catalina1 Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 07:52 Serdeczne pozdrownie i uściski z.... śle... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 07:53 Rany co ja pisze - pozdrowienia - miało być Kawa, gdzie jest moja kawa? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 08:40 catalina1 napisała: > Rany co ja pisze - pozdrowienia - miało być > > Kawa, gdzie jest moja kawa? Moja na biurku. Dzień dobry. :D Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 08:55 konradbryw napisał: > Moja na biurku. Dzień dobry. :D > Moja też, obok pączka z dziurką ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 09:07 catalina1 napisała: > Moja też, obok pączka z dziurką ;-) Tego pączka-inaczej? :-D Ja tylko kawkę wypiłam. Ale wciąż spać mi się chce, bu. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 09:37 the_kami napisała: > Tego pączka-inaczej? :-D Tego najlepszego pod słońce pączka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 09:12 catalina1 napisała: > > Moja na biurku. Dzień dobry. :D > > > Moja też, obok pączka z dziurką ;-) Moja już wypita. W trakcie uzmysłowiłem sobie, że drożdżówki Ali wypieku zostawiłem w domu. bu. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 09:30 konradbryw napisał: > Moja już wypita. W trakcie uzmysłowiłem sobie, że drożdżówki Ali wypieku > zostawiłem w domu. bu. Moja też już wypita. A Ala jakie robi drożdżówki??? tzn z czym??? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 10:23 catalina1 napisała: > Moja też już wypita. Teraz grana jest herbata. > A Ala jakie robi drożdżówki??? tzn z czym??? A te konkretnie to z wiśnią (posypane makiem) i ze srem (z kruszonką). A wew Pile ostatnio robiliśmy (ale inne ciasto i takie zwijane w ślimaczek) z masą makową (jak do makowca +-). Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 12:06 konradbryw napisał: > A te konkretnie to z wiśnią (posypane makiem) i ze srem (z kruszonką). A wew > Pile ostatnio robiliśmy (ale inne ciasto i takie zwijane w ślimaczek) z masą > makową (jak do makowca +-). No dobra - na następne spotkanie niech zrobi ich więcej ;-) Ja chce się na nie załapać, z czym - nieistotne ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 12:34 catalina1 napisała: > No dobra - na następne spotkanie niech zrobi ich więcej ;-) Ja chce się na > załapać, z czym - nieistotne ;-)) Ja myślę, że jak Kamisia zrobi parapetówę, to po prostu przyjdziemy z niepustymi rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 12:41 konradbryw napisał: > Ja myślę, że jak Kamisia zrobi parapetówę, to po prostu przyjdziemy z > niepustymi rękami. Chyba cztasz mi w myślach ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 13:05 catalina1 napisała: > Chyba cztasz mi w myślach ;-)) Cati, czy potrzebujesz kolejnej kawy? :-PPP Co do propozycji parapetówowej - jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 14:50 the_kami napisała: > Cati, czy potrzebujesz kolejnej kawy? :-PPP trzecia kawa o tak młodej godiznie to by było zbyt dużo szczęścia. > Co do propozycji parapetówowej - jest git. Wiedziałam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 14:53 catalina1 napisała: > trzecia kawa o tak młodej godiznie to by było zbyt dużo szczęścia. Młodej? 15 dochodzi! ;> /a nr 4 piłem wczoraj o 18/ Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 14:56 konradbryw napisał: > Młodej? 15 dochodzi! ;> Ta trzecia powinna była być o 13 ;-) więc młodej. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 13:05 catalina1 napisała: > > Ja myślę, że jak Kamisia zrobi parapetówę, to po prostu przyjdziemy z > > niepustymi rękami. > > Chyba cztasz mi w myślach ;-)) hmm.. w sumie to było dość oczywiste rozwiązanie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Światowy Dzień Pozdrowień 21.11.03, 09:03 catalina1 napisała: > Serdeczne pozdrownie i uściski z.... śle... ;-) Gorące jak słońce i szybkie jak wiatr... Odpowiedz Link Zgłoś