grooszek 15.10.03, 11:03 Przepraszam mocno, jesli Ci we jakichs filtrach lub flirtach przeszkadzam, ale info dla Cie mam, ze mła dama miast sie obzerac cialo swe trenuje by lokciem i kolanem twoj zezwlok we stolicy przywitac:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: tygrys!!! 15.10.03, 12:49 a ja trenowac tyz mogiem?? w laczkach jak przywalem, ze az je rozwalem!!! skoro, chorera, podz ino w me ramiona:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: tygrys!!! 15.10.03, 13:50 hihi, nio, wale po jajkach i gdzie indziej tez:) na koncie mam juz liczne siniaki ( to na wlasnej powloce cielesnej) plus kilka walniec w krocza (meskie) i masakre wargi nalezacej do chlopaka mojej siostry....wczoraj pokazywalam jak sie obezwaldnia osobnika trzymajacego nas za ciuchy na klacie.... niestety... na pierwszy pokaz wybralam sobie Marcina, ktory przez 4 lata boks trenowal... musze sobie znalezc poczatkujacego osobnika....Groooszekkkkk!!!! darlin!!!! kam tu mi:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Czy ktoś tu wogóle jest ? 16.10.03, 08:32 wy sie lepiej dajcie spokój!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czy ktoś tu wogóle jest ? 16.10.03, 08:42 sobie damy, a tobie ni chuja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Czy ktoś tu wogóle jest ? 16.10.03, 08:53 czemu??? com ja wam zrobił takiego??;PP Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktoś tu wogóle jest ? 16.10.03, 09:12 nic nie musiales robic, jestes i juz:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czy ktoś tu wogóle jest ? 16.10.03, 09:20 dokladnie! kara musi byc! i nie ma, ze boli!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktoś tu wogóle jest ? 16.10.03, 09:29 no wlasnie, szykuj Tajger pregowane futro:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Czy ktoś tu wogóle jest ? 16.10.03, 09:31 kara za co ?? za co kurna??? co jo zrobił????;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czy ktoś tu wogóle jest ? 16.10.03, 10:00 jak to za co???? za niewinnosc!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś