boo-boo 10.03.07, 18:29 Wpiszcie sobie w google "kutas" to zobaczycie jaki będzie pierwszy link który Wam wyświetli :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: K U T A S :)))) 10.03.07, 19:03 boo-boo napisała: > Wpiszcie sobie w google "kutas" to zobaczycie jaki będzie pierwszy link który > Wam wyświetli :)))) Prezydent RP-strona głowna....efekt pracy speców od pozycjonowania,podobno na ich nie ma mocnych...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: K U T A S :)))) 10.03.07, 19:51 wpiszcie tez "idiota" - na tej pozycji zmiana, kiedyś pokazywal się Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: K U T A S :)))) 10.03.07, 19:51 Jak się wspisywało za Kwacha to tez tak było. :) Tak to już jest jak się kutasem, tfu! preziem zostaje. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
skoczek28 Re: K U T A S :)))) 10.03.07, 20:08 Boo-boo poproszę o ściereczkę, śmigusa walnełam na monitorek ;) ;) Hłe hłe ja jebię... że sie tak z brzydka wyrażę.... Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Dupa! 10.03.07, 22:31 Nie wiem, jak jest teraz, ale z ciekawości zaraz sprawdzę. Kiedyś, w zamirzchłych czasach, jak Brat mnie oświecić chciał jeżeli chodzi o internet, coś mi tam tłumaczył i mówi tak: "wpisujesz sobie tu adres, no jaki tam chcesz, no nie wiem, np. www.dupa.pl" i faktycznie w pasek adresu to właśnie wpisał. I wtedy naszym oczom ukazała się na ekranie informacja: DUPA W REMONCIE! Umarliśmy!!!:DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Dupa! 11.03.07, 01:29 byla jeszcze www.cipa.com zdale sie, albo inna koncowka? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Dupa! 11.03.07, 13:53 Bogna wielkie dzięks-pierwszy raz się dzisiaj usmiechnęłam dzięki Tobie-do tej pory jak tornado... Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: K U T A S :)))) 12.03.07, 08:50 wpisz pedofil, powinien się Wierzejski ukazać Odpowiedz Link Zgłoś