anouka1 13.04.09, 11:47 a mam tylko 27 lat. Jestem od 6 lat mezatka (historia jakich wiele), czuje sie na rozdrozu i nic mnie nigdzie nie prowadzi. moje zycie to porazka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malroy26 Re: czuje sie staro!!!! 13.04.09, 19:18 jeszcze dużo życia zostało kochanie i wiele dobrego może się stać. Zacznij je zmieniać, jestem pewien, że dasz radę ruszyć z miejsca. Szkoda, że nie możemy w realu pogadać:P anouka1 napisała: > a mam tylko 27 lat. Jestem od 6 lat mezatka (historia jakich wiele), > czuje sie na rozdrozu i nic mnie nigdzie nie prowadzi. moje zycie to > porazka... Odpowiedz Link Zgłoś
anouka1 Re: czuje sie staro!!!! 13.04.09, 19:57 mam dola jak nie wiem, robie tyle rzeczy, staram sie rozwijac, mam milion pomyslow na zycie a czuje jakbym stala w miejscu, jakbym sie zasiedziala, jakbym miala w ten sposob zyc juz na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
moniawilk Re: czuje sie staro!!!! 13.04.09, 21:22 a ja ma 28 lat i czuje sie jeszcze starzej zyc mi sie nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
malroy26 Re: czuje sie staro!!!! 14.04.09, 08:24 zapodajcie dziewczynki sms-a to Was odmłodzę :P 669777136 Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia_liliflora Re: czuje sie staro!!!! 14.04.09, 10:51 "Kochać nie warto - lubić nie warto. Jedno co warto - to upić się warto!" Odpowiedz Link Zgłoś
unique_waw Re: czuje sie staro!!!! 14.04.09, 11:11 seks jest lepszy od upijania sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: czuje sie staro!!!! 14.04.09, 22:30 Ale seks ma wadę: potrzeba drugiej osoby. Natomiast pić można i do lustra :) Co do założycielki wątku: miałaś 21 lat, gdy wyszłaś za mąż. Czy żałujesz podjęcia tego kroku w tak wczesnym wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
anouka1 Re: czuje sie staro!!!! 16.04.09, 15:01 czy zaluje.. nie mysle w tych kategoriach. Ale nie powiem, czasami jak sie zastanawiam jakby wygaldalo moje zycie teraz gdybym nie podjela decyzji o malzenstwie, to jestem przekonna ze wygaldaloby inaczej. A tak.. czuje sie nieco zasiedziana, pewne rzeczy mnie draznia u meza.. i jak sobie pomysle ze to juz do konca ze na cale zycie... to troche mnie to przeraza. Moze to tylko zwykle znuzenie po kilku wspolnych latach. Odpowiedz Link Zgłoś
malroy26 Re: czuje sie staro!!!! 16.04.09, 16:09 moja "pani" tego nie wytrzymała i zamiast mi to powiedzieć zaczęła robi problemy, i zrobiło się źle, nieodwracalnie źle - i już nie ma czego ratować. Gadaj z facetem póki możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
anouka1 Re: czuje sie staro!!!! 16.04.09, 16:31 my rozmawiamy ale mam wrazenie ze trafia to w proznie.. tak dla przykladu maz mial prace u pracodawcy ktory jednym slowem byl oszustem. Nie wyplacal kasy na czas, czasem wyplacal tylko czesciowo. I ja i jego tata mowili mu zeby szukal stabilnej pracy poki ma ta. On sie upieral ze bedzie ok. Po czym ktoregos dnia pracodawca stwoerdzil ze juz mu nie bedzie placic i 2 meisiace bylismy o jednej mojej pensji. Wtedy zaczal sie lament i nerwowka ze zostal bez pracy a na utrzymaniu jeszcze dziecko. Szukal, znalazl i teraz.... pracuje na gebe bez umowy! Widzial pracodawce dwa razu i stwierdzil ze na razie bedzie pracowal bez jakiejkowliek umowy. Zadnego oparcia, zadnego powaznego myslenia, ja nie wiem czy to ma jakikolwiek sens.. Odpowiedz Link Zgłoś
maja.gd Re: czuje sie staro!!!! 17.04.09, 09:45 Wrrrrr... nie cierpię facetów, którym trzeba matkować :/ Odpowiedz Link Zgłoś
malroy26 Re: czuje sie staro!!!! 17.04.09, 10:14 fakt, facet, który ma rodzinę i pracuje bez umowy o pracę to z lekka nieodpowiedzialny. maja.gd - uwielbam kobiety, które mi matkują :P byle bez przesady, tak od czasu do czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
maja.gd Re: czuje sie staro!!!! 17.04.09, 10:47 ;) Pewnie Ci chodzi o to, że czasem się Tobą taka "zaopiekuje", otoczy czułością jak masz gorszy dzień - to rzeczywiście może być pozytywne :). Ja też lubię czasem sie poczuć małą kobietką taką do zaopiekowania się. Ale mieć coś takiego na co dzień i niejako z obowiązku, to już masakra niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
malroy26 Re: czuje sie staro!!!! 17.04.09, 14:41 maja.gd napisała: > ;) > Pewnie Ci chodzi o to, że czasem się Tobą taka "zaopiekuje", otoczy czułością > jak masz gorszy dzień - to rzeczywiście może być pozytywne :). Ja też lubię > czasem sie poczuć małą kobietką taką do zaopiekowania się. otóż to, otóż to :) Odpowiedz Link Zgłoś
anouka1 Re: czuje sie staro!!!! 17.04.09, 11:23 najgorsze jest to ze on zdaje sobie sprawe w jakiej sytuacji nas postawil a nic go to nie nauczylo. Nie wiem co mam robic, czuje ze zmierzam donikad Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: czuje sie staro!!!! 17.04.09, 13:29 A kiedy sie poznaliscie to on na tyle skrzetnie ukrywal brak ambicji i polotu, ze sie nie zorientowalas...? Jesli to nie jest u Ciebie jedynie chwilowy spadek formy spowodowany np. zmiana por roku to niestety nie wroze szczesliwego happy endu... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
anouka1 Re: czuje sie staro!!!! 17.04.09, 14:01 on nie zmienil sie po slubie, ma takie cechy jakie mial, i problem jest w tym ze jest bardzo parcowity, jak przychodzi z pracy to sam od siebie idzie sprzatac, wypierze, ugotuje obiad, potem siedzi po nocach nad praca , zalozyl firme. Ale jest neisamowicie naiwny, no jak mozna pracowac u obcego faceta na gebe , szczegolnie gdy widzialo sie go dwa razy w zyciu? nie wiem, moze ja przesadzam, ale wydaje mi sie ze takie zachowanie w momencie posiadania rodziny ( a nawet bez rodziny) to jest szczyt glupoty. Juz zostal raz oszukany na kilak tysiecy w ostatniej pracy, gdzie mimo ze wiedzial ze mu szef nie zaplaci to naiwnie pracowal tak jeszcze 2 miesiace bo wierzyl ze dostanie swoja kase. Nie wiem , nie moge go przekonac do zmiany obecnej sytuacji, niby moge na nim polegac ale w tak waznej kwestii nie jest dla mnie oparciem. Odpowiedz Link Zgłoś