marceliszpak 31.07.03, 09:56 hmmm, pojechal w p..... , i nas zostawil samych znaczy sie nasz dobry wujek gepeha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluetab70 Re: no tak , pojechal 31.07.03, 15:02 marceliszpak napisał: > hmmm, pojechal w p..... , i nas zostawil samych ehhh, zazdrość bierze... sama bym chętnie wybrała się gdzieś, nawet w p..... ;) Ale, Marceli? widziałam, że szukałeś pocieszenia na takim jednym babskim forum ;)) > znaczy sie nasz dobry wujek gepeha "gepeha"???? a cóż ty tak po "warsiawsku" zaciągasz, wstyd, Panie Szpaku, wstyd!!! Pozdr. B > Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: no tak , pojechal 31.07.03, 16:09 bluetab70 napisała: > Ale, Marceli? widziałam, że szukałeś pocieszenia na takim jednym babskim > forum ;)) a tak ta, calkiem ciekawe forum , ino niektore forumowiczki ciezko znosza samcow :) > "gepeha"???? a cóż ty tak po "warsiawsku" zaciągasz, wstyd, Panie Szpaku, > wstyd!!! o matko, dobrze ze mi powiedzialas ze to jest po warszawsku !!!! juz wiecej nie bede :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: no tak , pojechal 01.08.03, 11:11 marceliszpak napisał: > a tak ta, calkiem ciekawe forum , ino niektore forumowiczki ciezko znosza > samcow :) > ale to chyba nie o mnie???, ja tam lubię męskie towarzystwo ;) > o matko, dobrze ze mi powiedzialas ze to jest po warszawsku !!!! juz wiecej nie bede :) > NO!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabba jak kota nie ma.... 31.07.03, 22:47 ...to myszy tancuja, wiec wyprawiamy impreze, nie ma smutasow!!! KOniaczki, wodeczki, zimne napoje, lezaczki, basenik, te rzeczy:)))) Lets go party!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: jak kota nie ma.... 01.08.03, 02:00 sabba napisała: > ...to myszy tancuja, wiec wyprawiamy impreze, nie ma > smutasow!!! KOniaczki, wodeczki, zimne napoje, lezaczki, > basenik, te rzeczy:)))) > Lets go party!:))) kiedy ja juz pic nie moge :) sabba ja pije non stop :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: jak kota nie ma.... 01.08.03, 08:03 a piorko masz? to co za problem? polechtac az wyleci, i zoladeczek znow pusty i gotowy:)))))) tak juz starozytni czynili wiec coby mialo nam w 21 wieku zaszkodzic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: jak kota nie ma.... 01.08.03, 09:07 sabba napisała: > a piorko masz? to co za problem? polechtac az wyleci, i zoladeczek znow pusty i > > gotowy:)))))) tak juz starozytni czynili wiec coby mialo nam w 21 wieku > zaszkodzic:))) > ale ja juz go mam we krwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: jak kota nie ma.... 01.08.03, 11:08 marceliszpak napisał: > > > ale ja juz go mam we krwi :) > hihihi ;) tak to bywa, niestety, jak trzeba interesu doglądać ;PPP znajomi mieli kiedyć taką piwnicę na Brackiej, zchodziło sie odjazdowe towarzystwo i bywały odjazdowe klimaty ( dosłownie i w przenośni), ale po paru latach stwierdzili, że przełyk przydałby się stalowy, wątroba do wymiany, nerki nie nadążają, a poza tym to trzeba by pomyśleć o esperalu...albo...zwinąć interes. Co też zresztą uczynili :) Nie żałują, ale czasem tak jakby tęskno do tej piwniczki... Pozdr. B Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: jak kota nie ma.... 01.08.03, 12:44 a zebys wiedziala :) , tak sobie mysle ze moze i do tego dojsc za pare lat :) Odpowiedz Link Zgłoś