Gość: XpOver IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 23:56 przymrużeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samcia Re: Im szerzej oko otworzę z tym większym patrzę jego IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:00 niezle...... Im jest mi gorzej tym glosniej sie smieje...to moj sposob postepowania,choc nie zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:05 do szaleństwa nieraz doprowadza. samcia: autoironia zamiast prawdy? mnie to często prześladuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:07 wole autoironie ....to chroni przed szalenstwem natretnych mysli...przynajmniej mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:13 Jest cała teoria skrzydeł autoironii, którymi posługiwał się sokrates autoironia nie jest jednak prawdą, podobnie jak wspomniane szaleństwo... Lepiej wrócić trza do oka otwartego, przymrużonego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:18 Chyba nie potrafie..... emocje mi przeszkadzaja w tym niestety. Zbyt szybka jestem i czasami nnie otwieram na czas szeroko oczu. Ot felerny produkt ze mnie(chyba w nalug wpadam w tym dokopywaniu sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:20 teraz jednak pojde juz zamknac oczy.....milej nocy zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: 10.0.0.* 11.01.02, 00:28 ;) Chciałbym móc poprzestać na tym, co wyżej. Kłopot w tym, że powinniśmy jednak znać odpowiedź na pytanie Piłata... Ty znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:33 Proszę powtórzyć pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: 10.0.0.* 11.01.02, 00:56 Co to jest prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 14:56 Co jest? odpowiedziałem! i zniknęło! taka prawda? jestem pewien, że prawda to nie rzeczywistość. W tym sensie - nie istnieje. Stąd tak NAPRAWDĘ nie ma rzeczywistości i to nie autoironia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie 11.01.02, 14:58 ...a filozofia filozofią się jawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Traa.. ta.. ta powaga chichot wzbudza! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 15:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Do XpOver IP: 10.0.0.* 11.01.02, 15:24 Znak ";)" ma sens dla nadawcy i odbiorcy - jeśli łączy ich coś, o czym są przekonani, że to PRAWDA. Gdy otworzymy jednak szerzej oko, to widzimy, że "prawda to nie rzeczywistość". Że każdy ma jakąś swoją prawdę... swoją rację bytu. Może więc znak ";)" rzucamy w próżnię? Dlatego wolę po prostu ":)"... Pozdrawiam Cię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Do Mi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:02 i to juz koniec dyskusji?Phi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Phi ??? !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:14 Ups! Chyba wywolalam wilka z lasu a raczej Phi z kacika!:) Odpowiedz Link Zgłoś