Dodaj do ulubionych

MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:19
czys Ty z byka spadl chlopie?????????? Nie widziales usmieszkow??????????????? Zartowalam !!!!!!!!!!!!!!!
Marys !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mi tu zaraz nie odpowiesz to co pol godziny zaloze Ci watek!!!!!!!!!!!!!!!!
Maaaaaaaaaaaaaarrrryyyyyyyyyyyyyyyyyys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.02, 21:20
      jak mi cos obiecasz :o))
      • Gość: samanta Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:21
        wszystko!!!!!!!!!!! No..prawie wszystko!;)))))))))
        • mario2 Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.02, 21:23
          no to wiesz, co Ci czynic wypada! Ja slowa nie cofne :o)
          • Gość: samanta Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:25
            Nie da rady marys...nie da rady...... To co?Wyprzesz sie siostry teraz????
            • mario2 Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.02, 21:27
              do klasztoru oddam, albo na rekolekcje do Wrewa- az zmadrzeje. Teraz wybieraj!
              • Gość: samanta Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:28
                klasztor marys,klasztor ...koedukacyjny;)
                • mario2 Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.02, 21:36
                  nie! taki z najostrzejsza regula- zamkniety.

A teraz papapa- jutro napisze :o)))
                  • Gość: samanta Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:37
                    Pa bracholku:)
    • podstepna_zmija Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.02, 21:37
      Podkapowac te romanse Maryjce, i ten czat, czy nie podkapowac??? Jakos jej tu
      nie widze...ssssssssssss.......od kilku dni.....sssssssss
      • Gość: samanta Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:40
        Ja jezdem taka glupia zmijo ,ze sama na siebie zakapuje maryjce! Naet dowody dzisiaj dostala;))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka