slefka Re: przydział nocników ;) 28.07.03, 23:57 Promocja pewnie, co? Biorę zestaw... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa nie przesadzaj 29.07.03, 00:01 w końcu poduch więcej ... a aż tak ziuukać (przynajmniej na początku) nie będziesz Odpowiedz Link Zgłoś
slefka Re: nie przesadzaj 29.07.03, 10:42 Ty mnie jeszcze nie znasz... Mam pęcherz wielkości orzecha włoskiego i częste "ataki" śmiechu... Mój nocnik musi byś podręczny. Najlepiej coby się mieścił w torebce. --- Cudze życie - to tak daleko... (Antonine de Saint - Exupery) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) 03.08.03, 20:56 slefka napisała: > Promocja pewnie, co? Biorę zestaw... uff.. przekonalam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) Ma_ta :)) 03.08.03, 20:57 nocniczek nowy odjazdowy :)) ode mnie masz od razu ;)) kolor... mhmm może być na ten przykład żabkowo zieloniutki trawiato... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) Ma_ta :)) 03.08.03, 21:09 ulalka napisała: > nocniczek nowy odjazdowy :)) ode mnie masz od razu ;)) kolor... mhmm może być > na ten przykład żabkowo zieloniutki trawiato... :)) dobra, wymieniamy :)) masz brazowiutki sliczny jak nie wiem co :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: przydział nocników ;) Ma_ta :)) 03.08.03, 21:10 ulalka napisała: > ulalka napisała: > > > nocniczek nowy odjazdowy :)) ode mnie masz od razu ;)) kolor... mhmm może > być > > na ten przykład żabkowo zieloniutki trawiato... :)) > > dobra, wymieniamy :)) masz brazowiutki sliczny jak nie wiem co :))) a ja chyba wiem jak co... np. ... jak.... czekolada:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slefka Re: przydział nocników ;) Ma_ta :)) 13.08.03, 23:47 Jeny! Ale ten groszkowy w turkusowe grochy ładny..!!! Normalnie nigdzie się bez niego nie ruszam!!! ... I do tego tak mi się ładnie z kolorem oczu komponuje... Tylko mi trochę ucho z torebki wystaje... Hmm :( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) _Glory :) 05.08.03, 15:46 Tobie dam "plomienny" nocnik, będzie w barwach pomaranczowo-zolto- czerwonych :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw kolorki i wzorki :) c.d. 01.08.03, 13:01 brzeczą pszczoły, bzium bzium, jak bawoły bzium, bzium, wyrabiają, bzium, bzium, miód ze smoły,bzium bzium ;)) --- Ulalka - szefowa działu zopatrzenia w ziiuuukacze :) * aankaa - zielony-żabiaty, w kwiatki stokrotki z fantazyjnie wygiętym uchem (nie taki pospolity) adam (nadadmin) aguszak alka_xx * ana_75 - zielonkawo-żółty... w mazaje aniouek1 anula73 aramisek balkan * capa_negra - czarny, w czarne kropeczki - - daffne - jakaś reklamacja koloru chyba była. poczekamy na szefową składu * de_molka - czerwony w czarne kropeczki dj (nadadmin) * domi_nika1 - pomaranczowy jak lisek na wiosne w takie zielone trawki na dole el.magico * ewa1306 - śliwkowy gacus2 glory gniemcewicz inamorata * jasmintea - żółciutki z zielonym szlaczkiem, po którym wędruje niewidoczny (bo żółciutki) kurczaczek, ale widac czerwone nóżki i dzwoni ślicznie jak się ziuuuka * jolajola1 - nocniczek bojowy samobieżny - srebrny. Świecący, jak psu **** na wiosnę. Hheh, ale z to jak dźwięczy ! * jtka - zielony kajtek43 kasia-s * kasikk - kanarkowy kendo lalka14 lastka * lawendowy_sloggi - oczywiscie lawendowy ;) lyche1 maja281 * mala20033 - zielonkawy braz - ale już czeka sliczne blyszczace naczynko w kwiatuszki marucha1 mass (nadadmin) matrek * matya - taki czarny w kropki bordo * mayutka - rozowiutki w liliowe kwiatuszki * mea - błękitny z żółciutkim szlaczkiem i muzyką "Mission Impossible" melinek mrouh anette75 * nict1 - rózowy <hehehehe> owca *pacio - z małymi turkusowymi rybkami rb13 reniatoja rzapka1 rzulvv * rzulw - niebieski * slefka - groszkowy zielony nocnik w turkusowe grochy * slo-onko - 1 żółty / 2 po wymianie: żółciutki z lila szlaczkiem * sloggi - w kolorowe paseczki sztuk 24, kazdy w innym odcieniu niebieskiego, turkusowego, zoltego i zielonego strefa11 studentinzynier szarywilk tebe (nadadmin) togo2 tradycja1 tralalumpek * transoptor - dddddduży czarno-biały * triassochelys - niebieski * ulalka - czerwony willi2 * zamek - taki jak czarna krowa w kropki...bordowy mocno c.d.n. (nadadmin) - człek, który wszystko wie i widzi(na forumie). Na poduchy może wejść w każdej chwili, więc powinien mieć gdzie/w co ziuukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ta Re: kolorki i wzorki :) c.d. 03.08.03, 21:03 To chyba tutaj miałam przyjść po nocnik? Jak jest to prosiłabym o brązowy, cały śliczny i brązowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) - Gacus 2 :) 05.08.03, 15:49 bedziesz miec nocniczek beżowy w zacieki brązowe ;)) tak mi sie kojarzą gacki, nic na to nie poradzę :)) ale miło CIę poznać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: przydział nocników ;) - Gacus 2 :) 15.08.03, 13:14 ulalka napisała: > bedziesz miec nocniczek beżowy w zacieki brązowe ;)) tak mi sie kojarzą gacki, Gacuś ,jak to on ma w zwyczaju,umocuje swoją nocną porcelanę u sufitu...no ale co z oddziaływaniem grawitacji na zawartość nocniczka...ja tam wolę przy tym nie być...wszystko co w dole będzie zaziukane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) _Drzazga :)) 05.08.03, 15:50 dla Ciebie mam specjalny nocnik wygrywajacy hejnal!! :)) koloru wiśni dojrzałej z zielonym listkiem na wierzchu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) Damazy :) 05.08.03, 15:51 no i Damazy... :))) co nam sie tu przydaży ;))) he he he... Twoj nocniczek będzie głeboko fioletowy, jak śliwka z meszkiem... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: przydział nocników ;) Damazy :) 07.08.03, 23:25 och, wakacyjne zamieszanie w dziale nocnikow (czy kolorkow to aby na palecie starczy) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) 25.09.03, 18:42 przyszlam z miotelka :))) pora odkurzyc pokoj z nocnikami, nowi przyszli i trzeba ich obdarzyc :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a ja porosze! 25.09.03, 21:29 ja bym chcialal taki dziewczecy, ale jednoczesnie z meskimi motywami czyli: rozowe tlo w skuterki granatowe, czy sa moze takie na stanie ?? dziekuje za rozpatrzenie mojego wniosku :-) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a ja poprosze! 25.09.03, 21:30 ja bym chcialal taki dziewczecy, ale jednoczesnie z meskimi motywami czyli: rozowe tlo w skuterki granatowe, czy sa moze takie na stanie ?? dziekuje za rozpatrzenie mojego wniosku :-) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Dla Malen_ki:) 26.09.03, 01:12 Ulaleczko kochana - wlasnie zauwazylam na gornej poleczce z lewej strony taki nocnik w sam raz dla naszej nowej Poduchowiczki:))) Ten w rozowo-niebieskie paseczki ze szlaczkiem w helikopterki czerwone:)))) Damy jej na "zaopiekowanie sie"?:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a to ja czekam cierpliwie... 26.09.03, 08:46 na moj wlasny, prywatny a helikopterki :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 chcę!!! 26.09.03, 00:44 chcę mieć swój indywidualny prywatny osobisty nocnik!! proszę!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: chcę!!! 26.09.03, 01:13 Aaaaa.. to juz Ulalka musi poszukac dla Ciebie czegos specjalnego - co wyrazaloby dobrze Twoja osobowosc:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: chcę!!! 26.09.03, 23:43 bardzo prosze.. jakies osobiste zyczenia??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea A wlasnie... 26.09.03, 01:15 Czy Kreskator wystapil z wnioskiem formalnym o przydzial nocnika??:))) Czy nam tu ziuka byle gdzie?:))) Pozdrawiam serdecznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: A wlasnie... 26.09.03, 07:53 on juz przestal u nas ziukac :( i chyba juz nie chce nocnika :( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Do Aduni :) 26.09.03, 07:56 jestem pewna, ze jakis dostaniesz juz ja dzis Ulalke dopilnuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: przydział nocników ;) 08.10.03, 15:49 Witanko :) Wlazłem do nocnikowni, aby powitać tych, których jeszcze nie witałem na poduchach (a widzę, że są ochotnicy na nocniki :P) Witam zatem wszystkich i nowych i "startych" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
damazy1 Re: przydział nocników ;) 21.11.03, 21:53 a ja moge dostac sraczkowaty ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: przydział nocników ;) 21.11.03, 21:55 U nas się ZIUUKA do nocnika, więc możesz dostać ZIUUKATY ! ps. czy musisz robić "papę" na dzień dobry ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: przydział nocników ;) 21.11.03, 22:03 ale decyzję podejmie oczywiście Ulalka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) -Damazy 21.11.03, 22:12 a masz i sraczkowaty mam ;)) gratuluje wyboru :D Odpowiedz Link Zgłoś
damazy1 Re: przydział nocników ;) -Damazy 21.11.03, 22:15 jupiiiiiiii zawsze o tym marzylem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przydział nocników ;) -Damazy 21.11.03, 22:59 damazy1 napisał: > jupiiiiiiii > zawsze o tym marzylem :) :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: przydział nocników ;) -Damazy 22.11.03, 11:02 znecacie sie nade mna?????? ja dzis okrutnie zbolala bow czorajszej bibce taneczno-piwkowo-rzrywkowej a tu takie testy leca ze wszytko mnie ze smiechu boli;-) wszystkie kosci, kazdy miesien i kazdy cm skory a najbardziej miesnie brzucha kiedy sie smieje. wiec blagam przestancie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kszysio Re: przydział nocników ;) 25.07.04, 13:10 Porządek musi być :D Skrzynek przybywa, a ziuuukaczy wcale ... no i czas chyba na wymianę poprzednich... Kto nie dostał - dpisuje się do listy ------------------------------------------- brzeczą pszczoły, bzium bzium, jak bawoły bzium, bzium, wyrabiają, bzium, bzium, miód ze smoły,bzium bzium ;)) --- Ulalka - szefowa działu zopatrzenia w ziiuuukacze :) * aankaa - zielony-żabiaty, w kwiatki stokrotki z fantazyjnie wygiętym uchem (nie taki pospolity) adam (nadadmin) aguszak alka_xx * ana_75 - zielonkawo-żółty... w mazaje aniouek1 anula73 aramisek balkan * capa_negra - czarny, w czarne kropeczki - - daffne - jakaś reklamacja koloru chyba była. poczekamy na szefową składu * de_molka - czerwony w czarne kropeczki * domi_nika1 - pomaranczowy jak lisek na wiosne w takie zielone trawki na dole el.magico * ewa1306 - śliwkowy gacus2 glory gniemcewicz inamorata * jasmintea - żółciutki z zielonym szlaczkiem, po którym wędruje niewidoczny (bo żółciutki) kurczaczek, ale widac czerwone nóżki i dzwoni ślicznie jak się ziuuuka * jolajola1 - nocniczek bojowy samobieżny - srebrny. Świecący, jak psu **** na wiosnę. Hheh, ale z to jak dźwięczy ! * jtka - zielony kajtek43 kasia-s * kasikk - kanarkowy kendo lalka14 lastka * lawendowy_sloggi - oczywiscie lawendowy ;) lyche1 maja281 * mala20033 - zielonkawy braz - ale już czeka sliczne blyszczace naczynko w kwiatuszki marucha1 matrek * matya - taki czarny w kropki bordo * mayutka - rozowiutki w liliowe kwiatuszki * mea - błękitny z żółciutkim szlaczkiem i muzyką "Mission Impossible" melinek mrouh anette75 * nict1 - rózowy <hehehehe> owca *pacio - z małymi turkusowymi rybkami rb13 reniatoja rzapka1 rzulvv * rzulw - niebieski * slefka - groszkowy zielony nocnik w turkusowe grochy * slo-onko - 1 żółty / 2 po wymianie: żółciutki z lila szlaczkiem * sloggi - w kolorowe paseczki sztuk 24, kazdy w innym odcieniu niebieskiego, turkusowego, zoltego i zielonego strefa11 studentinzynier szarywilk togo2 tradycja1 tralalumpek * transoptor - dddddduży czarno-biały * triassochelys - niebieski * ulalka - czerwony willi2 * zamek - taki jak czarna krowa w kropki...bordowy mocno c.d.n. Odpowiedz Link Zgłoś