nioma 08.06.08, 22:15 ale mi przykro.... i to Podolski nas zalatwil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: o matko, jaka dupa 08.06.08, 22:41 chyba to że Podolski strzelił jest jedyną pocieszającą rzeczą jaką dziś widzę. no może jeszcze Roger, który wychodzi w pierwszym składzie na Austrię mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: o matko, jaka dupa 08.06.08, 22:43 no coz, pierwsze koty za ploty, zbierajmy sily do kibicowania w nastepnym meczu Polska gola, Polska gola, taka jest kibicow wola!!! Polska gola, Polska gola, taka jest kibicow wola!!! Polska gola, Polska gola, taka jest kibicow wola!!! Polska gola, Polska gola, taka jest kibicow wola!!! Polska gola, Polska gola, taka jest kibicow wola!!! Polska gola, Polska gola, taka jest kibicow wola!!! Polska gola, Polska gola, taka jest kibicow wola!!! Polska gola, Polska gola, taka jest kibicow wola!!! Polska gola, Polska gola, taka jest kibicow wola!!! Polska gola, Polska gola, taka jest kibicow wola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: o matko, jaka dupa 08.06.08, 22:44 Roger ...oby...ja go tak lubię:-))) bo ja mimo że scyzor to w domu L kibicuję.. Gdyby nie Robek Kubica to bym padła a tak....hope umiera ostatnia Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: o matko, jaka dupa 08.06.08, 23:06 no dobra karwa, trudno, byli lepsi choc sędziowie nie musieli sie wpierdzielać, bo czym sie rózniło wyjscie Klosego z Poldim przy golu od wyjscia Smolarka w drugiej połówce? tylko tym ze tam sedzia nie podniósl chorągiewki a nam podniósł druga brama farfocel, z cyklu bilard, czeski film i qui pro quo przewaliliśmy ale zawiedziony specjalnie nie jestem graliśmy niezle moim zdaniem, nawet nie zaangażowany emocjonalnie kibic mógłby to ogladac bez ziewania imho a już w porównaniu z rozpaczliwą obroną Czestochowy podczas meczu na MŚ z Niemcami to postęp był moim zdaniem astronomiczny, to juz był momentami kawałek solidnego poukładanego europejskiego futbolu ale niestety nie mamy takich gwiazd jak Podolski Klose Ballack itd Roger bardzo dobrze, za latającego "na pusto" Żurawia wszedł i od razu widac ze brazylijska krew, finezja, zero tremy podobali mi sie tez Łobodziński, Boruc, Wasilewski, Lewy tera jedziemy w tradycjnym cyklu czyli drugi mecz bedzie meczem o wszystko, oby sie udało coś ugrać ale to zbiorowe narodowe wdychanie opium przy okazji meczów to coś cudownego, czyż nie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: o matko, jaka dupa 08.06.08, 23:12 forumowicz_pospolity napisał: > ale to zbiorowe narodowe wdychanie opium przy okazji meczów to coś cudownego, > czyż nie?:)) > > > NIE,bo zawsze sie kończy tak samo - przegraną Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: o matko, jaka dupa 08.06.08, 23:14 romcia.p napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > ale to zbiorowe narodowe wdychanie opium przy okazji meczów to coś cudown > ego, > > czyż nie?:)) > > > > > > > NIE,bo zawsze sie kończy tak samo - przegraną nie marudź, wdychaj dalej i trzymaj kciukensy:) jeszcze nie powiedzielismy ostatniego słowa ta drużyna może jeszcze coś ugrać, już nie gramy takiej nie dającej nadziei kaszany jak podczas ostatnich mundiali Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: o matko, jaka dupa 08.06.08, 23:20 ale jak nam się W KOŃCU uda to dopiero będzie jazda;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: o matko, jaka dupa 08.06.08, 23:23 mameluch napisał: > ale jak nam się W KOŃCU uda to dopiero będzie jazda;) no nastepny który przejawia jakąś wiare bo żeński odłam forum spadł w otchłań defetyzmu jak widze:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: o matko, jaka dupa 09.06.08, 01:12 ja tez mysle, ze calkiem realne sa szanse na wyjscie z grupy. tyle ze trzeba grac na 100proc, a nie mowic, ze przeciwnicy sa łatwi do pokonania(nawet jesli sa:D). Austria to slaby dosc zespol, Chorwacja mnie dzis tez rozczarowala, oczywiscie lepsi od przeciwnikow, ale liczylam na wiecej goli w ich wykonaniu:-) Polska i Chorwacja przejda dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: o matko, jaka dupa 09.06.08, 08:10 Pewnie, ze wyjdziemy z grupu - zobaczycie. Złe miłego poczatki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity komentarz z czuba 09.06.08, 09:25 i czytelników pod spodem zgadzam sie z tym co tam piszą i nie dziwie sie że nas komplementowali na M6 bezstronni obserwatorzy bo w końcu to była jakaś gra a nie jedno wielkie konanie przez 90 minut www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,5292333,Dobry_pomysl__zly_pomysl__To_nie_jest_koniec.html jezeli kondychy styknie to powinniśmy jeszcze zamieszać Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: komentarz z czuba 09.06.08, 13:16 pierwsze koty za płoty, teraz bedzie juz tylko lepiej, o! Odpowiedz Link Zgłoś