iwona_ar 01.08.03, 15:24 Jak to przechodzicie i jak sobie z tym dajecie radę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh Re: PMS 01.08.03, 15:34 Nie co miesiąc mam jakieś sensacje, ale czasem bolą piersi. Najgorsza jest jednak huśtawka nastrojów. Czasem ryczę bez powodu i wszystko mnie dobija. Nie rzucam talerzami, ale wpadam w dołek. Potrafię wtedy widzieć rzeczy i sytuacje tak czarno, że bardziej się nie da. A bardzo śmieszne sa moje dzikie napady śmiechu, w drugiej częsci cyklu:-) Zaczynam się śmiać z dowcipu, gestu, na pozór wszystko jest ok, tylko ja nie mogę pzrestać, śmieję się i śmieję wniebogłosy i nagle chce mi się płakać i tak ryczę śmiejąc się.... Mój Luby tego bardzo nie lubi, bo nie wie co ma robić. No i śmieszy go to. W inny sposób otoczenie raczej tych mioch pzrypadłości nie odczuwa. A ja mam ochotę jeść. Najlepiej czekoladę:-) I mimo że całość jest nieciekawa, to parę dni przed okresem wstępuje we mnie energia niespożyta, dostaję takiego kopa że ha:-)! Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia_79 Re: PMS 08.08.03, 07:34 Mam te same objawy co ty... z tym że wolę ptasie mleczko. A do płaczu doprowadza mnie widok bezdomnego psa, albo sterta papierów rano na biurku w pracy. Moj chłopak juz się do tego przyzwyczaił i stara sie mnie rozsmieszac.. więc tak stoje, łzy mi leca ciurkiem i po chwili kulam sie smiechu i potem z tego smiechu znowu rycze :))) Ale już najbardziej to sie wsciekam jak ktos reaguje na moje dziwne zachowanie: Nie przesadzaj... okres Ci sie zbliża czy co? Szału dostaje. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: PMS 16.08.03, 23:07 kamcia_79 napisała: > Ale już najbardziej to sie wsciekam jak ktos reaguje na moje dziwne zachowanie: > > Nie przesadzaj... okres Ci sie zbliża czy co? Szału dostaje. :))) Od razu mam ochotę pokazać takiemu, na co stać kobietę, która przechodzi takie sensacje...Uuuuch, jakbym przysoliła!...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: PMS 17.08.03, 11:32 Odrobina wczucia się i intuicji ze strony faceta, (trochę odblokowania ze strony kobiety) i może być zajebiście dla obydwu, jedne z najciekawszych chwil spędzanych w życiu. Inny świat. Odpowiedz Link Zgłoś
l0czek Re: PMS 17.08.03, 11:47 A od czego to skrot PMS? Wiem o co chodzi, ale skrótu nie moge rozszyfrowac. Niech mnie ktos oswieci!!!!!!!!!!!!! -- Jestem tylko czlowiekiem, zawsze moge sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
tristana Re: PMS 17.08.03, 15:29 syndrom napiecia przedmiesiaczkowego - premenstrual syndrome ale przyznaj, brzmialo (wygladalo) groznie, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l0czek Re: PMS 18.08.03, 11:20 Zaiste Tristano, zaiste... skrót groźnie brzmiący :) Dzięki za fachową odpowiedź :) -- Jestem tylko czlowiekiem, zawsze moge sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
tristana Re: PMS 18.08.03, 11:45 byla to raczej odpowiedz teoretyczna, te naprawde fachowe znajdziesz w reszcie postow (i dziewczyn, i facetow) w tym watku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
l0czek Re: PMS 18.08.03, 11:57 Hehe, w tych wypowiedziach na forum malo tego jest :) ale jak to mowia, let a google be your friend :) Pozdrowionka :) -- Jestem tylko czlowiekiem, zawsze moge sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
tristana Re: PMS 18.08.03, 12:09 malo tego jest???? to drogi 10czku sa wszelkie (albo prawie wszelkie, bo jak wiadomo czlowiek jest czlowiekiem i tym rozni sie od cyborga, ktory czlowiekiem nie jest) objawy kliniczne wraz ze skutecznymi sposobami leczenia, podane w sposob calkowicie fachowy, a przy tym przystepny. Radze Ci zrobic porzadne notatki, nie wiadomo, kiedy moga sie przydac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
l0czek Re: PMS 18.08.03, 12:21 Dzieki za dobre rady, gdy dziewczyna zacznie mnie co miesiac rzucac (co jest chyba nierealne bo mnie sie rzuca tylko raz :)) albo gdy zacznie rzucac we mnie talerzami bede wiedzial o co chodzi :) A co do notatek, zawsze wszystko bralem na zdrowy rozum i nigdy nie uczylem sie na pamiec... z notatkami bylby problem... jeden zeszyt do wszystkiego wiec raczej na pms miejsca zabraknie :) Najpredzej zachowam chyba linka do watkow o PMS i bede zagladal w "sytuacjach awaryjnych" :] -- Jestem tylko czlowiekiem, zawsze moge sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
tristana Re: PMS 18.08.03, 12:32 rzeczywiscie, jak zacznie w Ciebie rzucac, to juz bedzie malo czasu na przegladanie notatek, a juz na pewno na szukanie w Twoim zeszycie sieciowym :) w kazdym razie zawsze lepiej byc swiadomym pewnych zagrozen dla ciala i ducha ze strony 'kobiety miesiaca' ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
omango Re: PMS 17.08.03, 15:32 w ubieglym roku mialam pol roczna faze i co miesiac rzucalam mojego lubego - biedny byl zalamany, bo staral sie tym nie przejmowac, ale jak mowil, ze jak w koncu naprawde go rzuce to nawet nie bedzie wiedzial ze to juz! :-) teraz jest ok, a piersi i jajniki tydzien przed to standard. Zreszta bardzo mocno pozmienialy mi wszystko pigulki. Odpowiedz Link Zgłoś