roomyanek 04.03.09, 22:15 Nawet nie wiesz jak się cieszę, że będziesz na letnim babozlocie. Już nawet myślałam o założeniu wątku "wielkie ciągle nieobecne" ;) bo przecież biorąc pod uwagę tę Nową Zelandię, to musimy zacząć się przymilać ;):D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_leo Re: Półprywata do Ucka 05.03.09, 07:46 Ciekawe ile moto zmieści się do jednego kontenera w celu przetransportowania do Nowej Zelandii? :))) Leo Jutro to dzisiaj tyle że jutro Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.ucek Re: Półprywata do Ucka 05.03.09, 09:53 Nie dość, że spaliłam cegłę przed kompem, to jestem maksymalnie chlip-chlip.. wzruszona :-) :-) /i niech to zachęci wszystkie inne marudy - ale już!/ Mam nadzieję, że pomimo nie-picia i przybryknięcia najpewniej autem (chyba, że dorobię się SM do tego czasu..), na coś się przydam :-) Z radością wyściskam wszystkie foremki! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Półprywata do Ucka 05.03.09, 11:14 brudny.ucek napisała: > Z radością wyściskam wszystkie foremki! :-D ... zacznij intensywnie trenować mięśnie ramion ... będziesz nas miała kilka sztuk do wyściskania :D Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Półprywata do Ucka 05.03.09, 11:53 A rodzynki to co? :((( Leo Jutro to dzisiaj tyle że jutro Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Półprywata do Ucka 05.03.09, 12:14 1_leo napisał: > A rodzynki to co? No, wlasciwie, jak my wysciskamy Ucka, to na jedno wyjdzie :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Półprywata do Ucka 05.03.09, 12:23 Niby to samo, ale jednak nie to samo :) Leo Jutro to dzisiaj tyle że jutro Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: Półprywata do Ucka 05.03.09, 13:31 Jak do ściskania, to "nasze chłopaki" pierwsze :))) Jeszcze tylko qgela nie było (bo nie ma żadnej afery ...) Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Półprywata do Ucka 05.03.09, 19:23 avocado67 napisała: "> Jak do ściskania, to "nasze chłopaki" pierwsze :))) > Jeszcze tylko qgela nie było (bo nie ma żadnej afery ...)" co ! gdzie ?! kto ?! Ucek, Nowa Zelandia ?! Ściskanie ?? OK , może być ściskanie interpesonalne, interpłciowe i interkontynentalne, na mnie możecie liczyć ! :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
promotorek Re: Półprywata do Ucka 05.03.09, 20:38 Mnie tam nie będzie, ale mogę się pojawić w mgnieniu oka. Jak mi ktoś ściśnie Ucka, łeb utnę mieczem samurajskim. Jak się wkurzę to niedotnę do końca i będzie cierpienie. :)))) ---- ProMotor Treningi Doskonalenia Jazdy www.pro-motor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: Półprywata do Ucka 05.03.09, 20:54 ...eh, musisz sie Waść przygotować; jak wieść gminna niesie Ucek ma wielu cichych wielbicieli;) poza gminą takowoż:D Odpowiedz Link Zgłoś
promotorek Re: Półprywata do Ucka 05.03.09, 20:59 marzkaf napisała: > ...eh, musisz sie Waść przygotować; jak wieść gminna niesie Ucek ma > wielu cichych wielbicieli;) poza gminą takowoż:D Jestem, jestem, przygotowuję się do tego dnia od zawsze, może to właśnie będzie teraz...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: Półprywata do Ucka 05.03.09, 21:20 promotorek napisał: > Jestem, jestem, przygotowuję się do tego dnia od zawsze, może to > właśnie będzie teraz...:)) jeśli o mą osobę chodzi, się waść nie musisz myślami swemi trudzić....jam pełna uznania dla Twej białogłowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.ucek Re: Półprywata do Ucka 06.03.09, 14:05 no tak :-) chwilę mnie nie ma, a tu od razu i miecze samurajskie i cisi jacyś, i ściskanie interkontynentalne - strach odejść od kompa ;-) :-D :-) Co do rodzynków ściskania, to dla nie rodzynek, to taka siostra-foremka tylko z ogonkiem, więc nie dyskryminowałam nikogo i dalej murem stoję za maksymalnym wyściskaniem w realu wszystkich (takich, czy.. innych?) foremek :-) A co do Nowej Zelandii, to my się tam generalnie wybieramy, za czas jakiś, na emigrację (krótszą lub dozgonną), a że miejsce to jest rajem dla motocyklistów, pełnym dzikiej, monumentalnej przyrody, z bardzo zróżnicowanym krajobrazem, serdecznym ludem i drogami o tysiącach zakrętów - zapraszamy wszystkich chętnych do odwiedzin i zjechania z nami owych dwóch zielono-górzystych wysp. Planujemy mieszkać na wsi zapadłej, mieć garaż większy od domu (co by się wszystko zmieściło), więc miejsca dla nikogo na pewno nie zabraknie. A gości, to uwielbiamy szalenie!!! :-) ot, i cała nowozelandzka tajemnica ;-) A wracając do BZ, to ja chętnie jakąś funkcję porządkową przyjmę na swe (sflaczałe po zimie) barki. Lub transportową? Bo ja za prosty człowiek, na twórcze działania jakieś, jestem :-) i w ogóle LOV U wszystkie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
jdn1 ... mała kopalnia Kiwusów ..... 26.03.09, 00:59 stare ale może nieco zobrazuje: www.ang.pl/nowa_zelandia_8885.html Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: Półprywata do Ucka 05.03.09, 17:59 roomyanek napisała: >.... bo przecież biorąc pod uwagę tę Nową Zelandię, to musimy zacząć się > przymilać ;):D:D:D Do jakiej Zelandii , kiedy i dlaczego ja nic nie wiem!!!!!! Przecież ja też chcę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Półprywata do Ucka 05.03.09, 19:16 arsinoe73 napisała: > Do jakiej Zelandii , kiedy i dlaczego ja nic nie wiem!!!!!! > Przecież ja też chcę!!!! ... nie jesteś jedyna, która nie wie i chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
roomyanek Re: Półprywata do Ucka 06.03.09, 14:33 Oj nie czytałyście pilnie ;) jak można takie zaproszenie przeoczyć, no jaaak? A tak dla poprawy humoru (bo i wątek odpowiedni..) Na babozlocie w Kletnie: zupełnie zielona (bo pierwszy zlot) i zaskoczona dużą ilością facetów, których obecności się nie spodziewałam, mówię do nowo poznanej koleżanki "ja z forum to kojarzę tylko Leo i Yaceya" a ona(też pierwszy raz) mi na to "jest jeszcze jeden, Brudny Ucek" Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.ucek Re: Półprywata do Ucka 06.03.09, 15:39 roomyanek napisała: >.."jest jeszcze jeden, Brudny Ucek" ..no i oplułam własność Warszawskiej Akademii Medycznej! :-D:-D:-D proszę mi takich rzeczy w godzinach pracy nie pisać - bo nie dość, że dewastuję sprzęty herbatą :-) to wychodzę na potężnie zaburzonego psychicznie doktora, co wydaje z siebie kwiki, rzerzenia i inne nieartykułowane dźwięki (rozpaczliwie próbując się nie udusić przy tym), a potem skręca się jak w konwulsjach i chichocze przez dobry kwadrans :-D :-D Odpowiedz Link Zgłoś
cruk pcia Uci 06.03.09, 21:38 DOKTOR ktory kwiczy, rzezi i nieartykuluje musi byc przeciez TYM doktorem a nie TA doktor :-D a wstajac poprawiasz sobie zdecydowanym ruchem spodnium? ta cruk Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.ucek Re: pcia Uci 08.03.09, 16:10 menedżerka, doktorka.. - kobiece formy bywają tak niezręczne :-) lekarka brzmi jak suszarka, więc jak mówię o swoim zawodzie, to jestem lekarzem (a doktorem - jak sobie jaja robię):-) A wstając, muszę bojówki poprawić zdecydowanym ruchem, bo od termoaktywnych kalesonów wiecznie mi się rolują na tyłku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cruk Re: Półprywata do Ucka 05.03.09, 21:29 kuuurczeee nooo... taka sciskawa a mnie nie bedzie....... dobra Ucek, pamietaj ze WIEM GDZIE MIESZKASZ :-PPPPP no chyba ze wyprysniesz do NZ i wtedy klops Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: Półprywata do Ucka 06.03.09, 19:32 "A wracając do BZ, to ja chętnie jakąś funkcję porządkową przyjmę na swe (sflaczałe po zimie) barki. Lub transportową? Bo ja za prosty człowiek, na twórcze działania jakieś, jestem " Oczywiście Ucuś że jakąś funkcję Ci znajdziemy, co będziesz się tak tylko ściskać :) aa tak nawiązując do ściskania to ja może dla odmiany Marka bym pościskała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: Półprywata do Ucka 09.03.09, 19:11 Po której stronie drogi tam się jeździ w tej Nowej Zelandii? Bo chyba musimy się zacząć jakoś przygotowywać, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
cruk wskazowki 09.03.09, 23:39 dla zainteresowanych jazda po NZ :-D www.naszanowazelandia.pl/pages/porady/wskazowki/zasady_drogowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: wskazowki 10.03.09, 07:04 cruk napisała: > dla zainteresowanych ... ... jazdę po lewej stronie jakoś dałoby się opanować (Sarawi twierdzi nawet, że dość łatwo) ... ale te "rąda"?? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.ucek Re: wskazowki 10.03.09, 08:51 trochę nowozelandzkiego, zwariowanego humoru z mojej działki (uwielbiam tych debili :-):-):-)) www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=LzDrB7BwQ-Y&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: wskazowki 10.03.09, 10:31 Nie dość że rąda, to się jeszcze włanczać trzeba :( to ja chyba nie dam rady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Półprywata do Ucka 13.03.09, 21:07 przez Ucka trafiłem na parę fotek, NZ zajebista jest, rzeczywiście przyroda nie ziemska, władca pierścieni to tylko minimalne wprowadzenie chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
aprilia33 Re: Półprywata do Ucka 13.03.09, 22:55 To ja w takim razie jestem w pełni przygotowana na jazdę lewą stroną:) W każdym razie w samochodzie na początku ciężko jest nie szarpać za klamkę drzwi zamiast zmieniać biegi:D Też zgłaszam się na grupowe ściskanie Ucka i innych a i wyjazdem do NZ nie pogardzę! Tym bardziej, że mialam kiedyś tajny plan bryknąć tam lub do pobliskiej Australii. Na pocieszenie mieszkam w Perth, prawie jak to australijskie:), ale na szczęście moje to mała mieścina. To co, grupowa forumowa przeprowadzka na zielone wyspy? Ja w to wchodzę! Odpowiedz Link Zgłoś
promotorek Re: Półprywata do Ucka 13.03.09, 23:08 aprilia33 napisała: >To co, grupowa forumowa przeprowadzka na zielone wyspy? Ja > w to wchodzę! Zapraszam, jak już znowu tam wybrykamy na dobre. Garaż, 3 x większy od przestrzeni mieszkalnej. W styczniu 2010 organizuję 1-miesięczny wyjazd motocyklowy do NZ. Wszystkie szczegóły, ceny przelotu i wynajmu moto będą na stronie ok. końca sierpnia. Przeczochramy się przez 2 wyspy. ---- ProMotor Treningi Doskonalenia Jazdy www.pro-motor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aprilia33 Re: Półprywata do Ucka 13.03.09, 23:13 Eeee, no to bomba,już zaczynam oszczędzać! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Półprywata do Ucka 14.03.09, 10:25 Promotorek , daj znać (ja na 51% się piszę, bo mi się Kilimandżaro planowane na I 2010 rozsypało właściwie) Odpowiedz Link Zgłoś
roomyanek Re: Półprywata do Ucka 14.03.09, 21:37 Promotorek czy Ty wiesz na co się porywasz? Przecież będą o Tobie pisały wszystkie motocyklowe redakcje świata, jak przyjedziesz do NZ z setką dziewczyn :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Półprywata do Ucka 26.03.09, 08:02 I paroma rodzynkami :) Leo Jutro to dzisiaj tyle że jutro Odpowiedz Link Zgłoś