Gość: aCh IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 07:38 korzystajac z okazji zem jeszcze nie ruszyla po te mityczna niemal juz kawe, oraz na wyrazne zyczenie mabell, niedoszlej pani prezes, otwieram part 3 kultowego watku bueee. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabell Re: BUEEEEEEE(3) 11.12.01, 07:45 a ja pracuje...w pracy!!!no szok normalnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 08:01 Mabell, zlota ty moja to jakas prowokacja, o nie wiem sabotaz no jak tak moze byc ze nie moze sobie czlowiek nawet na forum posiedziec..mozeby wydac jakas odezwe do petentow prosze sie pojawiac po 10 kiedy ach schodzi z sieci i mabell ma tylko ciut wiecej czasu na tak nieistotne sprawy jak ich problemy z czyms tam no przeciez to karygodne] no ale my tu gadu gadu a takatam moze sie poczuc zagubiona i zdezorientowana a wiec buuu ale byk, hyhy, droga klubowiczko ktorej z nami o poranku dzis nie ma pielegnujemy na nowo watek bueee ale aby usprawnic obsluge i ulatwic mabell kontrolowanie sytuacji zaczelysmy trzeci raz od nowa i aby to wszystko nam na dobre powyhodzilo aha juz wiem, ta sztuka o ktorej to w buee dwa wspomnialam to zazdrosc i janda i jej cora i jeszcze ta pikna segda o englerta walczyly...ale mi sie to podobalo ..... Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: BUEEEEEEE(3) 11.12.01, 08:55 a to musiało byc pikne,ja nie widziałam,bojkotuje mój telewizor od 4 m-cy i całkiem mi to odpowiada,choc pewnie troche na tym trace.Ale nie moge sie w toto gapic,no nie moge,jak probuje to mnie fizycznie odpycha,zaczynam sobie wymyslac usprawiedliwienia co ja nie mam waznego do zrobienia...wiec po co mam sie meczyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 09:03 ooooooo jestes? zamknelas sie mam nadzieje od srodka, kartke z informacja o nastapieniu przerwy sniadaniowej wywiesilas i teraz mozesz troche poforumowac? nieeeeeee? yyyyy...buuuuu...ueeeeeeeeeeeee hmmm telewizor jest be ale wlasnie dla tych perelek warto warto nie walczyc z przyrodzonymi i w genach zapisanymi sklonnosciami, metoda jest prosta. w piatek wraz z dodatkiem telewizyjnym o gazety, nalezy sie w lekturze tegoz suplementu pograzyc coby pozycje filmowe i teatralne z bagna masowej produkcji wylowic, poczynic adnotacje w miejscu ogolniedostepnym o ich pojawieniu sie a anstepnie obejrzec tak, akurat wczorajszy teatr byl wybitnie na nasze stany kojaco -uzdrawiajacy malo sie nie sfeminizowalam po seansie hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: BUEEEEEEE(3) 11.12.01, 09:13 ale ja studiuje piątkowy dodatek gazety i to wnikliwie!Ale zazwyczaj z zeszłego tygodnia,przed wyrzuceniem,sprawdzam co mnie ominęło,czasem żałuje lekko,to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 09:20 ach ty babo przekorna :)))) na razie sie stad musze ulotnic, pozostawiam wiec lekture mego mejla, o ile jeszcze ni przeczytalas..hihi...wpadne niebawem coby powiedziec narazie bo coz, widze ze to haj tajm by sie do szkoly szykowac a tak mi sie nie chce nic mi sie nie chce, len okrutny ze mnie, no takiego lenia to jak plska dluga i szeroka.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: BUEEEEEEE(3) 11.12.01, 09:29 no no,imidz lenia to je mój i nie oddam!Tak wiec leniwie pozdrawiam i spadam chwilowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 09:42 oki ty len a ja najardziej ieslowna baba pod sloncem..hyhy..otoz nie moge sobie poradzic z niczym z zadnym wyzwaniem dnia powszedniego(typu wypastowanie butow..)bez zerkania na forum a jeszcze jesli dodam ze postanowilam, ba ja juz wdrazam w zycie projekt oastu za dzien dzisiejszy i wlasnie pochlonelam pierwszy sporawy rzeklabym kieliszek wina..hehehe..no nie wiem taka mialam ochote na cos z %. i nie stope bezrobocia na ten przyklad. i wiesz teraz tak sie zastanawiam czy spozycie kolejnej porcji moze wplynac jakos ngatywnie na moje zaangazowanie w problemy .... pewnej dziedziny nauk scislych chyba. mozeeeee? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acH decyzja i plan na dzis IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 10:18 no droga mabell podjelam decyzje nie ide na zajecia nie chce mi sie moze mi sie nie chciec??? moze czy zostana wyciagniete z tego jakies konsekwencje? zostana, mam tylkonadzieje ze sie to skonczy na extra referacie a jak nie to coz, powtorze semestr lub rownie ambitna wolte wykonam teraz to zamierzam sie udac do biblioteki oddac ksiazki, pozyczyc nowe, szczegolnie jestem zainteresowana generacja x autorstwa niejakiego couplanda??? ah teraz to znaczy w przeciagu najblizszych dwoch godzin hehehe teraz bowiem zamierzam spozyc..wiesz co :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: decyzja i plan na dzis 11.12.01, 11:14 ach,ty nie bierz przykładu ze mnie bo mówiłam wyraznie dlaczego pijany aniol jest pijany,nie???A do dołowania sie to moge podrzucic ci idealna ksiazke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh oj bo jak mama mnie tu zaraz.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 11:23 zaczniesz uswiadamiac juz widze to swiete oburzenie jak sie wyda, a wyda sie napewno, ze naruszylam i to mocno zawartosc butelki wlasnie jestem po trzeciej porcji, tudziez kieliszku, jasnosc mysli moze nie jest teraz moja najmocniejsza strona no ale poza tym czuje sie swietnie9i swietenie wygladam..hyhy..jesli ci zdradze ze nie poszlam do szkoly bo mi sie moj makijaz w wersji full werszyn wydal brzydki, a czasu na korekte nie mialm juz, to co sobie pomyslisz?) jessu wlasnie sprawdzialm poczte..i wiesz co dostalam mejla od jakiejs panny i ta panna twierdzi ze mnie zna, i pyta jak bylo za wielka woda i tylko problem w tym ze ja nie wiem kto to jest!!!!!! nie az tak pijana nie jestem mabell, nie zostawiaj mnie teraz plizzz Odpowiedz Link Zgłoś
mabell pij dziecko pij 11.12.01, 11:32 kochanie zajmowanie sie takimi jak ty...no,jeszcze musisz sie nieco stoczyc..to mój zawód wyuczony..hehe...to sie wreszcie bede mogła wyżyć zgodnie z wykształceniem...wiec pij,pij dziecko.A co do powodów dla których mozna nie isc na zajecia...eeech...ten był całkiem powazny,w porównaniu do...moze tu spuszcze zasłone miłosiernego niedopowiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acH propozycja IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 11:34 pani stdiowala resocjalizacje??? a nie chcialaby pani na kilka chwil wpasc na czat zeby mnie zresocjalizowac bo mi sie tak strasznie chce pogadac w czasie rzeczywistym.... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: propozycja 11.12.01, 11:42 niekoniecznie resocjalizacje,ale cóś zblizonego,niewazne,ani dnia nie przepracowałam we swym pieknym zawodzie,ale co sie na praktykach zycia cudzego spieprzonego naogladałam...oooo,to moje.A na czat nie wejde,bo mi mój komp nie pozwala,cos tam mu nie pasuje i brakuje.a o pomoc moich wspaniałych niewatpliwie kolegow z pracy nie poprosze,bo sie wyda,co ja tak zawziecie całymi dniami stukam i stukam w te klawiature Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: propozycja IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 11:49 no to psychologia albo ostatecznie pedagogika hehe a ja wlazlam na irc tam zawsze sa jacys chetni do dyskusji choc ci ludziska jako niemrawo sie wypowiadaja no taak mabell a co ty robisz w sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: propozycja 11.12.01, 12:06 sylwestra spedze chyba u mojej rodzicielki-bo przypuszczam ze jak juz pojade na swieta to tam utkne,choc sobie obiecuje ze zaraz po swietach wracam do siebie.Ale nie byłam w domu juz ze 2 m-ce a w ciagu roku to mi wypadło jakies 6,7 razy w ilosci jednorazowej niecałodobowej,to moze dam sie jej soba nacieszyc...hehehe...a jak wroce to i tak sie barykaduje w domu bo nie cierpie tego dostawania małpiego rozumu przez wszystkich na sylwestra i nic na to nie poradze.I tak jak jako urodzony nocny marek moge łazic cała noc,to na sylwestra nawet mi sie nie chce czekac do tej 12.Przekorna natura skorpiona,przypuszczam,jak wszyscy tak,to ja inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: propozycja IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 12:14 mabell przewrotna naturo wlasnie pojawila sie takatam wiec ja tu zagonilam i licze ze sie nam zaraz objawi tymczasem ja musze przyznac iz do sylwestra mam stosunek obojetny do momentu w ktorym on nadchodzi czyli ostatniego dnia grudnia wtedy wpadam w panike choc z reguly dzien wczesniej sie dowiaduje ze i tym razem nie spedze go w chacie i tak od kilku lat ale w tym roku to powiem ze nie wiem czy przypadkeim nie byloby to ciekawe rozwiazanie sylwestaer na irc na ten przyklad hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
takatam aCH, mabell 11.12.01, 12:13 dzieki za malenkie wyjaśnienia...co do watku:))) aCh, co ty tak od rana, ja to prawie pol nocy pila i sie smiala(baranim smiechem), a drugie pol, to ja plakala:((( oczka mam zapuchniete ale rylo z lekka usmiechniete, bo mi kolezanka smsa przyszlal "pamietaj po burzy jest zawsze slonce" no i ja taka latwowierna... rozgladam sie na mym pobojowisku za tym slonkiem:(, a sorry:))))) a z sylwestrem, no wlasnie... czy powinnam czytac stary watek, czy zdacie mi krociutka realacje tesknilam za wami boje sie ze w zwiazku z moimi poczynianiami dnia przeszlego, moge byc skutecznie odcieta od kompa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: aCH, mabell IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 12:18 takatam tu sie od rana niewiele dzieje jest para kumpel sa przyjaciele hehehe ja sie upilam no tak jakos wyszlo a czemu ty plakala? i czy widzila dusza zaryczana wczoraj teatr? bo mabell bojkotuje tv i z nia o sztuce sie nie pogada :))) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam o bojkocie.. 11.12.01, 12:25 no kochana aCH z przykroscia odpowiadam, u mnie w domu bojkot telewizji odwieczny, a conajmniej kilkuletni:)))) dlatego ze mna o tv ni ma co gadac, czasami z polecenia lub z no wiesz... ch.. h.. andry, chyba jednak ch, cos tam obejrze, a najczesciej to z przypadku, jak wleze w takie ... towarzystwo, co to gosci tv zabawia:) oj nie lubie ja takich, nie lubie:))) a rycala ja , bo caly swiat znowu sobie poprzestawiala, a to na publiczne pranie na pewno sie nie nadaje:((( ..a ty piiiiiiisz... ..to taka piekna gra.... Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: aCH, mabell 11.12.01, 12:26 cześć takatam!!a ja własnie jestem zła bo przez wolne działanie poczty gdzies tam sie nie moge dogadac a raczej nagadac i jeszcze rozmowa zeszla w takim sobie niefajnym kierunku... wrrrrr....Tez bym sobie cos łykneła choc opiłam sie własnie herbata Odpowiedz Link Zgłoś
takatam za kierunek ... 11.12.01, 12:33 ...rozmowy sorry, ale ..samo zycie:((( dajcie kurde sposob na przetrwanie:(((( a od teraz bede udawala, ze ...o w morde widze slonce!:))) alez jestem :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach przemowienie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 12:35 kochane klubowiczki!!! tak sie ciesze ze my znowu razem na tym oto skromnym watku acz duchem pieknym wreszcie sie znowu widzimy -toast- dzis dzien niezwykly, oto owiaduje sie o was nowych , jakze szokujacych rzeczy -lyk wina, na odwage wy nie korzystacie z telewizji...w ogole nie korzystacie! brawo jednym slowem brawo, bramy kultury masowej dla was sa widze przymkniete...a moze sie myle, a moze od dawien dawna zostaly zatrzasniete? -toast dzis takze jestesmy w trojke, w humorach dosc podejrzanych, czyli takatam pieknie statuowo w dolku, mabell warczaca, zla, zdenerwowana, ja pijana czyli na razie wszystko mi wisi -toast kto mi odpowie na pytanie czy cos madrego teraz napisalam zostanie toastem wyrozniony :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: przemowienie 11.12.01, 12:43 dawno nie było w naszym klubie tak wspaniale-nie dosc ze wszystkie trzy obecne to jeszcze w nastrojach statutowych-a ja juz przymierzałam sie do przejscia do opozycji.Na razie nie musze!Barrrrrdzo nie musze,wrrrrrrr...ale kto wie co nastepny mail przyniesie...hmmmmm...jesli wreszczie dojdzie!wrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acH slabo mi IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 12:48 yyyyy nieee nie twierdze ze bede rzygac ale kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: slabo mi 11.12.01, 12:59 aCH, nie swiruj, co ty trunki marnowac od rana bedziesz? zdurniala ty czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: przemowienie 11.12.01, 12:49 Gość portalu: Ach napisał(a): > kochane klubowiczki!!! > tak sie ciesze ze my znowu razem na tym oto skromnym watku acz duchem pieknym > wreszcie sie znowu widzimy > -toast- > dzis dzien niezwykly, oto owiaduje sie o was nowych , jakze szokujacych rzeczy > -lyk wina, na odwage > wy nie korzystacie z telewizji...w ogole nie korzystacie! > brawo > jednym slowem brawo, bramy kultury masowej dla was sa widze przymkniete...a > moze sie myle, a moze od dawien dawna zostaly zatrzasniete? > -toast > dzis takze jestesmy w trojke, w humorach dosc podejrzanych, czyli takatam > pieknie statuowo w dolku, mabell warczaca, zla, zdenerwowana, ja pijana czyli > na razie wszystko mi wisi > -toast > kto mi odpowie na pytanie czy cos madrego teraz napisalam zostanie toastem > wyrozniony > :)))) madre, to bylo, oj madre, droga aCH!!!! pij, kochana , pij moje i mabell zdrowie... pij, za moje postanowienia...coby przetrwaly i ppozytywny skutek mialy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh to ja zmykam IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 12:54 bo mnie tn ekran zaczyna draznic takatam poslalam co cosik do skrzynki pic nie bede jednakowoz bo obawiam sie reakcji mojego niesubordynowanego oragnizmu to jak toche ochlone to tu zerkne w miare mozliwosci a teraz to chyba pojde do lajbrari :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: przemowienie 11.12.01, 12:57 a ja ciagle wrrrrrr bo ciagle nic,cholerny swiat,pieprzony snieg i zimno mi w dodatku,w radio nudza,ach sobie łyka,takatam widzi słoneczka a ja czekam jak głupia i ciagle nic....wwrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: przemowienie 11.12.01, 13:07 mabell napisał(a): > a ja ciagle wrrrrrr bo ciagle nic,cholerny swiat,pieprzony snieg i zimno mi w > dodatku,w radio nudza,ach sobie łyka,takatam widzi słoneczka a ja czekam jak > głupia i ciagle nic....wwrrrrr mabell do cholery, te sloneczka to sa urojone, wymyslone...buuuuuuuuuuuuuuuuuu u mnie zero pozytywu poza tym, ze jestem.... no nie moge tak na forum o swym zyciu pieprzyc:((( aCh jestes kochana mabell jestes kochana dzieki ze jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: przemowienie 11.12.01, 13:15 ...nawet jak warczycie i rzy...ups mabell sie nie wyraza,jak wymiotujecie? Dzieki!To z tej okazji moze sobie daruje kolejne warkniecie...nie to niezdrowo sie powstrzymywac wrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Gdzie ta nasza Ach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach taaaaa...wrrrrr IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 13:23 a gdzie ja najlepsza mabell moge byc? no na forum!!!! no juz nawet sie odlaczylam ale cos mnie tu przywialo czuje sie neico lepiej, zjadlam pajde chleba z maslem, bardzo to bylo maczne zadziwijaco wrecz jak na tak skromny posilek wino odstawilam na wszelki wypadek i czekam bo zapomnialam dodac ze ja tez czekam na mejla moze nie jest to az tak pilne jak kiedys bywalo ale zawsze milobyloby zobaczyc go na ten przyklad dzisiaj ale co czuje ze zaraz bede wespol z mabell wydawac z siebie odglosy nieprzystojne o tak: wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh tak czulam IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 13:11 mabell zlota wlasnie wyszlam z sieci kiedy cos mnie tknelo zeby tu jeszcze na sekunde ..hehe..zajrzec nie ma co czekac trzeba sie czyms konstruktywnym zajac kto wie ile coponiektorym pracy daja i wymagan stawiaja cierpliwosc zapewne nie jest twoja mocna strona..hyhy moja tez nie, bynajmniej,..ale coz trzeba sie w nia uzbroic n0ooo ja wiem ze to ..ujoza takie czekanie ale co mozna zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acH mabell!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 13:31 do ciebie zaraz posle bardzo wazna wiadomosc prosze sie przygotowac do obioru. i spadam teraz na serio aaaa wiecie co sie okazalo? nawet dobrze ze nie podjelam proby wyjscia dzisiaj na zajecia bo jak sie okazalo zamkneli mnie dzis w chacie, czyli przekrecili zamek gerdy na dwa..od zewnatrz hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
takatam buuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.12.01, 13:51 i ja tu sama zostala... a po burzy zawsze jest slonko...ponoc:((( slooooonko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.12.01, 14:16 ja nie słonko ale sie odezwe.Nie jestes sama tylko ja od godziny usiłuje tu wejsc,nie wiem czy to moj sprzet czy to tu tak działa,ale poczta gdzie indziej tez chodzi podobnie...to jak ja mam nie warczec???Mejle sa,co by miało nie byc,tylko jak sie czlowiek naczeka az sie cholerstwo otworzy toooo wtedy jest wrrrrr....i nawet juz zapomniałam co ja tu chciałam napisac.No to moze wrrrrr... Aha,ach czy oni tak czesto?......a moze jak przesadzisz z makijazem to oni z delikatnosci nic nie mowia tylko niby przypadkiem cyk cyk zameczki...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mabell ? 11.12.01, 15:15 czy mi sie zdaje czy miałam miec jakiegos nju mejla od ach?a moze to ta cholerna poczta która działa jak chce i mnie wkurza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 15:46 Mabell mialas dostac od aCH, nic ci sie nie wydawalo!:) a ponoc do mnie tez cos wyslalas-a ja nic nigdy nie dostalam:(( moze zrobmy teraz probe:) wyslij do mnie cokolwiek, nawet pusta kartke Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: ? 11.12.01, 16:13 wstyd sie przyznac,ale jeszcze do ciebie nic nie wysyłałam,słoneczko,ale tez nic nie zapowiadałam,to ach cos obiecywała równiez tobie o ile pamietam.Ja sie wciaz przymierzam,tylko ten czas...tak ze nie chce nawet obiecywac,bo nie lubie nie dotrzymywac.Ja jestem tylko mistrzem lenistwa! Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: ? 11.12.01, 16:33 ok!:))) wstyd wstydem,ale my to musimy byc ten sam rocznik, a conajmniej zblizony-tyle podobienstw-leniwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach no i coooo? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 18:15 i urwaly w najbardziej obiecujacym momencie konwersacje a juz slyszalam te wirtualne brawa za szczerosc coz moje drogie, mejla i owszem wyslalam ale pod zly adres wiec go wlasnie sobie sama odebralam a poza tym padla mi siec, w ogole sie na portal gazety dostac okolo 15 nie dalo, no nie wiem moze to przeciazenie sieci moze nalezaloby jakies legitymacje czlonkowskie wprowadzic a z tym uwiezieniem mnie w domowych pieleszach to serio niezla akcja, brat wychodzac sporo przed moim obudzeniem sie poprostu w pospiechu zagalopowal sie z prewencja przezd zlodziejami no tylko cud mnie uratowal przed smiercia w plomieniach, w koncu pozary zarzaja sie wybitnie czesto prawda? ja sie mejla nie doczekalam, coz plakac nie zamierzam a w ogole to ktos tu jeszcze jest???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH a wiec to tak IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 18:33 vide topic poszlyscie, zostawilyscie nawet papa nikt mi powiedzial coz, w takim razie...... Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: a wiec to tak 11.12.01, 18:53 no jestem juz jestem... a co ty mejla ode mnie nie dostalas? cos, ty mi malutka kitujesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: a wiec to tak IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 19:18 nieeee ja twojego mejla dostalam ja go nawet mabell przeslalam ale w amoku pijackim pomylilam adresy i wrocil a teraz to ja bylam bardzo zla i rozzalona waszym postepowaniem ale jak widze takiejtam z sieci sie pozbyc to nie jest latwo tak jak mnie hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: a wiec to tak 12.12.01, 07:23 jakies zebranie pojednawcze by sie przydało.Ach ja sie nie pozegnałam bo pisałam do ciebie dłuuuuuuugiego mejla i padłam jak nalesnik po jego zakonczeniu,nie miałam siły,a u mnie dzisiaj nic od ciebie!!!A tak w ogóle to dzien dobry Odpowiedz Link Zgłoś
mabell aCh-do raportu! 12.12.01, 07:38 i jestem wkurzona!!!Człowiek sie wypatroszył a tam ani słowa,nooooo??!!wstawac i sie tłumaczyc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH niemal karnie sie stawiam IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 08:33 dzien dobry dzien dobry alesmy mialy wczoraj dzien nonononono, ja zdazylam sie juz obrazic z o mnie zapomniano, mejla nie bylo do 23 na 100% a potem to juz padlam wykonczona wydarzeniami dnia powszedniego dzis tes sie niechetnie zwleklam z wyra wknocu jest teoretycznie zima i mi siechce spac dluzej niz zwykle...no ale wstalam, sprawdzialm poczte a jakze i co widze? wiesz co widze, 9 kB mejl od mej drogiej mabell, ktorej wybaczam iz mi papa oficjalnie nie pwoiedziala..hihihi..to ja go teraz przeczytam, ale z odpowiedzia to z rana nie zdaze, tak czuje :) a w ogole to bym sie napila tego wina co ten tego w stoi sobie calkiem niedaleko ale chyba nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach suplement IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 08:38 takatam, ..jeju ty sie na mnie nie pogniewalas(bosze juz nakrecam paranoje) kurcze ale na wszelki wypadek wyjasniam , stwierdzenie o pozbyciu si z sieci bylo rownoznaczne z uzaleznieniem od niej, a nie z chcia wykopania cie zwatku bueee tak sie tlumacze szczegolowo bo kto wie, moze nie tylko ja reaguje zbyt pochopnie dopowiadam soie czegos czego nie ma itd wiec jak sie pojawisz tutaj to dzien dobry dzien dobry a wieczorem zamejluje bo teraz to sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: suplement 12.12.01, 08:57 nooooo dobra,nie gniewam sie,jak nie było do 23 to rzeczywiscie-w koncu przepchac te 9kb....A teraz to sie przynajmniej nie zmarnuje,bo droga ach chyba chwilowo w pełni władz umysłowych.Tak wiec nie ruszac butelki na razie,pliz! Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: suplement 12.12.01, 09:05 przeczytalam mejla wstepnego rybko dzieki,buzi na zgode i do roboty!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACh mocne postanowienie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 09:07 aaaa ja juz wyslalam wiesz co wiesz komu hyhyhy tak jestem w pelni wladz umyslowych, i tak sobie mysle ze to wino to jakies podle byc musialo jeslim sie tak strasznie poczula wychyliwszy zaledwie 0,5 litra i jak tam humor dzisiaj mabell? bo moj nietegi, raczej spowodowany czynnikami zewnetrznymi niz na przyklad brakiem sredniowaznego acz oczekiwanego mejla, w ogole nie ma u nas sniegu i ja sie zle czuje, kiedy patrze za okno a tam kwintesencja szarosci, osiedle szare, ulice szare, ludzie nie pwoiem tez sie na czarno ubieraja a cery maja ziemiste a gdyby tak padl snieg.....nooo to by bylo a z innej beczki, wlazlam wczoraj po pijaku do wirtualnego sklepu, merlin.pl i wiesz co, porazily mnie ceny ..tzn takie niskie..kupujac dwie rzeczy, koszty wysylki traca na wartosci i robia sie symboliczne a ty masz produkt wybrany za calkiem skromna sumke...no czy ktos widzial kiedykolwiek plyte swietlikow, najnowsza, za 27 zlotych??????? czuje ze na swieta tam sie udam na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: mocne postanowienie 12.12.01, 09:44 a ja prrrraca rybko,praca,nie siedze bynajmniej tam gdzie wiesz,bo tam tez praca zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach wyzwolic mabell!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 10:08 hehehehe. albo zastrajkuj.flagi wywies, rozrzuc ulotki tudziez , wynajmij uczniow podstawowek do ich rozniesienia. mabell i praca to godnosci frumowiczki uwlacza dobra dobra koniec grafomankich rymowanek, ide sie zanuryc w prozie zycia ale jeszcze tu zerkne kilka razy aaa ty w ogole kawe pijasz mabell? Odpowiedz Link Zgłoś
mabell kobieta wyzwolona mabell 12.12.01, 10:19 sama sie wyzwoliłam koniec ucisku!papiery won!a co z ta kawa?nie pijam,bo mnie sie tak łatwo poziom adrenaliny podnosi ze boje sie ryzykowac jeszcze kubkiem kawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh terefere IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 10:36 hyhyhyhyhy, pewnie masz teraz przerwe sniadaniowa cooooo??dlatego taka butna jestes, prawda???? a w kwestiach technicznych czy takatam przeslala ci mejla czy ja mam go tobie dostarczyc, i czy w ogole ona zapowiadala ta absenscje? no przeciez jak juz kiedys mowilam tak byc nie moze, jeszcze pal licho gdy jej nie ma bo nie ma, ale kiedy jej nie ma i ja sie martwie, to juz jest powod zeby wrocic i sie wytlumaczyc prawda? a z kawa uuuuuu to przerypane ze tak zapodam mlodziezowy slang, czy go jeszcze mabelll pamietasz(jeju ale ja sie zlosliwa robie czy co?), ja na ten przyklad uwielbiam zaczac dzien od kawy...nieeee zeby ona mi byla bardzo potrzebna, ale lubie nawet mam taka jedna ulubiona no ale to bybyla kryptoreklama :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mabell mabell przemysliwuje 12.12.01, 10:36 a ta sprawa przed ktora mnie wciaz ostrzegasz ach to powoli zaczyna mi rzeczywiscie ciazyc i mam ochote ruszyc cos z miejsca.Wiesz,mam nature łagodna jak owieczka,baranek,naprawde,wcielenie miekkosci i łagodnosci kobiecej-wbrew pozorom!A jak widac ciagle jestem zła,wkurzona,zdenerwowana.Tam jest niby ok,wkurzam sie na siebie,ze jestem od czegos uzalezniona.Kocham wolnosc ponad wszystko,a jak cos mnie peta to wywołuje to własnie we mnie taka reakcje.Zła jestem jak diabli jak mnie cos ogranicza,zła na siebie ze mój nastroj zalezy od postepowania i humorów drugiej osoby.I z tym ciagłym zdenerwowaniem i napieciem jest tak od czasu jak mi zaczeło zalezec.Zastanawiam sie czy warto.A reszta pewnie bedzie w mejlu Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: mabell przemysliwuje 12.12.01, 10:44 jaka tam kryptoreklama PRZECIEZ TEGO NIKT NIE CZYTA!to jaka to kawa?moze zamienie jeden nałóg na drugi ?i to i to podnosi cisnienie kawa ładnie pachnie...a tam-to nie wiadomo...hehehe prace cisnełam w kat dwa dni na tydzien to wystarczy nie?! a od takiejtam to dostałam dosłownie dwa słowa to znaczy zaproszenie zebym napisała długiego majla wiec sie chyba nie liczy.A co to za mejl?do uzytku i rozesłania publicznego?jak tak to przyslij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh no niby racja IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 11:12 niby tego nikt nie czyta ale od kiedy ja sie slawna zrobilam, sama wyborcza me watlej konstrukcji zdania przytoczyla to kto wie, kto wie kawa to w zielonym opakowaniu i sie nazywa jacobs oczywiscie ta prosto z rajchu bo polska to nie ta sama a w ogole to ponoc najlepsza jest astra i kto wie, moze na swieta sprobuje aaa w kwestii innego uzaleznienia, no wlasnie trafilas w sedno..jak nie zalezalo to bylo wszystko ok, a jak zaczelo to ile sobie krwi czlowiek napsuje nim otrzyma upragniona przesylke...no i wlasnie, od tego czekania, poganiania, przypuszczania skad zwloka, kuszenia, grozenia, milczenia w odwecie i innych akcji na miare osoby uzaleznionej, wychodza monstra, monstra ktorej idei wymiany owej przesylki przecza aha sle ci to co wiesz od kogo wiesz, ale ty jzu nikomu tego dalej niee, bo to wlasnosc klubowa jaknajbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: no niby racja 12.12.01, 11:30 nikomu aj słer!No własnie,po co sie meczyc,trzeba umiec zrezygnowac,jesli bilans wychodzi nie zupełnie taki jak powinien.Co nie znaczy ze juz podjełam decyzje.Ale kiedys byłam wsciekła jak nic nie było choc robiło co mogło zeby utrxymac kontakt mimo obowiazkpów licznych.A jak juz było...to miodzio.A teraz jest,jest,jest...to człowiek siedzi i mysli co własciwie chciało przez cos tam powiedziec,czemu ma taki dobry humor,no czemu???a co tam robi wieczorkiem daleko...nocą?!...Paranoja!jest goła.Kiedys piłam kawe litrami,jak byłam SPOKOJNYM ZROWNOWAZONYM człowiekiem,bardzo lubiłam,teraz jak pisałam nie ryzykuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH kolejna pulapka IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 12:02 no wlasnie z tym bilansem to uwazaj to niby takie proste, jest zle, nie tak mialo byc, za duzo mnie to kosztuje...no to paaaaaaaaaaaaaa! a potem jak emocje opadna to widzi taka jedna z druga ze wlasciwie gdyby miala wiecej dystansu do tego wtedy a wtedy to by nie bylo ani pa, ani paranoii..(czy jak to sie pisze, moze przez -ji?) poprostu czasem bywa tak ze mejla sie za chiny puscic nie da, i nie wazne ze ty zawsze znajdziesz na niego czas, ze potrafisz wygospodarowac go nawet zawalona zaleglymi papierami :))))))...ja kiedys o drugiej w nocy pislam usypiajac niemal ale pisalam, i po co powiedz? przeciez nikt by nie umarl, nie skoczyl z dachu, nawet by specjlanie sie nie domagal, w koncu moglo mi cos wypasc...ale nieee ja czulam silna potrzebe ech, a to co mialo ode mnie dojsc jest juz? a w ogole to sie zaczynam kierowac w strone wyjscia, powoli wprawdzie ale .... Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: kolejna pulapka 12.12.01, 12:19 juz jest,juz dałam temu nawet mały wyraz,a w ogole to juz dwa małe choc nie fikusne ci wyslałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach zadania do wykonania IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 12:32 ja uciekam dir mabell co mialam wyslac wyslalam co mialam zrobic nie zrobilam, coz taki los teraz zas prosze jesli mozesz w ramach przyjacielskiej porady wystosuj mejla do wiesz kogo, a i o mnie nie zapominaj jak wroce to zajme sie ma korespondencja no a teraz sie sama wykopie tudziez zmykne z forum..nooooo ruszaj!!!! no idzze!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: zadania do wykonania 12.12.01, 12:42 aaaaaaaa,nie zostawiaj mnie samej tu bija a ja prace porzuciłam na dzis na dobre Licze na jakies re a propo's mojego wczorajszego mejla a ja pewnie tez nie omieszkam cos wrzucic tu i ówdzie... aaaaaa sama nie chce byc tu sama!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mabell Re: zadania do wykonania IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 13:26 hihihi...weszlam na watek autentyk-cudo i przeczytałam opowiesc niejakiej yess o fajnym zdarzeniu z udziałem nowickiego jana.Co za facet!Przystojniejszy-nawet w tym wieku,madrzejszy,bardziej interesujacy i pociagajacy niz cały pozostały kwiat młodego polskiego meskiego aktorstwa,nie?i czytam teraz ksiazke jego kobiety marty meszaros,która to dopiero jest fajna babka i lubie jej słuchac jak czasem ja gdzies do radia zaprosza i wcale sie nie dziwie ze Taki Facet jest z taka dosc niepozorna z wygladu kobieciną.Nnnnno taki Englert tez w porzadku aCh, ale troche za piekny.Moze tak za parę latek?.... Odpowiedz Link Zgłoś
mabell zegnam sie na wszelki wypadek 12.12.01, 15:53 to ja sie teraz oficjalnie i ładnie pozegnam zeby znowu nie było afery co miałam napisac to napisałam i nawrzucałam gdzie trzeba dziewczyny o waszych skrzynkach mowie i jak ja mam nie byc zmeczona po pracy-niepracy?! jak tak sie wywnetrzam pod te wasze adresy to czuje ze z tym moim uzaleznieniem to wcale moze nie jest tak zle...nie sama netlaw człowiek zyje znaczy i...jak nie ma mejla...to nie ma mejla i juz,nic wiecej.Zawsze mozna sobie porozmawiac z kims innym,swiat sie nie konczy ,co nie aCh?To papa,choc jeszcze tu chwile psiedzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh na nowy dzien IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 18:43 witaj mabell, no dosc pozno mnie do domu przywialo, na tyl pozno zse juz pewnie u ciebie w robocie to tylko stroz kluczami po holach cisze rozdziera.. ja poslalam tobie co poslac mialam, nie jest to cud epistolografii, nie jest to nawet nadzieja na cud, jakos nie w formie jestem, czyzby od rana mnie to gnebilo? dzis ci juz dzien dobry powiem bo jutro, jutro znajac czwartki nie bedzie okazji ani sposobnosci, no mam nadzieje, ze cie zawala robota jakas zebys mi nie uschla z nudy..hihihi...zartuje, czarnohumorze:) moze jeszcze wieczorem cos podrzuce? teraz odczuwam silna potzrebe oderwania sie od komputera i to jest dziwne, nieprawdaz? aa slonko, drogie kiedy ty zakupisz sobie do domu sprzet? bo wiesz, ida swieta i jak ty mi znikniesz..jessuuu co to bedzie? a w ogole to jest nadzieja na tani internet, internet z gniazdka elektrycznego, cud nieprawdaz???? pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh do odwaznych swiat nalezy IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 11:31 moja droga mabell a wiec coz, reatywuje nasz watek.. jesli moja wola nie zostanie uszanowana,w koncu wyrazilam zyczenie aby tu nie szukal,to wyciagniem konsekwencje dzien dobry mabell a jak mija dzien? i co z takatam, odezwala sie? ja jej tez wyslalam mejla ale jest bez odzewu i jeszcze jedno niebawem, zapodam ci mejla w ktorym to sie ustosunkuje do tego co minapisalas a teraz czekam na gromkie dzien dobry :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 12:16 mabell!!! no co ty? w pracy sie zagrzebalas?!! a ja juz ci i mejla wyslalam, i zdazylam drui raz na forum wejsc a tej nie ma i nie ma to ja moze konkurs z nagrodami rozpoczne, im szybciej tu zajrzysz tym cenniejsze nagrody wygrasz.. jesli nastapi to w cigu najblizszych 5 minut otzryujesz kombinezon pletwonurka, ponton i zestaw kosmetykow wodoodpornych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach restrykcje IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 12:30 nooooo mabell zabieramy z puli nagrod kostium pletwonurka, a taki gustowny byl, rozowy z zielonymi paskami, butl tez w takich wesolych kolorach i rurka i w ogol caly ekwipunek to teraz bron cie pani boze przed oceanem lez bo sie maj dir utopisz a tego bym nie chciala no ale jest jeszcze ponton i te tusze!!!!! loreal! jestes tego warta hihi Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: restrykcje 13.12.01, 12:48 no juz jestem i poprosze o te tusze Nie zagladałam tu od rana bo mi sie odechciało po przejrzeniu poczty,ale masz racje-do odwaznych swiat nalezy i to mi sie bardziej podoba.To dzien dobry.Takatam nie napisała nic,ale zdaje sie ze wczoraj miała byc poza siecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: restrykcje IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 12:53 no witaaaaam! ale i tak juz po pontonie..przynajmniej do zleo nie bedzie kusil:))) tusze beda, ale na swieta, czekam az mi wreszcie na konto statutowe pieniazki od klubowiczek wplyna albo szukajmy sponsora....taaak mnie stad zaraz jak znam zycie wygonia wiec primo; czytalas mojego dzisiajeszego mejla? secundo-mam nadzieje ze zly humor nie jest spowodowany brakami w korespondecji nie wolno!!! bo zabiore przydzialowe tusze dzis mnie czeka szalenie naukowy dzien, nie zdradze szczegolow bo juz mam paranoje, ale tam gdzie bede net jest ale i go nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: restrykcje 13.12.01, 13:00 nie mam własciwie złego humoru,to znaczy miałam rano,po otworzeniu skrzynki ktorej adres znasz.Zreszta spontanicznie dałam wyraz temu co mna miotało,przygnebiło mnie to troche i jeszcze mi nie przeszło do konca.Ile masz mrozu za oknem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach o pogodzie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 13:22 hihihihi mabell z tym mrozem to ciezko wyczuc,poniewaz termometr w kuchni wskazuje -6 a w pokoju -10 czyli metoda uniwerslana bedzie gdzies -8 i prosze o snieg a w ogole to mnie dopadl nastroj swiat choc tu nic na nie nie wskazuje, poza zwiekszona iloscia kolendopodobnych lub inaczej hitow o tematyce swiatecznej w radiu zapodawanych i wysyp plyt z kolendami nagranymi przez slawnych a ja mam swoja uniwersalana plyte, louisa armstronga ktora mnie w magiczny czas swiat przenosi i od kiedy ja znalazlam to juz czuje ze to tuz tuz feler w tym ze ja poza wigilia to swiat nie lubie hehehehe aaaa w kwestii twego nastroju, no tak pomyslalam ze moje poczynania sa nieodpowiedzialne, ale po tym co ci napisalam nadal tak myslisz? a w ogole to znowu jakas rozmemlana jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: o pogodzie 13.12.01, 13:30 hehe..to mało oryginalna jestes zmartwie cie bo o tym ze ktos lubi wigilie a nie lubi swiat to slysze ostatnio co chwile.Jeden pan w pracy to nawet subtelnie mi sie wyrazil dzisiaj ze swieta go wkurwiają.Ja nie miałam od półtora roku ani jednego dnia urlopu wiec czuje ze w tym roku to ja po prostu kocham swieta!i sie nie moge doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: o pogodzie 13.12.01, 14:25 co jest?czy po mojej wypowiedzi na temat swiąt wszystko trzasło i zgasło???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takatam bardzo przepraszam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 14:54 jest mi lyso, ale warunki domowe, cala ta sytuacja, po prostu nagly brak dostepu do sieci:( w zwiazku z powyzszym mowie zalegle pa!pa! a teraz dzien dobry:)))) witam moje drogie... poczytalam i przyznam szczerze, ze wzruszyla mnie wasza troska... o mejlach nawet nie wspominam, odezwe sie, cos czuje, ze napisze jeden list(streszczenie0 i wyslae go w dwa miejsca... czy jest to numer do przyjecia? akceptujecie takie jednorazowe rozwiazanie? mam nadzieje, ze ulitujecie sie nad czlowiekiem, z ograniczonym dostepem do netu:( a w ogole to mam nadzieje, ze tu jestescie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: bardzo przepraszam 13.12.01, 15:02 no jasne ze jestesmy,teraz akurat ja mam dyzur,a aCh zniknela jak piekny sen,ale chyba kiedys wróci???OK akceptujemy proponowane rozwiazanie mejlowe yyy mowie jakby za dwie osoby choc nie konsultowałam ale ach i ja to jakby ta sama osoba,co,ach?wiec chyba za to nie wyciagnie konsekwencji??i tak w ogole to witam i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: bardzo przepraszam 13.12.01, 15:21 :)))))))))))))))) och jak milo uslyszec znajomy zyczliwy glos:))))) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zara wychodze, bede wieczorem, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: bardzo przepraszam 13.12.01, 15:29 a mnie to na pewno nie bedzie wieczorem bo wiesz ze ja tylko w pracy ale miło było uslyszec twoje buuuuuu,znaczy ze siły witalne całkiem całkiem..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: bardzo przepraszam 13.12.01, 15:36 a co ty moje buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nie ma nic wspolnego z sila jakakolwiek, to juz jek ledwo...zajrzyj na watek poswiecony tobie i aCH i podpisz liste obecnosci:)))niech wiem,kto czytal a teraz buuuuuuuuuuuuuuu przed wyjsciem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: bardzo przepraszam 13.12.01, 15:41 ale ja tam od razu zajrzałam ale dobrze podpisze ze przyjete do wiadomosci a ja ci mowie ze jak buczysz to dobrze bo znaczy ze cos ci sie chce,bo jak juz człowiek nie ma nawet siły ryknac tooooo dopiero zle z nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh juz jestem IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 16:01 jestem jestem JESTEM!!! jak zwykle kiedy wyszla droga takatam, coz pisane jest nam sie mijac, ale moz wieczorem tez tu wpadne moze coz, jak jest mozliwe ze moje stweirdzenie apropos swiat jest malo oryginalne? buuuu a ja myslala ze ja jestem taka idywidualistka...hyhy... no a jak ktos swiat nie lubi to coo? ja bym sobie gdzies pojechala na ten przyklad, normalnie plecak na plecy, bo gdziezby indziej, i wio, z rana pierwszego dnia swiat w polske...daaaaa..tylko zeby ktos mnie przyjal cieplo w tej polsce nie no w gory bym pojechala ale nie ma z kim i nie ma za co. no ale sa inne problemy... aha akceptuje jak najbardziej ten jeden list w spolny, to jakie masz mabell haslo do skrzynki? :)))) aha a mejla mi piszesz? ty moje alter ego, to chyba tak byc powinno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: juz jestem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 16:04 a ja gonie ... bede przez chwil kilka dumna:) wlasciwie, to ... nie powinnam kurwa, sorry, narzekac!:))) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu do uslyszenia pa Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: juz jestem 13.12.01, 16:09 papa takatam!witaj ach!a co ja ci bede mejla pisała jak ja to ty a ty to ja??to od dzisiaj przestajemy do siebie mejlowac co?hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: juz jestem IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 16:18 mabell, ty lepiej tak nie mow, ty bys nie chciala byc w mojej skorze..hehehe..zreszta co bede sciemniac, ja w twojej tez nie chachachacha taak posmialimy sie pomiali a na watku obok smieja sie z uzaleznionych od netu a ja juz tak zaawansowana ze nie ma szans ze mi stad bedzi chcialo dobrowolnie wyjsc ech :( Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: juz jestem 13.12.01, 16:22 zastanawiałam sie własnie czy ci uprzejmie doniesc ze tam obok jakas dyskusje rozpetałas,ale jak widac skoro ja to ty itede to nie musze.A czemu to nie chciałabys byc w mojej skórze,hę???...mogłabys dostawac fajne mejle od jednego pana...fajne,noooo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: juz jestem IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 16:47 oooo powodow dla ktorych byc w twojej skorze to istna katastrofa moze nie ma wiele ale nie o ilosc chodzi a o jakosc hihi primo, dostep do netu, mabell moja najmilsza, ja tego mym malym rozumkiem pojac nie potrafie jak mozna, jak w ogole to jest mozliwe ze ty nie masz netu 24 h na dobe nieeee to jest nie do wyobrazenia brrrrrrr po drugie, no tak rzeczywiscie mejle mejlami od do tego milego pana, ale ja panow z problemami mam powyzej uszu(jesli maj dir jednak do tego dotarles to pamietaj wszystko jest pol zartem pol serio, i dla twoich problemow zrobic moge wyjatek..hehehehe) po trzecie-ja nadal mam lat 20 z hakiem i mi sie nie spieszy , nie i nie i nie do 30, mi sie w ogole nie spieszy, ja bardzo przezywam kazde moje urodziny nie ma co wiec tak do przodu sie wyrywac na a pozatym to ja jestem skarbnikiem hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: juz jestem IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 16:48 to gdzie rozpetalas te dyskusje? Odpowiedz Link Zgłoś
mabell tzdesperowana rzydziestka sie broni 13.12.01, 16:57 nieeee to ty rozpetalas dyskusje o uzaleznieniu od netu-no badzmy szczerzy minidyskusje.Od mojej 30-tki rece precz,toc ponoc najlepszy wiek dla kobiety,pełny rozkwit jej dzwie tfu wdziekow kobiecych-CO POTWIERDZAM,wystarczy spojrzec,o,tu,i tu,i jeszcze tu...miłego pana jedynym problemem jest problem z moimi problemami ale ze za sprawa jego mejli moje problemy znikaja to suma sumaróm problema nie ma..a net w kazdej chwili moge miec!i co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach po co sie broni.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:02 nikt tu z orezem na nia nie idze ja tylko mowie ze nie chce miec lat 30 zazdrosz mejlowego faworyta, przeciez wiesz i sama jako 20 nie mam sie czym pochwalic buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bo ja jestem taka nieszczesliwa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i ciagle mam doly buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i chyba mi ten internet lasuje mozg oooo to napewno hihihi to mozesz miecten internet czy nie mozesz, ospala koieto? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabell dobra,kapitulacja 13.12.01, 17:10 oooooooooo ile ja moge ale mi sie nie chce..... Moze po nowym roku...albo jak mnie w pracy odetna tfutfu to ja zaraz na drugi dzien bede miała...zeby kontaktu z netl..kolegą z sieci nie tracic i kolezankami z klubu tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:08 eeeee...pewnie wcale nie musisz isc tylko tak udajesz zeby mi na zlosc zrobic bo jak ty to ja to na zlosc lubisz robic ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 17:14 nie lubie robic na złosc...tylko czasem tak wychodzi...I jak to dobrze ze moge wtedy zwalac wszystko na przekorna nature skorpiona...bo dla ciebie usprawiedliwienia nie ma!A ja?coz ja winna ze tym wstretnym skorpionem mnie uczyniono? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:17 aaa co z ta numerologia napewno mam tam zapisana nature zloliwca a zreszta sama dobrze wiesz ze ryby sa podatne na wplywy, a im gorszy przyklad plynie z gory tym ryba chetniej gosobie przyswaja i jak swoj traktuje wiec coz wszystko przez ciebie!!!!!!!!!!! i otoczenie paskudne Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 17:26 dobra dobra my sie znamy...zaraz ile to 2,3 tygodnie i ja umywam rece od tego co z ciebie wyrosło.No a przy mnie to sie kawy przynajmniej oduczysz pic jak juz tak bierzesz przykład alkoholizowac sie przestaniesz bedziesz załatwiac swoje sprawy z kilkum-cznym opoznieniem zaczniesz zadawac sie z mezczyznami wylacznie młodszymi od siebie/ale to nie moja wina-tak mi wychodzi!/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:30 oj wyroslo, grzeczne mile uprzejme podtane na uzaleznienia i wplywy dziewcze ale niektore nawyki mam tak zakorzenione ze sie poprostu nie da ich wyplenic, zreszta w kwestii wlasnych upodoban jestem nieugieta a wiec kawa, zawsze z rana, byle mocna i nie nesca, a fe alkohol, byl nie z rana, byle mocny acz nie wino marki wino, a fe no i net, zawsze z rana, popoludniu i wieczorem takze gleboka noca, byle nie w net kafejce a fe :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 17:35 a mezczyzni?no ja juz sobie na mlodszych moge pozwalac ale w twoim wieku hihihi to troche niebezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:44 a mezczyzni to nie nalog acz koniecznosc zreszta mam tu takiego jednego licealiste nieswiadomego, ktory zarliwe listy a dokladnie mejle do mnie pisuje..aaa no tak, bo siec i faceci to dwie wykluczajace sie sprawy, albo jedno albo drugie, albo facet w sieci, tudziez chlopak w sieci, nooo generalnie zawsze sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:37 no to setnego posta sle i od jutra ruszamy z nowa serja coby sie latwo wszystkim otwieralo mozna tez zmienic formule, otworzyc sie na innych, nowych i zagubionych ,moze jakis interesujacy mezczyzna sie trafi, zmieni troche babski punkt widzenia, moze w ogole zabronic buczec chwyci za mordy coby nas troche uspokoic?...eeee to lepeij nie a w zaufaniu ci powiem mabell ze ten watek o ani, nie to nie ten pan, ale mnie jakos zdenerwowal ah te paranoje Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 17:44 no on by chyba ani przez dwa i nie napisał??chyba ze to taki styl.Manii przesladowczej sie dziewczyno nabawisz ale i ja sie rozgladam na boki szczerze mowiac Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 17:45 swoja droga pisze sie moze mani,coooo?hihihi...niech bedzie obłedu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acH Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:47 eeee kto wie jak by napisal literowki rzecz powazna lecz natychmiast daje slowo gdy ja pisze list powoli to wychodzi on wzorowo a z tym zerkaniem na boki to uwazaj bo sobie kark skrecisz hehehe ja na ten przyklad zalozylam chuste na twarz, no nikt mnie nie pozna, wiec i nerwowo sie nie rozgladam, nie w ogole Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 17:51 a ja starym zwyczajem włosy na twarz i jak ja nie widze to mnie tez nie widac.Do domu pora by sie zaczac zbierac ale jak na ten mróz....panie sprzataczki na mnie wspolczujaco patrza ze ta bidula znowu po godzinach przy tym kompjuterze wzrok traci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:57 nooo to jest super metoda, mozna zawsze tez zamknac oczy.. oki coz, moze akurat wpadnie takatam, przeciez sama tu zostac nie moge nie chce nie wyobrazam sobie milego wieczoru, moja droga mabell i do jutra paaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 18:01 aaaale mnie chetnie pozegnała!a ja jeszcze siedze tak mi tu ciepło przy kaloryferku troche głodna jestem po pizze moze zadzwonie na koszt firmy dla tych co nieszczesni po godzinach musza zostawac...ekhm ekhm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 18:05 co za baba to ja sie ladnie zegnam, bo jak znam zycie to zobacze zaraz posta aaaa autobus a ta mysli za ja ja splawiam a w sumie to ty po 11 godzin w roboci siedzisz, to moze lepiej by bylo ze spiworem przychodzic, albo sobie loko do gabinetu dostawic..ooooo to jest mysl, mabell co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 18:09 ja mam hotel firmowy tuz przy biurowcu gwiazdek brak ale przespac sie mozna za darmo..a do domu tak daleko przez całe miasto wroclaw baj najt zobacze nim dotre a kolega mnie wlasnie poinformowal ze jest-18 to chyba niesmaczny zart co??!! Odpowiedz Link Zgłoś
nocostakiego Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 18:13 tez tam macie dowcipnisiow niech moze poczyta szpilki, najlepiej archiwalne numery a w ogole to jak podejrzewam to on poprostu sie boi pracoholik jeden ze ty masz zamiar ten sam co on, szybko awansowac hehehe a masz w tym hotelu internet?bo jak nie to lepeij sobie wyrko w gabinecie ustawic, na parapecie postawic kwiatka, budzik na biurku i niemal jak w domu a do tego posilki na koszt firmy i rachunki badz co badz tez Odpowiedz Link Zgłoś
nocostakiego Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 18:10 ale super, ze ja wczesniej z tej mozliwosci nie skorzystalam, mabell czemu mi nikt nie podsunal tak madrego pomyslu? nooo? i jak tam z zamknietymi oczami, bo mnie chustka nieco szoruje po jedwabistej cerze, kto mi kurcze podrzucil z lnu szmate? Odpowiedz Link Zgłoś
mabell aaaaaaaaaaaaa!! 13.12.01, 18:12 zgin przepadnij maro nieczysta!!ja chyba za długo dzisiaj w sieci przebywałam aaaaa serce mi łomocze! Odpowiedz Link Zgłoś
nocostakiego Re: aaaaaaaaaaaaa!! 13.12.01, 18:14 no wiesz mabell chyba i tobie sie mania przesladowcza udzielila a to tylko ja buuuu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: aaaaaaaaaaaaa!! 13.12.01, 18:17 bo tak nagle...a ten kolega to moze chce mnie do samochodu zwabic ze niby na przystanku zmarzne a u niego cieplo przytulnie,o,i muzyczke mozna wlaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
nocostakiego Re: aaaaaaaaaaaaa!! 13.12.01, 18:22 hmmmmmm...a jaki ma samochod, bo jak jakis stary albo maloreperezentacyjny to niewarto niewarto zreszta czy ty go dobrze znasz? bo wiesz, zeby nie wykorzystal twego wyczerpania po 11 godzinnym dniu pracy, nie wywiozl do lasu tam porzucil, a wczesniej klucze od mieszkania zabral i ograbil doszczetnie, i z budzika i z roslinki bo kto by ci uwierzyl ze cos takiego sie stalo, wystarczy poczytac ten watek aby o klubowym niezrownowazeniu sie dowiedziec no ale moze on chociaz przystojny jest? no albo ma net w domu to jedzcie do niego niech on co do jedzienia przygotuje a my tu sobie popiszemy jeszcze ciut noooo Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: aaaaaaaaaaaaa!! 13.12.01, 18:25 zrobie jutro rozeznanie co on soba reprezentuje znaczy ten samochod jaki i czy net w domu a dzisiaj ja juz prawie out chyba ze ochroniarze zamkneli mnie od zewnatrz i poszli na obchod terenu jak przeddwczoraj a teren firmowy toooo duzy ci u nas i... Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: aaaaaaaaaaaaa!! 13.12.01, 18:27 pesymistka jestem na pewno zamkneli nigdzie nie ide Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach uuu IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 18:29 to oni , tzn ci ochroniarze cie z tym ..ee kolega zamkneli? yhmm wszystkie obejrzane do tej pory filmy grozy staja mi teraz przed oczami pamietaj o 997, masz tam gdzies chyba telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: uuu 13.12.01, 18:35 dobra to parter to ja oknem .a kolege to sie jutro w swietle dziennym ewentualnie zweryfikuje papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: uuu IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 18:38 eee parter? to kiczowaty ten film grozy buuu papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: uuu IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 18:36 czemu grozy? zebym ja to wiedziala trzeba by mojego psychiatre, czy ktos chcialby sie nieoplatnie zajac leczeniem mego net nalogu?, zapytac no ale pomysl, ty sama w wielkim szklanym biurowcu, dzwoni telefon i ktos sapie..juz nie zyjesz, i nagle otwieraja sie drzwi i wchodzi kolega... mowilam kupic kamere!!! byloby do reality szol jak znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
takatam no,no, no.. 13.12.01, 22:00 ale sie nagadalyscie, a ja w tym czasie... najpierw pekalam z dumy, a potem z nerwow! o ja durna baba! potrzebuje lekarstwa na... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: no,no, no.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 22:04 takatam a czemu ty z dumy pekala???? ja jestem bardzo ciekawa a zaraz zemdleje ale nie z dumy, ja przedawkowalam poprostu ledwo sie trzymam przed tym kompem buuu a ty sie w ogole jakos trzymasz? Odpowiedz Link Zgłoś