janiolek 12.01.02, 23:32 ja juz kurna nie dam rady tych garow zmywac........... przybadz rycerzu i pozmywaj lub kup maszynke do zmywania............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samcia Re: JEZDEM JANIOLEK, MEZA SZUKAM... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 23:37 teraz juz meza?Zdecyduj sie janiolku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: JEZDEM JANIOLEK, MEZA SZUKAM... IP: *.turboline.skynet.be 12.01.02, 23:40 zmywara praktyczniejsza niz maz, janiolku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nabokov Cienki intelektualnie jakoś ten janiołek. 12.01.02, 23:40 Na proste pytania, nie zna odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Cienki intelektualnie jakoś ten janiołek. IP: *.turboline.skynet.be 12.01.02, 23:42 to moze podeslij jej humberta humberta? podszkoli ja zdziebko hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: A pani. IP: *.turboline.skynet.be 12.01.02, 23:44 bo kurwa nie mam nic lepszego do roboty, z reka na sercu Odpowiedz Link Zgłoś
nabokov O Pani. to... 12.01.02, 23:46 Spierdalaj. Tu matrymonialne problemy rozwiązujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: O Pani. to... IP: *.turboline.skynet.be 12.01.02, 23:47 a to spierdalam i szczescia na nowej drodze zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: JEZDEM JANIOLEK, MEZA SZUKAM... 12.01.02, 23:41 po co mnie narzeczony jak mnie mezem nie bedzie chcial byc??? takiemu to tylko kolacyjki przy swiecach we lbie, a jak ma byc maz to zagonie przynajmniej do zmywania.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: JEZDEM JANIOLEK, MEZA SZUKAM... IP: *.turboline.skynet.be 12.01.02, 23:43 a ja ci mowie, ze narzeczony + zmywara to najlepsze rozwiazanie. sluchaj sie starszej i doswiadczonej kolezanki:) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: JEZDEM JANIOLEK, MEZA SZUKAM... 12.01.02, 23:46 matki, matki mam sie sluchac, to juz wiem.......... swieta to zawsze bardziej doswiadczona..... otwieram nowy watek............. Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: Od nowego wątku. 12.01.02, 23:50 a po co mnie rozum kiedy brak zmywary???? Odpowiedz Link Zgłoś
nabokov Re: Od nowego wątku. 12.01.02, 23:51 Trzeba mieć klasę i urok osobisty. Świetnie niedostatki intelektualne, to maskuje. Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: Od nowego wątku. 12.01.02, 23:56 klasow za duzo popelnilam....... cudem jestem, bo tak jest........ a ze przyglupia...... toc to przeciez zaleta............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Od nowego wątku. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:00 a mnie dzisiaj oswiecilo.Czy jestem juz jasnie oswiecona panienka przez to? Odpowiedz Link Zgłoś
nabokov Wybacz Drogie Dziecko. 13.01.02, 00:00 Ale, Twoja głupota wszelkie dopuszczalne normy przekracza. Nie bedziesz, Ty miała swojej zmywary. Żegnam, Cię oschle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Wybacz Drogie Dziecko. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:03 O rany ....to chyba nie do mnie bylo?chociaz to" drogie dziecko"schlebia mi szczerze mowiac.Eee..to pewnie do janiolka bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: A Ty stara kobieto. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:08 zaraz tam stara....36 to troche mniej chyba jak maja mumie nie? A Ty niewiadomy czlowieku coz tak sadujesz,he? Odpowiedz Link Zgłoś
nabokov To Ty nie Lolitta. 13.01.02, 00:12 To, czym chcecie sponsora na zmyware zdobyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: To Ty nie Lolitta. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:14 A kto Ci kuwa powiedzial ze ja zmywarki szukam? Narzeczonego z bajerem zeby mi klamal od rana do wieczora!tego mi trzeba dziecino!Ej,cos Ty zbyt lotny nie jestes synku! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: To Ty nie Lolitta. 13.01.02, 00:16 nabokovovi sie juz wszystko pierdoli: on sam z humbertem humbertem, ty z janiolkiem... starosc nie radosc Odpowiedz Link Zgłoś
nabokov OLD LOLITTA, I'm sorry. 13.01.02, 00:17 Ale z tamtą gówniarą, mi się pobierdoliłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:18 A Ty co ?ja nie lesba zeby sie z janilami pi..!;) Odpowiedz Link Zgłoś
nabokov Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. 13.01.02, 00:20 Ale wysławianie, u Waćpanny stajenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:22 No hrabinia to ja nie jezdem ,fakt, ale zachowac sie potrafie w salonach . Odpowiedz Link Zgłoś
nabokov Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. 13.01.02, 00:23 Zebyś Ty taka stara nie była, albo błyskotliwsza bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:39 Ot ,elokwentny sie znalazl.A moze to ty smarkacz jestes a nie ja stara.Pomyslales o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
nabokov Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. 13.01.02, 00:41 Pozostaw myslenie ludziom, kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 01:01 Masz racje szczeniaku Odpowiedz Link Zgłoś
nabokov Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. 13.01.02, 01:16 Ładnie mi Pani prawi, ale nie usprawiedliwa to dyletanctwa kulturowego i nieznajości literatury podstawowej wykształconego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Ty Nabokov 13.01.02, 09:57 nie obrazaj mnie samci, nie chcesz garow myc, zrob spadke........ kurde, przeca to proste........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: Ty Nabokov IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 10:05 toz to dzieciak Only ,daj spokoj,nie warto:) Milego dnia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: Ty Nabokov 13.01.02, 10:09 Cze Samcia........ Only nakazala dnia pieknego zyczyc dla Samci..... i taki ma byc, bo mnie Only zjebke da.... :)))))))) Janiolek Odpowiedz Link Zgłoś
nabokov Do obu strustrowanych niewiast. 13.01.02, 10:36 Pocałujcie się w dupę. Starciłem zainteresowanie, Waszymi ofertami towaszyskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: Do obu strustrowanych niewiast. 13.01.02, 10:39 nie da rady sie w dupe calowac, chyba ze sami wie jak to sie robi (sami, wiesz bo ja nie???) a ciebie nabokov zegnam ponownie....... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: Do obu strustrowanych niewiast. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 10:47 najgorzej jak dziecko tu przychodzi i nie rozumie ze tu ludzie sie bawia.Biedny,tak sie przejal naszym losem! Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: Do obu strustrowanych niewiast. 13.01.02, 10:52 jak poda adres to mu przesle zgrzewke chuseczek do nosa......... biedny on, och faktycznie, tak sie przejmuje............ Odpowiedz Link Zgłoś
nabokov Re: Do obu strustrowanych niewiast. 13.01.02, 10:54 Adres jest, ale chusteczki bardziej Wam się przydadzą, sfrustrowane niewiasty, z którymi nikt gadać nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: Do obu strustrowanych niewiast. 13.01.02, 10:59 a ty pewnie myslisz ze takis dobrodziej ze do nas gadasz???? a tak w ogole to ktokolwiek gada do cie???? Odpowiedz Link Zgłoś
nabokov Re: Do obu strustrowanych niewiast. 13.01.02, 11:02 Ja tam żadnych ogłoszeń typu: szukam, nie popełniam. Wy szukacie i nawet pies z kulawą nogą się Wami nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: Do obu strustrowanych niewiast. 13.01.02, 11:06 nam pies z kulawa noga nie potrzebny, niech bedzie zdrowy i tyle..... A ty to pies z dwoma nogami kulawymi ze sie zainteresowales??? Odpowiedz Link Zgłoś