Dodaj do ulubionych

JEZDEM JANIOLEK, MEZA SZUKAM...

12.01.02, 23:32
ja juz kurna nie dam rady tych garow zmywac...........
przybadz rycerzu i pozmywaj lub kup maszynke do zmywania............
Obserwuj wątek
    • Gość: samcia Re: JEZDEM JANIOLEK, MEZA SZUKAM... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 23:37
      teraz juz meza?Zdecyduj sie janiolku!:)
      • Gość: mina Re: JEZDEM JANIOLEK, MEZA SZUKAM... IP: *.turboline.skynet.be 12.01.02, 23:40
        zmywara praktyczniejsza niz maz, janiolku:)))
      • nabokov Cienki intelektualnie jakoś ten janiołek. 12.01.02, 23:40
        Na proste pytania, nie zna odpowiedzi.
        • Gość: mina Re: Cienki intelektualnie jakoś ten janiołek. IP: *.turboline.skynet.be 12.01.02, 23:42
          to moze podeslij jej humberta humberta? podszkoli ja zdziebko hihihi
          • nabokov A pani. 12.01.02, 23:43
            Po chuj, się tu wtrąca.
            • Gość: mina Re: A pani. IP: *.turboline.skynet.be 12.01.02, 23:44
              bo kurwa nie mam nic lepszego do roboty, z reka na sercu
              • nabokov O Pani. to... 12.01.02, 23:46
                Spierdalaj. Tu matrymonialne problemy rozwiązujemy.
                • Gość: mina Re: O Pani. to... IP: *.turboline.skynet.be 12.01.02, 23:47
                  a to spierdalam i szczescia na nowej drodze zycze:)
      • janiolek Re: JEZDEM JANIOLEK, MEZA SZUKAM... 12.01.02, 23:41
        po co mnie narzeczony jak mnie mezem nie bedzie chcial byc???
        takiemu to tylko kolacyjki przy swiecach we lbie, a jak ma byc maz to zagonie
        przynajmniej do zmywania..........
        • Gość: mina Re: JEZDEM JANIOLEK, MEZA SZUKAM... IP: *.turboline.skynet.be 12.01.02, 23:43
          a ja ci mowie, ze narzeczony + zmywara to najlepsze rozwiazanie. sluchaj sie
          starszej i doswiadczonej kolezanki:)
          • janiolek Re: JEZDEM JANIOLEK, MEZA SZUKAM... 12.01.02, 23:46
            matki, matki mam sie sluchac, to juz wiem..........
            swieta to zawsze bardziej doswiadczona.....
            otwieram nowy watek.............
            • nabokov Od nowego wątku. 12.01.02, 23:48
              Rozumu, Ci nie przybędzie.
              • janiolek Re: Od nowego wątku. 12.01.02, 23:50
                a po co mnie rozum kiedy brak zmywary????
                • nabokov Re: Od nowego wątku. 12.01.02, 23:51
                  Trzeba mieć klasę i urok osobisty. Świetnie niedostatki intelektualne, to
                  maskuje.
                  • janiolek Re: Od nowego wątku. 12.01.02, 23:56
                    klasow za duzo popelnilam.......
                    cudem jestem, bo tak jest........
                    a ze przyglupia......
                    toc to przeciez zaleta.............
                    • Gość: samanta Re: Od nowego wątku. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:00
                      a mnie dzisiaj oswiecilo.Czy jestem juz jasnie oswiecona panienka przez to?
                    • nabokov Wybacz Drogie Dziecko. 13.01.02, 00:00
                      Ale, Twoja głupota wszelkie dopuszczalne normy przekracza. Nie bedziesz, Ty
                      miała swojej zmywary. Żegnam, Cię oschle.
                      • Gość: samanta Re: Wybacz Drogie Dziecko. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:03
                        O rany ....to chyba nie do mnie bylo?chociaz to" drogie dziecko"schlebia mi szczerze mowiac.Eee..to pewnie do
                        janiolka bylo
                        • nabokov A Ty stara kobieto. 13.01.02, 00:05
                          Ile wiosen liczysz?
                          • Gość: samanta Re: A Ty stara kobieto. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:08
                            zaraz tam stara....36 to troche mniej chyba jak maja mumie nie? A Ty niewiadomy czlowieku coz tak sadujesz,he?
                            • nabokov To Ty nie Lolitta. 13.01.02, 00:12
                              To, czym chcecie sponsora na zmyware zdobyć.
                              • Gość: samanta Re: To Ty nie Lolitta. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:14
                                A kto Ci kuwa powiedzial ze ja zmywarki szukam? Narzeczonego z bajerem zeby mi klamal od rana do
                                wieczora!tego mi trzeba dziecino!Ej,cos Ty zbyt lotny nie jestes synku!
                                • mina.mina Re: To Ty nie Lolitta. 13.01.02, 00:16
                                  nabokovovi sie juz wszystko pierdoli: on sam z humbertem humbertem, ty z
                                  janiolkiem... starosc nie radosc
                                • nabokov OLD LOLITTA, I'm sorry. 13.01.02, 00:17
                                  Ale z tamtą gówniarą, mi się pobierdoliłaś.
                                  • Gość: samanta Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:18
                                    A Ty co ?ja nie lesba zeby sie z janilami pi..!;)
                                    • nabokov Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. 13.01.02, 00:20
                                      Ale wysławianie, u Waćpanny stajenne.
                                      • Gość: samanta Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:22
                                        No hrabinia to ja nie jezdem ,fakt, ale zachowac sie potrafie w salonach .
                                        • nabokov Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. 13.01.02, 00:23
                                          Zebyś Ty taka stara nie była, albo błyskotliwsza bardziej.
                                          • Gość: samanta Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:39
                                            Ot ,elokwentny sie znalazl.A moze to ty smarkacz jestes a nie ja stara.Pomyslales o tym?
                                            • nabokov Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. 13.01.02, 00:41
                                              Pozostaw myslenie ludziom, kobieto.
                                              • Gość: samanta Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 01:01
                                                Masz racje szczeniaku
                                                • nabokov Re: OLD LOLITTA, I'm sorry. 13.01.02, 01:16
                                                  Ładnie mi Pani prawi, ale nie usprawiedliwa to dyletanctwa kulturowego i
                                                  nieznajości literatury podstawowej wykształconego człowieka.
                                                  • onlyania Re: Ty Nabokov 13.01.02, 09:57
                                                    nie obrazaj mnie samci,
                                                    nie chcesz garow myc, zrob spadke........
                                                    kurde, przeca to proste........
                                                  • Gość: samcia Re: Ty Nabokov IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 10:05
                                                    toz to dzieciak Only ,daj spokoj,nie warto:) Milego dnia!:)
                                                  • janiolek Re: Ty Nabokov 13.01.02, 10:09
                                                    Cze Samcia........
                                                    Only nakazala dnia pieknego zyczyc dla Samci.....
                                                    i taki ma byc, bo mnie Only zjebke da....
                                                    :))))))))
                                                    Janiolek
                                                  • nabokov Do obu strustrowanych niewiast. 13.01.02, 10:36
                                                    Pocałujcie się w dupę. Starciłem zainteresowanie, Waszymi ofertami towaszyskimi.
                                                  • janiolek Re: Do obu strustrowanych niewiast. 13.01.02, 10:39
                                                    nie da rady sie w dupe calowac,
                                                    chyba ze sami wie jak to sie robi (sami, wiesz bo ja nie???)
                                                    a ciebie nabokov zegnam ponownie.......
                                                    :)))))))
                                                  • Gość: samcia Re: Do obu strustrowanych niewiast. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 10:47
                                                    najgorzej jak dziecko tu przychodzi i nie rozumie ze tu ludzie sie bawia.Biedny,tak sie przejal naszym
                                                    losem!
                                                  • janiolek Re: Do obu strustrowanych niewiast. 13.01.02, 10:52
                                                    jak poda adres to mu przesle zgrzewke chuseczek do nosa.........
                                                    biedny on, och faktycznie, tak sie przejmuje............
                                                  • nabokov Re: Do obu strustrowanych niewiast. 13.01.02, 10:54
                                                    Adres jest, ale chusteczki bardziej Wam się przydadzą, sfrustrowane niewiasty,
                                                    z którymi nikt gadać nie chce.
                                                  • janiolek Re: Do obu strustrowanych niewiast. 13.01.02, 10:59
                                                    a ty pewnie myslisz ze takis dobrodziej ze do nas gadasz????

a tak w ogole to ktokolwiek gada do cie????
                                                  • nabokov Re: Do obu strustrowanych niewiast. 13.01.02, 11:02
                                                    Ja tam żadnych ogłoszeń typu: szukam, nie popełniam. Wy szukacie i nawet pies z
                                                    kulawą nogą się Wami nie interesuje.
                                                  • janiolek Re: Do obu strustrowanych niewiast. 13.01.02, 11:06
                                                    nam pies z kulawa noga nie potrzebny, niech bedzie zdrowy i tyle.....

A ty to pies z dwoma nogami kulawymi ze sie zainteresowales???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka