Dodaj do ulubionych

ale zajebysty koncert był, achhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

29.07.07, 21:33
Panas jest rewelacyjny, warto było, skończyło się dopiero po 2 w nocy:)
Wszystko nagrałam na telefon...
Jak ja uwielbiam Lady Pank;-)
Obserwuj wątek
    • ela0508 Re: ale zajebysty koncert był, achhhhhhhhhhhhhhhh 30.07.07, 22:56
      badzia a co tam u Was się dzieje jeszcze ciekawego? Jeszcze jakieś koncerty,
      może zlot kopytczaków.... :D
      • bad_habit Re: ale zajebysty koncert był, achhhhhhhhhhhhhhhh 30.07.07, 23:04
        ela0508 napisała:

> badzia a co tam u Was się dzieje jeszcze ciekawego? Jeszcze jakieś koncerty,
        > może zlot kopytczaków.... :D
        >
        >
        >
        ehhhhhhh...no właśnie skończył się Przystanek Olecko, no i na koncercie Lady,
        oczywiście Jan Bo, który przechodzi kryzys wieku średniego, strzelił focha i
        zszedł ze sceny,ot co!A miało to miejsce po tym, jak się ktoś na kogoś rzucił z
        nożem, potem najpewniej ochroniarz wkroczył do akcji z gazem i oczywiście
        opieprz ze sceny od Borysewicza:"Co Ty qrwa robisz, człowieku!Wsadź sobie w d...
        ten gaz a nie ludziom po oczach napierd...lasz"...A potem cisza, do akcji włacza
        się Panas i publika bije brawo...

A tak to lipa cały ten Przystane stracił swój urok...z roku na rok jest coraz
        gorzej:(

A kiedy Kopytki się spotkają tego nie wiem...Już we środe jade do B-stoku,a
        potem w podróż po Polsce połudnowo-wschodniej;)
        Ale Janusz, jak zwykle nieśmiertelny, mniam;)
        • ela0508 Re: ale zajebysty koncert był, achhhhhhhhhhhhhhhh 30.07.07, 23:08
          Borysewicze i Panasewicze takie już są :)

jak u Kazimierza będziesz to pozdrów go ode mnie ;)
          • bad_habit Re: ale zajebysty koncert był, achhhhhhhhhhhhhhhh 30.07.07, 23:10
            a będę u Kazimierza i będę u MArcina i u Lublina.Ich też mogę pozdrowić???:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka