Dodaj do ulubionych

POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22.12.01, 21:02
CIOCIA CI ZYCZY DOKLADNIE TEGO SAMEGO, CO SOBIE, A SOBIE ZKE NIE ZYCZY
HEHEHEHEHEHE!
Pomcia buzi!!!!
Obserwuj wątek
    • samanta1 Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:04
      Buzi,buzi,buzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-*************************************************************************
      Ps.Ale czy to nie bylo wczoraj???? Niewazne!!!!!!!!!!!!100 lat Pomcia! kocham cie dziecko moje!!!!!!!!:))))))))))))
      • pomeranka Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:09
        Sam! Jakie dziecko??? Czy Ty w żłobku już zaczynałaś??
        A urodziny mam dziś!
        No to teraz wiem, czemu snieg tak napadał... bo się baby całują!:)))
        Buziaki dla Ciebie o, taaaakie:)))
    • pomeranka Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:06
      Minuś!! Ty lepiej przyjedź w nastepne do mnie! No i w ogole - bez Ligi
      zastrajkuję w nastepnym roku!!!
      • mina.mina Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:09
        ty szmato, lepiej sluchawke odloz abo sie wylacz z internetu, bo sie dodzwonic
        do ciebie nie moge!!!! gadaj, o kierej telefon bydzie wolny!
        • pomeranka Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:11
          Już sie wyłańczam!:))
          • mina.mina Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:12
            dobra ide sie wysikac i dzwonie!
            • onlyania Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:16
              minka poszla do toalety przechodniej...............
              A TU JA POMI ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJ............
              BUZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKI.......
              :))))))))))))))))))))))
              • pomeranka Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:30
                Dzięki, dzięki, dobra Kobieto!:))))
                A teraz, Państwo wybaczą, oddalę sie do nastepnej sali, bo ktoś żarcie
                przyniósł!!! Musze sprawdzić, co to...
        • samanta1 Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:13
          Te czule rozmowki lzy wzruszenia( czyt.smiechu) wyciskaja!:)))))))) Przy mnie Pomcia tos Ty dziecie
          jeszcze!:)))))) Chyba winka lyczka chlapne za Twoje zdrowko!:)
          • pomeranka Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:27
            Sam! Nie będę się z Toba licytować ale... nie sądź po pozorach:))))))))))))
            Rurka zmiękła zmiekłaby cioci. :)))))))))) I to jak!!
            • mina.mina Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:29
              samcia, dupo wolowa! pomcia w moim wieku jezd, to sie tu nie rob gowniaro na
              motrone!:)))
              • pomeranka Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:32
                Ale ona tak z racji przygód erotycznych!! Że niby my takie swięte dziewice!!!
                • mina.mina Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:33
                  ja tam sie na szmate nie chcem kreowac, ale moze mala licytacyjka?:))))
                  • samanta1 Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:35
                    jakby nie patrzec stara gropa przy was jezdem ale co mi tam,chetnie za mlodke bede robic:)))))))
                    • mina.mina Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:39
                      tys nie stara ino kokieta!
                      • Gość: leziox Re: Wyrazy różne IP: *.arcor-ip.net 22.12.01, 21:51
                        Pomcia,z okazji urodzin 58-ych przesyłam:

moc wyrazów różnych,
                        kwiatów kwadratowych i podłużnych
                        skrzynkę szampana
                        małpiego banana
                        autko na baterię
                        życzeń ilości cholerne
                        spicia się perspektywy
                        oraz inne inwektywy

Pomcia wszystkiego najlepszego!

• samanta1 Re: Wyrazy różne 22.12.01, 21:52
                          Kuwa!szkoda ze to nie ja mam urodziny!Moze tez lezio ulozylby na te okolicznosc wierszyk???:)
                        • pomeranka Re: Wyrazy różne 22.12.01, 22:19
                          Nie ma bata. Musze organoleptycznie sprawdzić, pomacać znaczy, z czym je sie
                          takiego Lezia...

• samanta1 Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:53
                        niech bedzie:)))))))
          • yess Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 23:54
            Pomeranko z okazji cudownych 18 urodzin :))) wszystkiego najlepszego :))
    • czort Repom, ty juz wiesz, co!!!!! 22.12.01, 21:57
      nic to baska, ale nie martw sie, nastepnym razem dojedziesz.
      dementuje wypowiedzi dot. twego wieku!!!!!
      22.12.2001 o godz. 00:00 jakzem do niej dzwonila, to to dziecko mowilo, ze ma
      kieliszek alkoholu w lapce. znaczy 18 lat wlasnie skonczyla i to byl jej
      pierwszy kieliszek!!!
      a terozki, jako dorosla - nadrabiaj!!!!!
      • pomeranka Już ja wiem, co!!! 22.12.01, 22:16
        Trzymałam!!! Żebym trupem padła, jak kręcę!!!
        Czort, Ty lepiej kombinuj, żebym mogła przyjechać w kwietniu - moja przyszłość
        w Twoich rękach!
        A tak w ogole.... to było cudnie o tej 00.00:))
        • maryjo2 Re: Już ja wiem, co!!! 22.12.01, 22:39
          No, to jeszcze raz:
          Sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam :)))
          • Gość: leziox Re: Już ja wiem, co!!! IP: *.arcor-ip.net 22.12.01, 23:44
            Informacja własna:Lezia najlepiej się spożywa w sosie własnym,lekko podgrzanego
            i obranego z odzienia wierzchniego.
            Jeszcze raz sto latek.
            Samanta-masz wierszyk jak w banku;tylko zawiadom o urodzinkach.
            A,grzyb tam,nawet ci kiedyś gratis coś napiszę.No.
            • Gość: Mina Re: Już ja wiem, co!!! IP: *.turboline.skynet.be 22.12.01, 23:47
              leziu, ty chuju, a mi???????
              • bizon1 Re: Już ja wiem, co!!! 22.12.01, 23:48
                A ja zycze Pomci duzo piwa i zeberek.........
                • Gość: pomerank Re: Już ja wiem, co!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 00:00
                  Bizonie, nie znamy się jeszcze ale co Ci powiem, to Ci powiem: Ty mnie nie
                  tucz, bo będę jak prosię i Lezio nie pozwoli mi zeżreć swoich kalesonów!

Żeberka moge Tobie zrobić... nie połamane! Takie do jedzenia... nie umim ale
                  się nauczę!
            • Gość: pomerank Re: Już ja wiem, co!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 23:55
              Maryjko, z opisu wszystkich ludków wynika, żeś Ty z morskiej piany wylazła, albo
              jeszcze gorzej!!! Palnij czasem Mario dobrze, żeby wiedział, żeś kobieta z krwi i
              kości a nie jakis tam aniołek!!! Za sto latek cmoka dostaniesz realnego przy
              sposobności niechybnej!

Leziu? Bez wierzchniego? to znaczy, że najlepiej smakujesz w kalesonach???
              Matulu... a co tam! Jak cotton 100% to jakos strawię!!!
            • samanta1 O kuwa ,Lezio! 22.12.01, 23:56
              Toz ja sie juz od dawna do swoich urodzin nie przyznaje!:)))))) Musisz gratis!!!!:))))
              • Gość: pomerank Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 00:04
                Jakie dawna! Jakie dawna!!! Jeszcze niedawno mówiłas, że nie masz kompleksu co
                do swego wieku i... padła liczba, która pamiętam!!!
                • Gość: samanta Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 00:18
                  Zapomnij kobieto,zapomnij albo cosik odejmij!!:)))))))))))
                  • Gość: pomerank Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 00:22
                    A co mam odejmować od 18 lat???
                    • Gość: samanta Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 00:24
                      chociaz roczek,ciooooooo??????:)))))))))))
                      • Gość: pomerank Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 00:28
                        No dobrze sikoreczko....:) Ty sikso, siuśmajtku i malolacie! :))
                        • Gość: samanta Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 00:30
                          Tak mi dobrze ,tak mi mow!:))))))))))))
                          • Gość: pomerank Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 00:39
                            Sam! Od 24 godzin pije sama albo mi polewają... sił mi brak! Czas umierać.
                            Ale powiem na koniec, smarkulo, że Ty lepiej idź lekcje robić!!
                            • Gość: samanta Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 00:42
                              Lekcje w nocy??? A w ogole to od zdzisiaj sa ferie pse Pani!:)
                              • Gość: pomerank Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 00:47
                                No widzisz, dziecko, nie każdy dorosły wie o feriach. Tak wiec idź już grzecznie
                                spać i czekaj na paczke od Mikołaja. Dobranoc...:)

• Gość: samanta Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 00:59
                                  Bede grzeczna..dobranoc:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka