mina.mina 22.12.01, 21:02 CIOCIA CI ZYCZY DOKLADNIE TEGO SAMEGO, CO SOBIE, A SOBIE ZKE NIE ZYCZY HEHEHEHEHEHE! Pomcia buzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta1 Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:04 Buzi,buzi,buzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-************************************************************************* Ps.Ale czy to nie bylo wczoraj???? Niewazne!!!!!!!!!!!!100 lat Pomcia! kocham cie dziecko moje!!!!!!!!:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:09 Sam! Jakie dziecko??? Czy Ty w żłobku już zaczynałaś?? A urodziny mam dziś! No to teraz wiem, czemu snieg tak napadał... bo się baby całują!:))) Buziaki dla Ciebie o, taaaakie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:06 Minuś!! Ty lepiej przyjedź w nastepne do mnie! No i w ogole - bez Ligi zastrajkuję w nastepnym roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:09 ty szmato, lepiej sluchawke odloz abo sie wylacz z internetu, bo sie dodzwonic do ciebie nie moge!!!! gadaj, o kierej telefon bydzie wolny! Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:11 Już sie wyłańczam!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:12 dobra ide sie wysikac i dzwonie! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:16 minka poszla do toalety przechodniej............... A TU JA POMI ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJ............ BUZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKI....... :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:30 Dzięki, dzięki, dobra Kobieto!:)))) A teraz, Państwo wybaczą, oddalę sie do nastepnej sali, bo ktoś żarcie przyniósł!!! Musze sprawdzić, co to... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:13 Te czule rozmowki lzy wzruszenia( czyt.smiechu) wyciskaja!:)))))))) Przy mnie Pomcia tos Ty dziecie jeszcze!:)))))) Chyba winka lyczka chlapne za Twoje zdrowko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:27 Sam! Nie będę się z Toba licytować ale... nie sądź po pozorach:)))))))))))) Rurka zmiękła zmiekłaby cioci. :)))))))))) I to jak!! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:29 samcia, dupo wolowa! pomcia w moim wieku jezd, to sie tu nie rob gowniaro na motrone!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:32 Ale ona tak z racji przygód erotycznych!! Że niby my takie swięte dziewice!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:33 ja tam sie na szmate nie chcem kreowac, ale moze mala licytacyjka?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:35 jakby nie patrzec stara gropa przy was jezdem ale co mi tam,chetnie za mlodke bede robic:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:39 tys nie stara ino kokieta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Wyrazy różne IP: *.arcor-ip.net 22.12.01, 21:51 Pomcia,z okazji urodzin 58-ych przesyłam: moc wyrazów różnych, kwiatów kwadratowych i podłużnych skrzynkę szampana małpiego banana autko na baterię życzeń ilości cholerne spicia się perspektywy oraz inne inwektywy Pomcia wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Wyrazy różne 22.12.01, 21:52 Kuwa!szkoda ze to nie ja mam urodziny!Moze tez lezio ulozylby na te okolicznosc wierszyk???:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Wyrazy różne 22.12.01, 22:19 Nie ma bata. Musze organoleptycznie sprawdzić, pomacać znaczy, z czym je sie takiego Lezia... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 21:53 niech bedzie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: POMCIA MA DZIS URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.01, 23:54 Pomeranko z okazji cudownych 18 urodzin :))) wszystkiego najlepszego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Repom, ty juz wiesz, co!!!!! 22.12.01, 21:57 nic to baska, ale nie martw sie, nastepnym razem dojedziesz. dementuje wypowiedzi dot. twego wieku!!!!! 22.12.2001 o godz. 00:00 jakzem do niej dzwonila, to to dziecko mowilo, ze ma kieliszek alkoholu w lapce. znaczy 18 lat wlasnie skonczyla i to byl jej pierwszy kieliszek!!! a terozki, jako dorosla - nadrabiaj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Już ja wiem, co!!! 22.12.01, 22:16 Trzymałam!!! Żebym trupem padła, jak kręcę!!! Czort, Ty lepiej kombinuj, żebym mogła przyjechać w kwietniu - moja przyszłość w Twoich rękach! A tak w ogole.... to było cudnie o tej 00.00:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Już ja wiem, co!!! 22.12.01, 22:39 No, to jeszcze raz: Sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Już ja wiem, co!!! IP: *.arcor-ip.net 22.12.01, 23:44 Informacja własna:Lezia najlepiej się spożywa w sosie własnym,lekko podgrzanego i obranego z odzienia wierzchniego. Jeszcze raz sto latek. Samanta-masz wierszyk jak w banku;tylko zawiadom o urodzinkach. A,grzyb tam,nawet ci kiedyś gratis coś napiszę.No. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Już ja wiem, co!!! IP: *.turboline.skynet.be 22.12.01, 23:47 leziu, ty chuju, a mi??????? Odpowiedz Link Zgłoś
bizon1 Re: Już ja wiem, co!!! 22.12.01, 23:48 A ja zycze Pomci duzo piwa i zeberek......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: Już ja wiem, co!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 00:00 Bizonie, nie znamy się jeszcze ale co Ci powiem, to Ci powiem: Ty mnie nie tucz, bo będę jak prosię i Lezio nie pozwoli mi zeżreć swoich kalesonów! Żeberka moge Tobie zrobić... nie połamane! Takie do jedzenia... nie umim ale się nauczę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: Już ja wiem, co!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 23:55 Maryjko, z opisu wszystkich ludków wynika, żeś Ty z morskiej piany wylazła, albo jeszcze gorzej!!! Palnij czasem Mario dobrze, żeby wiedział, żeś kobieta z krwi i kości a nie jakis tam aniołek!!! Za sto latek cmoka dostaniesz realnego przy sposobności niechybnej! Leziu? Bez wierzchniego? to znaczy, że najlepiej smakujesz w kalesonach??? Matulu... a co tam! Jak cotton 100% to jakos strawię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 O kuwa ,Lezio! 22.12.01, 23:56 Toz ja sie juz od dawna do swoich urodzin nie przyznaje!:)))))) Musisz gratis!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 00:04 Jakie dawna! Jakie dawna!!! Jeszcze niedawno mówiłas, że nie masz kompleksu co do swego wieku i... padła liczba, która pamiętam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 00:18 Zapomnij kobieto,zapomnij albo cosik odejmij!!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 00:22 A co mam odejmować od 18 lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 00:24 chociaz roczek,ciooooooo??????:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 00:28 No dobrze sikoreczko....:) Ty sikso, siuśmajtku i malolacie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 00:30 Tak mi dobrze ,tak mi mow!:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 00:39 Sam! Od 24 godzin pije sama albo mi polewają... sił mi brak! Czas umierać. Ale powiem na koniec, smarkulo, że Ty lepiej idź lekcje robić!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 00:42 Lekcje w nocy??? A w ogole to od zdzisiaj sa ferie pse Pani!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 00:47 No widzisz, dziecko, nie każdy dorosły wie o feriach. Tak wiec idź już grzecznie spać i czekaj na paczke od Mikołaja. Dobranoc...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: O kuwa ,Lezio! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 00:59 Bede grzeczna..dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś