rasgeea 15.06.07, 11:23 brzuch!!! okres mam! normalnie znowu mnie rozrywa od wewnątrz:( Wziełam 3 tabletki i nadal boli:/ zaraz biore ketanol, inaczej nie dam rady, a do 15 w pracy:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina23-20 Re: boli mnieeeeeee 15.06.07, 11:26 rasgeea napisała: > brzuch!!! okres mam! normalnie znowu mnie rozrywa od wewnątrz:( Wziełam 3 > tabletki i nadal boli:/ zaraz biore ketanol, inaczej nie dam rady, a do 15 w > pracy:( > > oj biedaczku malutki ...taki to nasz ciezki los:) musimy przezyc Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: boli mnieeeeeee 15.06.07, 11:41 rasgeea napisała: > i za co?? > > " kurwa za Ewe" Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: boli mnieeeeeee 15.06.07, 11:56 jakie ruchac? <hahahaha> kurwa jabłko zerwała :pp Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: boli mnieeeeeee 15.06.07, 11:58 rasgeea napisała: > jakie ruchac? <hahahaha> > > kurwa jabłko zerwała :pp > Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: ketonal polecam - niestety na receptę n/t 15.06.07, 21:05 Bo ketonal to bardzo silny lek...Ketonal brałam raz...w zastrzyku(jeszcze silniejsza dawka niż w tabletkach),bo mnie pogieło dość mocno - nie mogłam się ruszyć:/ Aaaa...przez jakieś 4 dni nic prawie nie czułam:P Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ketonal polecam - niestety na receptę n/t 15.06.07, 21:08 no to niezle....problem w tym, że ketonal w tabletkach biorę i niesttey niezawsze mi pomaga:( dziś nie pomógł:( Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: ketonal polecam - niestety na receptę n/t 16.06.07, 11:06 A może jakiś lek przecwiwbólowy w zestawie z nospą(ale tą silniejszą,też chyba na receptę). Ja gdy bardzo mocno boli mnie brzuch w czasie okresu,biorę Nurofen forte z tą nospą i za jakiś czas powtarzam zestaw...i dopiero to mi pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
esiaesia Re: ketonal polecam - niestety na receptę n/t 16.06.07, 22:40 Ja biorę ketonal 50mg, jak nie pomaga biorę kolejne 50 mg - czyli maxymalną dawkę dostępną w aptece (w tabletkach) - o ile się nie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: ketonal polecam - niestety na receptę n/t 17.06.07, 20:25 No tak...a ten w zastrzykach jest w 100 i 200 dawkach...nie wiem jak innych,ale mnie znieczuliło na kilka dni:/ Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_bee Naproxen 16.06.07, 10:57 To ja polece naproxen w dawce 500 firmy APO. co prawda na recepte, ale naprawde bardzo skuteczny. Ketonal dziala owszem, ale kurcze chyba za wczesnie dla nas na ketonal? co bedziemy jadly jako stare babusie na bol stawow, jak sie teraz najemy ketonalu? ;) Jest jeszcze jedno wyjscie takie bardziej dlugo terminowe, isc do gina, kupic jakiekolwiek tabletki anty i okresowe bole znikaja calkiem Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Naproxen 16.06.07, 13:40 no niestety nie:( tabletki anty biorę ponad pół roku i też nic nie pomogło:( To znaczy na początku mi te wszytskie dolegliwości przeszły i miałam spokój przez jakieś 3-4 miesiące. Jednak organizm jest zbyt mądry i oszukać się nie da:( I od kilku miesięcy znowu mam hardkor;/ boli mnie na maksa, słabo mi, mdleję, wymiotuję, kręgosłup mi nawala że miejsca znaleść nie umjiem...ehhh... byłam już nie raz z tym u gina i wszystko co mialam dzialalo ale na bardzo krotko. Powiedzial mi, ze to minie jak urodzę dziecko. Ale moja siostra ma tak samo jak ja, urodziła już dwoje dzieci i ma jeszcze gorzej :( Wiem, mam to w genach, ale żeby nie było sposobu na ulgę?! Najgorszy jest pierwszy dzień... ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
esiaesia Re: Naproxen 16.06.07, 22:41 Ja też biorę piguły już prawie rok. Bóle się zmniejszyły ale niestety pierwszy dzień nadal bywa nie do zniesienia :( Odpowiedz Link Zgłoś