Dodaj do ulubionych

BUEEEEEEE(3)

IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 07:38
korzystajac z okazji zem jeszcze nie ruszyla po te mityczna niemal juz kawe,
oraz na wyrazne zyczenie mabell, niedoszlej pani prezes, otwieram part 3
kultowego watku bueee.
Obserwuj wątek
    • mabell Re: BUEEEEEEE(3) 11.12.01, 07:45
      a ja pracuje...w pracy!!!no szok normalnie!!
      • Gość: AcH Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 08:01
        Mabell, zlota ty moja to jakas prowokacja, o nie wiem sabotaz no jak tak moze
        byc ze nie moze sobie czlowiek nawet na forum posiedziec..mozeby wydac jakas
        odezwe do petentow prosze sie pojawiac po 10 kiedy ach schodzi z sieci i mabell
        ma tylko ciut wiecej czasu na tak nieistotne sprawy jak ich problemy z czyms tam
        no przeciez to karygodne]
        no ale my tu gadu gadu a takatam moze sie poczuc zagubiona i zdezorientowana
        a wiec buuu ale byk, hyhy, droga klubowiczko ktorej z nami o poranku dzis nie ma
        pielegnujemy na nowo watek bueee ale aby usprawnic obsluge i ulatwic mabell
        kontrolowanie sytuacji zaczelysmy trzeci raz od nowa
        i aby to wszystko nam na dobre powyhodzilo
        aha juz wiem, ta sztuka o ktorej to w buee dwa wspomnialam to zazdrosc i janda
        i jej cora i jeszcze ta pikna segda o englerta walczyly...ale mi sie to podobalo
        .....
        • mabell Re: BUEEEEEEE(3) 11.12.01, 08:55
          a to musiało byc pikne,ja nie widziałam,bojkotuje mój telewizor od 4 m-cy i
          całkiem mi to odpowiada,choc pewnie troche na tym trace.Ale nie moge sie w toto
          gapic,no nie moge,jak probuje to mnie fizycznie odpycha,zaczynam sobie wymyslac
          usprawiedliwienia co ja nie mam waznego do zrobienia...wiec po co mam sie
          meczyć??
          • Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 09:03
            ooooooo jestes?
            zamknelas sie mam nadzieje od srodka, kartke z informacja o nastapieniu przerwy
            sniadaniowej wywiesilas i teraz mozesz troche poforumowac?
            nieeeeeee?
            yyyyy...buuuuu...ueeeeeeeeeeeee
            hmmm telewizor jest be ale wlasnie dla tych perelek warto warto nie walczyc z
            przyrodzonymi i w genach zapisanymi sklonnosciami, metoda jest prosta. w piatek
            wraz z dodatkiem telewizyjnym o gazety, nalezy sie w lekturze tegoz suplementu
            pograzyc coby pozycje filmowe i teatralne z bagna masowej produkcji wylowic,
            poczynic adnotacje w miejscu ogolniedostepnym o ich pojawieniu sie a anstepnie
            obejrzec
            tak, akurat wczorajszy teatr byl wybitnie na nasze stany kojaco -uzdrawiajacy
            malo sie nie sfeminizowalam po seansie
            hyhy
            • mabell Re: BUEEEEEEE(3) 11.12.01, 09:13
              ale ja studiuje piątkowy dodatek gazety i to wnikliwie!Ale zazwyczaj z zeszłego
              tygodnia,przed wyrzuceniem,sprawdzam co mnie ominęło,czasem żałuje lekko,to
              fakt.
              • Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 09:20
                ach ty babo przekorna
                :))))
                na razie sie stad musze ulotnic, pozostawiam wiec lekture mego mejla, o ile
                jeszcze ni przeczytalas..hihi...wpadne niebawem coby powiedziec narazie bo coz,
                widze ze to haj tajm by sie do szkoly szykowac
                a tak mi sie nie chce
                nic mi sie nie chce, len okrutny ze mnie, no takiego lenia to jak plska dluga i
                szeroka....
                :)
                • mabell Re: BUEEEEEEE(3) 11.12.01, 09:29
                  no no,imidz lenia to je mój i nie oddam!Tak wiec leniwie pozdrawiam i spadam
                  chwilowo
                  • Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 09:42
                    oki ty len a ja najardziej ieslowna baba pod sloncem..hyhy..otoz nie moge sobie
                    poradzic z niczym z zadnym wyzwaniem dnia powszedniego(typu wypastowanie
                    butow..)bez zerkania na forum
                    a jeszcze jesli dodam ze postanowilam, ba ja juz wdrazam w zycie projekt oastu
                    za dzien dzisiejszy i wlasnie pochlonelam pierwszy sporawy rzeklabym kieliszek
                    wina..hehehe..no nie wiem taka mialam ochote na cos z %. i nie stope bezrobocia
                    na ten przyklad.
                    i wiesz teraz tak sie zastanawiam czy spozycie kolejnej porcji moze wplynac
                    jakos ngatywnie na moje zaangazowanie w problemy .... pewnej dziedziny nauk
                    scislych chyba.
                    mozeeeee?
    • Gość: acH decyzja i plan na dzis IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 10:18
      no droga mabell
      podjelam decyzje
      nie ide na zajecia
      nie chce mi sie
      moze mi sie nie chciec???
      moze
      czy zostana wyciagniete z tego jakies konsekwencje?
      zostana, mam tylkonadzieje ze sie to skonczy na extra referacie
      a jak nie to coz, powtorze semestr lub rownie ambitna wolte wykonam
      teraz to zamierzam sie udac do biblioteki
      oddac ksiazki, pozyczyc nowe, szczegolnie jestem zainteresowana generacja x
      autorstwa niejakiego couplanda???

ah teraz to znaczy w przeciagu najblizszych dwoch godzin
      hehehe
      teraz bowiem zamierzam spozyc..wiesz co
      • mabell Re: decyzja i plan na dzis 11.12.01, 11:14
        ach,ty nie bierz przykładu ze mnie bo mówiłam wyraznie dlaczego pijany aniol
        jest pijany,nie???A do dołowania sie to moge podrzucic ci idealna ksiazke
        • Gość: aCh oj bo jak mama mnie tu zaraz.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 11:23
          zaczniesz uswiadamiac
          juz widze to swiete oburzenie jak sie wyda, a wyda sie napewno, ze naruszylam
          i to mocno zawartosc butelki
          wlasnie jestem po trzeciej porcji, tudziez kieliszku, jasnosc mysli moze nie
          jest teraz moja najmocniejsza strona no ale poza tym czuje sie swietnie9i
          swietenie wygladam..hyhy..jesli ci zdradze ze nie poszlam do szkoly bo mi sie
          moj makijaz w wersji full werszyn wydal brzydki, a czasu na korekte nie mialm
          juz, to co sobie pomyslisz?)
          jessu
          wlasnie sprawdzialm poczte..i wiesz co dostalam mejla od jakiejs panny i ta
          panna twierdzi ze mnie zna, i pyta jak bylo za wielka woda i tylko problem w
          tym ze ja nie wiem kto to jest!!!!!!
          nie az tak pijana nie jestem
          mabell, nie zostawiaj mnie teraz plizzz
          • mabell pij dziecko pij 11.12.01, 11:32
            kochanie zajmowanie sie takimi jak ty...no,jeszcze musisz sie nieco stoczyc..to
            mój zawód wyuczony..hehe...to sie wreszcie bede mogła wyżyć zgodnie z
            wykształceniem...wiec pij,pij dziecko.A co do powodów dla których mozna nie isc
            na zajecia...eeech...ten był całkiem powazny,w porównaniu do...moze tu spuszcze
            zasłone miłosiernego niedopowiedzenia
            • Gość: acH propozycja IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 11:34
              pani stdiowala resocjalizacje???
              a nie chcialaby pani na kilka chwil wpasc na czat zeby mnie zresocjalizowac bo
              mi sie tak strasznie chce pogadac w czasie rzeczywistym....
              buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
              • mabell Re: propozycja 11.12.01, 11:42
                niekoniecznie resocjalizacje,ale cóś zblizonego,niewazne,ani dnia nie
                przepracowałam we swym pieknym zawodzie,ale co sie na praktykach zycia cudzego
                spieprzonego naogladałam...oooo,to moje.A na czat nie wejde,bo mi mój komp nie
                pozwala,cos tam mu nie pasuje i brakuje.a o pomoc moich wspaniałych
                niewatpliwie kolegow z pracy nie poprosze,bo sie wyda,co ja tak zawziecie
                całymi dniami stukam i stukam w te klawiature
                • Gość: aCh Re: propozycja IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 11:49
                  no to psychologia
                  albo ostatecznie pedagogika
                  hehe
                  a ja wlazlam na irc
                  tam zawsze sa jacys chetni do dyskusji
                  choc ci ludziska jako niemrawo sie wypowiadaja
                  no taak
                  mabell a co ty robisz w sylwestra?

• mabell Re: propozycja 11.12.01, 12:06
                    sylwestra spedze chyba u mojej rodzicielki-bo przypuszczam ze jak juz pojade na
                    swieta to tam utkne,choc sobie obiecuje ze zaraz po swietach wracam do
                    siebie.Ale nie byłam w domu juz ze 2 m-ce a w ciagu roku to mi wypadło jakies
                    6,7 razy w ilosci jednorazowej niecałodobowej,to moze dam sie jej soba
                    nacieszyc...hehehe...a jak wroce to i tak sie barykaduje w domu bo nie cierpie
                    tego dostawania małpiego rozumu przez wszystkich na sylwestra i nic na to nie
                    poradze.I tak jak jako urodzony nocny marek moge łazic cała noc,to na sylwestra
                    nawet mi sie nie chce czekac do tej 12.Przekorna natura
                    skorpiona,przypuszczam,jak wszyscy tak,to ja inaczej!
                    • Gość: aCh Re: propozycja IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 12:14
                      mabell przewrotna naturo
                      wlasnie pojawila sie takatam wiec ja tu zagonilam i licze ze sie nam zaraz
                      objawi
                      tymczasem ja musze przyznac iz do sylwestra mam stosunek obojetny do momentu w
                      ktorym on nadchodzi czyli ostatniego dnia grudnia
                      wtedy wpadam w panike
                      choc z reguly dzien wczesniej sie dowiaduje ze i tym razem nie spedze go w
                      chacie
                      i tak od kilku lat
                      ale w tym roku to powiem ze nie wiem czy przypadkeim nie byloby to ciekawe
                      rozwiazanie
                      sylwestaer na irc na ten przyklad
                      hehehe
                  • takatam aCH, mabell 11.12.01, 12:13
                    dzieki za malenkie wyjaśnienia...co do watku:)))
                    aCh, co ty tak od rana, ja to prawie pol nocy pila i sie smiala(baranim
                    smiechem), a drugie pol, to ja plakala:(((
                    oczka mam zapuchniete ale rylo z lekka usmiechniete, bo mi kolezanka smsa
                    przyszlal "pamietaj po burzy jest zawsze slonce" no i ja taka latwowierna...
                    rozgladam sie na mym pobojowisku za tym slonkiem:(, a sorry:)))))
                    a z sylwestrem, no wlasnie...
                    czy powinnam czytac stary watek, czy zdacie mi krociutka realacje
                    tesknilam za wami
                    boje sie ze w zwiazku z moimi poczynianiami dnia przeszlego, moge byc
                    skutecznie odcieta od kompa...
                    • Gość: aCh Re: aCH, mabell IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 12:18
                      takatam
                      tu sie od rana niewiele dzieje
                      jest para kumpel sa przyjaciele
                      hehehe
                      ja sie upilam no tak jakos wyszlo
                      a czemu ty plakala?
                      i czy widzila dusza zaryczana wczoraj teatr?
                      bo mabell bojkotuje tv i z nia o sztuce sie nie pogada
                      :)))
                      • takatam o bojkocie.. 11.12.01, 12:25
                        no kochana aCH z przykroscia odpowiadam, u mnie w domu bojkot telewizji
                        odwieczny, a conajmniej kilkuletni:))))
                        dlatego ze mna o tv ni ma co gadac, czasami z polecenia lub z no wiesz... ch..
                        h.. andry, chyba jednak ch, cos tam obejrze, a najczesciej to z przypadku, jak
                        wleze w takie ... towarzystwo, co to gosci tv zabawia:) oj nie lubie ja takich,
                        nie lubie:)))
                        a rycala ja , bo caly swiat znowu sobie poprzestawiala, a to na publiczne
                        pranie na pewno sie nie nadaje:(((
                        ..a ty piiiiiiisz...
                        ..to taka piekna gra....
                      • mabell Re: aCH, mabell 11.12.01, 12:26
                        cześć takatam!!a ja własnie jestem zła bo przez wolne działanie poczty gdzies
                        tam sie nie moge dogadac a raczej nagadac i jeszcze rozmowa zeszla w takim
                        sobie niefajnym kierunku... wrrrrr....Tez bym sobie cos łykneła choc opiłam sie
                        własnie herbata
                        • takatam za kierunek ... 11.12.01, 12:33
                          ...rozmowy sorry, ale ..samo zycie:(((
                          dajcie kurde sposob na przetrwanie:((((
                          a od teraz bede udawala, ze ...o w morde widze slonce!:)))
                          alez jestem :))))))))))))))))
                        • Gość: Ach przemowienie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 12:35
                          kochane klubowiczki!!!
                          tak sie ciesze ze my znowu razem na tym oto skromnym watku acz duchem pieknym
                          wreszcie sie znowu widzimy
                          -toast-
                          dzis dzien niezwykly, oto owiaduje sie o was nowych , jakze szokujacych rzeczy
                          -lyk wina, na odwage
                          wy nie korzystacie z telewizji...w ogole nie korzystacie!
                          brawo
                          jednym slowem brawo, bramy kultury masowej dla was sa widze przymkniete...a
                          moze sie myle, a moze od dawien dawna zostaly zatrzasniete?
                          -toast
                          dzis takze jestesmy w trojke, w humorach dosc podejrzanych, czyli takatam
                          pieknie statuowo w dolku, mabell warczaca, zla, zdenerwowana, ja pijana czyli
                          na razie wszystko mi wisi
                          -toast
                          kto mi odpowie na pytanie czy cos madrego teraz napisalam zostanie toastem
                          wyrozniony
                          • mabell Re: przemowienie 11.12.01, 12:43
                            dawno nie było w naszym klubie tak wspaniale-nie dosc ze wszystkie trzy obecne
                            to jeszcze w nastrojach statutowych-a ja juz przymierzałam sie do przejscia do
                            opozycji.Na razie nie musze!Barrrrrdzo nie musze,wrrrrrrr...ale kto wie co
                            nastepny mail przyniesie...hmmmmm...jesli wreszczie dojdzie!wrrrrr
                            • Gość: acH slabo mi IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 12:48
                              yyyyy
                              nieee nie twierdze ze bede rzygac
                              ale kto wie?
                              • takatam Re: slabo mi 11.12.01, 12:59
                                aCH, nie swiruj, co ty trunki marnowac od rana bedziesz?
                                zdurniala ty czy co?
                          • takatam Re: przemowienie 11.12.01, 12:49
                            Gość portalu: Ach napisał(a):

> kochane klubowiczki!!!
                            > tak sie ciesze ze my znowu razem na tym oto skromnym watku acz duchem pieknym
                            > wreszcie sie znowu widzimy
                            > -toast-
                            > dzis dzien niezwykly, oto owiaduje sie o was nowych , jakze szokujacych rzeczy
                            > -lyk wina, na odwage
                            > wy nie korzystacie z telewizji...w ogole nie korzystacie!
                            > brawo
                            > jednym slowem brawo, bramy kultury masowej dla was sa widze przymkniete...a
                            > moze sie myle, a moze od dawien dawna zostaly zatrzasniete?
                            > -toast
                            > dzis takze jestesmy w trojke, w humorach dosc podejrzanych, czyli takatam
                            > pieknie statuowo w dolku, mabell warczaca, zla, zdenerwowana, ja pijana czyli
                            > na razie wszystko mi wisi
                            > -toast
                            > kto mi odpowie na pytanie czy cos madrego teraz napisalam zostanie toastem
                            > wyrozniony
                            > :))))

madre, to bylo, oj madre, droga aCH!!!!
                            pij, kochana , pij moje i mabell zdrowie...
                            pij, za moje postanowienia...coby przetrwaly i ppozytywny skutek mialy
                            • Gość: aCh to ja zmykam IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 12:54
                              bo mnie tn ekran zaczyna draznic
                              takatam
                              poslalam co cosik do skrzynki
                              pic nie bede jednakowoz bo obawiam sie reakcji mojego niesubordynowanego
                              oragnizmu
                              to jak toche ochlone to tu zerkne w miare mozliwosci
                              a teraz to chyba pojde do lajbrari
                            • mabell Re: przemowienie 11.12.01, 12:57
                              a ja ciagle wrrrrrr bo ciagle nic,cholerny swiat,pieprzony snieg i zimno mi w
                              dodatku,w radio nudza,ach sobie łyka,takatam widzi słoneczka a ja czekam jak
                              głupia i ciagle nic....wwrrrrr
                              • takatam Re: przemowienie 11.12.01, 13:07
                                mabell napisał(a):

> a ja ciagle wrrrrrr bo ciagle nic,cholerny swiat,pieprzony snieg i zimno mi w
                                > dodatku,w radio nudza,ach sobie łyka,takatam widzi słoneczka a ja czekam jak
                                > głupia i ciagle nic....wwrrrrr

mabell do cholery, te sloneczka to sa urojone, wymyslone...buuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                u mnie zero pozytywu poza tym, ze jestem.... no nie moge tak na forum o swym
                                zyciu pieprzyc:(((

aCh jestes kochana
                                mabell jestes kochana
                                dzieki ze jestescie
                                • mabell Re: przemowienie 11.12.01, 13:15
                                  ...nawet jak warczycie i rzy...ups mabell sie nie wyraza,jak wymiotujecie?
                                  Dzieki!To z tej okazji moze sobie daruje kolejne warkniecie...nie to niezdrowo
                                  sie powstrzymywac wrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Gdzie ta nasza Ach?
                                  • Gość: Ach taaaaa...wrrrrr IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 13:23
                                    a gdzie ja najlepsza mabell moge byc?
                                    no na forum!!!!
                                    no juz nawet sie odlaczylam ale cos mnie tu przywialo
                                    czuje sie neico lepiej, zjadlam pajde chleba z maslem, bardzo to bylo maczne
                                    zadziwijaco wrecz jak na tak skromny posilek
                                    wino odstawilam na wszelki wypadek
                                    i czekam
                                    bo zapomnialam dodac ze ja tez czekam na mejla
                                    moze nie jest to az tak pilne jak kiedys bywalo ale zawsze milobyloby zobaczyc
                                    go na ten przyklad dzisiaj
                                    ale co czuje ze zaraz bede wespol z mabell wydawac z siebie odglosy
                                    nieprzystojne
                                    o tak: wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                              • Gość: aCh tak czulam IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 13:11
                                mabell zlota
                                wlasnie wyszlam z sieci kiedy cos mnie tknelo zeby tu jeszcze na
                                sekunde ..hehe..zajrzec
                                nie ma co czekac trzeba sie czyms konstruktywnym zajac
                                kto wie ile coponiektorym pracy daja i wymagan stawiaja
                                cierpliwosc zapewne nie jest twoja mocna strona..hyhy moja tez nie,
                                bynajmniej,..ale coz trzeba sie w nia uzbroic
                                n0ooo ja wiem ze to ..ujoza takie czekanie ale co mozna zrobic?
    • Gość: acH mabell!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 13:31
      do ciebie zaraz posle bardzo wazna wiadomosc
      prosze sie przygotowac do obioru.
      i spadam teraz na serio
      aaaa
      wiecie co sie okazalo? nawet dobrze ze nie podjelam proby wyjscia dzisiaj na
      zajecia bo jak sie okazalo zamkneli mnie dzis w chacie, czyli przekrecili zamek
      gerdy na dwa..od zewnatrz
      hyhy
      • takatam buuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.12.01, 13:51
        i ja tu sama zostala...
        a po burzy zawsze jest slonko...ponoc:(((
        slooooonko!!!
        • mabell Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.12.01, 14:16
          ja nie słonko ale sie odezwe.Nie jestes sama tylko ja od godziny usiłuje tu
          wejsc,nie wiem czy to moj sprzet czy to tu tak działa,ale poczta gdzie indziej
          tez chodzi podobnie...to jak ja mam nie warczec???Mejle sa,co by miało nie
          byc,tylko jak sie czlowiek naczeka az sie cholerstwo otworzy toooo wtedy jest
          wrrrrr....i nawet juz zapomniałam co ja tu chciałam napisac.No to moze wrrrrr...
          Aha,ach czy oni tak czesto?......a moze jak przesadzisz z makijazem to oni z
          delikatnosci nic nie mowia tylko niby przypadkiem cyk cyk zameczki...hehehe
          • mabell ? 11.12.01, 15:15
            czy mi sie zdaje czy miałam miec jakiegos nju mejla od ach?a moze to ta
            cholerna poczta która działa jak chce i mnie wkurza!!!!!
            • Gość: taka..t Re: ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 15:46
              Mabell mialas dostac od aCH, nic ci sie nie wydawalo!:)
              a ponoc do mnie tez cos wyslalas-a ja nic nigdy nie dostalam:((
              moze zrobmy teraz probe:)
              wyslij do mnie cokolwiek, nawet pusta kartke
              • mabell Re: ? 11.12.01, 16:13
                wstyd sie przyznac,ale jeszcze do ciebie nic nie wysyłałam,słoneczko,ale tez
                nic nie zapowiadałam,to ach cos obiecywała równiez tobie o ile pamietam.Ja sie
                wciaz przymierzam,tylko ten czas...tak ze nie chce nawet obiecywac,bo nie lubie
                nie dotrzymywac.Ja jestem tylko mistrzem lenistwa!
                • takatam Re: ? 11.12.01, 16:33
                  ok!:))) wstyd wstydem,ale my to musimy byc ten sam rocznik, a conajmniej
                  zblizony-tyle podobienstw-leniwa?
                  • mabell Re: ? 11.12.01, 16:42
                    no ,tys który?śmiało!ja tez sie przyznam
                    • Gość: Ach no i coooo? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 18:15
                      i urwaly w najbardziej obiecujacym momencie konwersacje
                      a juz slyszalam te wirtualne brawa za szczerosc
                      coz moje drogie, mejla i owszem wyslalam ale pod zly adres wiec go wlasnie
                      sobie sama odebralam
                      a poza tym padla mi siec, w ogole sie na portal gazety dostac okolo 15 nie
                      dalo, no nie wiem moze to przeciazenie sieci moze nalezaloby jakies legitymacje
                      czlonkowskie wprowadzic
                      a z tym uwiezieniem mnie w domowych pieleszach to serio niezla akcja, brat
                      wychodzac sporo przed moim obudzeniem sie poprostu w pospiechu zagalopowal sie
                      z prewencja przezd zlodziejami
                      no tylko cud mnie uratowal przed smiercia w plomieniach, w koncu pozary zarzaja
                      sie wybitnie czesto prawda?
                      ja sie mejla nie doczekalam, coz plakac nie zamierzam
                      a w ogole to ktos tu jeszcze jest????????
    • Gość: aCH a wiec to tak IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 18:33
      vide topic
      poszlyscie, zostawilyscie nawet papa nikt mi powiedzial
      coz, w takim razie......
      • takatam Re: a wiec to tak 11.12.01, 18:53
        no jestem juz jestem... a co ty mejla ode mnie nie dostalas?
        cos, ty mi malutka kitujesz:)))
        • Gość: ach Re: a wiec to tak IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 19:18
          nieeee ja twojego mejla dostalam
          ja go nawet mabell przeslalam ale w amoku pijackim pomylilam adresy
          i wrocil
          a teraz to ja bylam bardzo zla
          i rozzalona waszym postepowaniem
          ale jak widze takiejtam z sieci sie pozbyc to nie jest latwo
          tak jak mnie
          hyhy
          • mabell Re: a wiec to tak 12.12.01, 07:23
            jakies zebranie pojednawcze by sie przydało.Ach ja sie nie pozegnałam bo
            pisałam do ciebie dłuuuuuuugiego mejla i padłam jak nalesnik po jego
            zakonczeniu,nie miałam siły,a u mnie dzisiaj nic od ciebie!!!A tak w ogóle to
            dzien dobry
            • mabell aCh-do raportu! 12.12.01, 07:38
              i jestem wkurzona!!!Człowiek sie wypatroszył a tam ani słowa,nooooo??!!wstawac
              i sie tłumaczyc!!
              • Gość: AcH niemal karnie sie stawiam IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 08:33
                dzien dobry dzien dobry
                alesmy mialy wczoraj dzien nonononono, ja zdazylam sie juz obrazic z o mnie
                zapomniano, mejla nie bylo do 23 na 100% a potem to juz padlam wykonczona
                wydarzeniami dnia powszedniego
                dzis tes sie niechetnie zwleklam z wyra wknocu jest teoretycznie zima i mi
                siechce spac dluzej niz zwykle...no ale wstalam, sprawdzialm poczte a jakze i
                co widze? wiesz co widze, 9 kB mejl od mej drogiej mabell, ktorej wybaczam iz
                mi papa oficjalnie nie pwoiedziala..hihihi..to ja go teraz przeczytam, ale z
                odpowiedzia to z rana nie zdaze, tak czuje
                a w ogole to bym sie napila tego wina co ten tego w stoi sobie calkiem
                niedaleko ale chyba nie moge.
          • Gość: ach suplement IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 08:38
            takatam, ..jeju ty sie na mnie nie pogniewalas(bosze juz nakrecam paranoje)
            kurcze ale na wszelki wypadek wyjasniam , stwierdzenie o pozbyciu si z sieci
            bylo rownoznaczne z uzaleznieniem od niej, a nie z chcia wykopania cie zwatku
            bueee
            tak sie tlumacze szczegolowo bo kto wie, moze nie tylko ja reaguje zbyt
            pochopnie dopowiadam soie czegos czego nie ma itd
            wiec jak sie pojawisz tutaj to dzien dobry dzien dobry
            a wieczorem zamejluje bo teraz to sie nie da
            • mabell Re: suplement 12.12.01, 08:57
              nooooo dobra,nie gniewam sie,jak nie było do 23 to rzeczywiscie-w koncu
              przepchac te 9kb....A teraz to sie przynajmniej nie zmarnuje,bo droga ach chyba
              chwilowo w pełni władz umysłowych.Tak wiec nie ruszac butelki na razie,pliz!
              • mabell Re: suplement 12.12.01, 09:05
                przeczytalam mejla wstepnego rybko dzieki,buzi na zgode i do roboty!...
              • Gość: ACh mocne postanowienie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 09:07
                aaaa ja juz wyslalam wiesz co wiesz komu
                hyhyhy
                tak jestem w pelni wladz umyslowych, i tak sobie mysle ze to wino to jakies
                podle byc musialo jeslim sie tak strasznie poczula wychyliwszy zaledwie 0,5
                litra
                i jak tam humor dzisiaj mabell?
                bo moj nietegi, raczej spowodowany czynnikami zewnetrznymi niz na przyklad
                brakiem sredniowaznego acz oczekiwanego mejla,
                w ogole nie ma u nas sniegu i ja sie zle czuje, kiedy patrze za okno a tam
                kwintesencja szarosci, osiedle szare, ulice szare, ludzie nie pwoiem tez sie na
                czarno ubieraja a cery maja ziemiste
                a gdyby tak padl snieg.....nooo to by bylo
                a z innej beczki, wlazlam wczoraj po pijaku do wirtualnego sklepu, merlin.pl i
                wiesz co, porazily mnie ceny ..tzn takie niskie..kupujac dwie rzeczy, koszty
                wysylki traca na wartosci i robia sie symboliczne a ty masz produkt wybrany za
                calkiem skromna sumke...no czy ktos widzial kiedykolwiek plyte swietlikow,
                najnowsza, za 27 zlotych???????
                czuje ze na swieta tam sie udam na zakupy

• mabell Re: mocne postanowienie 12.12.01, 09:44
                  a ja prrrraca rybko,praca,nie siedze bynajmniej tam gdzie wiesz,bo tam tez
                  praca zreszta
    • Gość: ach wyzwolic mabell!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 10:08
      hehehehe. albo zastrajkuj.flagi wywies, rozrzuc ulotki tudziez , wynajmij
      uczniow podstawowek do ich rozniesienia.
      mabell i praca to godnosci frumowiczki uwlacza
      dobra dobra koniec grafomankich rymowanek, ide sie zanuryc w prozie zycia ale
      jeszcze tu zerkne kilka razy
      aaa ty w ogole kawe pijasz mabell?

• mabell kobieta wyzwolona mabell 12.12.01, 10:19
        sama sie wyzwoliłam koniec ucisku!papiery won!a co z ta kawa?nie pijam,bo mnie
        sie tak łatwo poziom adrenaliny podnosi ze boje sie ryzykowac jeszcze kubkiem
        kawy
        • Gość: aCh terefere IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 10:36
          hyhyhyhyhy, pewnie masz teraz przerwe sniadaniowa cooooo??dlatego taka butna
          jestes, prawda????
          a w kwestiach technicznych czy takatam przeslala ci mejla czy ja mam go tobie
          dostarczyc, i czy w ogole ona zapowiadala ta absenscje? no przeciez jak juz
          kiedys mowilam tak byc nie moze, jeszcze pal licho gdy jej nie ma bo nie ma,
          ale kiedy jej nie ma i ja sie martwie, to juz jest powod zeby wrocic i sie
          wytlumaczyc
          prawda?
          a z kawa uuuuuu to przerypane ze tak zapodam mlodziezowy slang, czy go jeszcze
          mabelll pamietasz(jeju ale ja sie zlosliwa robie czy co?), ja na ten przyklad
          uwielbiam zaczac dzien od kawy...nieeee zeby ona mi byla bardzo potrzebna, ale
          lubie
          nawet mam taka jedna ulubiona no ale to bybyla kryptoreklama
        • mabell mabell przemysliwuje 12.12.01, 10:36
          a ta sprawa przed ktora mnie wciaz ostrzegasz ach to powoli zaczyna mi
          rzeczywiscie ciazyc i mam ochote ruszyc cos z miejsca.Wiesz,mam nature łagodna
          jak owieczka,baranek,naprawde,wcielenie miekkosci i łagodnosci kobiecej-wbrew
          pozorom!A jak widac ciagle jestem zła,wkurzona,zdenerwowana.Tam jest niby
          ok,wkurzam sie na siebie,ze jestem od czegos uzalezniona.Kocham wolnosc ponad
          wszystko,a jak cos mnie peta to wywołuje to własnie we mnie taka reakcje.Zła
          jestem jak diabli jak mnie cos ogranicza,zła na siebie ze mój nastroj zalezy od
          postepowania i humorów drugiej osoby.I z tym ciagłym zdenerwowaniem i napieciem
          jest tak od czasu jak mi zaczeło zalezec.Zastanawiam sie czy warto.A reszta
          pewnie bedzie w mejlu
          • mabell Re: mabell przemysliwuje 12.12.01, 10:44
            jaka tam kryptoreklama PRZECIEZ TEGO NIKT NIE CZYTA!to jaka to kawa?moze
            zamienie jeden nałóg na drugi ?i to i to podnosi cisnienie kawa ładnie
            pachnie...a tam-to nie wiadomo...hehehe
            prace cisnełam w kat dwa dni na tydzien to wystarczy nie?!
            a od takiejtam to dostałam dosłownie dwa słowa to znaczy zaproszenie zebym
            napisała długiego majla wiec sie chyba nie liczy.A co to za mejl?do uzytku i
            rozesłania publicznego?jak tak to przyslij
            • Gość: aCh no niby racja IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 11:12
              niby tego nikt nie czyta ale od kiedy ja sie slawna zrobilam, sama wyborcza me
              watlej konstrukcji zdania przytoczyla to kto wie, kto wie
              kawa to w zielonym opakowaniu i sie nazywa jacobs
              oczywiscie ta prosto z rajchu bo polska to nie ta sama
              a w ogole to ponoc najlepsza jest astra i kto wie, moze na swieta sprobuje
              aaa w kwestii innego uzaleznienia, no wlasnie trafilas w sedno..jak nie
              zalezalo to bylo wszystko ok, a jak zaczelo to ile sobie krwi czlowiek napsuje
              nim otrzyma upragniona przesylke...no i wlasnie, od tego czekania, poganiania,
              przypuszczania skad zwloka, kuszenia, grozenia, milczenia w odwecie i innych
              akcji na miare osoby uzaleznionej, wychodza monstra, monstra ktorej idei
              wymiany owej przesylki przecza
              aha sle ci to co wiesz od kogo wiesz, ale ty jzu nikomu tego dalej niee, bo to
              wlasnosc klubowa jaknajbardziej
              • mabell Re: no niby racja 12.12.01, 11:30
                nikomu aj słer!No własnie,po co sie meczyc,trzeba umiec zrezygnowac,jesli
                bilans wychodzi nie zupełnie taki jak powinien.Co nie znaczy ze juz podjełam
                decyzje.Ale kiedys byłam wsciekła jak nic nie było choc robiło co mogło zeby
                utrxymac kontakt mimo obowiazkpów licznych.A jak juz było...to miodzio.A teraz
                jest,jest,jest...to człowiek siedzi i mysli co własciwie chciało przez cos tam
                powiedziec,czemu ma taki dobry humor,no czemu???a co tam robi wieczorkiem
                daleko...nocą?!...Paranoja!jest goła.Kiedys piłam kawe litrami,jak byłam
                SPOKOJNYM ZROWNOWAZONYM człowiekiem,bardzo lubiłam,teraz jak pisałam nie
                ryzykuje
                • Gość: aCH kolejna pulapka IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 12:02
                  no wlasnie z tym bilansem to uwazaj
                  to niby takie proste, jest zle, nie tak mialo byc, za duzo mnie to
                  kosztuje...no to paaaaaaaaaaaaaa!
                  a potem jak emocje opadna to widzi taka jedna z druga ze wlasciwie gdyby miala
                  wiecej dystansu do tego wtedy a wtedy to by nie bylo ani pa, ani paranoii..(czy
                  jak to sie pisze, moze przez -ji?)
                  poprostu czasem bywa tak ze mejla sie za chiny puscic nie da, i nie wazne ze ty
                  zawsze znajdziesz na niego czas, ze potrafisz wygospodarowac go nawet zawalona
                  zaleglymi papierami :))))))...ja kiedys o drugiej w nocy pislam usypiajac
                  niemal ale pisalam, i po co powiedz? przeciez nikt by nie umarl, nie skoczyl z
                  dachu, nawet by specjlanie sie nie domagal, w koncu moglo mi cos wypasc...ale
                  nieee ja czulam silna potrzebe
                  ech,
                  a to co mialo ode mnie dojsc jest juz?

a w ogole to sie zaczynam kierowac w strone wyjscia, powoli wprawdzie ale ....
                  • mabell Re: kolejna pulapka 12.12.01, 12:19
                    juz jest,juz dałam temu nawet mały wyraz,a w ogole to juz dwa małe choc nie
                    fikusne ci wyslałam
    • Gość: ach zadania do wykonania IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 12:32
      ja uciekam dir mabell
      co mialam wyslac wyslalam
      co mialam zrobic nie zrobilam, coz taki los
      teraz zas prosze jesli mozesz w ramach przyjacielskiej porady wystosuj mejla do
      wiesz kogo, a i o mnie nie zapominaj jak wroce to zajme sie ma korespondencja
      no a teraz sie sama wykopie tudziez zmykne z forum..nooooo ruszaj!!!! no
      idzze!!!

• mabell Re: zadania do wykonania 12.12.01, 12:42
        aaaaaaaa,nie zostawiaj mnie samej tu bija a ja prace porzuciłam na dzis na dobre
        Licze na jakies re a propo's mojego wczorajszego mejla a ja pewnie tez nie
        omieszkam cos wrzucic tu i ówdzie... aaaaaa sama nie chce byc tu sama!!
        • Gość: mabell Re: zadania do wykonania IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 13:26
          hihihi...weszlam na watek autentyk-cudo i przeczytałam opowiesc niejakiej yess
          o fajnym zdarzeniu z udziałem nowickiego jana.Co za facet!Przystojniejszy-nawet
          w tym wieku,madrzejszy,bardziej interesujacy i pociagajacy niz cały pozostały
          kwiat młodego polskiego meskiego aktorstwa,nie?i czytam teraz ksiazke jego
          kobiety marty meszaros,która to dopiero jest fajna babka i lubie jej słuchac
          jak czasem ja gdzies do radia zaprosza i wcale sie nie dziwie ze Taki Facet
          jest z taka dosc niepozorna z wygladu kobieciną.Nnnnno taki Englert tez w
          porzadku aCh, ale troche za piekny.Moze tak za parę latek?....
          • mabell zegnam sie na wszelki wypadek 12.12.01, 15:53
            to ja sie teraz oficjalnie i ładnie pozegnam zeby znowu nie było afery co
            miałam napisac to napisałam i nawrzucałam gdzie trzeba dziewczyny o waszych
            skrzynkach mowie i jak ja mam nie byc zmeczona po pracy-niepracy?!
            jak tak sie wywnetrzam pod te wasze adresy to czuje ze z tym moim uzaleznieniem
            to wcale moze nie jest tak zle...nie sama netlaw człowiek zyje znaczy i...jak
            nie ma mejla...to nie ma mejla i juz,nic wiecej.Zawsze mozna sobie porozmawiac
            z kims innym,swiat sie nie konczy ,co nie aCh?To papa,choc jeszcze tu chwile
            psiedzę
    • Gość: aCh na nowy dzien IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.12.01, 18:43
      witaj mabell, no dosc pozno mnie do domu przywialo, na tyl pozno zse juz pewnie
      u ciebie w robocie to tylko stroz kluczami po holach cisze rozdziera..
      ja poslalam tobie co poslac mialam, nie jest to cud epistolografii, nie jest to
      nawet nadzieja na cud, jakos nie w formie jestem, czyzby od rana mnie to
      gnebilo?
      dzis ci juz dzien dobry powiem bo jutro, jutro znajac czwartki nie bedzie
      okazji ani sposobnosci, no mam nadzieje, ze cie zawala robota jakas zebys mi
      nie uschla z nudy..hihihi...zartuje, czarnohumorze:)
      moze jeszcze wieczorem cos podrzuce? teraz odczuwam silna potzrebe oderwania
      sie od komputera i to jest dziwne, nieprawdaz?
      aa slonko, drogie kiedy ty zakupisz sobie do domu sprzet? bo wiesz, ida swieta
      i jak ty mi znikniesz..jessuuu co to bedzie? a w ogole to jest nadzieja na tani
      internet, internet z gniazdka elektrycznego, cud nieprawdaz????
      pa.
    • Gość: aCh do odwaznych swiat nalezy IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 11:31
      moja droga mabell
      a wiec coz, reatywuje nasz watek..
      jesli moja wola nie zostanie uszanowana,w koncu wyrazilam zyczenie aby tu nie
      szukal,to wyciagniem konsekwencje
      dzien dobry mabell
      a jak mija dzien?
      i co z takatam, odezwala sie? ja jej tez wyslalam mejla ale jest bez odzewu
      i jeszcze jedno niebawem, zapodam ci mejla w ktorym to sie ustosunkuje do tego
      co minapisalas
      a teraz czekam na gromkie dzien dobry
      :)))))))
    • Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 12:16
      mabell!!!
      no co ty? w pracy sie zagrzebalas?!!
      a ja juz ci i mejla wyslalam, i zdazylam drui raz na forum wejsc a tej nie ma i
      nie ma
      to ja moze konkurs z nagrodami rozpoczne, im szybciej tu zajrzysz tym
      cenniejsze nagrody wygrasz..
      jesli nastapi to w cigu najblizszych 5 minut otzryujesz kombinezon pletwonurka,
      ponton i zestaw kosmetykow wodoodpornych
    • Gość: ach restrykcje IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 12:30
      nooooo mabell
      zabieramy z puli nagrod kostium pletwonurka, a taki gustowny byl, rozowy z
      zielonymi paskami, butl tez w takich wesolych kolorach i rurka i w ogol caly
      ekwipunek
      to teraz bron cie pani boze przed oceanem lez bo sie maj dir utopisz a tego bym
      nie chciala
      no ale jest jeszcze ponton i te tusze!!!!!
      loreal!
      jestes tego warta
      hihi
      • mabell Re: restrykcje 13.12.01, 12:48
        no juz jestem i poprosze o te tusze
        Nie zagladałam tu od rana bo mi sie odechciało po przejrzeniu poczty,ale masz
        racje-do odwaznych swiat nalezy i to mi sie bardziej podoba.To dzien
        dobry.Takatam nie napisała nic,ale zdaje sie ze wczoraj miała byc poza siecia
        • Gość: aCh Re: restrykcje IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 12:53
          no witaaaaam!
          ale i tak juz po pontonie..przynajmniej do zleo nie bedzie kusil:)))
          tusze beda, ale na swieta, czekam az mi wreszcie na konto statutowe pieniazki
          od klubowiczek wplyna
          albo szukajmy sponsora....taaak
          mnie stad zaraz jak znam zycie wygonia wiec primo; czytalas mojego
          dzisiajeszego mejla?
          secundo-mam nadzieje ze zly humor nie jest spowodowany brakami w korespondecji
          nie wolno!!! bo zabiore przydzialowe tusze
          dzis mnie czeka szalenie naukowy dzien, nie zdradze szczegolow bo juz mam
          paranoje, ale tam gdzie bede net jest ale i go nie ma...

• mabell Re: restrykcje 13.12.01, 13:00
            nie mam własciwie złego humoru,to znaczy miałam rano,po otworzeniu skrzynki
            ktorej adres znasz.Zreszta spontanicznie dałam wyraz temu co mna
            miotało,przygnebiło mnie to troche i jeszcze mi nie przeszło do konca.Ile masz
            mrozu za oknem?
            • Gość: ach o pogodzie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 13:22
              hihihihi
              mabell z tym mrozem to ciezko wyczuc,poniewaz termometr w kuchni wskazuje -6 a
              w pokoju -10
              czyli metoda uniwerslana bedzie gdzies -8
              i prosze o snieg
              a w ogole to mnie dopadl nastroj swiat choc tu nic na nie nie wskazuje, poza
              zwiekszona iloscia kolendopodobnych lub inaczej hitow o tematyce swiatecznej w
              radiu zapodawanych
              i wysyp plyt z kolendami nagranymi przez slawnych
              a ja mam swoja uniwersalana plyte, louisa armstronga ktora mnie w magiczny czas
              swiat przenosi i od kiedy ja znalazlam to juz czuje ze to tuz tuz
              feler w tym ze ja poza wigilia to swiat nie lubie
              hehehehe

aaaa w kwestii twego nastroju, no tak pomyslalam ze moje poczynania sa
              nieodpowiedzialne, ale po tym co ci napisalam nadal tak myslisz?
              a w ogole to znowu jakas rozmemlana jestem

• mabell Re: o pogodzie 13.12.01, 13:30
                hehe..to mało oryginalna jestes zmartwie cie bo o tym ze ktos lubi wigilie a
                nie lubi swiat to slysze ostatnio co chwile.Jeden pan w pracy to nawet
                subtelnie mi sie wyrazil dzisiaj ze swieta go wkurwiają.Ja nie miałam od
                półtora roku ani jednego dnia urlopu wiec czuje ze w tym roku to ja po prostu
                kocham swieta!i sie nie moge doczekac
                • mabell Re: o pogodzie 13.12.01, 14:25
                  co jest?czy po mojej wypowiedzi na temat swiąt wszystko trzasło i zgasło????
                  • Gość: takatam bardzo przepraszam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 14:54
                    jest mi lyso, ale warunki domowe, cala ta sytuacja, po prostu nagly brak
                    dostepu do sieci:(
                    w zwiazku z powyzszym mowie zalegle pa!pa!
                    a teraz dzien dobry:))))
                    witam moje drogie...
                    poczytalam i przyznam szczerze, ze wzruszyla mnie wasza troska... o mejlach
                    nawet nie wspominam, odezwe sie, cos czuje, ze napisze jeden list(streszczenie0
                    i wyslae go w dwa miejsca... czy jest to numer do przyjecia? akceptujecie takie
                    jednorazowe rozwiazanie?
                    mam nadzieje, ze ulitujecie sie nad czlowiekiem, z ograniczonym dostepem do
                    netu:(
                    a w ogole to mam nadzieje, ze tu jestescie!!!!
                    • mabell Re: bardzo przepraszam 13.12.01, 15:02
                      no jasne ze jestesmy,teraz akurat ja mam dyzur,a aCh zniknela jak piekny
                      sen,ale chyba kiedys wróci???OK akceptujemy proponowane rozwiazanie mejlowe yyy
                      mowie jakby za dwie osoby choc nie konsultowałam ale ach i ja to jakby ta sama
                      osoba,co,ach?wiec chyba za to nie wyciagnie konsekwencji??i tak w ogole to
                      witam i pozdrawiam!
                      • takatam Re: bardzo przepraszam 13.12.01, 15:21
                        :))))))))))))))))
                        och jak milo uslyszec znajomy zyczliwy glos:)))))
                        buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                        zara wychodze, bede wieczorem, a ty?
                        • mabell Re: bardzo przepraszam 13.12.01, 15:29
                          a mnie to na pewno nie bedzie wieczorem bo wiesz ze ja tylko w pracy ale miło
                          było uslyszec twoje buuuuuu,znaczy ze siły witalne całkiem całkiem..hehe
                          • takatam Re: bardzo przepraszam 13.12.01, 15:36
                            a co ty moje buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nie ma nic wspolnego z sila
                            jakakolwiek, to juz jek ledwo...zajrzyj na watek poswiecony tobie i aCH i
                            podpisz liste obecnosci:)))niech wiem,kto czytal
                            a teraz buuuuuuuuuuuuuuu przed wyjsciem:)
                            • mabell Re: bardzo przepraszam 13.12.01, 15:41
                              ale ja tam od razu zajrzałam ale dobrze podpisze ze przyjete do wiadomosci
                              a ja ci mowie ze jak buczysz to dobrze bo znaczy ze cos ci sie chce,bo jak juz
                              człowiek nie ma nawet siły ryknac tooooo dopiero zle z nim
                              • Gość: aCh juz jestem IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 16:01
                                jestem jestem
                                JESTEM!!!
                                jak zwykle kiedy wyszla droga takatam, coz pisane jest nam sie mijac, ale moz
                                wieczorem tez tu wpadne moze
                                coz, jak jest mozliwe ze moje stweirdzenie apropos swiat jest malo oryginalne?

buuuu a ja myslala ze ja jestem taka idywidualistka...hyhy...
                                no a jak ktos swiat nie lubi to coo? ja bym sobie gdzies pojechala na ten
                                przyklad, normalnie plecak na plecy, bo gdziezby indziej, i wio, z rana
                                pierwszego dnia swiat w polske...daaaaa..tylko zeby ktos mnie przyjal cieplo w
                                tej polsce
                                nie no w gory bym pojechala ale nie ma z kim i nie ma za co.
                                no ale sa inne problemy...
                                aha akceptuje jak najbardziej ten jeden list w spolny, to jakie masz mabell
                                haslo do skrzynki?
                                aha a mejla mi piszesz?
                                ty moje alter ego, to chyba tak byc powinno?

• Gość: taka..t Re: juz jestem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 16:04
                                  a ja gonie ... bede przez chwil kilka dumna:) wlasciwie, to ... nie powinnam
                                  kurwa, sorry, narzekac!:)))
                                  buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                  do uslyszenia pa
                                  • mabell Re: juz jestem 13.12.01, 16:09
                                    papa takatam!witaj ach!a co ja ci bede mejla pisała jak ja to ty a ty to ja??to
                                    od dzisiaj przestajemy do siebie mejlowac co?hihihi
                                    • Gość: AcH Re: juz jestem IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 16:18
                                      mabell, ty lepiej tak nie mow, ty bys nie chciala byc w mojej
                                      skorze..hehehe..zreszta co bede sciemniac, ja w twojej tez nie
                                      chachachacha
                                      taak posmialimy sie pomiali a na watku obok smieja sie z uzaleznionych od netu
                                      a ja juz tak zaawansowana ze nie ma szans ze mi stad bedzi chcialo dobrowolnie
                                      wyjsc
                                      ech
                                      :(
                                      • mabell Re: juz jestem 13.12.01, 16:22
                                        zastanawiałam sie własnie czy ci uprzejmie doniesc ze tam obok jakas dyskusje
                                        rozpetałas,ale jak widac skoro ja to ty itede to nie musze.A czemu to nie
                                        chciałabys byc w mojej skórze,hę???...mogłabys dostawac fajne mejle od jednego
                                        pana...fajne,noooo....
                                        • Gość: ach Re: juz jestem IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 16:47
                                          oooo powodow dla ktorych byc w twojej skorze to istna katastrofa moze nie ma
                                          wiele ale nie o ilosc chodzi a o jakosc
                                          hihi
                                          primo, dostep do netu, mabell moja najmilsza, ja tego mym malym rozumkiem pojac
                                          nie potrafie jak mozna, jak w ogole to jest mozliwe ze ty nie masz netu 24 h na
                                          dobe
                                          nieeee to jest nie do wyobrazenia
                                          brrrrrrr
                                          po drugie, no tak rzeczywiscie mejle mejlami od do tego milego pana, ale ja
                                          panow z problemami mam powyzej uszu(jesli maj dir jednak do tego dotarles to
                                          pamietaj wszystko jest pol zartem pol serio, i dla twoich problemow zrobic moge
                                          wyjatek..hehehehe)
                                          po trzecie-ja nadal mam lat 20 z hakiem i mi sie nie spieszy , nie i nie i nie
                                          do 30, mi sie w ogole nie spieszy, ja bardzo przezywam kazde moje urodziny nie
                                          ma co wiec tak do przodu sie wyrywac
                                          na a pozatym to ja jestem skarbnikiem
                                          hehehehehe
                                        • Gość: ach Re: juz jestem IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 16:48
                                          to gdzie rozpetalas te dyskusje?
                                          • mabell tzdesperowana rzydziestka sie broni 13.12.01, 16:57
                                            nieeee to ty rozpetalas dyskusje o uzaleznieniu od netu-no badzmy szczerzy
                                            minidyskusje.Od mojej 30-tki rece precz,toc ponoc najlepszy wiek dla
                                            kobiety,pełny rozkwit jej dzwie tfu wdziekow kobiecych-CO POTWIERDZAM,wystarczy
                                            spojrzec,o,tu,i tu,i jeszcze tu...miłego pana jedynym problemem jest problem z
                                            moimi problemami ale ze za sprawa jego mejli moje problemy znikaja to suma
                                            sumaróm problema nie ma..a net w kazdej chwili moge miec!i co???
                                            • mabell wykreslone 13.12.01, 16:58
                                              ale byków hihihi powinnam isc do domu
                                            • Gość: ach po co sie broni.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:02
                                              nikt tu z orezem na nia nie idze
                                              ja tylko mowie ze nie chce miec lat 30
                                              zazdrosz mejlowego faworyta, przeciez wiesz
                                              i sama jako 20 nie mam sie czym pochwalic
                                              buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                              bo ja jestem taka nieszczesliwa
                                              buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                              i ciagle mam doly
                                              buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                              i chyba mi ten internet lasuje mozg
                                              oooo to napewno
                                              hihihi
                                              to mozesz miecten internet czy nie mozesz, ospala koieto?
                                              • mabell dobra,kapitulacja 13.12.01, 17:10
                                                oooooooooo ile ja moge ale mi sie nie chce.....
                                                Moze po nowym roku...albo jak mnie w pracy odetna tfutfu to ja zaraz na drugi
                                                dzien bede miała...zeby kontaktu z netl..kolegą z sieci nie tracic i
                                                kolezankami z klubu tez
    • Gość: ach Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:08
      eeeee...pewnie wcale nie musisz isc
      tylko tak udajesz
      zeby mi na zlosc zrobic
      bo jak ty to ja to na zlosc lubisz robic
      ot co.
      • mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 17:14
        nie lubie robic na złosc...tylko czasem tak wychodzi...I jak to dobrze ze moge
        wtedy zwalac wszystko na przekorna nature skorpiona...bo dla ciebie
        usprawiedliwienia nie ma!A ja?coz ja winna ze tym wstretnym skorpionem mnie
        uczyniono?
        • Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:17
          aaa co z ta numerologia
          napewno mam tam zapisana nature zloliwca
          a zreszta sama dobrze wiesz ze ryby sa podatne na wplywy, a im gorszy przyklad
          plynie z gory tym ryba chetniej gosobie przyswaja i jak swoj traktuje
          wiec coz wszystko przez ciebie!!!!!!!!!!!
          i otoczenie paskudne
          • mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 17:26
            dobra dobra my sie znamy...zaraz ile to 2,3 tygodnie i ja umywam rece od tego
            co z ciebie wyrosło.No a przy mnie to sie kawy przynajmniej oduczysz pic jak
            juz tak bierzesz przykład alkoholizowac sie przestaniesz bedziesz załatwiac
            swoje sprawy z kilkum-cznym opoznieniem zaczniesz zadawac sie z mezczyznami
            wylacznie młodszymi od siebie/ale to nie moja wina-tak mi wychodzi!/
            • Gość: Ach Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:30
              oj wyroslo, grzeczne mile uprzejme podtane na uzaleznienia i wplywy dziewcze
              ale niektore nawyki mam tak zakorzenione ze sie poprostu nie da ich wyplenic,
              zreszta w kwestii wlasnych upodoban jestem nieugieta
              a wiec
              kawa, zawsze z rana, byle mocna i nie nesca, a fe
              alkohol, byl nie z rana, byle mocny acz nie wino marki wino, a fe
              no i net, zawsze z rana, popoludniu i wieczorem takze gleboka noca, byle nie w
              net kafejce a fe
              • mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 17:35
                a mezczyzni?no ja juz sobie na mlodszych moge pozwalac ale w twoim wieku hihihi
                to troche niebezpieczne
                • Gość: AcH Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:44
                  a mezczyzni to nie nalog acz koniecznosc
                  zreszta mam tu takiego jednego licealiste nieswiadomego, ktory zarliwe listy a
                  dokladnie mejle do mnie pisuje..aaa no tak, bo siec i faceci to dwie
                  wykluczajace sie sprawy, albo jedno albo drugie, albo facet w sieci, tudziez
                  chlopak w sieci, nooo generalnie zawsze sa

• Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:37
      no to setnego posta sle i od jutra ruszamy z nowa serja coby sie latwo
      wszystkim otwieralo
      mozna tez zmienic formule, otworzyc sie na innych, nowych i zagubionych ,moze
      jakis interesujacy mezczyzna sie trafi, zmieni troche babski punkt widzenia,
      moze w ogole zabronic buczec chwyci za mordy coby nas troche uspokoic?...eeee
      to lepeij nie
      a w zaufaniu ci powiem mabell ze ten watek o ani, nie to nie ten pan, ale mnie
      jakos zdenerwowal
      ah te paranoje
      • mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 17:44
        no on by chyba ani przez dwa i nie napisał??chyba ze to taki styl.Manii
        przesladowczej sie dziewczyno nabawisz ale i ja sie rozgladam na boki szczerze
        mowiac
        • mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 17:45
          swoja droga pisze sie moze mani,coooo?hihihi...niech bedzie obłedu
        • Gość: acH Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:47
          eeee kto wie jak by napisal
          literowki rzecz powazna lecz natychmiast daje slowo gdy ja pisze list powoli
          to wychodzi on wzorowo
          a z tym zerkaniem na boki to uwazaj bo sobie kark skrecisz
          hehehe
          ja na ten przyklad zalozylam chuste na twarz, no nikt mnie nie pozna, wiec i
          nerwowo sie nie rozgladam, nie w ogole

• mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 17:51
            a ja starym zwyczajem włosy na twarz i jak ja nie widze to mnie tez nie
            widac.Do domu pora by sie zaczac zbierac ale jak na ten mróz....panie
            sprzataczki na mnie wspolczujaco patrza ze ta bidula znowu po godzinach przy
            tym kompjuterze wzrok traci
            • Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 17:57
              nooo to jest super metoda, mozna zawsze tez zamknac oczy..
              oki coz, moze akurat wpadnie takatam, przeciez sama tu zostac nie moge
              nie chce
              nie wyobrazam sobie
              milego wieczoru, moja droga mabell
              i do jutra
              paaaa.
              • mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 18:01
                aaaale mnie chetnie pozegnała!a ja jeszcze siedze tak mi tu ciepło przy
                kaloryferku troche głodna jestem po pizze moze zadzwonie na koszt firmy dla
                tych co nieszczesni po godzinach musza zostawac...ekhm ekhm...
                • Gość: aCh Re: BUEEEEEEE(3) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 18:05
                  co za baba
                  to ja sie ladnie zegnam, bo jak znam zycie to zobacze zaraz posta aaaa autobus
                  a ta mysli za ja ja splawiam
                  a w sumie to ty po 11 godzin w roboci siedzisz, to moze lepiej by bylo ze
                  spiworem przychodzic, albo sobie loko do gabinetu dostawic..ooooo to jest mysl,
                  mabell co ty na to?
                  • mabell Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 18:09
                    ja mam hotel firmowy tuz przy biurowcu gwiazdek brak ale przespac sie mozna za
                    darmo..a do domu tak daleko przez całe miasto wroclaw baj najt zobacze nim
                    dotre a kolega mnie wlasnie poinformowal ze jest-18
                    to chyba niesmaczny zart co??!!
                    • nocostakiego Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 18:13
                      tez tam macie dowcipnisiow
                      niech moze poczyta szpilki, najlepiej archiwalne numery
                      a w ogole to jak podejrzewam to on poprostu sie boi pracoholik jeden ze ty masz
                      zamiar ten sam co on, szybko awansowac
                      hehehe
                      a masz w tym hotelu internet?bo jak nie to lepeij sobie wyrko w gabinecie
                      ustawic, na parapecie postawic kwiatka, budzik na biurku i niemal jak w domu
                      a do tego posilki na koszt firmy
                      i rachunki badz co badz tez

• nocostakiego Re: BUEEEEEEE(3) 13.12.01, 18:10
      ale super, ze ja wczesniej z tej mozliwosci nie skorzystalam, mabell czemu mi
      nikt nie podsunal tak madrego pomyslu?
      nooo?
      i jak tam z zamknietymi oczami, bo mnie chustka nieco szoruje po jedwabistej
      cerze, kto mi kurcze podrzucil z lnu szmate?
      • mabell aaaaaaaaaaaaa!! 13.12.01, 18:12
        zgin przepadnij maro nieczysta!!ja chyba za długo dzisiaj w sieci przebywałam
        aaaaa serce mi łomocze!
        • nocostakiego Re: aaaaaaaaaaaaa!! 13.12.01, 18:14
          no wiesz mabell
          chyba i tobie sie mania przesladowcza udzielila
          a to tylko ja
          buuuu
          • mabell Re: aaaaaaaaaaaaa!! 13.12.01, 18:17
            bo tak nagle...a ten kolega to moze chce mnie do samochodu zwabic ze niby na
            przystanku zmarzne a u niego cieplo przytulnie,o,i muzyczke mozna wlaczyc
            • nocostakiego Re: aaaaaaaaaaaaa!! 13.12.01, 18:22
              hmmmmmm...a jaki ma samochod, bo jak jakis stary albo maloreperezentacyjny to
              niewarto niewarto
              zreszta czy ty go dobrze znasz? bo wiesz, zeby nie wykorzystal twego
              wyczerpania po 11 godzinnym dniu pracy, nie wywiozl do lasu tam porzucil, a
              wczesniej klucze od mieszkania zabral i ograbil doszczetnie, i z budzika i z
              roslinki
              bo kto by ci uwierzyl ze cos takiego sie stalo, wystarczy poczytac ten watek
              aby o klubowym niezrownowazeniu sie dowiedziec
              no ale moze on chociaz przystojny jest?
              no albo ma net w domu to jedzcie do niego niech on co do jedzienia przygotuje a
              my tu sobie popiszemy jeszcze ciut
              noooo
              • mabell Re: aaaaaaaaaaaaa!! 13.12.01, 18:25
                zrobie jutro rozeznanie co on soba reprezentuje znaczy ten samochod jaki i czy
                net w domu a dzisiaj ja juz prawie out chyba ze ochroniarze zamkneli mnie od
                zewnatrz i poszli na obchod terenu jak przeddwczoraj a teren firmowy toooo duzy
                ci u nas i...
                • mabell Re: aaaaaaaaaaaaa!! 13.12.01, 18:27
                  pesymistka jestem na pewno zamkneli nigdzie nie ide
                • Gość: ach uuu IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 18:29
                  to oni , tzn ci ochroniarze cie z tym ..ee kolega zamkneli?
                  yhmm wszystkie obejrzane do tej pory filmy grozy staja mi teraz przed oczami
                  pamietaj o 997, masz tam gdzies chyba telefon?
                  • mabell Re: uuu 13.12.01, 18:32
                    czemu zaraz grozy?.....
                    • mabell Re: uuu 13.12.01, 18:35
                      dobra to parter to ja oknem .a kolege to sie jutro w swietle dziennym
                      ewentualnie zweryfikuje papa
                      • Gość: ach Re: uuu IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 18:38
                        eee parter?
                        to kiczowaty ten film grozy
                        buuu
                        papa
                    • Gość: AcH Re: uuu IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 18:36
                      czemu grozy?
                      zebym ja to wiedziala trzeba by mojego psychiatre, czy ktos chcialby sie
                      nieoplatnie zajac leczeniem mego net nalogu?, zapytac
                      no ale pomysl, ty sama w wielkim szklanym biurowcu, dzwoni telefon i ktos
                      sapie..juz nie zyjesz, i nagle otwieraja sie drzwi i wchodzi kolega...
                      mowilam kupic kamere!!!
                      byloby do reality szol jak znalazl
                      • takatam no,no, no.. 13.12.01, 22:00
                        ale sie nagadalyscie, a ja w tym czasie... najpierw pekalam z dumy, a potem z
                        nerwow! o ja durna baba! potrzebuje lekarstwa na...
                        • Gość: aCh Re: no,no, no.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 22:04
                          takatam a czemu ty z dumy pekala???? ja jestem bardzo ciekawa

a zaraz zemdleje ale nie z dumy, ja przedawkowalam
                          poprostu ledwo sie trzymam przed tym kompem
                          buuu
                          a ty sie w ogole jakos trzymasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka