garp 18.01.02, 17:33 POSZUKUJĘ OSTATNIEGO MOHIKANINA, BUSZUJĄCEGO W ZBOŻACH ŚWIATA. I JUŻ. WIĘCEJ NIE POWIEM, BO JESTEM TYLKO KOBIETĄ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: parka Re: WZYWAM ŁADNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.01.02, 17:35 tacy piszą na forum Świat Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy pora umierać 18.01.02, 18:42 garp napisał(a): > BO JESTEM TYLKO KOBIETĄ... Garp kobietą? No nie, Garp lubił Robertę, ale żeby aż tak Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: pora umierać 18.01.02, 18:46 witam moi ostatni Vikingowie- dzis impreza bez nas ??? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: rozłączeni... IP: *.chello.pl 18.01.02, 18:50 ...lecz jedno o drugim pamięta - jak pisał poeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: rozłączeni... IP: *.chello.pl 21.01.02, 10:09 mario2 napisał(a): > no o Tobie zapomniec sie nie da :o))) a czym sobie zasłuzyłam na te łaskawe słowa?;o) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy a który poeta? 18.01.02, 18:51 Gość portalu: parka napisał(a): > ...lecz jedno o drugim pamięta - jak pisał poeta. jakiś romantyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: a który poeta? IP: *.chello.pl 21.01.02, 10:08 chudyy napisał(a): > > jakiś romantyk? jeśli pamięć mnie nie zawodzi, to Juliusz. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy hej Mario 18.01.02, 18:51 mario2 napisał(a): > witam moi ostatni Vikingowie- dzis impreza bez nas ??? :o))) obowiązki rodzinne dziś nie pozwalają napić się wódki, a jutro przyjdzie kumpela z Rosji i lepić będziemy ruskie pierogi, całą górę nalepię i w poniedziałek z rana wszystkich was nimi poczęstuję, z cebulką a dla nie stroniących i ze skwarkami, hej Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hej Mario 18.01.02, 19:21 kurwa, a mnie pozostala niesmiertelna jajecznica. Nie chce mi sie dla siebie samego wysilac! Za to dowale sobie z gorzaly!! Takie preludium urodzinowe!!! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś