skoropis 17.04.07, 00:12 Zająłem swój skoropisowy nick na extrafotce. Jak już nabędę fotoapparat to będę miał, gdzie fotki wstawiać i Wam pokazywać. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lullu1 Re: A co mi tam!!! :) 17.04.07, 00:37 No dobra,czekamy na to,co chcesz nam pokazać:) p.s.moja cyfrówka poległa, od roku nie daje znaku życia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: A co mi tam!!! :) 17.04.07, 08:41 To ja mam lepiej. Moja cyfrówka nie poległa. Nigdy jej nie miałem. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: A co mi tam!!! :) 17.04.07, 09:16 Skoropisie, zajrzyj proszę na pocztę;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A co mi tam!!! :) 17.04.07, 10:44 skoropis napisał: > Zająłem swój skoropisowy nick na extrafotce. Jak już nabędę fotoapparat to > będę miał, gdzie fotki wstawiać i Wam pokazywać. :D a mogą tam być zdjęcia z telfonu? bo się nauczyłam zrzucac:D Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: A co mi tam!!! :) 17.04.07, 12:57 > a mogą tam być zdjęcia z telfonu? bo się nauczyłam zrzucac:D Z tego co czytałem, to tak. Tylko nie próbuj ich na ogólną galerię wstawiać, bo pewnie wymoderują. Ale jak wstawisz na prywatne, to nikt tam paluchów nie wsadzi. :D Odpowiedz Link Zgłoś