nekroskop88 Re: wróciłem! 04.06.07, 19:44 tylko na Ciebie Badzia można tutaj liczyć reszta udaje, że nie słyszała mego okrzyku Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wróciłem! 04.06.07, 22:02 nekroskop88 napisał: > tylko na Ciebie Badzia można tutaj liczyć > reszta udaje, że nie słyszała mego okrzyku > > Wiesz Nekrusiu, bo ja mówię to co myślę,a że się cieszę, że przybyłeś z powrotem,stąd ta reakcja;-) ach ta moja skromność...to wszystko przez M., zaraził mnie tym:-o Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wróciłem! 04.06.07, 19:47 nekroskop88 napisał: > cieszycie się?:D > > pewnie!:D spis z natury trzeba w kawiarni zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: wróciłem! 04.06.07, 19:50 nutopia napisała: > nekroskop88 napisał: > > > cieszycie się?:D > > > > > pewnie!:D > spis z natury trzeba w kawiarni zrobić właśnie Stefan zobaczymy czy teraz się będziesz tak śmiał jak wczoraj .... Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wróciłem! 04.06.07, 19:59 nekroskop88 napisał: > cieszycie się?:D > > opwiadaj,jakie branie miałeś na Mazurach,byłeś z wędką czy z Viki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wróciłem! 04.06.07, 20:17 Nekro wrócił i to jest bardzo dobry powód,żeby iść po piwo;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wróciłem! 04.06.07, 20:48 lullu1 napisała: > > Nekro wrócił i to jest bardzo dobry > powód,żeby iść po piwo;) > > ja chętnie bym poszła to co lullu? za 10 min na huśtawkach? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wróciłem! 04.06.07, 21:11 nutopia napisała: > lullu1 napisała: > > > > > Nekro wrócił i to jest bardzo dobry > > powód,żeby iść po piwo;) > > > > > ja chętnie bym poszła > to co lullu? za 10 min na huśtawkach? a kto nas pobuja;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wróciłem! 04.06.07, 21:15 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > lullu1 napisała: > > > > > > > > Nekro wrócił i to jest bardzo dobry > > > powód,żeby iść po piwo;) > > > > > > > > ja chętnie bym poszła > > to co lullu? za 10 min na huśtawkach? > > a kto nas pobuja;) > > a mało to takich co bujają? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wróciłem! 04.06.07, 21:23 nutopia napisała: > lullu1 napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > lullu1 napisała: > > > > > > > > > > > Nekro wrócił i to jest bardzo dobry > > > > powód,żeby iść po piwo;) > > > > > > > > > > > ja chętnie bym poszła > > > to co lullu? za 10 min na huśtawkach? > > > > a kto nas pobuja;) > > > > > a mało to takich co bujają? mało to jest takich co nie bujają;) na to po małym,<też buja,bo jest duże> Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wróciłem! 04.06.07, 22:11 no to cyk lullu umiesz robić sałatkę krabową? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wróciłem! 04.06.07, 22:16 nutopia napisała: > no to cyk > lullu umiesz robić sałatkę krabową? jakiego masz kraba,czy to paluszki krabowe z dorsza? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wróciłem! 04.06.07, 22:21 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > no to cyk > > lullu umiesz robić sałatkę krabową? > > jakiego masz kraba,czy to paluszki krabowe z dorsza? > > coś ty nie mam nic ale mogę kupić w makro jak zrobisz bo straśnie mi się zachciało Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wróciłem! 04.06.07, 22:26 nutopia napisała: > lullu1 napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > no to cyk > > > lullu umiesz robić sałatkę krabową? > > > > jakiego masz kraba,czy to paluszki krabowe z dorsza? > > > > > coś ty nie mam nic > ale mogę kupić w makro jak zrobisz > bo straśnie mi się zachciało no to co mnie wieziesz kradzionymi sankami w oleandry;) ja czasem kupuję kraba takiego w słoiku, obrane mięsko już,odlewam z tej zalewy, dodaję surowego ogórka w plasterkach, surową pieczarkę,szczypioru trochę, +zielona pietruszka+sos jogurtowo-czosnkowy i git,postoi trochę albo i nie i już:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wróciłem! 04.06.07, 22:33 o i bardzo dobrze! zrobisz taką a ja przyjdę i zjem i pochwalę chcesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wróciłem! 04.06.07, 22:41 no w tym roku to mam tak wolne 10-15 minut, ale w przyszłym zrobię na integracji;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wróciłem! 04.06.07, 22:56 lullu1 napisała: > > no w tym roku to mam tak wolne 10-15 minut, > ale w przyszłym zrobię na integracji;) > > ok lullu nas wszystkich zaprasza na imprezę integracyjną do wrocka 2 stycznia 2008:D będzie sałatka krabowa a my przywozimy wódkie Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wróciłem! 04.06.07, 23:01 nutopia napisała: > lullu1 napisała: > > > > > no w tym roku to mam tak wolne 10-15 minut, > > ale w przyszłym zrobię na integracji;) > > > > > ok > lullu nas wszystkich zaprasza na imprezę integracyjną do wrocka 2 stycznia > 2008:D > będzie sałatka krabowa a my przywozimy wódkie bromden do mnie mruga,że lepiej będzie u niego w rezydencji:D latem ofkors;) a z nowości o żarciu,pojawiły się w sklepach nowe pasty Lisnera,takie na bułkę z suszonymi pomidorami lub z oliwkami, na przegryzkę do piwa pycha.... Nekro nas zaraz na oślą pośle;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wróciłem! 04.06.07, 23:13 lullu1 napisała: > > > spoko posłałam dzieciaka spać dopiero jutro nas wytnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: wróciłem! 04.06.07, 20:22 nekroskop88 napisał: > cieszycie się?:D > > no, to musimy poważnie porozmawiać... skrobie maila... Odpowiedz Link Zgłoś