, 21:42
                            Jutro bedzie scotch w obnizce w markecie,dobra okazja zeby wychylic pare
                            glebszych z gwinta,nawet jesli to wtorek.hiehiehie
                            • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 12.02.07, 22:40
                              hahaha, kazda okazja jest dobra:)

Leziu, jestes jeszcze w necie?

Schizus, nie lam sie. snieg-dobra rzecz:) szczegolnie na balwana:D
                              • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 13.02.07, 09:01
                                saqqara napisała:

> na balwana:D

nie znam tej pozycji:(
                                • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 13.02.07, 10:41
                                  fju fju, taki duzy i nie wie?;)))
                                  • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 13.02.07, 11:28
                                    duuuużo rzeczy jeszcze nie znam :)))
                                    • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 13.02.07, 12:54
                                      nie brzmi to zachecajaco;P
                                      • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 13.02.07, 13:19
                                        no widzisz szakuś,to jest właśnie ta przepaść,która nas dzieli;)))
                                        • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 13.02.07, 13:25
                                          bo ja niestety wiem,że nic nie wiem:)))
                                          • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 13.02.07, 15:23
                                            hehe, ja tu inna przepasc widze, ale co sie bede madrzyc;)))
                                            • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 13.02.07, 15:54
                                              oświeć mnie ciemnego:)
                                              • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 13.02.07, 18:30
                                                a co z tego bede miala?;)
                                                • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 13.02.07, 20:53
                                                  dam Ci lizaka :)))
                                                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 14.02.07, 09:55
                                                    hehehe, sknera:P
                                                    dawaj kluczyki od samochodu i mozemy pogadac;))
                                                  • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 14.02.07, 13:06
                                                    nawet jestem skłonny spełnić twe marzenie :)))
                                                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 14.02.07, 14:31
                                                    w koncu zaczales gadac do rzeczy:)

ps. mam nadzieje, ze to nie plug sniezny?;P
                                                  • leziox Re: Schizoooo, cip cip 15.02.07, 03:45
                                                    Ja tam nie daje kluczykow od mojego samochodu kobietom,chociaz to jst plug
                                                    sniezny w zasadzie tez.Nigdy nie wiadomo co moga zrobic z autem,gdy pojada do
                                                    nocnego sklepu po poprawké...
                                                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 15.02.07, 10:40
                                                    z autem? pomysl, co moga zrobic W aucie...
                                                  • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 15.02.07, 11:45
                                                    saqqara napisała:

> z autem? pomysl, co moga zrobic W aucie...

to po to Ci ten samochód,a ja już chciałem złomować francuza :)
                                                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 15.02.07, 12:02
                                                    nie badz taki szybki, kobiety tego nie lubia:)
                                                  • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 15.02.07, 13:40
                                                    zanotowałem.,coś jeszcze ?
                                                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 15.02.07, 14:20
                                                    mam dac swoja liste zyczen??! a skad u Ciebie tyle litosci nad sakkarowatymi?
                                                    skoro jednak nalegasz.. sniadanie do lozka, masaz stopek... i fajna meska
                                                    dupeczka do wachlowania;P
                                                  • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 15.02.07, 14:31
                                                    saqqara napisała:

> mam dac swoja liste zyczen??! a skad u Ciebie tyle litosci nad sakkarowatymi?

pewnie,że wolałem nasze wcześniejsze dialogi :)))
                                                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 15.02.07, 14:41
                                                    stare dzieje:))
                                                  • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 15.02.07, 14:42
                                                    dlatego zmieniłem strategie,a nóż jakieś momenty będą :)))
                                                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 15.02.07, 14:53
                                                    kudzwa, masz zamiar mi serenady spiewac?:D
                                                  • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 15.02.07, 14:58
                                                    aż tak wyszukanej strategii marketingowej ,to nie planowałem;)
                                                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 15.02.07, 15:21
                                                    ulzylo mi:)
                                                  • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 15.02.07, 15:39
                                                    a mi nadal nie :(
                                                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 15.02.07, 22:30
                                                    to na co czekasz? do roboty:)
                                                  • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 16.02.07, 10:41
                                                    saqqara napisała:

> to na co czekasz? do roboty:)

więc kiedy i gdzie ???
                                                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 16.02.07, 12:18
                                                    Kolonia, przy glownym wejsciu do katedry. najblizsza sroda miedzy 20ta, a 23cia.
                                                    pasuje?:)
                                                  • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 16.02.07, 12:32
                                                    w Kolonii będę dopiero na Wielkanoc,tak więc nie pasuje:(
                                                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 16.02.07, 12:44
                                                    hahaha, rozumiem, ze nie wytrzymasz?
                                                    to moze zaproponuj cos, badz menscizna;P
                                                  • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 16.02.07, 13:54
                                                    @@@
                                                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 16.02.07, 14:24
                                                    jesli juz moglabym wybierac, to wole jedze od maupy:P
                                                  • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 16.02.07, 14:32
                                                    sprawdź jędzę :)))
                                                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 16.02.07, 14:45
                                                    nie namawiaj mnie do zlego:PPPPPPPPPPP
                                                  • schizoo Re: Schizoooo, cip cip 16.02.07, 14:55
                                                    ja???
                                                    ja,rączki mam na klawiaturze :)
                                                  • saqqara Re: Schizoooo, cip cip 19.02.07, 15:51
                                                    jasne, kazdy tak mowi:PPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka