bad_habit 29.07.07, 21:33 Panas jest rewelacyjny, warto było, skończyło się dopiero po 2 w nocy:) Wszystko nagrałam na telefon... Jak ja uwielbiam Lady Pank;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela0508 Re: ale zajebysty koncert był, achhhhhhhhhhhhhhhh 30.07.07, 22:56 badzia a co tam u Was się dzieje jeszcze ciekawego? Jeszcze jakieś koncerty, może zlot kopytczaków.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale zajebysty koncert był, achhhhhhhhhhhhhhhh 30.07.07, 23:04 ela0508 napisała: > badzia a co tam u Was się dzieje jeszcze ciekawego? Jeszcze jakieś koncerty, > może zlot kopytczaków.... :D > > > ehhhhhhh...no właśnie skończył się Przystanek Olecko, no i na koncercie Lady, oczywiście Jan Bo, który przechodzi kryzys wieku średniego, strzelił focha i zszedł ze sceny,ot co!A miało to miejsce po tym, jak się ktoś na kogoś rzucił z nożem, potem najpewniej ochroniarz wkroczył do akcji z gazem i oczywiście opieprz ze sceny od Borysewicza:"Co Ty qrwa robisz, człowieku!Wsadź sobie w d... ten gaz a nie ludziom po oczach napierd...lasz"...A potem cisza, do akcji włacza się Panas i publika bije brawo... A tak to lipa cały ten Przystane stracił swój urok...z roku na rok jest coraz gorzej:( A kiedy Kopytki się spotkają tego nie wiem...Już we środe jade do B-stoku,a potem w podróż po Polsce połudnowo-wschodniej;) Ale Janusz, jak zwykle nieśmiertelny, mniam;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: ale zajebysty koncert był, achhhhhhhhhhhhhhhh 30.07.07, 23:08 Borysewicze i Panasewicze takie już są :) jak u Kazimierza będziesz to pozdrów go ode mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale zajebysty koncert był, achhhhhhhhhhhhhhhh 30.07.07, 23:10 a będę u Kazimierza i będę u MArcina i u Lublina.Ich też mogę pozdrowić???:) Odpowiedz Link Zgłoś