i.nes 21.10.07, 18:12 do walizki wrzuciłam: płetwy, piankę, jacket, maskę. z trudem ją zamknęłam I niby jak teraz mam zmieścić bikini, maszynkę do golenia i flaszkę łyskacza?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 18:15 maszynki nie bierz, wrócisz w grudniu jako święty mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 18:17 nekroskop88 napisał: > maszynki nie bierz, wrócisz w grudniu jako święty mikołaj o, wreszcie się ucieszysz na mój widok ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 18:18 zawsze chciałem skopać świętego mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 18:20 acha... dobrze wiedzieć... to ja te żyletki (co miały być dla Ciebie) opchnę na Allegro Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 19:20 nie rusza mnie to (idę się pociąć) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 19:33 nekroskop88 napisał: > nie rusza mnie to bo Ty jesteś taki... niewzruszony! > (idę się pociąć) (ciekawe czym?) ROTFL :D Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 18:21 Ja proponuję otworzyć walizkę i poukładać to co wrzuciłaś. Wtedy zmieści się jeszcze 10 łyskaczy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 18:45 skoropis napisał: > Ja proponuję otworzyć walizkę i poukładać to co wrzuciłaś. Wtedy zmieści się > jeszcze 10 łyskaczy. :D po co? niech wyrzuci ten cały sprzęt po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 18:57 nutopia napisała: > po co? > niech wyrzuci ten cały sprzęt po prostu :) free diving nie dla mnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 19:09 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > po co? > > niech wyrzuci ten cały sprzęt po prostu :) > > free diving nie dla mnie ;p > spróbuj frei tauchen :p Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 19:30 nutopia napisała: > spróbuj frei tauchen :p a potem się skończyć, jak w "Le grand bleu" (boszsz... mówimy językami!) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 19:38 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > spróbuj frei tauchen :p > > a potem się skończyć, jak w "Le grand bleu" > (boszsz... mówimy językami!) > na to chcialam zwrócić uwagę właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 20:02 nutopia napisała: > na to chcialam zwrócić uwagę właśnie. szkoda, że nikt poza nami nie zauważył... ech, taki właśnie mamy poziom edukacji w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 23:29 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > na to chcialam zwrócić uwagę właśnie. > > szkoda, że nikt poza nami nie zauważył... ech, taki właśnie mamy poziom edukacj > i > w tym kraju > w tym kraju to najpierw po polsku należy:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 23:33 nutopia napisała: > i.nes napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > na to chcialam zwrócić uwagę właśnie. > > > > szkoda, że nikt poza nami nie zauważył... ech, taki właśnie mamy > poziom edukacj > > i > > w tym kraju > > > w tym kraju to najpierw po polsku należy:) to poproszę miękką jak wata bułkę posypaną uprażonymi ziarenkami sezamu z kawałkiem spłaszczonego i wypieczonego kotleta mielonego, do tego średnią porcję pokrojonego w słupki ziemniaka usmażonego w głębokim tłuszczu oraz dodatkową porcję ziołowego sosu pomidorowego chyba by mnie zlinczowali ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 23:36 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > i.nes napisała: > > > > > nutopia napisała: > > > > > > > na to chcialam zwrócić uwagę właśnie. > > > > > > szkoda, że nikt poza nami nie zauważył... ech, taki właśnie mamy > > poziom edukacj > > > i > > > w tym kraju > > > > > w tym kraju to najpierw po polsku należy:) > > to poproszę miękką jak wata bułkę posypaną uprażonymi ziarenkami sezamu z > kawałkiem spłaszczonego i wypieczonego kotleta mielonego, do tego średnią porcj > ę > pokrojonego w słupki ziemniaka usmażonego w głębokim tłuszczu oraz dodatkową > porcję ziołowego sosu pomidorowego > > chyba by mnie zlinczowali ;P > i to jest właśnie tragedia poza tym za frytkę nikt by cię nie linczował jak pójdziesz do niemieckiej knajpy w Polsce to też nie musisz prosić weisswursta:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 23:41 nutopia napisała: > i to jest właśnie tragedia > poza tym za frytkę nikt by cię nie linczował > jak pójdziesz do niemieckiej knajpy w Polsce to też nie musisz > prosić weisswursta:) frytka jest artystką i ma motylki w brzuchu - myślisz, że to dlatego? weisswurst nie brzmi apetycznie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 23:43 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > i to jest właśnie tragedia > > poza tym za frytkę nikt by cię nie linczował > > jak pójdziesz do niemieckiej knajpy w Polsce to też nie musisz > > prosić weisswursta:) > > frytka jest artystką i ma motylki w brzuchu - myślisz, że to dlatego? > weisswurst nie brzmi apetycznie :/ > frytka-brzuch-motylki-weisswurst niedobrze mi Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 23:44 nutopia napisała: > frytka-brzuch-motylki-weisswurst > > niedobrze mi wdech...! i do dna! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 23:45 uuff poszło! ines to ty jutro wyjezdzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 23:47 we wtorek bladym świtem, o jakiejś niecnej godzinie a jutro będę ganiać jak kot z pęcherzem :) dolaryyyy dolaryyyy stempelek w książeczce gdzie mój paszport? i tym podobne :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 23:49 i.nes napisała: > we wtorek bladym świtem, o jakiejś niecnej godzinie > > a jutro będę ganiać jak kot z pęcherzem :) > dolaryyyy dolaryyyy > stempelek w książeczce > gdzie mój paszport? > > i tym podobne :D > paszport leży w szufladzie tam koło.. no wiesz koło czego dolary? a na co komu dolary?:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 23:51 nutopia napisała: > i.nes napisała: > > > we wtorek bladym świtem, o jakiejś niecnej godzinie > > > > a jutro będę ganiać jak kot z pęcherzem :) > > dolaryyyy dolaryyyy > > stempelek w książeczce > > gdzie mój paszport? > > > > i tym podobne :D > > > paszport leży w szufladzie tam koło.. no wiesz koło czego > dolary? > a na co komu dolary?:) a faktycznie - znalazłam :) dzięki Nuta, co ja bym bez Ciebie... no wiesz dorary som potrzebne, bo Afryka dzika, dawno odkryta, więc płacisz myto za wjazd Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 23:52 i.nes napisała: > > > dorary som potrzebne, bo Afryka dzika, dawno odkryta, więc płacisz myto za wjaz > d > Bożesz, to już szklane paciorki się nie liczą? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 23:54 nutopia napisała: > i.nes napisała: > > > > > > dorary som potrzebne, bo Afryka dzika, dawno odkryta, więc płacisz > myto za wjaz > > d > > > Bożesz, to już szklane paciorki się nie liczą? wiesz, oni mają tam kopalnie takich paciorków ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ot zagwozdka! 21.10.07, 23:57 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > i.nes napisała: > > > > > > > > > dorary som potrzebne, bo Afryka dzika, dawno odkryta, więc płacisz > > myto za wjaz > > > d > > > > > Bożesz, to już szklane paciorki się nie liczą? > > wiesz, oni mają tam kopalnie takich paciorków ;D > a propos kolczyki będą dobrym prezentem na moje imieniny od ciebie:) www.impresse.pl/images/products/2139.jpg wybrałam mikroskopijny żeby ci się szybko wydłubało w tej kopalni zanim przyjdzie stażnik i cię zastrzeli Odpowiedz Link Zgłoś