atini 12.12.08, 21:37 Najlepiej tego który mnie zauroczył w pracy ale może być inny informatyk pod warunkiem, że będzie: 1. przystojny, 2. wysoki, 3. o czarującym uśmiechu :) 4. miły i bardzo mądry ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamcia884 Re: Szukam informatyka. 13.12.08, 10:40 I taki , który będzie bez twojej wiadomości grzebał ci w komputerze, czytał wszystko co tam piszesz , twoja pocztę również i udawał ,ze nic sie nie stało i nic o tym nie wie , a ty tylko go bezpodstawnie posądzasz , Kobieto zastanów sie, to złodziej twojej dyskrecji , jesli informatyk to tylko obcy, pamietaj , bo czasami moze cie niezle upokorzyc, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Szukam informatyka. 13.12.08, 20:50 Mówi informatyk do informatyka: - Dość już tego grania, dość programowania, dość już komputera na dziś. Czas coś poczytać. I zaczął czytać e-booka ...... Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Szukam informatyka. 14.12.08, 12:13 Ja też umiałbym zająć się Twoją "myszką" choć nie jestem informatykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
endriuu3 Re: Szukam informatyka. 15.12.08, 13:56 Witaj Atini, Właśnie znalazłaś informatyka zajmuję się bezpieczeństwem dużych systemów i sieci teleinformatycznych, kiedyś składełem komputery i sprzedawałem w sklepie z kafejką internetową - napisz czemu koniecznie musi być informatyk. No ale nie wiem czy spełnię Twoje oczekiwania - fakt jestem szczupły i wysoki a z tą mądrością to róznie juz bywa. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
atini Re: Szukam informatyka. 15.12.08, 20:54 Czemu informatyk? Ot takie mam dziwne preferecje ;) Ostatio jak widzialam jak taki jeden przebiera po klawiaturze paluszkami z prędkością światła stwierdziłam, że informatycy są cholernie sexi a te paluszki... to juz wogole :P A teraz ...... chce wiedziec to Tobie wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: Szukam informatyka. 15.12.08, 22:42 Ha ha ha. Tak mówisz o tych paluszkach i klawiaturze... a pianista? Moze być...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
endriuu3 Re: Szukam informatyka. 16.12.08, 08:31 Witaj Atini, Powiem tak - wszystkiego to ja sam o sobie chyba nie wiem więc to bardzo trudne do spełnienia. Aczkolwiek coś niecoś tam mogę o sobie powiedzieć - ale nie na tym otwartym forum. Jeśli dalej masz chęć poznawania osobowości "informatyka" w tym mojej skromnej osoby to napisz na mój prywatny adres e-mail. Ja jakoś nie zauważyłem tego cholernie sexi u informatyków a znam ich całe stada (i tu chyba się nie ma co dziwić, że faceci nie dostrzegają tego sexi wśród swojej gawiedzi)- pracuję w Wawie. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
absolwencina Re: Szukam informatyka. 29.12.08, 18:50 informatyk po prostu duuużo zarabia - taki stereotyp; Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Szukam informatyka. 30.12.08, 01:36 Nieprawda! Znałam takiego, który miał nieco ponad 2 tys. miesięcznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Szukam informatyka. 31.12.08, 23:08 Uwielbiam stereotypy. Choć z drugiej strony, skoro informatycy tak dobrze zarabiają, to może i ja powinienem się rozejrzeć za jakimś groszem? Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Szukam informatyka. 02.01.09, 12:14 Bo kupiła nowy samochód i właśnie się rozstała z mechanikiem samochodowym...;) A tak w ogóle, to remont mieszkania też ma w planach na wiosnę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawy69 Re: Szukam informatyka. 19.12.08, 16:32 5. Dobrze zarabiający, ale to się samo rozumie, bo informatycy... Odpowiedz Link Zgłoś
goflin Re: Szukam informatyka. 30.12.08, 22:29 przepraszam tylko coś sprawdzam temat wybrałem przypadkowo www.serwis-auto.republika.pl/ www.liceum_plastyczne_rypin.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś