Dodaj do ulubionych

Onanizm sieciowy

15.07.03, 17:39
Bo jak inaczej mozna nazwac to, co niektorzy tutaj wypisuja? Wiem, ze
grafomania jest choroba, ale czy ja leczyc mozna? To juz chyba domena Kitka.

Przyjrzyjmy sie temu fenomenowi:

Grafomanka nr 1 zaznacza swe miejsce na forum i oznajmia Grafomanowi nr2:

"mój statek zacumował właśnie u nabrzeża:-)

ka, witaj, po długiej podróży :-)"

Niby nic takiego, ale grafoman nr 2 daje sie natychmiast wrobic w idiotyczna
konwencje:

Przez lunetę wypatrywałem Twojego białego żagla :-)))

"Witaj amk5:)

Do tawerny się udajmy :-)"

Wczesniejsze wyczyny literackie Grafomana nr 2 stanowczo swiadczyly o tym, ze
tenze juz od dluzszego czasu przebywa w tawernie, bo nie smiem sugerowac, aby
to co pisze bylo pisane na trzezwo.

Ale przypatrujmy sie dalej
Grafomanka nr 1 informuje:

"z przyjemnością:-)
wrażeń z podrózy moc przywiozłam :-)"

Na co Grafoman2:

"Wrażeń moc z Twej podróży rad będę poznać :-)))
Szczególnie, gdy przy dobrym winie dzielić się nimi bedziesz :-)"

Coz nam to mowi? Po pierwsze grafoman nr 2 na problemy z gramatycznym
zlozeniem zdania, a po wtore nie rozumie aluzji Grafomanki nr1, ze ona miala
moc wrazen. Pytanie tylko kto , co i gdzie jej w czasie podrozy wrażał?
Moze nastepny wpis Grafomanki nr 1 nam cos wyjasni:

"podróż daleka była i męcząca, lecz owocna bardzo.
zdjęcia pokażą, co robiłam :-)"

Tak, juz jest duzo jasniej. Grafomanka nie tylko , ze cierpi na przypadlosc
grafomanstwa, ale byc moze jest takze mitomanka. Zreszta fotografowanie sie
przy tak "meczacym" zajaciu moze znamionowac rowniez odchylenia narcystyczne.
Co zdaje sie zauwazyl rowniez Grafoman nr 2 oznajmiajac zalotnym szeptem z
wypiekami na twarzy:

" Nie tylko zdjęć jestem spragniony amk5 :-))))"

Grafomanka zaniemiala i chcac zmienic temat zaczyna wirtualne chlansko, co
jak wiadomo ani przyjemne, ani pozyteczne jest, ale skutecznie odwraca uwage
Grafomana nr 2 od tego, co bylo prawdziwa trescia jej wyprawy. Ekonomiczne
nawalanie sie wirtualne powoduje u Grafomana wzwod intelektualny, bo Grafoman
odpowiada na stwierdzenie o boskosci smaku szampana:

" A Twoje spojrzenie tak zniewalające ... :-)))"

To juz sugeruje sytuacje, ze Grafoman 2 jest wirtualnie kompletnie nawalony i
mam omamy wzrokowe.

Dlatego tez Grafomanko odslania rabka tajemnicy, o tym, jak jej tam dobrze na
tym wyjezdzie robiono:

"kraj daleki, a pięknie jak na wyspie naszej, tylko ludzi multum :-)
ale mile ich wspominam, gościom dogodzić się starają :-)"

co z wczesniejszym wyznaniem o wrażeniu jej czegos gdzieś daje pelna panorame
i obraz jej pobytu Tam, oraz naswietla cele, jekie jej przyswiecaly!
W tym momencie Grafomana nr 2 nachodzi fala zazdrosi i zaloscie piszczac pyta:

"Może i mnie bedzie dane tąże kraine zwiedzić :-)"

Na co Grafomanka juz bez zenady proponuje:

"wystarczy tylko wsiąść na statek :-)
on niedługo znowu wypłynie :-)"

I stala sie jasnosc! Tylko jak to sie ma do obowiazujacego prawa aborcyjnego?
No i co na sobie na tym statku Grafoman nr 2 wyskrobac? Reszte szarej
substancji?
Grafoman nr2 jednak jest zdecydowany:
"A będzie miejsce dla mnie na pokładzie Twego Statku? :-)"

Prawo sie nie liczy, liczy sie tylko chec pozbycia sie niepotrzebnego balastu!

I tak dale i w podobny desen. Moja 9 letnia cora bawi sie jescze od czasu do
czasu lalkami, ale takie zdebilenie jej nie grozi!
Jesli chcecie wiedziec, tak pisza ludzie majacy sie za inteligentnych, madych
i dowcipnych (sic!)
--------------------
to poodlosc. Jest pan zerem, panie posle! (*_-)
Obserwuj wątek
    • Gość: leziox Re: Onanizm sieciowy IP: *.ipt.aol.com 15.07.03, 23:56
      Dobrze Mario że ty tak mało piszesz bo gdybyś pisał więcej to też byś był
      grafomanem.
      A tak poza tym:nie masz co robić w tak piękne lato?Gitarkę w rączkę,powyć
      trochę z menelami,a ty rozbierasz zdania na atomy.E tam...
      • mario2 Re: Onanizm sieciowy 16.07.03, 07:30
        Grafomania Leziu, to cos takiego, cze czlek podnieca sie tym co napisal. Mnie
        to nie dotyczy. Poza tym ta parka ma rowniez jakies dziwne dazenia
        exhibicjonistyczne, by informowac wszystkich o tym, czy pija szampana, czy tez
        nie, oraz, czy beda sie bzykac, bzykaja sie, ablo bzykali sie.

Co do lata, to nietety- musze pracowac by we wrzesniu pobyc troche w Schpfloch.
        A wtedy browarek Cie nie ominie :o)
    • men_ podejrzewam, że ta niby grafomania znowu tylko 16.07.03, 08:08
      tobie przeszkadza, hę ???
      • mario2 Re: podejrzewam, że ta niby grafomania znowu tylk 16.07.03, 08:17
        Wiesz, gdyby grafomani interesowali sie tylko soba... :o)
        Poza tym drazni mnie zwykla glupota, a ta jest reprezentowana u nich
        pokazowo :o)

I nie dokazuj, bo Ci zaraz powiem, ze pojde sobie poogladac niezle maszyny :o)
        • men_ mnie też drażni głupota niektórych osób.., 16.07.03, 08:37
          też najbardziej pokazowa,O !
          • Gość: samanta Re: mnie też drażni głupota niektórych osób.., IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 12:02
            Ta niby grafomania drazni tylko i wylacznie mario.Jak to bydle nieokrzesane
            wlazi na ich watek,czyta a pozniej komentuje.Nie wiem czy jest jednostka
            chorobowa na takie pojebanie :zawisc,agresja,megalomania i wscibstwo.Trzeba by
            sie naszego experta Kitkowatego zapytac czy da sie to kurwa leczyc,bo meczace
            zaczyna sie to robic bardzo.
            • Gość: oona Re: mnie też drażni głupota niektórych osób.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 13:12
              to co robi Mario na forum to
              jednostka chorobowa zwana
              moderatorus amatorus:)raczej
              nieuleczalna
              • jmx A ja myślę.... 16.07.03, 19:16
                .........że Mario napisał to, co wielu z tu piszących myśli tylko o tym nie
                mówi na głos i nie chce sie przyznać...... hmmmm.....
                • bujaj_sie Re: A ja myślę.... 16.07.03, 19:30
                  jmx napisała:

> .........że Mario napisał to, co wielu z tu piszących myśli tylko o tym nie
                  > mówi na głos i nie chce sie przyznać...... hmmmm.....
                  >

A ja myślę, że to samo stosuje się do Mario. Można wybrać całe serie pisaniny
                  Mario, które są tym samym o czym On pisze na tym wątku.
                  • jmx Re: A ja myślę.... 16.07.03, 19:41

No cóż, nie czytałam pierwowzoru tylko streszczenie ;-) napisane przez Mario i
                    wydaje mi się, że jednak on ma nieco inny styl. Ale w sumie za rzadko tu
                    zaglądam, żeby móc pisać kto i jak pisze. To są moje obserwacje - osoby, która
                    wpada tu od czasu do czasu, bez specjalnych sympatii i antypatii.
                    • Gość: samanta Re: A ja myślę.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 20:02
                      a mnie to wisi o czym Ka i z kim dyskutuje i zalecam to innym.Forum jest i dla
                      Ka i dla mario i dla calej reszty pojebow i takie osadzanie o czym i jak kto
                      pisze jest debilne,amen.
                      • Gość: mario2 Re: A ja myślę.... IP: 217.7.150.* 17.07.03, 06:53
                        Gość portalu: samanta napisał(a):

...takie osadzanie o czym i jak kto pisze jest debilne,amen.

***wiec nie sadz poldebilko, nikt ci nie kaze, tak samo jak nikt nie kaze ci
                        sie zmuszac do myslenia - kretynie
                  • Gość: mario2 Re: A ja myślę.... IP: 217.7.150.* 17.07.03, 10:30
                    bujaj_sie napisał:

> >
                    > A ja myślę, że to samo stosuje się do Mario. Można wybrać całe serie pisaniny
                    > Mario, które są tym samym o czym On pisze na tym wątku.

Czyzby? Wynajdz mi jeden watek w ktorym pisze tak jak ta para
                    exhibicjonistycznych grafomankow?
                • Gość: mario2 Re: A ja myślę.... IP: 217.7.150.* 17.07.03, 10:29
                  jmx napisała:

> .........że Mario napisał to, co wielu z tu piszących myśli tylko o tym nie
                  > mówi na głos i nie chce sie przyznać...... hmmmm.....
                  >
                  *** przeciez nikt z tych hipokrytow do tego sie nie przyzna!
                  • Gość: samanta Re: A ja myślę.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 11:31
                    Ja przyznam.jestes pojebem do imentu i zlamasem kutanym.zadowolony juz?
                    • Gość: Hanysek Re: A ja myślę.... IP: *.hannover.is 17.07.03, 13:30
                      ale wy kurwa pojeby jestescie!
                      • Gość: mario2 Re: A ja myślę.... IP: 217.7.150.* 17.07.03, 13:40
                        o znod sie normalny- homo duplex :o)
                    • Gość: mario2 Re: A ja myślę.... IP: 217.7.150.* 17.07.03, 13:40
                      Gość portalu: samanta napisał(a):

> Ja przyznam.jestes pojebem do imentu i zlamasem kutanym.zadowolony juz?

+++ Tylko kto sie twoim zdaniem przejmuje karaluchu intelektualny?
                      • Gość: samanta Re: A ja myślę.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 14:10
                        powinienes sie przejac i odwiedzic oddzial Kitka
                        • Gość: mario2 Re: A ja myślę.... IP: 217.7.150.* 17.07.03, 14:14
                          Jak cie tam odwioza, to odwiedze. A tak w ogole, to ty nie jestes glupia,
                          jestes juz smieszna...
                          • tygrysek_ Re: A ja myślę.... 17.07.03, 14:33
                            Mario nie mów tak bo ona ma racje!
                            po chuja właziłeś na ich watek , czytałeś i teraz komentujesz???
                            komu to potrzebne stary?? kogo to obchodzi????
                            nikt sie jakoś nie zajmuje grzebaniem w hasiach tylko Ty!
                            Kurwa chłopie weź siem uspokuj deczko!

PS. i to nie ona sądzi (jak napisałeś wyżej)tylko z tego co widze Ty.
                            • Gość: mario2 Re: A ja myślę.... IP: 217.7.150.* 17.07.03, 15:37
                              Tygrys- dobrze ci chlopie radze, wsadz se nos swoj albo palec (wedle
                              upodobania) w dupe i nie zawracaj glowy. Czy ja sie tobie wpierdalam w to co
                              wypisujesz? Wiec powstrzymaj sie mlodziencze z laski swojej od komentarzy, bo
                              nie wiesz co jest grane. OK?
                              • Gość: samanta Re: A ja myślę.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 15:57
                                a niby co tu jest grane psychopato jeden? Tylko to ze znalazles sobie kolejna
                                ofiare na forum i dopierdalajac sie probujesz sie dowartosciowac. Nie dorabiaj
                                ideologii do tego .
                                • Gość: mario2 Re: A ja myślę.... IP: 217.7.150.* 17.07.03, 16:01
                                  a ty n ie uzywaj slow, ktorych znaczenia nie jestes w stanie pojac.
                                  Smiesznosc w odniesieniu do Ciebie to juz tez za malo. Ty jestes po prostu
                                  zdegenerowanym pantofelkiem emocjonalnym
                                  • Gość: samanta Re: A ja myślę.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 16:07
                                    alez ty pierdolisz od rzeczy mario.Posluchaj kiedys sam siebie jalopo...bleee
                                    • Gość: Hanysek Re: A ja myślę.... IP: *.hannover.is 17.07.03, 16:36
                                      do huja pana - wy wszyscy niezle musicie sobie dawac w zyly, zeby tutaj takie
                                      ciulstwa pierdolic!!!
                                      Obok pantofelkow istnieja jeszcze eugleny zielone - ale one sa kurwa sto razy
                                      intelygetniejsze niz pseudo homo sapiens tego watku. Sapiens nie znaczy sapac
                                      przed kompem pojeby!!!
                                      • Gość: samanta tak hanysku ,bo ja... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 16:46
                                        mam trzy latka trzy i pol,
                                        pale ziolo bo mam dol,
                                        a ze mama mnie nie kocha,
                                        zapierdole czasem w nocha.:)))))
                                      • Gość: bizon Chanysek von Channover IP: *.net81-67-45.noos.fr 17.07.03, 16:47
                                        Chuj, moj drogi, przez "ceha"...
                                        • Gość: mario2 Re: Chanysek von Channover IP: 217.7.150.* 17.07.03, 23:10
                                          Blad moj drogi w/g slownika Pan Z ROKU 2001 OBYDWIE FORMY SA DOPUSZCZALNE...
                                    • Gość: bizon Re: A ja myślę.... IP: *.net81-67-45.noos.fr 17.07.03, 16:45
                                      Co widze ? Mario znow zaczyna wszystkich rozstawiac po katach ? Futrzasty teraz
                                      sie narazil ? No i jak Ci tam, Tiger z palcem w dupie? Dowiedziales sie juz co
                                      jest grane zeby miec prawo zabrac glos ? :-))))))))))))A Ty Samanta ? Czy jako
                                      dziwka portowa tudziez podebilka masz upowaznienie do korzystania z
                                      komutera ? :-)))) BTW, nie szkoda Ci nerwow, Przyjaciolko mila ?
                                      Mario, kiedy CONAJMNIEJ trzy osoby mowia Ci, ze jestes koniem, kup sobie
                                      siodlo - to jest przyslowie z krainy bizonow.
                                      Bizon ( i jego wredne 3 grosze, ktore wtraca nieproszony bo ma na to ochote i
                                      juz )
                                      • Gość: samanta Biziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 16:49
                                        No,Tygrys teraz z tym palcem w zadzie ma lekka niewygode pewnie:)))))
                                        Skarbie ,gdybys widzial moja mine to z pewnoscia nie stwierdzilbys
                                        zdenerwowania.A swoja droga buziaczki dla ciem:-********
                                        • Gość: bizon Samcia IP: *.net81-67-45.noos.fr 17.07.03, 16:51
                                          Buziaki****dla Cie tez, cieplutkie :-)))))))))))
                                          • Gość: samanta Re: Samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 16:57
                                            szast,prast...obilzalam sie zamaszyscie,he,he;)
                                      • Gość: mario2 Re: A ja myślę.... IP: 217.7.150.* 17.07.03, 23:12
                                        Bizoinku, a ja se pisze co chce, rozstawiam kogo chce i bede to czynil, pomimo
                                        pierdniec wspomnianych wczesniej euglen zielonych i pelzakow, czyli ameb. Ot co
                                        • Gość: samanta Re: A ja myślę.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 23:21
                                          wiec pozwol i innym pisac mlotku co im sie podoba i jak im sie podoba.Ty qrwa
                                          zupelnie nieroformowalny i niewyuczalny jestes jak mongol.Chociaz ten to
                                          jeszcze cos tam kuma a ty ni w zab.
                                          • mario2 Re: A ja myślę.... 18.07.03, 01:07
                                            Samcia, ty chyba dziennie z koniem przez telefon gadasz... kurwa- ale tu nie
                                            telefon, a czytajacy cie to nie konie, wiec wyluzuj i zajmij sie wlasnymi
                                            sprawami
    • Gość: nieznany Re: Onanizm sieciowy ??? IP: 80.51.242.* 18.07.03, 00:13
      WOT BLADZ ONANISTA
      gdzie dwoje sie dyma, tam i Mario skorzysta
      • mario2 Re: Onanizm sieciowy ??? 18.07.03, 01:08
        Nie mam potrzeby korzystania, ale skoro sie domagasz... to skorzystaj :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka