the_dzidka 18.07.03, 17:29 Proszę kolejno się meldować.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aidka aidka /nanka/ 18.07.03, 18:54 the_dzidka napisała: > Proszę kolejno się meldować.... I ja ! Odpowiedz Link Zgłoś
the-saint Re: aidka /nanka/ 18.07.03, 22:03 aidka napisała: > the_dzidka napisała: > > > Proszę kolejno się meldować.... > > I ja ! Ano i ja, choc z klopotami. Tak jak sie odgrazalem, napisze do WP z prosbo-pytaniem, czy skoro zrezygnowali z tej formy forumowania, nie zechcieliby udostepnic kodu. Nie licze na to specjalnie - oni nie sa chetni do takich akcji (juz raz probowalem). Przypominam, ze w dalszym ciagu czynne jest 'zapasowe' forum Roznosci pod adresem stare-forum.jasien.net/roznosci - ma ono kilka bledow i niedociagniec, jednak dziala jeszcze jakos. W sprawie kodu do znanego interfejsu postaram sie powalczyc jakos, jednak ostatnim razem zaproponowali mi po prostu kupno tego kodu. A. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Zaczynamy gnębić? 19.07.03, 11:51 Nie mam wielkich zludzeń co do efektów dzialań, ale chamów nalezy wychowywać. Nawiasem mówiąc, na razie milczą jka zakleci. Poniżej treść listu, który proponuję wysłać (jako pierwszy) do WP: W minioną środę serwis Stare Forum WP został "zdjęty", ponieważ prawdopodobnie komuś w Wirtualnej Polsce przypomniało się, że gdzieś tam ciągle jeszcze istnieje. Ponieważ nie mogliśmy wejść na stronę, więc zwróciliśmy się do WP z pytaniem, co się dzieje. Usłyszelismy, że serwis został zdjęty i nie zostanie przywrócony. Zaiste, maksymalnie 15-20 użytkowników serwisu to nie jest ilość, przed którą należy paść na kolana. Ale właśnie ta grupa z całych sił dziękuje Wirtualnej Polsce za zamknięcie nam forum po 5 latach użytkowania bez wcześniejszego powiadomienia nas o tym choćby jednym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: Zaczynamy gnębić? 19.07.03, 17:38 the_dzidka napisała: > Nie mam wielkich zludzeń co do efektów dzialań, ale chamów nalezy wychowywać. > Nawiasem mówiąc, na razie milczą jka zakleci. Poniżej treść listu, który > proponuję wysłać (jako pierwszy) do WP: > > > W minioną środę serwis Stare Forum WP został "zdjęty", ponieważ > prawdopodobnie komuś w Wirtualnej Polsce przypomniało się, że gdzieś tam > ciągle jeszcze istnieje. > Ponieważ nie mogliśmy wejść na stronę, więc zwróciliśmy się do WP z pytaniem, > co się dzieje. Usłyszelismy, że serwis został zdjęty i nie zostanie przywrócony > . > Zaiste, maksymalnie 15-20 użytkowników serwisu to nie jest ilość, przed którą > należy paść na kolana. Ale właśnie ta grupa z całych sił dziękuje > Wirtualnej Polsce za zamknięcie nam forum po 5 latach użytkowania bez > wcześniejszego powiadomienia nas o tym choćby jednym słowem. Ja bym inaczej napisała : - po pierwsze nie mówiłabym o ilości uzytkowników /których, de facto, jest, moim zdanie więcej/, ale o liczbie postów, bo akurat ta liczba bywała w niektóre dni naprawdę pokaźna. - nie pisałabym z pozycji osób, ktore pogodzily się ze swą dolą --> ironicznie dziękujemy za zamknięcie i mamy żal o niepowiadomienie tylko... nie !!!! mamy żal o wszystko i z racji zasiedzenia, z racji bycia starzyzną NAJSTARSZĄ I WIERNBĄ WP, z racji bycia enklawą, jaką nie mogą pochwalić się inne portale, z racji reklamowania wp od wielu lat, ściągania innych gości, z racji tego, ze nie jesteśmy staroswieccy, bośmy próbowali zaistnieć na nowym forum i nam się to nie udało, że korzystamy z masy innych usług wp i je cale zaludniamy masowo nigdy nie robiąc gówniarstw i bydła na nowych forach, czatach, sratach i tatach, - z tych wszystkich powodów my nie tylko mamy żal, ale w ogóle nie godzimy się z zamknięciem Staraka. uważam, ze i tak dzialamy opieszale i anemicznie - powinny zostać wydane rozkazy zasypywania mailami WP w tej sprawie od każdego indywidualnie, grupowo, z róznych adresów - nalezy, wg mnie, stanowczo naciskać, prosić, argumentować, oburzac się, ale wszystko kulturalnie. nanka Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Ania / gnębienie 19.07.03, 18:54 aidka napisała: > Ania nas nie olała, tylko na mazurach jest. > n. Ano taki ból, że okres wakacyjny... NB mam nadzieję, że NIKT nie oleje tak naprawdę - a w poniedziałek napiszemy do WP. Napiszemy, nie napiszę, bo wszystkich poproszę o współudział. Nanaida (brzmi nieledwie jak Danaidy) - masz na pewno Sowieta adresik? Mozesz do niego napisać w tej sprawie? Ja mam tylko jego adres służbowy i nie chce go ujawniać w korespondencji z Wupą. Napisz mu dwa słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: Ania / gnębienie 19.07.03, 19:51 the_dzidka napisała: > aidka napisała: > > > Ania nas nie olała, tylko na mazurach jest. > > n. > > Ano taki ból, że okres wakacyjny... > NB mam nadzieję, że NIKT nie oleje tak naprawdę - a w poniedziałek napiszemy do > > WP. Napiszemy, nie napiszę, bo wszystkich poproszę o współudział. > Nanaida (brzmi nieledwie jak Danaidy) - masz na pewno Sowieta adresik? Mozesz > do niego napisać w tej sprawie? Ja mam tylko jego adres służbowy i nie chce go > ujawniać w korespondencji z Wupą. Napisz mu dwa słowa... > Ale ładnie mi nick połączyłaś z loginiakiem. Thanks. Do Sowieta napiszu ja... n. Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek_1 Re: Zaczynamy gnębić? 19.07.03, 21:48 aidka napisała: > Ja bym inaczej napisała : > - po pierwsze nie mówiłabym o ilości uzytkowników /których, de facto, jest, > moim zdanie więcej/, ale o liczbie postów, bo akurat ta liczba bywała w > niektóre dni naprawdę pokaźna. > nanka mi też się czasem wydawało, ze jest więcej userów niż 20, ale to zwykle było w soboty wieczorem po kilku piwach. rano w niedzielę jednak było kilka osób :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zaczynamy gnębić? 19.07.03, 21:55 > mi też się czasem wydawało, ze jest więcej userów niż 20 A Ty skąd sie wziąłeś?! Mam nadzieję, że z pewna taką życzliwoscią? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: aidka /nanka/ 19.07.03, 22:27 A co do tego zapasowego adresu to nawet wczoraj patrzyłam czy jest tamoj i faktycznie czeka jakby co.. C. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Jestem!! 19.07.03, 18:54 Ixik, dziękujemy za wsparcie. :-))) Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Jestem!! 19.07.03, 22:25 Odmeldowywuję siem. Jestem ;-)) I cieszem siem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
robgoblin Re: Jestem!! 21.07.03, 10:26 Dzień dobry! Też jestem, choć na razie tylko na chwilkę. Robgoblin (chyba obejdzie się bez the?) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Jestem!! 21.07.03, 13:40 Grunt, że jesteś i wiesz, gdzie przychodzić. A "the" nie jest warunkiem sine qua non pobytu tutaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Witam, witam!! 21.07.03, 11:47 aard napisał: > Jeśli tak to jestem :-) I bardzo nam miło. A w każdym razie mnie :-) Wszyscy, to jest aard. Aard, to są wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
aard I bAARDzo mi miło 21.07.03, 16:14 Chociaż jeszcze między Wami nie rozRóżniam :-)) Do napisania! Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Jestem!! 21.07.03, 13:00 the_dzidka napisała: > Proszę kolejno się meldować.... Melduję posłusznie, że jestem. :-) R Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: co za dyscyplina ;-) 21.07.03, 13:36 Wszyscy grzeczni ;-)) No prawie wszyscy ;-)) C. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Prawda? ;-) 21.07.03, 13:38 catalina1 napisała: > Wszyscy grzeczni ;-)) No prawie wszyscy ;-)) Aż się wzruszyłam ogromnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agorz Re: Jestem!! 21.07.03, 13:35 Agorz - Aqustyk melduje się do raportu :o) Ech nie moge się przyzwyczaić do tego forum ... Agorz Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Jestem!! 21.07.03, 13:37 agorz napisała: > Ech nie moge się przyzwyczaić do tego forum ... > No cóż - jest inne - ale... jak sie nie ma co sie lubi.... C. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Jestem!! 21.07.03, 13:39 agorz napisała: > Agorz - Aqustyk melduje się do raportu :o) > > Ech nie moge się przyzwyczaić do tego forum ... Będzie dobrze. W końcu nieważne gdzie, ważne z kim, a tu wszyscy pomalutku napływają... Ale mimo wszystko żal... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Jestem!! 21.07.03, 14:27 Hejka, dostales te nasza liste filmow???? J Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Dlaczego meldujecie sie poslusznie? :-P 21.07.03, 14:21 Może zacznijcie uprzejmie donosić? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dlaczego meldujecie sie poslusznie? :-P 21.07.03, 14:43 Kazałaś sie meldować - to wszyscy robią to dosłownie ;-) Donosić ?? A co byś chciała żeby Ci donieść?? Kilo ciasteczek??? Czy gorącą kawę?? C. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dlaczego meldujecie sie poslusznie? :-P 21.07.03, 14:50 > Donosić ?? A co byś chciała żeby Ci donieść?? Kilo ciasteczek??? Nie nie, żadnych ciasteczek, waga dzisiaj rano wskazała stan lekkiego alarmu, przechodzimy na marchewkę i fasolkę szparagową. > Czy gorącą > kawę?? OSZALAŁAŚ!!! Plus 32 stopnie w cieniu, a ta mi gorącą kawę serwuje!!! :-) A propos, przypomniał mi sie cytat z "07 zgłoś się", jakoś tak: "Na wódkę? Funkcjonariusza milicji?? W godzinach pracy?! Z największą przyjemnością!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dlaczego meldujecie sie poslusznie? :-P 21.07.03, 15:13 the_dzidka napisała: > Nie nie, żadnych ciasteczek, waga dzisiaj rano wskazała stan lekkiego alarmu, > przechodzimy na marchewkę i fasolkę szparagową. To aj wole na maliny i jabłka ;-)) > OSZALAŁAŚ!!! Plus 32 stopnie w cieniu, a ta mi gorącą kawę serwuje!!! :-) Casami płaczesz, że Ci za zimno ;-)) C. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Dlaczego meldujecie sie poslusznie? :-P 21.07.03, 14:46 the_dzidka napisała: > Może zacznijcie uprzejmie donosić? ;-))) Może w stylu JM Rokity: "chciałbym łaskawie zapytać..." :-D R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dlaczego meldujecie sie poslusznie? :-P 21.07.03, 14:48 > Może w stylu JM Rokity: > "chciałbym łaskawie zapytać..." :-D No nie, takiego wersalu to chyba nikt nie wytrzyma. Nawet jeśli co jakiś czas marcin profilaktycznie wrzuci jemioła... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Jestem!! 21.07.03, 22:01 Ja też jestem, ale tu mi sie nie podoba. I głupio się nazywam. Niania nieszczęśliwa troszeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Jestem!! 22.07.03, 08:15 the-niania-ogg napisała: > Ja też jestem, ale tu mi sie nie podoba. I głupio się nazywam. > Niania nieszczęśliwa troszeczkę. A musialas koniecznie "the"? :-D Nie można było np. niania_ogg? Odpowiedz Link Zgłoś