znawca 05.06.03, 11:03 Pewnie Wam łyso? Nie dziwię się, ale to nie moja wina. Opnięcie was spowodowało wyhamowanie bujnego rozwoju forum. Potrzbea nowych bodźców!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: No i co teraz? 05.06.03, 11:22 moze nas zdeopuj? naprawde płodny jest artysta głodny. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: No i co teraz? 05.06.03, 11:34 łyso to mi nie jest, włosy moje, dziękować Bogu, całkiem pewnie trzymają się głowy... o opa nie prosiłam, to i nie płaczę po jego utracie. a z doświadczenia wiem (i Gitman może to potwierdzić, je4śli będzie miał ochotę ;)), że zwiększanie liczby opów nie ma żadnego wpływu na żywotność forum. na niektórych ma dla mnie tą zaletę, że mogę sobie uskuteczniać prywatną korespondencję z właścicielem na jego forum. ale jak mam ochotę pisać na jakimś forum to będę to robić bez wzgledu na to, czy mam na nim opa czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: No i co teraz? 05.06.03, 11:42 aha nie ma czego zalowac. to byl op z tombaku, bez wartosci. czy bez niego wygladam inteligentniej? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: No i co teraz? 05.06.03, 11:50 aniela_ napisała: > aha nie ma czego zalowac. to byl op z tombaku, bez wartosci. a nene, to był op o wartości ujemnej, bez niego tylko zyskujesz > czy bez niego wygladam inteligentniej? znacznnie Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: No i co teraz? 05.06.03, 12:03 Widzę, że po zdeopowaniu znacznie przewyższamy inteligencją to forum. :-) (I nie mam tu na myśli zsumowanej inteligencji wszystkich ex-opów ;-) ). Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: No i co teraz? 05.06.03, 12:35 a zauważyliście ze definicji forum to nie zmienił??? teraz będzie wycinał co zechce a i tak będzie na nas... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i co teraz? 05.06.03, 14:40 Eee, a ja nawet nie zauwazylam, ze zostalam zdeopowana, bo nie pamietalam, ze bylam zaopowana. Ten Znawca, to kaprysny taki, jak nie przymierzajac Grarzynka jakas. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: No i co teraz? 05.06.03, 17:23 ma trudne dni. zgodnie z zasadami sinusoidy niedlugo przyjda lepsze czasy (o ile nie bedzie pełni) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i co teraz? 05.06.03, 17:28 Albo jakiegos zacmienia. Wierzysz w lepsze czasy ze Znawca? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: No i co teraz? 05.06.03, 20:02 ja nie. ale Ty jako wierzyciel (od tych zoowiazan spotkaniowych) amsz chyba wiarę (wspolny trzon maja te slowa z kozerą chyba?) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: No i co teraz? 07.06.03, 18:03 moze i bym ci przytaknal, ale nie chce by mnie przymknieto za lamanie ciszy. co prawda nie umiem sobie wyobrazic jak mozna zlamac cisze (jakakolwiek, nie tylko wyborcza). mozna ja troche zgiac albo rozciagnac, ale zeby zaraz zlamac? Odpowiedz Link Zgłoś
xurek nic 06.06.03, 15:48 mnie nie jest lyso, chociaz nic nie zrozumialam. Jest mi dokladnie tak, jak zawsze, badz przynajmniej przewaznie. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: nic 06.06.03, 16:40 aha uwazaj zeby nie popasc w rutynę. od tego psują sie synapsy (przeczytalam o tym w jednej gazecie) :) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: nic 07.06.03, 18:09 i uwazaj by nie popasc w ruine, od tego sie psuje samopoczucie ... ps a ten syna pies to gryzie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: nic 11.06.03, 16:55 A ja czytalam, ze synapsy to sa bardziej jak droga w dzungli niz jak autostrada. Czyli im wiecej po nich lazi, tym lepiej zakonserwowane a nie „rozjezdzone“. Bazujac na wierze w te wiedze i wychodzac z zalozenia, iz nie mam wystarczajaco wyobrazni/inteligencji/enegrii na przecieranie i konserwowanie wciaz nowych drog koncentruje sie na konserwaji tych, ktore sa mi dostepne, tym bardziej, iz gestosc owej sieci komunikacyjnej jest subiektywnie zadowalajaca. Ale dzisiaj chetnie poczulabym sie lyso, czyli wietrzyk na lysej pale zamiast potu sciekajacego strugami wsrod zaplatanej na glowie masy wlosow. Moglabym niby je zgolic, ale jutro moze padac deszcz i wtedy znow strugi itd a poza tym fryzjer kosztuje energie. Xurek przegrzany Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: nic 12.06.03, 08:56 A ja myślałem, że xurek to taki jurek, tylko, że nicka takiego ktoś mu wcześniej podebrał. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: nic 13.06.03, 10:06 Nie, Xurek jak widac po sygnaturce, to Kameleon. Zenski. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś