Dodaj do ulubionych

Im szerzej oko otworzę z tym większym patrzę jego

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 23:56
przymrużeniem.
Obserwuj wątek
    • Gość: samcia Re: Im szerzej oko otworzę z tym większym patrzę jego IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:00
      niezle...... Im jest mi gorzej tym glosniej sie smieje...to moj sposob postepowania,choc nie zawsze
      • Gość: XpOver Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:05
        do szaleństwa nieraz doprowadza.

samcia:
        autoironia zamiast prawdy? mnie to często prześladuje!
        • Gość: samcia Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:07
          wole autoironie ....to chroni przed szalenstwem natretnych mysli...przynajmniej mnie
          • Gość: XpOver Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:13
            Jest cała teoria skrzydeł autoironii, którymi posługiwał się sokrates
            autoironia nie jest jednak prawdą, podobnie jak wspomniane szaleństwo...
            Lepiej wrócić trza do oka otwartego, przymrużonego
            • Gość: samanta Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:18
              Chyba nie potrafie..... emocje mi przeszkadzaja w tym niestety. Zbyt szybka jestem i czasami nnie
              otwieram na czas szeroko oczu. Ot felerny produkt ze mnie(chyba w nalug wpadam w tym
              dokopywaniu sobie:)
              • Gość: samanta Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:20
                teraz jednak pojde juz zamknac oczy.....milej nocy zycze
            • Gość: wrew Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: 10.0.0.* 11.01.02, 00:28
              ;)

Chciałbym móc poprzestać na tym, co wyżej. Kłopot w tym, że powinniśmy jednak
              znać odpowiedź na pytanie Piłata... Ty znasz?
              • Gość: XpOver Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:33
                Proszę powtórzyć pytanie :)
                • Gość: wrew Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: 10.0.0.* 11.01.02, 00:56
                  Co to jest prawda?
                  • Gość: XpOver Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 14:56
                    Co jest?
                    odpowiedziałem! i zniknęło!
                    taka prawda?

jestem pewien, że prawda to nie rzeczywistość.
                    W tym sensie - nie istnieje.
                    Stąd tak NAPRAWDĘ nie ma rzeczywistości i to nie autoironia!
                    :)
                    • mag_nolia Re: Tak samo mam z opanowaniem swym, które mnie 11.01.02, 14:58
                      ...a filozofia filozofią się jawi...
                      • Gość: XpOver Traa.. ta.. ta powaga chichot wzbudza! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 15:01
                    • Gość: wrew Do XpOver IP: 10.0.0.* 11.01.02, 15:24
                      Znak ";)" ma sens dla nadawcy i odbiorcy - jeśli łączy ich coś, o czym są
                      przekonani, że to PRAWDA. Gdy otworzymy jednak szerzej oko, to widzimy,
                      że "prawda to nie rzeczywistość". Że każdy ma jakąś swoją prawdę... swoją rację
                      bytu. Może więc znak ";)" rzucamy w próżnię? Dlatego wolę po prostu ":)"...
                      Pozdrawiam Cię :)))
                      • Gość: Xp:) Re: Do Mi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 15:35
                        over!
                        • Gość: samanta Re: Do Mi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:02
                          i to juz koniec dyskusji?Phi!:)
                          • phi_ Phi ??? !!! 11.01.02, 21:13
                            A co to za retoryka ???
                            ;)
                            • Gość: samanta Re: Phi ??? !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:14
                              Ups! Chyba wywolalam wilka z lasu a raczej Phi z kacika!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka