02.04.04, 19:42
W obliczu tego, iż dwie osoby na FR stwierdziły nie otrzymanie mailowych
odpowiedzi ode mnie (a je wysłałam, w tym przegraną obiecaną muzykę - jako
załącznik), z całą powagą i namaszczeniem upewniam się, czy moje maile
dotarły do Zainteresowanych, czy też ktoś czeka na odpowiedź i jej nie
otrzymał.

Swoją drogą, nawiązując do tematyki forum, czy zdarzyło Wam się, iż przez
maila, który nie dotarł (o czym dowiedzieliście się później) straciliście
miłą znajomość, przyjaźń lub zapowiadające się uczucie? Może ktoś miał z Was
ciekawe zdarzenia w związku z netową pocztą?

Falconetta :)
Obserwuj wątek
    • hetacus Re: Poczta :) 02.04.04, 19:57
      Ze złością stwierdzam, że coraz częściej gazetowa poczta zwyczajnie nawala. Jak
      wysyłam komuś maila z gazetowego konta to na wszelki wypadek zawsze robię sobie
      wcześniej kopię (przed próbą wysłania); kilkakrotnie po próbie wysłania maila
      otrzymywałem komunikat typu: "wystąpiły problemy z pocztą, wiadomość
      prawdopodobnie nie została wysłana". Kilkakrotnie zmuszony byłem w ten sposób
      do pisania listów od nowa i mały mój rozumek przegrzewał się nieco,
      nieprzywykły do intensywnej pracy ;-)

Pozdrawiam
      • Gość: J.K. Potwierdzam to i pozdraviam IP: *.arcor-ip.net 02.04.04, 21:11
        piekne/pieknych, szybkich i walecznych
        (a kopie w sejfie, czekaja na lepsze czasy)
    • jmx Cisza.... 02.04.04, 22:19

Im bardziej zależy na dostarczeniu/otrzymaniu wiadomości tym większe
      trudności... Dziwna zależność ale niestety prawdziwa ;-). Większą pewność daje
      używanie programów pocztowych ale i tu nie ma stuprocentowej pewności.

A co do reszty... Żadnej ważnej znajomości nie straciłam przez "kłopoty
      komunikacyjne" bo jestem uparta i się dobijam jak (za)długo jest cisza ;-)))))
    • Gość: facet Re: Poczta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 23:23
      kurde, do mnie jeszcze nie dotarł żaden list od ciebie ptaszku :)
      • schizoo Re: Poczta :) 03.04.04, 23:37
        u mnie też cisza........:((((((((((
        • Gość: facet Re: Poczta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 00:10
          widocznie baba znowu kłamie :)
          • schizoo Re: Poczta :) 04.04.04, 00:38
            Gość portalu: facet napisał(a):

> widocznie baba znowu kłamie :)

eee raczej głupio jej się przyznać....
            • Gość: facet Re: no i widzisz schizoo, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 17:02
              ona znowu coś kręci - jak każda baba ..:)

schizoo napisał:
              >
              > eee raczej głupio jej się przyznać....
              • white.falcon Dorośli Facet i Schizoo ;) 04.04.04, 19:44
                To Wy kręcicie, a raczej chcecie "wkręcić się" do grona moich miłych
                Korespondentów obojga płci i chyba nie bardzo wiecie jak to się robi (he, he -
                dorosli jesteście?). A robi się prosto: pisze się maila do tej osoby. ;)
                • Gość: Ola Re: Dorośli Facet i Schizoo ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 20:07
                  Czy każdy może napisać do Ciebie nie pytając na forum o zgodę ?
                  • Gość: facet Re: odpowiadam tylko za siebie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 20:11
                    nie
                    • Gość: Ola Re: odpowiadam tylko za siebie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 20:16
                      przecież nie podajesz adresu...więc Ci to nie grozi !
                      • white.falcon Re: odpowiadam tylko za siebie: 04.04.04, 20:31
                        Facet chyba wierzy w telepatię i telepatyczne pisanie maili, a potem skarży
                        się, że falcon do Niego nie napisał, bo niby jak? ;D A do mie ludzie piszą
                        wtedy, gdy maja jakąś sprawę lub chcą napisać - tak, jak pisze większość ludzi
                        do siebie nawzajem. Nie ma tu jakichś forumowych zezwoleń. :)
                        • Gość: facet Re: odpowiadam tylko za siebie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 20:47
                          a skąd wiesz, że nie pisałaś już do mnie ?:)
                          • white.falcon Re: odpowiadam tylko za siebie: 04.04.04, 20:56
                            A jak niby mam pisać do kogoś, kto się nie loguje?
                            • Gość: facet Re: bez komentarza :)ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 21:01
                • schizoo też odpowiadam za siebie... 04.04.04, 21:18
                  white.falcon napisała:

> To Wy kręcicie, a raczej chcecie "wkręcić się" do grona moich miłych
                  > Korespondentów obojga płci i chyba nie bardzo wiecie jak to się robi (he, he -

> dorosli jesteście?). A robi się prosto: pisze się maila do tej osoby. ;)

mnie interesuje tylko jedna płeć;
                  p.s. więc śmiało,nie krępuj się;))
                  • white.falcon Re: też odpowiadam za siebie... 04.04.04, 21:21
                    A o czym takim miałabym napisać, czego nie mógłby przeczytać ogół ludzi na
                    forum? :)
                    • schizoo Re: też odpowiadam za siebie... 04.04.04, 21:32
                      oj sokole za wysoko się wzbiłaś i mylisz wątki;))))
                      ja mówię,że musiałaś aż specjalnie wątek zakładać,żeby
                      mnie informować o emilu,którego pragniesz do mnie wysłać;)))))
                      • white.falcon Schizoo, czy nie popadasz... 04.04.04, 23:54
                        w samouwielbienie? Dlaczego miałabym mieć Ciebie na myśli? Miałam na myśli
                        bardzo konkretnych moich Korespondentów i mógłbyś się doczytać o tym w moim
                        tytułowym wpisie. Korespondenci i Zainteresowani - to osoby z którymi wymieniam
                        już maile i martwiło mnie, gdy po sygnale na forum od dwóch osób, dowiedziałam
                        się, że poczta ode mnie nie dotarła do Adresatów, czy dociera również do innych
                        moich Korespondentów. Ot tyle. A Ty myślisz, że myślę o pisaniu do Ciebie. A
                        skądże. Pisząc tytułowy wpis nawet przez sekundę nie przyszła mi na myśl Twoja
                        Wielce Poważna Osoba. A miała? :)
        • white.falcon Do Faceta i Schizoo :) 04.04.04, 00:25
          W swoim poście napisałam wyraźnie, że chodziło mi o maile do Zainteresowanych,
          czyli moich korespondentów. Nigdzie nie napisałam, że mam zamiar pisać do
          wszystkich na forum. Może mi podajcie ważny powód napisania do Was maili. :) A
          jakim cudem mam napisać jakikolwiek mail do Faceta, który się nie loguje - tego
          nie wiem. Może telepatycznie? ;)
    • jmx do Sokólki ;-)) 05.04.04, 02:08

• jmx do Sokólki ;-)) 05.04.04, 02:11

No zobacz, jak jesteś rozchwytywana przez tutejszych Panów! Każdy chce od
      Ciebie dostać liścik a niektórzy nawet twierdzą, że do nich pisałaś nawet o tym
      nie wiedząc... To Ci dopiero pech! Dla tych osób oczywiście ;-DDDDD
      • white.falcon Do Jmx ;-) 05.04.04, 07:34
        No właśnie widzę. ;-) Szkoda, że prima aprilis minął, bo bym Schizoo jakie
        wyznanie miłosne bym wysłała. Pocieszyłby się przez pięć minut człowiek, póki
        nie przypomniałby, że to prima aprilis.;-) A w drugiej kwestii - masz ci los.
        Jak udowodnić, że nie pisało się do kogoś, jak się nie pisało? :-)
        • schizoo Re: Do Jmx ;-) 05.04.04, 22:03
          white.falcon napisała:

bym Schizoo jakie
          > wyznanie miłosne wysłała. Pocieszyłby się człowiek;

w końcu z sensem gadasz;)
          • white.falcon Wobec rozterek Schizoo ;) 05.04.04, 23:28
            Ale musisz poczekać do następnego prima aprilisa. :)
            • schizoo Re: Wobec rozterek Schizoo ;) 06.04.04, 23:17
              aż tak bardzo jesteś wstydliwa???
              przecież ja nikomu nie powiem.....
      • Gość: facet Re: a pstrokata już zazdrosna, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 22:26
        wszędzie swój dziob wsadzi :)

jmx napisała:

>
        > No zobacz, jak jesteś rozchwytywana przez tutejszych Panów! Każdy chce od
        > Ciebie dostać liścik a niektórzy nawet twierdzą, że do nich pisałaś nawet o
        tym
        >
        > nie wiedząc... To Ci dopiero pech! Dla tych osób oczywiście ;-DDDDD
        >
    • Gość: piecyk gazowy Re: Poczta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 09:53
      Muzyczka mogła nie przejść jeśli słałaś ją z gazetowego konta, bo ono ma 1,5-MB
      ograniczenie dla wywysłanych wiadomości.
      • white.falcon Re: Poczta :) 05.04.04, 21:49
        Dzięki, Piecyku. :) Nareszcie znalazł się ktoś, kto mi powiedział, o co chodzi.
        Jestem w sensie wysyłania czegokolwiek chyba mało domyślna. :)
        • kobieciontko Re: Poczta :) 07.04.04, 08:13
          Poczta jest temepramentalna, ale ostatnio cos zmieniali technicznie na GW

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka