octojan 12.02.09, 11:39 Jeśli chciałabyś porozmawiać wieczorami z kimś niegłupim (ja tylko tak wyglądam:) to napisz. (Mój forumowy nick)@gazeta.pl Mam 35 lat, jestem w związku, nie interesuje mnie żaden sex czy spotkania. Tylko e-mail lub gg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: Samotny jestem od 20.00 :) 12.02.09, 11:41 no proszę, nareszcie jakieś konkrety :) pozdrawiam V. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt rozumiem, ze baby lubia gadac 12.02.09, 14:59 octojan napisał: nie interesuje mnie żaden sex czy spotkania. rozumiem, ze baby lubia gadac bez celu , sensu i po proznicy - ale zeby i niektorych mezczyzn ta choroba dopadala? Odpowiedz Link Zgłoś
octojan Re: rozumiem, ze baby lubia gadac 12.02.09, 15:33 Jeśli Twoim celem i sensem życia jest wyłącznie pukanie wszystkiego co się rusza i na drzewo nie ucieka, to gratuluję. W takim przypadku masz rację, jestem chory. I dobrze mi z tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: rozumiem, ze baby lubia gadac 13.02.09, 14:56 octojan napisał: > Jeśli Twoim celem i sensem życia jest wyłącznie pukanie wszystkiego co się rusz > a i na drzewo nie ucieka, to gratuluję. > W takim przypadku masz rację, jestem chory. I dobrze mi z tym :) Nie powidzialem tego, wiec nie wkladaj mi twoich mysli w moje usta. Nie tylko pukanie, ale z pewnoscia OSOBISTY kontakt z czlowiekiem - w cztery oczy. Inaczej to tylko "blablanie" i udawanie kontaktu, a nie kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.80 Re: Samotny jestem od 20.00 :) 12.02.09, 16:28 to z Twoja dziewczyna/zona, nie ma juz o czym rozmawiac? nie mowiac juz o przyjaciolach, brak? Odpowiedz Link Zgłoś
octojan Re: Samotny jestem od 20.00 :) 13.02.09, 14:48 Tak Cię to dręczy? widzisz, ja nie napisałem, z kim jestem w związku. A prawda jest taka, że są to koza i kura. One wcześnie zasypiają, więc wieczorami się nudzę. Poza tym te moje "dziewczyny" są bardzo zaborcze i zabraniają mi się z kimkolwiek spotykać, więc nie mam przyjaciół :))) A tak poważnie, to dziękuje za troskę, ale pozwól, że to ja zdecyduję, jak spędzę wolny czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Samotny jestem od 20.00 :) 13.02.09, 15:01 koza i kura, niezłe towarzystwo, fakt, zbyt mało rozgadane :) nie rozumiem zaborczości, dochodzi tu jeszcze pies ogrodnika:) sam nie weżmie i nikomu nie da :) Odpowiedz Link Zgłoś
octojan Re: Samotny jestem od 20.00 :) 13.02.09, 22:04 viviene napisała: > koza i kura, niezłe towarzystwo, fakt, zbyt mało > rozgadane :) Viviene, ale pomyśl tylko, jak taka kura się rozgada (a raczej rozgdacze:) to ciężko ją przebić. A ja też czasem chciałbym coś powiedzieć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Samotny jestem od 20.00 :) 13.02.09, 23:33 Oczywiście,Octojanie :):) zupełnie się z Panem zgadzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ell_e Samotny jestem od 20.00 :) 02.03.09, 20:06 To przykre ,że jesteś samotny:-( pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 nie tak calkiem :) 03.03.09, 16:14 ell_e napisała: > To przykre ,że jesteś samotny:-( nie tak calkiem przykre. pisze, ze jest samotny dopiero od 20-tej , wiec ma wczesniej jakies towarzystwo - chocby kozy, czy kury :))) Odpowiedz Link Zgłoś