Dodaj do ulubionych

Wszystkim muszącym dziś podróżować

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 08:04
samochodem
szerokiej, bezpiecznej drogi :)
Uważajcie na siebie i na innych.
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: Wszystkim muszącym dziś podróżować IP: 217.7.150.* 20.07.03, 08:12
      E tam, niech inni uwazaja na nas :o)
    • Gość: samanta Re: Wszystkim muszącym dziś podróżować IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 08:13
      dzieki maryjko wielkie!!!!Milego dnia dla ciem!!:)
      • Gość: maryjo2 Re: Wszystkim muszącym dziś podróżować IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 08:16
        Zasada ograniczonego zaufania - to jest to. Inni mogą się zagapić.
        • Gość: mario2 Re: Wszystkim muszącym dziś podróżować IP: 217.7.150.* 20.07.03, 08:18
          w takim wypadku musialbym jezdzic 10km/h, albo zaostawac w domu. A dzis
          niedzielni kierowcy wylegna na drogi :(
          • Gość: maryjo2 Re: Wszystkim muszącym dziś podróżować IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 08:19
            No właśnie. I dlatego się martwię-podwójnie niż zazwyczaj, z wiadomych powodów.
            • Gość: mario2 Re: Wszystkim muszącym dziś podróżować IP: 217.7.150.* 20.07.03, 08:23
              Nie martw sie, niektore podroze sa krotkie :o)
              • Gość: maryjo2 Re: Wszystkim muszącym dziś podróżować IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 08:28
                I tak się martwię. Długość podróży nie ma nic do rzeczy.
                • silverstone ja w podroz sie udaje za momencik... 20.07.03, 10:35
                  ... na przemyt rzecz jasna hyhy....
                  • Gość: maryjo2 Re: ja w podroz sie udaje za momencik... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 10:42
                    W którą stronę zamierzasz przemycać?
                    • silverstone Re: ja w podroz sie udaje za momencik... 20.07.03, 11:06
                      z tamtej na ta oczywiscie nic zdroznego :)

Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> W którą stronę zamierzasz przemycać?
                      • Gość: mario2 Re: ja w podroz sie udaje za momencik... IP: 217.7.150.* 20.07.03, 21:37
                        no i jestem nazad. caly i zdrowy. Smineczko, na starym przejsciu dzis luzik
                        byl :o)
                        Niestety nie mialem czasu, by wpasc :o(
                        • silverstone mario 21.07.03, 10:14
                          To i dobrze, to i dobrze, bo bardzo zajeta jestem.
                          wesolego zycia!
                          j.

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> no i jestem nazad. caly i zdrowy. Smineczko, na starym przejsciu dzis luzik
                          > byl :o)
                          > Niestety nie mialem czasu, by wpasc :o(
                          • Gość: mario2 Re: mario IP: 217.7.150.* 21.07.03, 10:58
                            Nie martw sie- najazd Cie nie ominie. Juz sie sily w polsce poludniowej
                            konsoliduja :o)
                            • silverstone Re: mario 21.07.03, 14:44
                              wiesz co - wolalabym aby TWOJ najazd mnie ominal.

> Nie martw sie- najazd Cie nie ominie. Juz sie sily w polsce poludniowej
                              > konsoliduja :o)
                              • Gość: mario2 Re: mario IP: 217.7.150.* 21.07.03, 20:16
                                masz pecha, nie ominie- po drodze z Wroclawia zabieram reszte i wio :o)
                                • silverstone Re: mario 22.07.03, 10:21
                                  sluchaj jesli nie wyrazilam w ostatnim czasie dosc jasno mojego zdania na Twoj
                                  temat, to chyba musze zaczac od poczatku. To wolny kraj wiec jedz sobie gdzie
                                  chcesz. Mam tu jednak (na szzcescie) na tyle duzo spotkan, ze to z Toba
                                  spokojnie moge sobie odpuscic.
                                  Pozdrawiam
                                  J.

> masz pecha, nie ominie- po drodze z Wroclawia zabieram reszte i wio :o)
    • grooszek Szcegolnie na czarne... 21.07.03, 07:08
      sutanny czajace sie w poblizu lub siedzace za kolkiem... Tak,jestem uprzedzony,
      a teraz dostalem kolejny argument;)))
      • Gość: maryjo2 Re: Szcegolnie na czarne... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 07:17
        Te stworzenia to ostatnio w ogóle nic dobrego :(
        • grooszek Re: Szcegolnie na czarne... 21.07.03, 07:18
          Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Te stworzenia to ostatnio w ogóle nic dobrego :(

czulem to od urodzenia;)))
          • Gość: mario2 Re: Szcegolnie na czarne... IP: 217.7.150.* 21.07.03, 07:37
            a co znow nawyprawiali?
            • grooszek Re: Szcegolnie na czarne... 21.07.03, 07:40

> a co znow nawyprawiali?

wg mojej, stronniczej relacji, jeden taki po pijanemu zjechal na drugi pa,
              otarl sie o jeden samochod, w drugi juz trafil centralnie (w koncu practise
              makes master...), po czym kierowcy poszkodowanemu probowal dac w lape, aby nie
              bylo sprawy... I nie byloby, gdyby nie prokurator, ktory zauwazyl caly przekret
              (wciagniety byl tez lekarz "ostatniego kontaktu"). Kurwa, nie od dzis czarny
              sie ze smiercia kojarzy!
              • Gość: mario2 Re: Szcegolnie na czarne... IP: 217.7.150.* 21.07.03, 07:44
                Tak to jest, kiedy facio w sukience prowadzi samochod, a sukienka mu sie miedzy
                nogami placze. To bardziej niebezpieczne niz prowadzenie po pijoku
                • grooszek Re: Szcegolnie na czarne... 21.07.03, 07:49

> Tak to jest, kiedy facio w sukience prowadzi samochod, a sukienka mu sie
                  miedzy
                  >
                  > nogami placze. To bardziej niebezpieczne niz prowadzenie po pijoku

Najbardziej jest niebezpieczne, jak sie polaczy jednoz drugim... Kurwa, pewnie
                  byl pijany, bo oblewal z kolegami "po fachu" wprowadzenie akcji "krzys"...
                  • Gość: mario2 Re: Szcegolnie na czarne... IP: 217.7.150.* 21.07.03, 07:52
                    Wczoraj byla niedziela, a jak myslisz, co oni pija jak odprawiaja msze? A ze
                    czynia to dziennie- w niedziele 2,3 razy, to nie dziwota, ze juz male ilosci
                    powoduja u nich stan pomrocznosci jasnej
                    • grooszek Re: Szcegolnie na czarne... 21.07.03, 07:55

> Wczoraj byla niedziela, a jak myslisz, co oni pija jak odprawiaja msze? A ze
                      > czynia to dziennie- w niedziele 2,3 razy, to nie dziwota, ze juz male ilosci
                      > powoduja u nich stan pomrocznosci jasnej

To sie dzialo jakis czas temu - ale rzeczywiscie w niedziele... To niech parowy
                      glupie Piccolo do mszy pija, jak im potem odpierdala!
                      • Gość: mario2 Re: Szcegolnie na czarne... IP: 217.7.150.* 21.07.03, 08:00
                        Nawet po tym mieliby problemy. Taki zawod :o)
                        A ryzyko zawodowe u nich to alkoholizm :o)
                        • Gość: only Re: Szcegolnie na czarne... IP: *.kabel.telenet.be 21.07.03, 20:41
                          no tak.....
                          zatrzymuje policjant ksiedza i wyczuwa ze ksiadz troche narabany, a na podlodze
                          przy ksiedzu lezy pusta butelka....
                          - Ksiadz pil - mowi policjant
                          - No pilem, ale tylko wode
                          - a mnie sie wydaje ze ksiadz pil wino...
                          a ksiadz zwraca sie do nieba i mowi: o jezu, znowu to zrobiles.......
    • ulalka Re: Wszystkim muszącym dziś podróżować 21.07.03, 18:36
      wspolczuje.. :((sobie juz przestalam, bo wrocilam ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka