o+o-o 06.12.01, 20:25 zapraszam tutaj cala lige krowich min! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 20:27 jestem, ale niladnie zrobiles X-sie czort - placek krowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: LAKA KROWICH PLACKOW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 20:30 czort napisał(a): > jestem, ale niladnie zrobiles X-sie > czort - placek krowi Czorcie uKOCHAny, to nie ja!!! a kynolodzy nie możemy się godzić na wieszanie psów, lub co uczyniła mina, podrzucania mi psiej - jeno głowy! na wycieraczkę Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 20:34 a tys jeszcze nie poznal, jaka ona jest? ja, na twoim miejscu, wzielabym ja ze wszystkimi krowimi plackami swiata!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 20:35 dziekuje, potrojne zerko! my sie chyba skads znamy - tyle zes ty mnie i moje siostry pasal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: LAKA KROWICH PLACKOW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 20:44 a tak poza tym to wolę sam się smakować z miną, a nie, żeby ktoś mi łąkę do poszukiwanych nawozów dosiewał i co potem? może doczekam zorzę albo wielki wóz zanim taki nawóz zorzę i na wóz co kupi dr. mina, hard wersja urynoterapii jedyna Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 20:49 wolalabym zdychac na mozgowe objawy mocznicy, niz sie z toba, wierz mi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: LAKA KROWICH PLACKOW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 21:08 mina jednak wybiersz gorsze? o ufność prosząc, ze mną się liżesz paskudnie Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 20:47 mina.mina napisał(a): > dziekuje, potrojne zerko! my sie chyba skads znamy - tyle zes ty mnie i moje > siostry pasal! oj,hasal ja,hasal,z ta jedyna roznica,ze one nie sraly na lace duzo miejsca,gdzie sie chowa reszta stada? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 20:50 to wracaj wolki pasac, tam twoje miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 20:53 mina.mina napisał(a): > to wracaj wolki pasac, tam twoje miejsce! nie wymiekaj kurza twarz!o,przepraszam,krowia.Trawki nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 20:56 u mnie trawa zielona, a sasiad szuka stajennego. przyjezdzaj! Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 21:09 mina.mina napisał(a): > u mnie trawa zielona, a sasiad szuka stajennego. przyjezdzaj! ,ze zielona to wiadomo,twoj ulubiony kolor moge przyjechac jak wiecej mleka dasz sasiad niezly ogier,widze pozdrow byka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER mina,czorcie :( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 20:54 tylko ja mam prawo Was prowokrować! teraz będę musiał walczyć o Wasą łaskę z jakąś sumą chociaż to dla mnie żadna różnica Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 20:56 No na lace nie sraly- za to Tobie jedna do glowy trafic kalem musiala! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 20:58 marys, synku, myslisz ze potrojne zero kocha sie w twojej mamusi? chcesz takiego tatusia? bo jesli nie, to zajebiem go. wiesz, ze mamma dla ciebie wszystko. w koncu jedynym dziedzicem jezdes:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 21:02 mina.mina napisał(a): > marys, synku, myslisz ze potrojne zero kocha sie w twojej mamusi? chcesz > takiego tatusia? bo jesli nie, to zajebiem go. wiesz, ze mamma dla ciebie > wszystko. w koncu jedynym dziedzicem jezdes:) on,pijany pasterz?z takiego wymienia,to zreszta nie jego calkowita wina Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 21:00 mario2 napisał(a): > No na lace nie sraly- za to Tobie jedna do glowy trafic kalem musiala! krowy sraja gdzie popadnie,ale jaki pasterz takie stado gdyby dupy zamienic im na proce juz dawno bys bez glowy chodzil zreszta,wiesz najlepiej sam Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 21:05 zerus, a wiesz, ze masz jeszcze tylko 3 kwadranse? po 22 nowa ustawa zabrania niepelnoletnim zabaw na tym forum. spierdalaj slonko. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 21:11 mina.mina napisał(a): > zerus, a wiesz, ze masz jeszcze tylko 3 kwadranse? po 22 nowa ustawa zabrania > niepelnoletnim zabaw na tym forum. spierdalaj slonko. a wiesz,ze po dwunastej krowy mowia ludzkim glosem? ale to nie ta laka,niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: LAKA KROWICH PLACKOW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 21:11 mina.mina napisał(a): > zerus, a wiesz, ze masz jeszcze tylko 3 kwadranse? po 22 nowa ustawa zabrania > niepelnoletnim zabaw na tym forum. spierdalaj slonko. że niby zachodźże? z jakiej Ty strefy czasowej piszesz? no ok jaka-to-różnico, accepted ale czuję się wykorzystany, a bez doznań jałowych nawet Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 21:13 a ktoz by cie chcial wykorzystac? no dobra, przyznam sie: JA - do wycierania szczyn mojego psiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: LAKA KROWICH PLACKOW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 21:19 i znowu mnie do sexu ze sobą zmuszasz, przecież Twój psiak Cię olewa! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: LAKA KROWICH PLACKOW 06.12.01, 21:25 przestan, bo sie porzygam, a mezus mi taki dobry obiad zrobil, no i takie dobre winko pijemy... wstrzymaj sie do jutra, prosze cie jak czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER jak człowiek poproszony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 21:46 ok, nie mam pojęcia z jakiej strefy czasowej jesteś... O której masz kolację? no i czy masz i psa i kota? Serdecznie pozdrawiam all your familly i już bez ffu, ale co będzie jak zjesz? jak człowieka pytam! Odpowiedz Link Zgłoś
jayjay moje 2 grosze 06.12.01, 21:49 Sluchaj czlowieku, wygladasz jak ratlerek, ktory probuje sie z dobermanem. To jest po prostu zalosne. Juz mnie nie ma. Mam swoj "ruchomy cel". Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: moje 2 grosze 06.12.01, 21:53 jak juz, to z dogiem niemieckim albo z terierem rosyjskim. dobermany sa zlosliwe, a ja nie. ave! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: moje 2 grosze 06.12.01, 22:08 a ja tam rottweilera proponuje jaju! dopiero ajajaj bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: moje 2 grosze 06.12.01, 22:14 czort napisał(a): > a ja tam rottweilera proponuje jaju! > dopiero ajajaj bedzie! a ja tam owczarka pasterskiego-mario2 dopiero bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: moje 2 grosze 06.12.01, 22:34 nul- wypierdalaj powiedziane bylo, nie zrozumial? wyrazniej? W Y P I E R D A L A J TO GRZECZNIE BYLO! Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: moje 2 grosze 06.12.01, 22:40 czort napisał(a): > nul- wypierdalaj powiedziane bylo, nie zrozumial? > wyrazniej? W Y P I E R D A L A J TO GRZECZNIE BYLO! i znowu kupa,przepraszam,krowi placek Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: jak człowiek poproszony 06.12.01, 21:52 debilu do n-tej! ZAKOMPLEKSIONY, ZALOSNY DUPKU! wyobraz sobie, ze mozna miec wszystko i dalej sie bawic. jeden chuj zreszta, i tak nie skumasz. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: jak człowiek poproszony 06.12.01, 23:26 mina.mina napisał(a): > debilu do n-tej! ZAKOMPLEKSIONY, ZALOSNY DUPKU! wyobraz sobie, ze mozna miec > wszystko i dalej sie bawic. jeden chuj zreszta, i tak nie skumasz. pa. zdziwiony internauto,tak wyglada krowa,ktora wlasnie nasrala na zielonej lace to forum smierdzi od dawna od takich krowich plackow wesolych poslizniec,Nieznany Internauto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: jak człowiek poproszony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 23:57 o+o-o napisał(a): > zdziwiony internauto,tak wyglada krowa,ktora wlasnie nasrala na zielonej lace > to forum smierdzi od dawna od takich krowich plackow > wesolych poslizniec,Nieznany Internauto! jakbym czytał siebie, gdy byłem młodszy... o jakieś trzy, cztery dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tee Re: ni ma IP: 195.205.239.* 07.12.01, 21:16 Raczej się nie pośliznę, bo mam buty antypoślizgowe. Ps. szczególne pozdrowienia dla Czorta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buffalo Re: jak człowiek poproszony IP: 195.205.239.* 07.12.01, 21:16 to forum jest nieziemskie i nie smierdzi lajnem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUFFALO Re: jak człowiek poproszony IP: 195.205.239.* 07.12.01, 21:20 xpOVER POWINIENES POCZUĆ PRAWDZIWY KROWI PLACEK ZEBY WIEDZIEĆ JAK PACHNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: BUFFALO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 22:21 nick i wypowiedź mówi mi, że oto nadjechał COWBOY Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 ooooooo!!!! 07.12.01, 22:25 intuicja mi podpowiada ze jestem krowim gowienkiem!Co tam,dla Mineczki wszystko ,moge sobie byc placuszkiem!:)) Odpowiedz Link Zgłoś