j_bond 07.12.01, 22:42 jest i łopatka, sa i foremki, sa i cukierki Chłopczyk ma byc grzeczny i lepic babki z piasku, a nie podszywac sie pod starszą siostrzyczkę albo siostre kolegi z piaskownicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karina_17 Re: KUBEŁEK DLA MAŁEGO KARINKA: 07.12.01, 22:48 Chyba okulary ci się zsuneły z twojego wielkiego nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: KUBEŁEK DLA MAŁEGO KARINKA: 07.12.01, 22:52 karina_17 napisał(a): > Chyba okulary ci się zsuneły z twojego wielkiego nosa. oJ DZDZIA/DZIECIAK - NIEŁADNIE TAK NA STARSZYCH - BO POSKARZE I RODZICE CI PASEM WRYPIĄ W TO CO MASZ Z TYŁU Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: KUBEŁEK DLA MAŁEGO KARINKA: 07.12.01, 22:57 bicie dzieci jest niewychowawcze i powoduje że wyrastają oni na agresywnych i często negatywnie nastawionych do otoczenia. Zresztą trochę za późno , by mnie pić po pupie. Całucy, karina Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: KUBEŁEK DLA MAŁEGO KARINKA: 07.12.01, 23:00 karina_17 napisał(a): > bicie dzieci jest niewychowawcze i powoduje że wyrastają oni na agresywnych i > często negatywnie nastawionych do otoczenia. > Zresztą trochę za późno , by mnie pić po pupie. > > Całucy, karina - CHCESZ SUGUSY ? (cukierki ? - ALE TO WTEDY, JAK BĘDZIESZ GRZECZNY KARINKU, A W OGÓLE POWINIENIES BYC JUZ W ŁÓŻECZKU I SPAC Z JAKIMS PLUSZOWYM PIESKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Karina! 07.12.01, 23:13 dlaczego awansowalas na chlopczyka??????????????? Chyba nie zmienilas plci?O co tu chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: Karina! 07.12.01, 23:52 samanta1 napisał(a): > dlaczego awansowalas na chlopczyka??????????????? Chyba nie zmienilas plci?O co > > tu chodzi?? TO KARINEK BYŁ KIEDYS DZIEWCZYNKA ? - CO SIE POROBIŁO Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Reniuneczka 07.12.01, 23:55 niunieczka napisał(a): > a jaka to, dla ciebie roznica zboczenco, widzę, ze lubisz zboczeńców, tak za mna lazisz Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: To Bond jest zboczencem???????????? 07.12.01, 23:58 nie wiem, nazywa mnie na zmiane - zboczeńcem, a potem menem świrnieta, czy co Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: To Bond jest zboczencem???????????? 07.12.01, 23:59 blond zboczencem i wlasnie sie zakopal w piaskownicy, polujac na malych chlopczykow, Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: To Bond jest zboczencem???????????? 08.12.01, 00:01 no t a karina tak się starała, wmawiając że jest duża dziewczynką :) A może to tez stara d ., która sobie odjeła latek Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: To Bond jest zboczencem???????????? 08.12.01, 00:03 tobie, to sie juz wszystko odjelo, Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: niuneczka 08.12.01, 00:07 A ty w życiu to też tak wszystko szybko oblatujesz, jak te wątki Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: niuneczka 08.12.01, 00:11 to sie zatrzymasz na chwilę, na papierosa, czy na kielicha Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: niuneczka 08.12.01, 00:20 lubie albo pieprzyc jedno na raz: bzdury albo kobitkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: niuneczka 08.12.01, 00:22 bzdury to zawsze pieprzysz, a kobitek nie mozesz, Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: niuneczka 08.12.01, 00:23 to tez wrózka ? nawiedzona ? pokrecona ? stuknieta ? niedo...pieszczona Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: To Bond jest zboczencem???????????? 08.12.01, 21:54 Ty cymbale. Nie musiałam sobie odejmować latek w odróżnieniu do ciebie. gdybyś przyznał się ile masz , to niktby nie chciał z tobą gadać. Zboczeniec? Raczej jakiś ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Karina! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 14:05 Nie. Ten bond jest jakiś niepojetny. Zresztą nie nie byłby zaden awans tylko degradacja społeczna!!!!! Ale mnie to nie grozi. Jak dobrze, ze urodziłam się kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: Karina! 08.12.01, 14:08 Gość portalu: karina napisał(a): > Nie. Ten bond jest jakiś niepojetny. > Zresztą nie nie byłby zaden awans tylko degradacja społeczna!!!!! Ale mnie to > nie grozi. Jak dobrze, ze urodziłam się kobietą! Urodziłaś się dzidziusiem - A teraz dzidziusiu kim wreszcie jesteś ? Bo mnie tu w nocy za zboczeńca jakies babska juz brały ? Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: Karinka czy Karinka w końcu ? 08.12.01, 13:59 To jak w końcu z toba jest ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: Karinka czy Karinka w końcu ? 08.12.01, 21:55 karina. A jeśli jeszcze raz masz zamiar pisać że jestem jakimś karinkiem, to się niewysilaj i lepiej w ogóle nie odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś