menk.a 19.02.08, 14:35 łachudra wycięła wątek Schizoostoma? Zgłaszam sprzeciw!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Co za ukryta 19.02.08, 14:43 To na pewno ta oslawiona Karzaca Reka Sprawiedliwosci, ktora kazdego z nas dosiegnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Co za ukryta 19.02.08, 14:55 Znowu jakieś kretyńskie wycinanie wątków wg uznania moda jakiegoś. Echhhh ..że tak sobie głęboko westchnę;) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwiecparszywiec Re: Co za ukryta 19.02.08, 14:57 Moja Ręka Sprawiedliwości. karząca oczywiście ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Co za ukryta 19.02.08, 14:59 Ja go nie zglosilam do wyciecia choc mnie w nim obrazal. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Co za ukryta 19.02.08, 15:02 Prosimy nie tlumaczyc sie z czynow niepopelnionych, a tym bardziej z popelnionych :) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwiecparszywiec Re: Co za ukryta 19.02.08, 15:03 Dlatego spadła na niego Ręka z mieczem ognistym. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Co za ukryta 19.02.08, 15:08 Oczywiscie zaznaczyl w tym watku ze go inni denerwuja Tak jakby to forum nalezalo tylko do niego i jego ;;paczki;; Niech sobie zalozy prywatne forum i tam stawia wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Co za ukryta 19.02.08, 15:15 Schizoostom jest, a przynajmniej był posiadaczem forum i tam rządził i dzielił;P Tutaj też powinny jakieś poziomy obowiązywać. Bo śmietnik jest. Tylko złomiarzy i nurków brakuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Co za ukryta 19.02.08, 15:27 Nie pisałam ad persona. To dotyczyło wątków. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwiecparszywiec Miał, był rządził i dzielił. 19.02.08, 18:55 Ale było i mu się zmyło. Teraz ponownie wlazł między ludzi, i niech przestrzega zasad i zanim klepnie w klawisz, to se wcześniej przygryzie durny jęzor. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Miał, był rządził i dzielił. 19.02.08, 18:58 Nie lubie Schizoo, ale zaswiadczam, ze tym razem nie przegiol. Serio Odpowiedz Link Zgłoś
missssi-3 może weż sobie menka 19.02.08, 23:01 tego schizoo i nadstaw mu sie niech rzyga na ciebie skoro taka przyjemność ci sprawiaja jego rzygi! Odpowiedz Link Zgłoś
pat-i27 Re: Co za ukryta 19.02.08, 15:27 kwiato-stan29 napisała: > > Tak jakby to forum nalezalo tylko do niego i jego ;;paczki;; Jest w tym troche prawdy bo jak kiedys tu pisalam to zauwazylam ze jak sie weszlo pod watek tej nazwanej prze Ciebie PACZKI nie komentowali wpisu ,to znaczy ignorowali Dlatego juz nie pisze na tum forum Przenioslam sie na inny portal Tu zagladam czasem zeby poczytać sobie ,tak jak dziś ale juz nie pisze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Co za ukryta 19.02.08, 15:30 To nie kwestia paczki, bycia w paczce czy poza paczką, czy pod paczką, czy przeciw paczce. Wyobrażasz sobie, ze jacyś mityczni członkowie legendarnjpaczki informują sie i uzgadniają, które watki będą komentowane, a które ignorowane? Wierzysz w spiskową teorię dziejów? To zakrawa na paranoję. To kwestia wątków. Pozakładać te lakierki na nogi, bo błyskotliwości zaczyna brakować;) Odpowiedz Link Zgłoś
pat-i27 Re: Co za ukryta 19.02.08, 15:36 Nie menka Myslisz sie Jakbys sie czuła jakyś skomentowala watek autora a on by cie pomijał,rozmawiajac zze 'swoimi"?? Mnie to nie odpowiada Jak zakladalam watek każdemu odpowiadalam na komentarz, nawet po czasie :)Bo wiadomo ze caly dzien nikt nie siedzi na forum Pozdrawiam Do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
49-m Re: Co za ukryta 19.02.08, 15:43 Ja tam nie wchodze 'pati' pod watek osoby ktora wczesniej nie chciala ''rozmawiać' ze mna Po co sie narzucać? A swoja droga może uzurbują sobie prawo do wyboru forumowiczow bo czytala ze niektorzy znich pisza tu od poczatku powstania forum? Choc moim zdaniem tak byc nie powinno bo forum jest publiczne . Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwiecparszywiec Re: Co za ukryta 19.02.08, 19:08 {M.....................,................................ ............................] Wiesz Menka co tu powyżej jest napisane? Nie wiesz. I obyś nigdy się nie wiedziała. Przyjemnie by Ci nie było. Więc nie miej do innych pretensji, że wchodzą na forum, a jakiś baranek boży zaraz pisze, że Niezapominajka jest tak głupia, że mu się rzygać chce i zaraz wczorajszą wódę wyrzyga. Rzygać, to do sracza! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Co za ukryta 19.02.08, 15:48 Moze Ci to nie odpowiadać. Ale tak jak Ty możesz się czuć w obowiązku odpowiadać na każdy post, tak ktoś może mieć kaprys odpowiadać na wybrane. Każdemu wolno. Ponadto na odpowiedź zazwyczaj może liczyć ten, kto napisze ciekawszy post. A nie nudny, tendencyjny,... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
49-m Re: Co za ukryta 19.02.08, 15:53 To zalezy co kto uwaza za nude :) Jeden lubi porozmawiać na poważne tematy inny pozartować etc. A corke to ja mam ale prawie w Twoim wieku menka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Co za ukryta 19.02.08, 16:01 Zatem zależnie od tego co kto uważa za ważne, nudne lub arcyciekawe trudno jest mieć pretensję, że na jedne posty odpisuje choćby po wielokroć, inne omijając szerokim łukiem, nieprawdaż?.;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Co za ukryta 19.02.08, 16:14 Prawdaz, prawdaz. Nie ma obowiazku odpisywania wszystkim nawet na watku wlasnej produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Co za ukryta 19.02.08, 16:16 debi_bebi napisała: > Prawdaz, prawdaz. Nie ma obowiazku odpisywania wszystkim nawet na > watku wlasnej produkcji. Szkoda, że to nie jest prawda owszechnie znana i uznana. Jak mawia jeden z klasyków: oczywista oczywistość.;PP) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Co za ukryta 19.02.08, 16:25 Natomiast inna prawda powszechnie znana i nieuznawana jest ze moderatorzy tna co im sie podoba i jak im sie podoba, jesli im sie nie podoba, majac gleboko gdzies co kto na to :) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwiecparszywiec Możesz tu sobie jeszcze napisac wielostronicową 19.02.08, 19:01 rozprawę. Możesz nawet stworzyć teorię, że gówienko przewyższa aromatem kwiaty konwalii i polnego rumianku. Twórz i pisz. Powodzenia. A każdy chamski, obraźliwy post i tak wywalę na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Możesz tu sobie jeszcze napisac wielostronico 19.02.08, 19:07 Sluchaj Pani. Uczestniczylem w tym watku. Nie byl ani chamski ani obrazliwy. Po prostu byl komentarzem postaci tu sie pojawiajacych. Nozyce schowaj, a zacznij uzywac rozumu, bo go masz! Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwiecparszywiec Re: Możesz tu sobie jeszcze napisac wielostronico 19.02.08, 20:09 Teletubisiowi - 'burnyje apłodismenty'. Za myśl genialnie odkrywczą, że wątek nie był obraźliwy i chamski. Odkrywcze kryteria. Ale tak, młodość, XXI wiek, idziemy jak burza. Odpowiedz Link Zgłoś
hiennaa Re: Możesz tu sobie jeszcze napisac wielostronico 19.02.08, 20:55 Widzę Grzechu, że i tu nie przepuścisz żadnemu facetowi, z wiekiem to się jeszcze bardziej nasila. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Możesz tu sobie jeszcze napisac wielostronico 19.02.08, 21:00 nie tylko tu. Na forum Od ściany do ściany II robi to samo. Myslisz, ze to kompleks Edypa, czy kompleks malego siusiaka? On ma wielkie powodzenie u kobiet. Wszystkie mu sie podobaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwiecparszywiec Pozazdrościłem młodszej 19.02.08, 19:13 siotrze. Bo się okazała mądrzejsza niż ja. Więc też musiałem trochę zmądrzeć. Przeciem brat starszy. No to jak? Nawet wizytówkę już mam. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwiecparszywiec Re: używaj do woli, mnie to rybka 20.02.08, 10:21 Za banitę robię. Szukam przystani. Nie wiesz, gdzie się najlepiej przyhaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
4_sylwi Re: używaj do woli, mnie to rybka 20.02.08, 10:22 pluskwiecparszywiec napisał: > Za banitę robię. Szukam przystani. Nie wiesz, gdzie się najlepiej > przyhaczyć? Najlepiej przy boku pieknej niewiasty:) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwiecparszywiec Re: używaj do woli, mnie to rybka 20.02.08, 10:25 To w takim razie biorę kosturek i idę na poszukiwania.:) Odpowiedz Link Zgłoś
4_sylwi Re: używaj do woli, mnie to rybka 20.02.08, 10:26 pluskwiecparszywiec napisał: > To w takim razie biorę kosturek i idę na poszukiwania.:) Staruszek z ciebie ??to tylko mloda niewiasta jest wskazana :) Powodzenia w poszukiwaniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiennaa Re: fajny nick, 19.02.08, 20:58 Twój styl jest nie do podrobienia, ale ma to i swoją wadę, po przeczytaniu kilu zdań, wiadomo, że to na pewno ty. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Co za ukryta 19.02.08, 16:38 kwiato-stan29 napisała: > Ja go nie zglosilam do wyciecia choc mnie w nim obrazal. skarbie ja cię nie obrażałem ,tylko napisałem prawdę:) tak ,czy owak będę zwracał treść pokarmową zawsze i wszędzie na skutek panującej cenzury ,na widok wpisów donosicieli i starych nudziarzy typu grzech! amen ! Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Co za ukryta 19.02.08, 17:09 przynajmniej raz mozemy porzygac wspolnie Odpowiedz Link Zgłoś
49-m Re: Co za ukryta 19.02.08, 15:56 Ja lubię bardzo lezioxa.On nie wybiera , wchodzi prawie pod każdy watek i wszedzie ma cos do powiedzenia Bardzo humorzasty fajny facet:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Co za ukryta 19.02.08, 16:02 49-m napisała: > Ja lubię bardzo lezioxa.On nie wybiera , wchodzi prawie pod każdy watek i > wszedzie ma cos do powiedzenia > Bardzo humorzasty fajny facet:) Z poczuciem humoru - tak. Humorzasty raczej nie. Baby bywają humorzaste.;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Co za ukryta 20.02.08, 11:37 Ale tylko raz w miesiacu. Poza tym sa tylko zmierzłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: zgnilizna, stęchlizna, 19.02.08, 21:42 ormo, a może milicja ?:) menk.a napisała: > łachudra wycięła wątek Schizoostoma? Zgłaszam sprzeciw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zgnilizna, stęchlizna, 20.02.08, 10:15 twardszy niz ch... Rasputina Odpowiedz Link Zgłoś