mario2 29.12.01, 10:56 hejka wszystkim. Jestesmy dzis o 17 w Kuchni Artystycznej na herbatce z rumem albo pifku. Przylezie kto jeszcze? Maryjka i Mario Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: Adres, adres poproszuuuu... 29.12.01, 11:14 wczesna pora, ale musze adres znac.... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Adres, adres poproszuuuu... 29.12.01, 11:20 Pora wobra :o))) Adres jest nastepujacy: Zamek Ujazdowski przy pl. Na Rozdrożu. Wchodzi się od tyłu Zamku. Jak chcesz, możemy sie umówić na przystanku nad Trasą Łazienkowską. Zreszta dzwon na komorke Maryjki :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Adres, adres poproszuuuu... 29.12.01, 12:49 no dobra, sie postaram.... ja tam oblatana, jak na konsylium lekarzy w koncu trafilam to i do Ujazdowskiego trafic powinnam.... oby tylko bez krwi sie obeszlo..... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Adres, adres poproszuuuu... 29.12.01, 13:00 Jasminka tez bedzie !!!! Nie ma sprawy, krwi na pewno nie bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Poprawiny 29.12.01, 13:56 A zaproście kiedyś kogoś spoza Stolicy,co? Pozdrawiam.....i bawcie sie dobrze......i jeszcze lepiej ...... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Poprawiny 29.12.01, 13:59 Nie. Koniec. Nie dostajemy zdjec - wiec juz nie bedziemy nikogo zapraszac, i nie bedziemy swoich pyskow do rozpowszechniania udzielac! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Poprawiny 29.12.01, 14:04 wiadomo! wszyscy niezainteresowani zostali obsluzeni, tylko nie ci, ktorzy mieliby prawo zdjecia zobaczyc. To my dziekujemy! co obchodza kogo postronnego zdjecia z naszej imprezy!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: Poprawiny IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 14:10 mario2 napisał(a): > wiadomo! wszyscy niezainteresowani zostali obsluzeni, tylko nie ci, ktorzy > mieliby prawo zdjecia zobaczyc. To my dziekujemy! co obchodza kogo postronnego > zdjecia z naszej imprezy!? Kochany! Powinnam chyba napisać dużymi literami........ja zdjęć nie widziałam na oczy nawet nie sugerowałam że chcialabym zobaczyć......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: Poprawiny IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 14:13 a na przyszłość to prosze mnie nie mylić z Anką 1 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Poprawiny 29.12.01, 14:16 to pozmieniajcie nicki, cholery z tymi Ankami dostac mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: Poprawiny IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 14:23 mario2 napisał(a): > to pozmieniajcie nicki, cholery z tymi Ankami dostac mozna! Oj i pomyśleć że ja grzecznie podpisuje sie zawsze tylko w jeden sposób...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: Poprawiny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 14:31 to ja sie zawsze w jeden sposob podpisuje, nawet nielogowana, wuku tyz..... i to ja na tym padole onlyanka jezdem i tak na wieki wiekow i niech mi ziemia lekka bedzie........... uuuufff, az sie zasapalam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: Poprawiny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 14:36 only loki...... oko mnie maryjka zrobi jak sie ci znowu na kolana wpakuje......... :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Poprawiny 29.12.01, 14:38 to moze ja w domciu zostawie, albo sie do Mormonow zapisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Poprawiny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 14:43 to ty juz lepiej do tych mormoniow sie nie pisz tylko mena sciagaj...... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Poprawiny 29.12.01, 15:12 Men sie niestety boi! nawet mu na Priv. napisalem! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Poprawiny 29.12.01, 15:15 trzeba mu napisac ze zlot myszek w QA, i beczki mleka......... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Poprawiny 29.12.01, 15:17 To taki wylinialy kocur! Pazurki stepione a serce golebia- takie strachliwe :o)) Odpowiedz Link Zgłoś