debi_bebi 19.06.07, 23:37 są jak żaluzje. Coś przez nie widać, ale nie za bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agent006 Re: Aluzje 19.06.07, 23:44 To chyba zależy jak kto ma wzrok wyostrzony :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Aluzje 19.06.07, 23:50 debi_bebi napisała: > są jak żaluzje. Coś przez nie widać, ale nie za bardzo ;) Ja tak trochę nie na temat, ale chciałam podziękować, bo trzymanie kciuków przyniosło oczekiwany rezultat. Kolejny rok zaliczony, teraz tylko obrona pozostała :)))) A wczoraj nie pisałam, bo oblewałam sukces :) Odpowiedz Link Zgłoś
itp.itd Re: Aluzje 19.06.07, 23:52 dlatego oblewałaś bo wcześniej nie olałaś ( ups!) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Aluzje 19.06.07, 23:57 itp.itd napisała: > dlatego oblewałaś bo wcześniej nie olałaś ( ups!) :) i do dziś jestem zalana :P Odpowiedz Link Zgłoś
itp.itd Re: Aluzje 20.06.07, 00:00 i z takimi sukcesami będziesz przyjęta a nie wylana:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Aluzje 20.06.07, 00:03 itp.itd napisała: > i z takimi sukcesami będziesz przyjęta a nie wylana:) i będą kolejne powody do oblewania :D Odpowiedz Link Zgłoś
itp.itd Re: Aluzje 20.06.07, 00:06 tylko się nie zalej bo na pewno cię wyleją jak ich olejesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Aluzje 20.06.07, 00:09 itp.itd napisała: > tylko się nie zalej bo na pewno cię wyleją jak ich olejesz :) Dziś już na pewno zalewać się nie będę, chwilowy wsręt :D Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Aluzje 20.06.07, 00:07 Hurra, hurra, niech żyje nam ABSOLUTORIUM :) kochanica2 napisała: > debi_bebi napisała: > > > są jak żaluzje. Coś przez nie widać, ale nie za bardzo ;) > > Ja tak trochę nie na temat, ale chciałam podziękować, bo trzymanie kciuków > przyniosło oczekiwany rezultat. Kolejny rok zaliczony, teraz tylko obrona > pozostała :)))) > A wczoraj nie pisałam, bo oblewałam sukces :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Aluzje 20.06.07, 00:16 itp.itd napisała: > absolutorium i absolutantki :) Jezuniu, bez takich słów, któych wymówić dziś nie potrafię :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Aluzje 20.06.07, 00:12 debi_bebi napisała: > Hurra, hurra, niech żyje nam ABSOLUTORIUM :) Tylko nie podrzucaj mną, bo mogę zacząć zwracać :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Aluzje 20.06.07, 00:18 debi_bebi napisała: > Ani mi się waż robić tego na mnie :) Ależ w życiu nigdy :) Dlatego też pożegnam na dziś i udam się do łóżeczka, może już nie będzie wirować :) Słodkich snów :*** Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Aluzje 19.06.07, 23:58 To tak ,jak z dowcipem... Lepiej dowcipnie, jak...doustnie.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Aluzje 20.06.07, 00:01 zegor napisał: > To tak ,jak z dowcipem... > Lepiej dowcipnie, > jak...doustnie.... > ;-) czy lepiej... hmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Aluzje 20.06.07, 00:07 zegor napisał: > A niedomówienie pozostało ....;-)) I tak powinno być... ;) Ja wiem co lubię, ale nie wiem co bardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś