silverstone 06.08.03, 10:39 ... wkrotce nastapi w mysl starej zasady "jak stare wywiewa to nowe przywiewa" :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_muminka Re: Poczatek swiata.... 06.08.03, 10:59 Umarł król - niech żyje król ? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Poczatek swiata.... 06.08.03, 11:01 No prawie prawie... Zreszta tu w wakacje zawsze pustka. mama_muminka napisała: > Umarł król - niech żyje król ? Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Poczatek swiata.... 06.08.03, 11:05 a miałem coś napisac ale mi sie nie chce...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Poczatek swiata.... 06.08.03, 11:07 Wierze Ci .... Opowiesz mi o tym kiedys, prawda?! szarywilk napisał: > a miałem coś napisac ale mi sie nie chce...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Poczatek swiata.... 06.08.03, 11:08 nie sądze , te koszmary są zbyt realne żeby o nich mówić ;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Poczatek swiata.... 06.08.03, 11:09 I znow Ci wierze! Moze faktycznie zostaw to dla siebie :)))) szarywilk napisał: > nie sądze , te koszmary są zbyt realne żeby o nich mówić ;-))))))))))))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Poczatek swiata.... 06.08.03, 11:14 ...<szeptem> ..a najgorszy jest pulsujacy ból...i głos....."zabij, zabij, zabij"...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Poczatek swiata.... 06.08.03, 11:16 No tak no tak to zgubny wplyw telewizji zapewne.... szarywilk napisał: > ...<szeptem> ..a najgorszy jest pulsujacy ból...i głos....."zabij, zabij, > > zabij"...:-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Poczatek swiata.... 06.08.03, 11:17 eee chyba nie...raczej zmęczenie młodego umysłu seksem ociekającym, w kazdej dziedzinie życia, ja już patrzec na to nie moge!!!!!;-)))))))))))))))))))))!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Poczatek swiata.... 06.08.03, 11:20 Biedactwo! Slyszalam, ze pielgrzymki wyruszaja! Zawsze to jakies rozwiazanie hehe... szarywilk napisał: > eee chyba nie...raczej zmęczenie młodego umysłu seksem ociekającym, w kazdej > dziedzinie życia, ja już patrzec na to nie moge!!!!!;- )))))))))))))))))))))!!!! > ! Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Poczatek swiata.... 06.08.03, 11:21 Pielgrzymki!!!!?????? nie,!!! daj spokój tam sami zwyrodnialcy seksualni !!! nawet te księza zapierniczają w sukienkach!!!;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: Poczatek swiata.... 06.08.03, 11:06 Nie taka znowu pustka - życie FT-owe się toczy swoim rytmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Poczatek swiata.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 12:23 co prawda puls owego życia jest ledwie wyczuwalny, ale jednak wciąż jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Poczatek swiata.... 06.08.03, 12:37 Witaj Oona :-) Ale zawsze jest ktoś, kto może reanimować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Poczatek swiata.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 12:47 witam:) jednak na razie nie ma zbyt wielu chętnych do wyrywania pacjenta z letargu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Poczatek swiata.... 06.08.03, 12:49 Oona:) Wrocław czeka na Cię :-)) Pacjent musi sobie zasłużyć :-P Kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Poczatek swiata.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 12:58 pacjent pogrążony w letargu to pacjent mało kłopotliwy :) ja też tęsknię do swojskiego,tak miłego sercu widoku,jak co wakacje,rozkopanego centrum Wrocławia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Poczatek swiata.... 06.08.03, 13:03 Oona:) Ale jakiej wymaga opieki? :-P Teraz jest rozkopany, ale pomyśl, jaki będzie piękny po :-)) Piękne ulice, kamienice, niebieskie tramwaje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 z toba, smineczko............... 07.08.03, 09:37 na kazdy poczatek, chetnie sie, pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 z toba, kitek............... 07.08.03, 09:43 Kitek, jak Ty się tak piszesz, jak do tego Spiża, to ... :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: z toba, kitek............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 09:56 Kitek używa sympatycznego atramentu do tego pisania się:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 z toba, oona............... 07.08.03, 10:06 Witaj Oona :-) Jak humorek? Piastowski dopisuje? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: z toba, oona............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 10:18 witam:) a dziękuję,humor znakomity:) a co słychać w Mieście Słynnej Lazurowej Fontanny? upał zelżał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 z toba, oona............... 07.08.03, 10:23 Oona :-) Ale jeszcze lepszy byłby TU, w piastowskim grodzie :-)) Upał jest, choć troszkę dziś spasował, ale za to po 18:00 jest całkiem sympatycznie :-) I po wakacjach będzie uruchomiona kolejna fontanna, istniejąca, choć będzie zmieniona :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: z toba, oona............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 10:33 bo Wrocław to miasto nowoczesne i kocha zmiany! np.zmiany tras tramwajowych -za każdym razem kiedy tam jestem te same tramwaje jeżdżą zupelnie innymi trasami niż poprzednio :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 z toba, oona............... 07.08.03, 10:40 Oona :-) Tramwaje niebieskie mkną przez wrocławskich ulic sto ... :-))) A zmiany wychodzą tylko na lepsze :-) Ale klimat jest zawsze ten sam. Wspaniały :-))) Kiedy znów odwiedzisz Wrocław? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: z toba, oona............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 10:58 będę jeszcze w tym miesiącu i mam nadzieję,że również tym razem miasto zorganizuje z tej okazji jakiś huczny festiwal :)) a niebieskie tramwaje rzeczywiście niebieskie są już chyba tylko w starych piosenkach?...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 z toba, oona............... 07.08.03, 11:05 Oona :-) Zawsze trafisz na coś pięknego :-)) I znów Cię Wrocław powita :) A niebieskie tramwaje jeszcze gdzie niegdzie jeżdżą :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: z toba, oona............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 11:17 ach rzeczywiście,uroczo rozklekotane niebieskie tramwaje spotyka się np.na liniach 14,czy 20.Ta pierwsza jest mi zresztą,że tak powiem, dość bliska:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 z toba, oona............... 07.08.03, 11:25 Oona :-) Ale na 14 i 20 jeżdżą czasem te nowocześniejsze (czyli młodsze średnio o jakieś 5 lat :-P) A tam gdzie jeżdżą, jest całkiem uroczo :-))) I jaki tam klimat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: z toba, oona............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 11:55 obok mnie-zdecydowanie nadodrzanski:) a co do tramwajów-naprawdę lubię jazdę po mieście w takim turkoczącym staruszku- choć może nie w tloku i niekoniecznie w upale:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 z toba, oona............... 07.08.03, 12:06 Oona :-) Piastowski gród ma to do siebie, że wszędzie ma coś urokliwego :-) A bulwary nadodrzańskie wprost zachęcają do spacerów :-) A tramwajem niebieskim można sobie pozwiedzac co niektóre miłe okolice :-)) A jak przyjedziesz, to może już nie będzie aż takich upałów? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: z toba, smineczko............... 07.08.03, 10:22 Kiteczku przepisz sie na piwko do Wawy co bedziesz w domu siedzial :)) kitek1 napisał: > na kazdy poczatek, > chetnie sie, > pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś