Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 21:00 przyjaciolom i wrogom,wesolym i tym smutnym,samotnym i stadnym ...wszystkim zycze wesolych ,milych swiat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomeranka Re: od samanty 24.12.01, 21:03 Wesołych i pogodnych Sam!!! Dopuścili Cię do komputra? A jak kiszki? Żyjesz jeszcze???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: od samanty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 21:04 laskawie ,po komentarzach dostapilam zaszczytu skorzystania z komputera! umieram..pekaja mi powloki brzuszne! Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: od samanty 24.12.01, 21:09 A najgorsze jak nie jesz dużo i zazwyczaj niewielkie porcje. Żołądek malutki a tu taka bomba... to jest fizyczny ból!!! auuuu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: od samanty 24.12.01, 21:13 Siostro!mamy te sama przypadlosc!:) Dokladnie...fizyczny bol rozrywanych tkanek zoladkowych !:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: od samanty 24.12.01, 21:15 Ojej, czyzby czekal nas wkrotce wielki wybuch ??? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: od samanty 24.12.01, 21:17 Tak to jest, jak sie dwa suchary dorwą do normalnego jedzenia!!! Jeszcze mi Babcia wciska pierogi na drogę... a ja nie nie! W końcu wzięłam. I wiesz co? Przed chwila zjadłam wszystkie i zapiłam sokiem. Jak umierać to teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 pomacia 24.12.01, 21:25 a zebys wiedziala,zoladeczek to mam lekko przykurczony co by nie zrec duzo na co dzien:) za to dzisiaj pofolgowalam sobie i teraz cierpie meki! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: od samanty 24.12.01, 21:20 Ligo kochano, a ja co? to juz moja 3 wigilia!!!!! a na dodatek mysz mi siem psuje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: od samanty 24.12.01, 21:25 Czorcie kochanieńki.... rapacholin, kropelki, spirytusik, nie ruszaj się gwałtownie, leż i spokojnie oddychaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: od samanty 24.12.01, 21:26 rozbedstwionys Czorcie ale za to masz wprawe w jedzeniu !:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: od samanty 24.12.01, 21:43 Witajcie aniołki.Tu potrzeba walnąć kielicha a nie stękać:)Pozdrawiam świątecznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: od samanty 24.12.01, 21:48 czesc Cukiereczku!jestem na dziadzie.Przyjdziesz czy uciekamy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: od samanty 24.12.01, 21:54 Pantoflarz!!! :) sprobujemu tu ,w gazecie w Twoim miescie.jak zacznie wywalac to sie wyprowadzimy!oki? To czekam w Rz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: sposobik IP: *.addcom.de 25.12.01, 00:45 Pijusy z was cholera i inne obzartusy i wy nie wiecie jak sobie poradzic z pekajacymi powlokami brzusznymi?No jak?No harakiri popelnic i zaraz wszystko jasne.Kto nie lubi harakiri i innych cesarek,moze walnac sete czystej gorzaly z pieprzem-trzeba wsypac jakies cwierc lyzeczki do herbaty do naczynia,którym bedziemy zaprawiac i zamieszac aby pieprzyk znajdowal sie na dnie,a potem chuchnac/naprawde-zeby nie bylo powietrza w plucach/i walnac zawartosc do dna. Skutkuje jak cholera,tylko trzeba uwazac aby kibelek byl w poblizu albo zlewik,bo niektórym sie cofa.Ale pomaga.POzdrowiaczki,wy aniolki kuwa macia. Odpowiedz Link Zgłoś