Dodaj do ulubionych

ale, mi sie popieprzylo...............

30.01.02, 08:07
wybaczysz???
Obserwuj wątek
    • oona Re: ale, mi sie popieprzylo............... 30.01.02, 08:38
      troszke sie juz przyzwyczaiłam do tych popieprzen
      wybaczam
      :))
      • kitek1 Re: ale, mi sie popieprzylo............... 30.01.02, 08:44
        Wielka Jestes:)))
        publicznie, Ci to oswiadczam,
        • maryjo2 Re: ale, mi sie popieprzylo............... 30.01.02, 08:47
          Przepraszam, ale publicznie - to musi byc przy swiadkach. To ja tu na chwile
          tylko - za swiadka porobic. I juz sie zmywam!
          • men_ Re: ale, mi sie popieprzylo............... 30.01.02, 08:49
            Ja tam zamykam oczy, żeby nie widzieć, co sie będzie działo na tym wątku ....

Dzień dobry wszystkim smutasom i zadowolonym :)))
            • oona men-dzien dobry 30.01.02, 08:54
              kulturalne przeprosiny odbyły sie na razie
              a co bedzie pozniej?....
              ale przynajmniej niczyje dobre imie nickowe nie bedzie
              bezczeszczone-bo w tytule watku dzis co innego
          • oona Re: ale, mi sie popieprzylo............... 30.01.02, 08:49
            dzieki swiadku :))
            a Ty nie przesadzaj z ta wielkoscia,Kitek
          • kitek1 uneczko........... 30.01.02, 08:50
            jak o kims mysle, to tylko dobrze,
            o tych co zle mysle, to wogole nie mysle,
            • oona Re: uneczko........... 30.01.02, 08:57
              dobrze,wierze
              nooo...
              :)))
        • men_ Re: ale, mi sie popieprzylo............... 30.01.02, 08:53
          kitek1 napisał(a):

> Wielka Jestes:)))
          > publicznie, Ci to oswiadczam,

Ale to była tylko metafora, hę ?:)

• kitek1 Re: ale, mi sie popieprzylo............... 30.01.02, 08:54
            zadna metafora,
            mamy z uneczka nasze slodkie tajemnice, he
            • men_ No co Ty Kitek, Uneczka mi 30.01.02, 08:58
              co innego opowiadała, O !
              A przeciez Uneczka nie kłamie menikowi :))
              • kitek1 Re: No co Ty Kitek, Uneczka mi 30.01.02, 09:00
                fajnie, ze tak myslisz:)
                • oona Re: No co Ty Kitek, Uneczka mi 30.01.02, 09:02
                  kitek1 napisał(a):

> fajnie, ze tak myslisz:)

Kitek-co to za działania dywersyjne?!
                  • kitek1 Re: No co Ty Kitek, Uneczka mi 30.01.02, 09:04
                    narobie troche bigosiku,
                    i zaraz spadam:)
                    • men_ Juz narobiłeś Kitek 30.01.02, 09:10
                      trochę nie bigosiku, ale bałaganiku w mojej głowie :))
                      • kitek1 Re: Juz narobiłeś Kitek 30.01.02, 09:11
                        mag, szuka kota do konia, bo sie myszy boi,
                      • oona Re: Juz narobiłeś Kitek 30.01.02, 09:14
                        men_ napisał(a):

> trochę nie bigosiku, ale bałaganiku w mojej głowie :))

Widzisz Kitek sabotazysto wstretny
                        to ja byłam rano taka wielkoduszna ,a Ty...
                        chodz tu i odkrecaj
                        • kitek1 Re: Juz narobiłeś Kitek 30.01.02, 09:16
                          co mam odkrecic,
                          ze nie jestes wielka?
              • mag_nolia Re: No co Ty Kitek, Uneczka mi 30.01.02, 09:03
                Menik! Znalazłam Cię...
                czym się tutaj zajmujesz...???tak bez powolenia...???
                • kitek1 wez go, Mag na sianko........... 30.01.02, 09:05
                  do staregokonia:)
          • oona Re: ale, mi sie popieprzylo............... 30.01.02, 08:59
            z ta wielkoscia to była wrecz wielka metafora
            • men_ Re: ale, mi sie popieprzylo............... 30.01.02, 09:11
              oona napisał(a):

> z ta wielkoscia to była wrecz wielka metafora
              > :)))

hmmmmmmm ..:)
              • kitek1 Re: ale, mi sie popieprzylo............... 30.01.02, 09:13
                w tej skromnosci, tez jestes wielka,
                ale ja wiem swoje:)))
                • oona Re: ale, mi sie popieprzylo............... 30.01.02, 09:16
                  dla scisłosci-
                  duchowo moze i jestem wielka
                  ale nie....! no
                  • kitek1 Re: ale, mi sie popieprzylo............... 30.01.02, 09:18
                    mnie tylko duchowa wielkosc interesuje,
                    • men_ kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 09:22
                      Bo i tak mam koniec miesiąca w pracy a jeszcze następny WIELKI problem na
                      głowie ?:))
                      • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 09:26
                        ja po pierwsze nie problem tylko sama przyjemnosc:))
                        a po drugie to wielka duchowo a ciałem bardzo akuratna :))
                        bo sie zezłoszcze i fotke wrzuce do skrzyneczki!...
                        • kitek1 Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 09:30
                          na mnie tez sie zezlosc,
                          i mi wrzuc do skrzyneczki,
                          • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 09:32
                            zjem sniadanie to mi zlosc przejdzie
                            Polak głodny to zły
                            • kitek1 Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 09:33
                              :(((,
                            • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 09:37
                              Ale tylko jogurcik Uneczko ?:))
                              Bo wiesz z ta duchową WIELKOŚCIĄ ?:))

oona napisał(a):

> zjem sniadanie to mi zlosc przejdzie
                              > Polak głodny to zły
                              > :))

• oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 09:46
                                men_ napisał(a):

> Ale tylko jogurcik Uneczko ?:))
                                > Bo wiesz z ta duchową WIELKOŚCIĄ ?:))
                                >
                                dwie cienkie kromeczki bułki tostowej
                                ze sladowa iloscia serka topionego
                                plus herbatka ze słodzikikem
                                ta siedzaca praca....
                                :))a własciwie :((
                                • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 10:10
                                  Właściwy trening - pobiegać za .., lub pouciekac przed ..:))
                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 10:25
                                    lub tez inne formy ruchu
                                    • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 10:26
                                      No tak, erócilismy do wątku głównego :))
                                      • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 10:29
                                        ja nie chciałam! :)
                                        ja tam nic brzydkiego nie miałam na mysli :)
                                        jakem grzeczna Uneczka
                                        • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 10:32
                                          Ależ wierzę Ci Rybko moja złota :))
                                          • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 10:40
                                            to dokładnie tak jak ja wierze w kazde słowo mojego Rybaka
                                            i zadnych metafor sie w nich nie doszukuje
                                            • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 10:42
                                              To co, znowu wolisz, tak jak dawniej, bez metafor, "kawę na ławę" ?:)
                                              • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 10:52
                                                a kiedy była ta" kawa na ławe",hę?
                                                zawsze byłam przez Ciebie dreczona metaforami :))
                                                teraz nawet jak ktos mnie na ulicy pyta która jest godzina
                                                to ja sie w tym metafory doszukuje
                                                buuuuuuuu,obsesja
                                                • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 11:09
                                                  A jak kiedyś sie obudzisz sama-nie-sama rano - to tez pomyslisz, że to
                                                  metafora, hi, hi ?:) moja ?:))
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 11:17
                                                    ......
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 11:59
                                                    oona napisał(a):

> ......
                                                    > :)))

Co jest ? Miało byc bez metafor ?:)) i skrótów

• oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 12:03
                                                    przepraszam,to sie nie powtórzy :)
                                                    przypomniało mi sie jak to jest jak
                                                    człowiek budzi sie sam-nie sam
                                                    rozrzewniłam sie lekko...:)
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 12:10
                                                    No co Ty, chyba nie zewzględu na wybiórczą pamięć, hę ?:))
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 12:15
                                                    ze wzgledu na urok tych chwil sie rozrzewniam...:))
                                                    mam nadzieje,ze hihi nie musze jeszcze mowic z nostalgią
                                                    "to se ne vrati..."
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 12:17
                                                    To chyba Ty powinnas wiedzieć najlepiej ?:))
                                                    I przestań z tą nadzieja, bo mi kręci koło klawiaturki brzydka metafora, O !:)
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 12:21
                                                    doooobra,wpadłam w rzewny nastrój
                                                    bo mi sie poziom cukru we krwi obnizył
                                                    trzeba by zjesc drugie sniadanie
                                                    tylko tyle!
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 12:39
                                                    na to sniadanko to jakieś słodkiego aczusia, czy lepiej cos bardziej pikantnego
                                                    i ostrego, hę ?:))
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 12:39
                                                    men_ napisał(a):

> na to sniadanko to jakieś słodkiego pączusia, czy lepiej cos bardziej pikantnego
                                                    >
                                                    > i ostrego, hę ?:))

• oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 12:45
                                                    paczus za słodki
                                                    i za duzo energii by dodał
                                                    a po co? :))
                                                    a pikantne to tylko apetyt
                                                    niebezpiecznie by zaostrzyło
                                                    pikantne bardziej na na wieczór :))
                                                    teraz najlepsza pora na cos umiarkowanego w smaku
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 13:00
                                                    No to nie przeszkadzam juz w szukaniu tego umiarkowanego jedzonka, zajrze na
                                                    wieczór, jak będzie to pikantne :)

PA!
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 13:13
                                                    PA!
                                                    pikantnie to moze tu i bedzie
                                                    ale pewnie beze mnie :((
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 13:45
                                                    O, to jednak wolisz słodkości, hę ?:))
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 13:57
                                                    eee nie,puste kalorie?
                                                    nieeeee
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 14:21
                                                    lepsze te wolne ?:) kalorie
                                                    Oj, cos mi to przypomina, czy nie czas na codzienną konsumpcję ?:) obiadka
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 14:33
                                                    hm?ze co?
                                                    ta konsumpcja to konsumpcja?
                                                    ....czy moze tylko taka miła dla mojego ucha metafora
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 14:35
                                                    NO miesko, warzywa, owoce - juz kurde, sam nie wiem, czy to akurat metafora ?:))
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 15:19
                                                    na taki słoneczny ciepły dzien jak dzis proponuje jakies
                                                    słodkie soczyste dojrzałe owoce
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 17:08
                                                    A nie świeżutkie mięsko (czytać: cielęcinka), hę ? Wszak ssaki my, i niektóre
                                                    na dokładkę drapieżne, hę ?:))
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 17:12
                                                    o,juz jestes wygłodzony..yy najedzony drapiezniku
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 17:24
                                                    Bo yyyyyyostatnio byłem chyba na chlebie i wodzie,
                                                    I przez to, cholera, znów jestem na głodzie :)
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 17:26
                                                    hmmmmmmmm..:))
                                                  • kitek1 liczycie krasnale:) 30.01.02, 17:28
                                                    moze dzisiaj do 100 tys. dociagniecie,
                                                  • men_ Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 17:32
                                                    Powidz cos miłego Kitkowi (tylko nie za bardzo miłego) bo znowu w smutasa się
                                                    chyba zamienia :)
                                                  • oona Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 17:33
                                                    smiałam sie do niego serdecznie tam na dole watku a on nic
                                                  • oona Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 17:34
                                                    zimny draniu Ty masz dobre serce?!?!?!
                                                  • men_ Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 17:36
                                                    No co TY, nawet nie myśl o tym !!!!!!!!
                                                    Chodziło mi tylko, żeby przestał tak żałosnie przynudzać !:))
                                                  • oona Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 17:43
                                                    a ja tam swoje wiem..hehe
                                                  • men_ Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 17:50
                                                    Oj, a jak sie oszukasz ?:)) I co to bedzie wtedy ?:))
                                                    Serce zakute zawsze w zbroję,
                                                    Bo tylko wtedy duzo nabroję :))
                                                  • oona Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 17:53
                                                    a ja juz taka pierwsza naiwna jestem
                                                    ze w kazdym dobra sie doszukuje
                                                    i o dziwo znajduje
                                                    no!
                                                  • men_ Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 17:57
                                                    Kto szuka nie błądzi,
                                                    Kto nie błądzi ...,
                                                    Ten samego siebie oszukuje :)))
                                                  • oona Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 18:03
                                                    błądze,błądze
                                                    i po głowie tez dostaje
                                                    spoko
                                                  • men_ Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 18:15
                                                    hi, hi - to była tylko metafora :))
                                                    Ja tam nie błądzę i nie dostaje po głowce :)))
                                                  • oona Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 18:24
                                                    hi hi
                                                    a skad wiesz,ze teraz nie bładzisz??
                                                  • men_ Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 18:27
                                                    no to żeś mi zabiła teraz ćwieka ...
                                                    Ale O.K. - wedle Pani życzenia zaraz go sobie wyciągnę :)
                                                  • oona Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 18:35
                                                    men_ napisał(a):

> no to żeś mi zabiła teraz ćwieka ...
                                                    > Ale O.K. - wedle Pani życzenia zaraz go sobie wyciągnę :)

"Jezu,co???"pomyslała sobie Uneczka w pierwszej chwili
                                                    (inteligencja pracuje na wolnych obrotach,dostosowana do działania sprzetu komp.)
                                                    to co,nadal ryzykujesz?
                                                  • men_ Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 18:46
                                                    koneser bardzo odwazny, a nie-nie ryzykant ..:))
                                                  • oona Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 18:55
                                                    czyli zdrowy rozsadek zawsze przede wszystkim
                                                  • men_ Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 18:59
                                                    zdrowie zawsze na poczatku - nawet tran w dziecinstwie trzeba było pić (ble) :)
                                                  • oona Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 19:09
                                                    błeeeeeeee
                                                    tu sie dopiero ozywiłam!!!!!tfu tfu błe
                                                    i słusznie-z tym zdrowiem
                                                    psychicznym zwłaszcza
                                                  • men_ Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 19:15
                                                    A Ciebie co znowu trafiło z tym zdrowiem psychicznym, hę ?:))
                                                    Mam się bać czy dac sie zbadać ?:))
                                                  • oona Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 19:19
                                                    hihihi
                                                    nie wiem,troszke bredze:))
                                                    no zeby człowiek nie musiał sie własnego cienia bac
                                                    po jakims swoim zbyt duzym ryzykanctwie
                                                    i coby mógł spac spokojnie
                                                    no,to chyba o to uneczce chodziło:)))
                                                  • men_ Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 19:46
                                                    Oj Uneczka cosik zaczyna kombinować, albo faktycznie leciutko jest zmęczona,
                                                    hi, hi - albo znowu menika chce straszyc przed snem :)))
                                                  • oona Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 19:59
                                                    strachliwy ten menik,ze jejku...
                                                    jakies złe doswiadczenia bidaczek miał
                                                    albo lubi sie martwic na zapas:))
                                                    a uneczka baaaardzo zmeczona,zwlaszcza na mysl,ze jutro to juz
                                                    powinna naprawde uczciwie do tej uczciwej pracy sie zabrac
                                                    :(((
                                                    buuuuu
                                                  • men_ Re: liczycie krasnale:) Unka 30.01.02, 20:03
                                                    image menika zmienne, samo dostosuwuje sie do okoliczności i do pory
                                                    dnia/nocy :)))

Co do pracy, to ja tez jutro , :(((((
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 17:31
                                                    Jeszcz kurde zapomnę jak prawdziwe mięsko wyglada i smakuje,
                                                    tfum tfu, zaraz te słowa wypliję :))
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 17:36
                                                    smaku dobrego mieska sie nie zapomina:)
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 17:39
                                                    Szczególnie jak się ma go pod dostatkiem :)) tzn. obok :)
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 17:46
                                                    i co mnie denerwuje?? :))
                                                    teraz to chyba o wygladzie mowi tego mieska
                                                    przeciez jako zwierzchnik nie moze...no
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 17:48
                                                    Ups, zapomniałem dodać, że to była metafora internetowa :))

• oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 17:55
                                                    ja tam (prawie)nowicjuszka
                                                    znaczy internetowa
                                                    to takich metafor nie łapie
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 17:58
                                                    A co już w takim razie złapałas w internecie młodzutka nowicjuszko
                                                    internetowa ?:))
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 18:06
                                                    niech pomysle...
                                                    wirusa zadnego to pewne
                                                    przyjaciólke
                                                    ...a reszcie połowu musze sie jeszcze uwaznie przyjrzec
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 18:12
                                                    Ty sie lepiej tak nie przyglądaj, bo jeszcze na oczy przejrzysz :))

zd będzie wtedy, nie daj boże, ucielesnieniem dobra (oczywiście w porównaniu z
                                                    resztą), hi, hi :)))
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 18:17
                                                    no to hihi zostane,co robic,przy tym ucielesnieniu dobra:))
                                                    bedzie chciało czy nie:))
                                                    a jak nie bedzie chciało toooo...niech na swoją sliczna buzke uwaza
                                                    coby urody nie straciła
                                                    :))))))))
                                                    (tu men ucieka w popłochu)
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 18:21
                                                    No, no - tylko nie po sliczniutkiej buźce :))

A w p.pe przylać, ale tylko tak po ojcowsku ?:)) z takie mysli nawet ?
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 18:26
                                                    zeby tylko takie mysli hihi:))
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 18:30
                                                    Ajajaj, widzę, że Uneczka im bliżej nocki to nabiera więcej .., wigoru też :))

Oj nie budź me skryte żądze,
                                                    Bo jak się wreszcie obudzą,
                                                    Ja już nimi nie rządze ..:)
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 18:38
                                                    no Uneczka przeciez mówiła,ze nocne z niej zwierzątko
                                                    by nie powiedziec marek:))
                                                    ale dzis nawet paluszkiem by nie ruszyła w buciku
                                                    zmeczona jakas nie wiedziec czym
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 18:41
                                                    Eeeeeee !!!
                                                    Telewizorek, papucie i gazetka to moja wersja, hę ?:)
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 18:46
                                                    ale czy na dzis?
                                                    to ja moge starą dobrą kobiecą zastosowac
                                                    "głowa mnie boli,kochanie"
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 18:49
                                                    oona napisał(a):

> ale czy na dzis? - HĘ ?:)))
                                                    > to ja moge starą dobrą kobiecą zastosowac
                                                    > "głowa mnie boli,kochanie" ALBO AWANTURĘ ZROBIĆ I DO DRUGIEJ SYPIALNI ?:))

• oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 18:52
                                                    aaaaaawanture?w takim stanie oklapłym?
                                                    najwyzej wyniosle,znaczaco i z wyrzutem milczec
                                                    co gorsze??
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 18:57
                                                    No to ja pójdę na niezapowiedziana nocna zmianę w pracy, tzn. w tartaku ..:))
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 19:02
                                                    buuuuu to znow chwyt ponizej....
                                                    tartak sie predzej czy pozniej znudzi
                                                    a separacja od łoza i stołu moze byc długa i zawzięta
                                                    i dokad wróci taki robotnik-ochotnik ?
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 19:06
                                                    robotnik-ochotnik czy "ahotnik" (z rosyjskiego mysliwy) ?:))

No dobra, z kumplami na piwo do pubu .., cholera, zapomniałem nazwy tego
                                                    pubu :))
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 19:13
                                                    A R E N A
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 19:16
                                                    E ta, troszke dzisiaj przemęczony jestem ..:)

wystarczy GOGO
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 19:21
                                                    gogo
                                                    jogo
                                                    jogi
                                                    miś jogi
                                                    na dobranoc
                                                    polecam
                                                    i zadnych ekscesów!!!
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 19:32
                                                    Tak jest o Pani :))

nawet tyci, tyci ?, plizzzzzzzz:))
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 19:38
                                                    no dobrze,myslą troszke zezwalam zgrzeszyc :))
                                                    ale tylko w główce
                                                    mozna sobie przed zasnieciem poekscesowac!
                                                    i wiadomo z kim,nie trzeba dodawac,prawda??
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 19:41
                                                    NIe wiadomo z kim .....

O jakieś )s:ekskcesy Ci chodzi Pani ?:))
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 19:49
                                                    to juz lepiej niech nie kombinuje
                                                    tylko przed zasnieciem pomysli ooooooo
                                                    na przykład swojej pracy
                                                    a potem lulu
                                                  • men_ Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 19:54
                                                    To mnie prosze nie marudzic o jakis grzesznych rzeczach o których (nie)samemu
                                                    mam myslec wieczorem - czytaj Twój wczesniejszy wpis :))

p.s.: pan K. lewituje juz ???
                                                  • oona Re: kurde, to jak w końcu z ta wielkością, hę ?:)) 30.01.02, 19:56
                                                    nie wiem,nie widze
                                                    Uneczka tez juz sie zbiera do domku
                                                    :(
                                                  • men_ NO, jak Uneczka musi juz leciec do męża 30.01.02, 20:01
                                                    to nie bede stał na przeszkodzie w szczęściu :(((

I znowu ten morał po główce menika sie szwenda ..:))
                                                  • oona Re: NO, jak Uneczka musi juz leciec do męża 30.01.02, 20:09
                                                    mi tu meza prosze nie insynuu..... tego
                                                    by mi pozwolił do 20 w pracy siedziec taaaaaa
                                                  • men_ Re: NO, jak Uneczka musi juz leciec do męża 30.01.02, 20:11
                                                    hi, hi - faktycznie ja bym tam kurde (rozważania merytoryczne) nie pozwolił, i
                                                    nawet interneta nie pozwolił w domku :))
              • oona Re: ale, mi sie popieprzylo............... 30.01.02, 09:19
                men_ napisał(a):

> oona napisał(a):
                >
                > > z ta wielkoscia to była wrecz wielka metafora
                > > :)))
                >
                > hmmmmmmm ..:)

o,dokładnie tak
                • oona buuuuuu 30.01.02, 09:23
                  bo do uczciwej pracy musze sie znowu wziac
                  na godzinke lub dwie
                  • oona ludu pracujacy 30.01.02, 09:30
                    do roboty
                    buuuuuuuuuuu
                    • oona ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 09:30
                      • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 09:38
                        oona napisał(a):
                        No nie !!!!!!:)))

• oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 09:47
                          men_ napisał(a):

> oona napisał(a):
                          > No nie !!!!!!:)))
                          >
                          co nie???
                          nie wolno???
                          • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 09:48
                            A już sam nie wiem - tak mi z Kitkiem namąciliście od rana - jeszcze mi zacznie
                            w pracy pierniczyc coś :))
                            • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 09:50
                              Lepiej nie mysl nad tym co mowi Kitek
                              nie znasz naszego czołowego maciciela forumowego?
                              • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 09:58
                                No wiem, przecież w nie kazdej ploteczce jest ziarenko prawdy :)))
                                • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 10:24
                                  no własnie
                                  ...eeee,to metafora,co???
                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 10:27
                                    A jak myślisz, hę ?:))
                                    • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 10:33
                                      kiedys byłes łaskaw rzec do mnie czule: Ploteczko...
                                      a nie mówiłam,ze mam wybiorczo rewelacyjna pamiec??
                                      • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 10:39
                                        Nie pamiętam :))
                                        • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 10:42
                                          bo w przeciwienstwie do mnie masz pamiec tylko do rzeczy POTRZEBNYCH
                                          • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 11:10
                                            No właśnie :)))
                                            • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 11:15
                                              aaaha,naopowiada kobiecie roznych rzeczy,naobiecuje
                                              a za chwile nie pamieta
                                              prawdziwy zd
                                              • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 12:01
                                                Ale niektóre kobietki maja wybiórczą pamięć - pamietaja tylko to co dla nich
                                                wygodne :))
                                                • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 12:05
                                                  i to sa te subtelne róznice miedzy kobietami i mezczyznami...
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 12:08
                                                    E tam, mi się podobają inne ..:) te różnice między nami
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 12:16
                                                    a sa jakies inne???
                                                    no co Ty!
                                                    jakie??nic mi o tym nie wiadomo!
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 12:19
                                                    Rodzice nie nauczyli i nie wyjasnili w dziecinstwie, hę ?:)
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 12:23
                                                    nie
                                                    nic
                                                    cos tam kolezanki mowiły ale nie wierzyłam
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 12:40
                                                    A starsze rodzeństwo ?:)
                                                    Bo u mnie brat, no wiesz ..:)
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 12:46
                                                    wiem,szczesciarzu :)
                                                    u mnie tez brat,ale młodszy
                                                    wiec nic z tego
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 13:02
                                                    a kto uczy młodszego brata ?:)
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 13:15
                                                    a ma taka swoją prywatną nauczycielke,ma...
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 13:46
                                                    To może nauczycielka lub brat cos doradzą ?:))
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 14:02
                                                    do domu daleko
                                                    a poza tym brata sie pytac o takie rzeczy?....
                                                    a net jest taki przyjemnie anonimowy...:))
                                                    kurcze,moze po prostu powinnam na forum erotica zajrzec???
                                                    tylko czy to dobre na pierwsza lekcje,dla niczego nieswiadomej dziewczynki???
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 14:18
                                                    Jeszcze nieświadomej ? Zabrzmiało prawie jak krytyka Rybaka :))
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 14:28
                                                    a skad!
                                                    nauki udzielane ostatnio przez Rybaka
                                                    z cała pewnoscia nie poszły w las :))
                                                    wrecz przeciwnie
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 14:48
                                                    tak, obiecanki cacanki, a ..:) w kwestii tego, gdzie te nauki poszły
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 15:16
                                                    poszły tam gdzie trzeba...))
                                                    i nikt z nich niepowołany nie skorzysta,
                                                    spokojna głowa Rybaku
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 17:09
                                                    hmmmmmmm, no nie wiem co tym sądzić :)
                                                    To nie była metafora ?
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 17:13
                                                    az sie wróciłam i przeczytałam jeszcze raz
                                                    nawet dwa razy :))
                                                    nie,to nie była metafora
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 17:17
                                                    to Ty tak czesto musisz wracać, zeby upewnic sie, czy dobrze zrobiłas, tfu,
                                                    napisałas ? :)
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 17:19
                                                    bo ja spontaniczna jestem
                                                    i tak rzucam słowa prosto od serca
                                                    :)
                                                    no ale to znaczy ze nie kłamie
                                                    bo nim cos wykombinuje
                                                    to juz napisane i wysłane
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 17:27
                                                    Najpierw grają zmysły,
                                                    Potem sumienie grzecznej dziewczynki ?:))
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 17:30
                                                    zmysły graja a sumienie spi spokojnie
                                                    chyba,ze ktos zada jakies niespodziwane pytanie
                                                    jak Ty przed chwila :))
                                                    wtedy sumienie otwiera leniwie jedno oczko...
                                                    i za chwile zamyka i spi dalej
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 17:34
                                                    To juz nie będe takich gupich pytań zadawał :)
                                                    Bo jeszcze, kurde, sie obudzi na dłużej :)
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 17:37
                                                    takie niebezpieczenstwo istnieje
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 17:40
                                                    No, no - Ty mnie tutaj nie strasz, bo przypomnę sobie pana markiza :))

p.s.: ten rozdział o karach za nieposłuzeństwo :))
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 17:47
                                                    a ja własnie czekam i czekam na ten straszny scenariusz....
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 17:52
                                                    No nie wiem, nie wiem, czy sie doczekasz - tak to serce gdzie indziej
                                                    wypominasz :))
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 17:57
                                                    a co Ty watki mieszasz?:))
                                                    tez sobie znalazł wymowke
                                                    tam jest wyłuskiwanie okruchów dobra z zd
                                                    a tu wrecz przeciwnie
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 18:01
                                                    wręcz przeciwnie ? Czyli wbijasz mi do głowy okruchy dobra inaczej ?:))
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 18:07
                                                    na tym watku to juz powinienes je miec dawno wbite!
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 18:14
                                                    Jaki okruszek na przykład ? Bo może juz go mam, ale ni w żab, nie zauważyłem
                                                    jego - albo tylko sie zdublował ?:))
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 18:20
                                                    okruszki dobra inaczej
                                                    a dobro inaczej to...
                                                    zaraz,okruszki????
                                                    okruchy, by nie powiedziec...
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 18:33
                                                    Ja tam czasami wolę tak po wiejsku (jeść też:): kawał bochna chleba i kawał
                                                    świeżutkiego mięska :))

co mi tam okruchy ?:)
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 18:40
                                                    pewnie kiedy dieta to dieta
                                                    a kiedy szalec to szalec:))
                                                    i nawet po wiejsku
                                                    sielsku,anielsku...
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 18:43
                                                    I jak w tartaku ..:)) gdzie aż wióry lecą :))
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 18:48
                                                    hihihi
                                                    no
                                                    az sie ozywiłam
                                                    :)))))
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 18:54
                                                    A ja za to się rozmarzyłem sielsko ..:))
                                                    Ach te żniwa, ach te młócenie cały dzień, od rana do wieczora :))
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 18:58
                                                    no przestan bo sie zdenerwuje!:))
                                                    wrrr
                                                    wspomnienia czy tylko marzenia??
                                                  • men_ Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 19:00
                                                    Odpowiedzieć, czy Cie zostawić do rana w błogiej nieswiadomości lub
                                                    ciekawości ?:))
                                                  • oona Re: ale najpierw sniadanie:))) 30.01.02, 19:04
                                                    buuuuuuuu(placzliwa uneczka cos dzisiaj)
                                                    dzieki za taką NIEodpowiedz
                                                    zaraz pojde sie do domu porzadnie wypłakac:(
                                                  • men_ sielskich marzeń cd. :))) 30.01.02, 19:09
                                                    Ach te wiejskie wesela !
                                                    Cały dzień tańcowanie i chlanie,
                                                    a potem na sianie do rana .., spanie (też) :))

p.s.: cicho Mała, przeca takich prymitywnych
                                                    metod młócenia na wsi juz nie ma :((
                                                  • oona Re: sielskich marzeń cd. :))) 30.01.02, 19:12
                                                    buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                    okrutnik!:(
                                                    a skad ja wiem czy sie gdzie na koncowke
                                                    jaką epoki młócenia nie załapał?
                                                    no nie zasnę,jak se nie porycze
                                                    :(((((
                                                  • men_ Re: sielskich marzeń cd. :))) 30.01.02, 19:18
                                                    Kurde, ups, zapomniałem, że sa jeszcze skanseny :)))
                                                    Cholera, nie wiedziałem, że tam moga byc pokazy na zywo :))
                                                    Dzieki, że mi taka mysl podsunełas :))
                                                  • oona Re: sielskich marzeń cd. :))) 30.01.02, 19:25
                                                    no chyba tak daleko w dbałosc
                                                    o zachowanie wiejskich tradycji sie,o ile wiem,nie posunelismy! :))
                                                    wszystko przez ten wieczny brak funduszy
                                                    Ale gdyby znalazł sie sponsor...:))
                                                    Skansen pod patronatem"PLAYBOYA"np.....
                                                  • men_ Re: sielskich marzeń cd. :))) 30.01.02, 19:34
                                                    E tam, lepiej PEEP SHOW :)))
                                                  • oona Re: sielskich marzeń cd. :))) 30.01.02, 19:41
                                                    ale to taki fajny kamuflazyk
                                                    "kochanie mamy wycieczke zakładową do skansenu"
                                                    i kłamac małzonce nie trzeba
                                                  • men_ Re: sielskich marzeń cd. :))) 30.01.02, 19:47
                                                    hi, hi - dajesz mi taka radę na przyszłośc - wobec moje przyszłej wybranki ?:))
                                                  • oona Re: sielskich marzeń cd. :))) 30.01.02, 19:51
                                                    na przykład
                                                    i wtedy mile mnie wspomnisz
                                                  • men_ Re: sielskich marzeń cd. :))) 30.01.02, 19:56
                                                    Z utrapieniem czy ręce na duszy której nie mam ?:)) ręki czy duszy ? sam nie
                                                    wiem, co diabłu sprzedałem :)))
                    • kitek1 hej mloty, do roboty........... 30.01.02, 09:32
                      ale najpierw male conieco,
                  • kitek1 Re: buuuuuu 30.01.02, 09:30
                    ja tez:(((
                    • oona a sniadanie?! 30.01.02, 09:33
                      • kitek1 Re: a sniadanie?! 30.01.02, 09:35
                        a do sniadanka, mila fotka na ekranie:)))
                        • oona ciekawe czyja?:)) 30.01.02, 09:36
                          juz mnie tu nie ma
                          • kitek1 Re: ciekawe czyja?:)) 30.01.02, 09:37
                            zlosnicy porannej:)))
                          • men_ Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 09:40
                            oona napisał(a):

> juz mnie tu nie ma

Ciekawe, czego Uneczka sie przestraszyła i zwiała, hę ?:))

• oona Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 09:48
                              usiłowałam sie wziac do uczciwej pracy
                              ...ale to ponad moje siły
                              • men_ Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 09:58
                                no, ja tez próbuje, i to kurde, od rana :))
                                Chyba za wcześnie wstałem
                                • aniela_ Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 10:16
                                  poranna praca nie jest dobra dla ludzi.
                                • oona Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 10:23
                                  nio,juz jakies 20 minut uczciwej pracy na liczniku mam
                                  niezle,jak na 3,5 godz.pobytu w miejscu pracy
                                  • men_ Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 10:24
                                    Ty Uneczko masz takie sliczne predyspozycje .., do pracy oczywiście :)))
                                    • oona Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 10:36
                                      nio mam
                                      gazeta powinna mnie przyjac na etat do pracy
                                      na forum jako rozkrecaczka tegoz
                                      i rekordowe setki beda trzaskały jedna za druga
                                      heeej,Ty masz tam jakies stare znajomosci,wiec...
                                      • men_ Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 10:39
                                        ano mam !!
                                        A co źle Ci w obecnej przcy - ona taka zajmująca, interesująca, ciekawa ..:))
                                        A poza tym ta stycznośc z tyloma ochroniarzami :))
                                        • oona Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 10:44
                                          o tak,w tym momencie to ona bardzo interesujaca zajmujaca ciekawa :))
                                          a ochroniarze-nawet najlepsze musi sie kiedys przejesc...
                                          • men_ Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 10:51
                                            oona napisał(a):

> o tak,w tym momencie to ona bardzo interesujaca zajmujaca ciekawa :))
                                            > a ochroniarze-nawet najlepsze musi sie kiedys przejesc...A TO CO ZA KWIATKI,
                                            HĘ ?:))

• oona Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 10:53
                                              rosiczki...eee,różyczki hihi :)
                                              to był GÓPI RZART,jak zwykle u mnie
                                              • men_ Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 11:11
                                                he, he - było nie pisać, O !
                                                Oj, różyczki to z kolcami ...:))
                                                • oona Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 11:13
                                                  pokłuje bo pokłuje taka rózyczka
                                                  ale przynajmniej nie zeżre za przeproszeniem
                                                  jak modliszka...eeee,rosiczka
                                                  • men_ Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 12:02
                                                    to pokłucie, to była metafora do pewnego markiza, hę ?:)
                                                  • oona Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 12:11
                                                    nie dezorientuj publicznosci
                                                    ktora sledzi nasza telenowele,
                                                    teraz mysla ze przespali jakis odcinek
                                                    bo skad tu nagle jakis markiz??? :))
                                                    a moze te ukłucia to delikatne przypomnienie.ze
                                                    słodka Uneczka to tak naprawde urodzony skorrrrrrpion :))
                                                    mój wagobaraniewodnikukoziorożcu:)))
                                                  • men_ Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 12:20
                                                    E, jak tak tylko wspomniałem sobie z rozrzewnieniem :)
                                                  • oona Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 12:29
                                                    wspomnienia ?hihi
                                                    plany czy
                                                    marzenia?
                                                  • men_ Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 12:41
                                                    dwa w jednym :)) wspomnienia i marzenia
                                                  • oona Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 12:49
                                                    eeee,a ja myslałam,ze jakies plany sie szykuja....
                                                    i ze w tych planach.....
                                                    sama juz prawie sie rozmarzyłam
                                                  • men_ Re: ciekawe czyja?:)) hi, hi 30.01.02, 13:02
                                                    E tam plany, nie lepiej na żywioł i wolna cośtam ?:)
                                                  • oona no pewnie! 30.01.02, 13:18
                                                    jasne,ze lepiej!!!!
                                                    to gdzie i kiedy???????
                                                    hihi
                                                    :)))))))
                                                  • men_ Re: no pewnie! 30.01.02, 13:47
                                                    Oj, Rybko złota .., bo zaczne łowić :))
                                                  • oona Re: no pewnie! 30.01.02, 13:56
                                                    dobrze,prosze pani szanownej maas,prosze wykasowac to tam wyzej
                                                  • men_ Re: no pewnie! 30.01.02, 14:20
                                                    Acha, czyli nie łwić ?:)
                                                    To zabieram zabawki swoje i ide domku, tfu, na inne łowisko :))
                                                  • oona Re: no pewnie! 30.01.02, 14:25
                                                    no przeciez koneser sie nie....:)
                                                    nie chciałam go spłoszyc swoim pospiechem
                                                    wiec wycofałam sie szybciutko
                                                  • men_ Re: no pewnie! 30.01.02, 14:46
                                                    No dobra, niech CI będzie, że Ci wierzę :))

ale siła wyższa znikam na 2-3 godzinki :)
                                                  • oona Re: no pewnie! 30.01.02, 15:14
                                                    (kurcze,moze zbyt pochopnie kazałam wykasowac ten mój post?...)
                                                    siła wyzsza?znikam?
                                                    dematerializujesz sie za sprawa siły wyzszej???
                                                    sama nie wiem,metafora to czy tym razem nie....
                                                  • kitek1 przerwa obiadowa................. 30.01.02, 15:45
                                                    a pamietasz nasze lezaczki,
                                                    uneczko:)))
                                                  • oona Re: przerwa obiadowa................. 30.01.02, 15:54
                                                    pewnie,ze pamietam
                                                    wszystko pamietam
                                                    eeech,od lezaczków do...
                                                    do czego??
                                                  • kitek1 Re: przerwa obiadowa................. 30.01.02, 15:56
                                                    namacilas mi niezle w glowce:)
                                                  • oona Re: przerwa obiadowa................. 30.01.02, 15:59
                                                    ja??
                                                  • kitek1 Re: przerwa obiadowa................. 30.01.02, 16:01
                                                    chyba sobie tak jak men,
                                                    rozloze lezazek,
                                                    i bede marzyl o ?/Tobie/:)))
                                                  • oona Re: przerwa obiadowa................. 30.01.02, 16:03
                                                    ale Ty to masz...
                                                    przedwczoraj byłes we mnie zadurzony
                                                    wczoraj juz nie
                                                    dzis znów
                                                  • kitek1 Re: przerwa obiadowa................. 30.01.02, 16:50
                                                    ja zawsze zadurzony,
                                                    tylko rozne techniki odzwajemnienia zadurzenia stosuje,
                                                  • men_ Re: Nie przerwa obiadowa tylko biznes 30.01.02, 17:03
                                                    czasami odrywa mnie od Uneczki,
                                                    ale widzę, że Uneczka sobie świetnie radzi bez menika, to uciekam i nie
                                                    przeszkadzam :))
                                                  • oona Re: Nie przerwa obiadowa tylko biznes 30.01.02, 17:16
                                                    men_ napisał(a):

> czasami odrywa mnie od Uneczki,
                                                    > ale widzę, że Uneczka sobie świetnie radzi bez menika, to uciekam i nie
                                                    > przeszkadzam :))

buuuuu:(,no co Ty,ja tu walcze ze soba zeby watku pt.
                                                    "Meeeeeeeen teeeeeeesknie!!!!!"nie załozyc
                                                    a Ty mi sie dasasz
                                                    buuuuuuuuuu
                                                  • kitek1 jak chcesz to Ci zaloze.......... 30.01.02, 17:21
                                                    nie walcz ze soba,
                                                  • oona Re: jak chcesz to Ci zaloze.......... 30.01.02, 17:22
                                                    spróbuj tylko!!!!!!!
                                                    przeciez juz wrócił
                                                  • kitek1 Re: jak chcesz to Ci zaloze.......... 30.01.02, 17:24
                                                    wlasnie,
                                                    i glupio by wygladalo,
                                                    jakbym ja taki watek zalozyl,
                                                  • oona Re: jak chcesz to Ci zaloze.......... 30.01.02, 17:27
                                                    :))))))))))))))))
                                                  • kitek1 Re: jak chcesz to Ci zaloze.......... 30.01.02, 17:30
                                                    a mi wrecz odwrotnie,
                                                  • oona Re: jak chcesz to Ci zaloze.......... 30.01.02, 17:31
                                                    a to ZNOWU czemu?
                                                  • kitek1 Re: jak chcesz to Ci zaloze.......... 30.01.02, 17:32
                                                    bo tesknie,
                                                  • oona Re: jak chcesz to Ci zaloze.......... 30.01.02, 17:39
                                                    przeciez to u Ciebie stan niemal normalny
                                                    przyjdzie kiedys ta ONA
                                                  • kitek1 kino HELIOS......... 30.01.02, 18:04
                                                    nowe kino,
                                                    nowa oona,
                                                    zadnych wspomnien,
                                                  • oona Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 18:09
                                                    Kitek co Ci???
                                                    bo sie zaczynam niepokoic
                                                  • kitek1 Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 18:10
                                                    zapraszam Cie do nowego kina,
                                                  • oona Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 18:13
                                                    ale wczoraj przeciez byłes ciezko przekochany
                                                    a ja byłam w odstawce!
                                                    ????
                                                  • kitek1 Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 18:15
                                                    a Ty do kina,
                                                    tylko z milosci chodzisz,
                                                  • oona Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 18:22
                                                    ufffffff,juz myslałam
                                                    zes Ty znowu afektem do mnie zapałał
                                                    to ja Ci bede łzy tesknoty ocierac w kinie
                                                    za inną???
                                                  • kitek1 Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 18:33
                                                    a skad wiesz, czy jak sie zobaczymy,
                                                    to jakis naglym afektem do siebie nie zaploniemy,
                                                    i nic ocierac nie trzeba bedzie,
                                                  • oona Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 18:43
                                                    e,ja dziekuje za takie gwałtowne afekty-
                                                    mnie tak łatwo nie przechodzi jak sie juz ku komus
                                                    zaafektuje
                                                    a Ty na drugi dzien juz bedziesz moze do kogo innego płonął?
                                                  • kitek1 Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 18:45
                                                    na wszelki wypadek na komedie pojdziemy,
                                                    a Ty nie badz taka do przodu, na moj temat,
                                                    czasami sie wyglupiam,
                                                    ale jaki jestem naprawde w uczuciach, to nawet ja sam nie wiem,
                                                  • oona Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 18:49
                                                    ok
                                                    to juz robie pare kroków w tył
                                                    i buzi na zgode,tak?
                                                  • kitek1 Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 18:52
                                                    ale ja zawsze z Toba zgodny,
                                                    tylko jak sie tak zamenikowalas,
                                                    to mi sie swiat zawalil,
                                                    i wiele niepotrzebnych glupot narobilem,
                                                  • oona Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 19:06
                                                    kitujesz mnie troszeczke,prawda?
                                                  • kitek1 Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 19:09
                                                    nie prawda:))
                                                    staram sie cos doczytac o tym heliosie,
                                                    ale narazie troche narzekaja,
                                                    trzeba sprawdzic osobiscie,
                                                  • oona Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 19:15
                                                    eee,kolos taki
                                                    nie to co atomik :)))
                                                  • kitek1 Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 19:17
                                                    znam prawie wszystkie,
                                                    nawet te, ktorych juz nie ma,
                                                    a do atomica pojdziesz?:)))
                                                  • oona Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 19:28
                                                    mooooze na wiosne...?:))
                                                    no widzisz co Ty sie ze mna masz?
                                                    to juz nawet nie słodkie utrapienie
                                                    I moze lepiej nie mów co
                                                  • kitek1 Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 19:30
                                                    ale wiosna juz jest,
                                                    Ty sie przeciez nie zaliczasz do forumowych regulamistow,
                                                    i nie bedziesz kalendarzowo sie stresowac,
                                                  • oona Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 19:44
                                                    dzis jest a jutro mrozy chwycą
                                                    kto wie
                                                  • kitek1 Re: kino HELIOS......... 30.01.02, 20:03
                                                    a w maju sniegi spadna,
                                                    i co z tego,
                                                    wiosne sie ma w sernu, o:)))
                                                  • men_ Re: Nie przerwa obiadowa tylko biznes 30.01.02, 17:34
                                                    Taaaaaa, tuti fruti ...etc. :))
                                                  • oona Re: Nie przerwa obiadowa tylko biznes 30.01.02, 17:41
                                                    ze nie teskniłam?
                                                    TĘSKNIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    (a co ja kurde taka szczera
                                                    i otwarta przed zimnym draniem??)
                                                  • men_ Re: Nie przerwa obiadowa tylko biznes 30.01.02, 17:44
                                                    "picuś glancus" - to takie powiedzenie w temacie tej szczerości, hi, hi :)))

A kto zaraz o lezaczkach sie rozmarzył ?:)))
                                                  • oona Re: Nie przerwa obiadowa tylko biznes 30.01.02, 17:50
                                                    pamietam tak dobrze lezaczki bo nam jakis menik ciagle
                                                    w zabawie przeszkadzał
                                                    z watku kazał spadac
                                                    zeby go duperelami nie zasmiecac
                                                  • men_ Re: Nie przerwa obiadowa tylko biznes 30.01.02, 17:53
                                                    Jak tylko gadaliście o tym leżaczkowaniu na leżaczkach - jakby była mowa o
                                                    lezaczku, to bym nie podgladał :))
                                                  • oona Re: Nie przerwa obiadowa tylko biznes 30.01.02, 18:00
                                                    nie dało sie z Kitkiem publicznie bezeceństw wyprawiac,
                                                    nie dało,mimo długich rozmów
                                                    a z Menem....bodaj po drugiej hihi
                                                    poszlismy na całosc
                                                  • men_ Re: Nie przerwa obiadowa tylko biznes 30.01.02, 18:02
                                                    No fakt, masz racje - men sie tam w tańcu ..nie goli ::))
                                                  • men_ Re: no pewnie! 30.01.02, 17:06
                                                    Może za szybko - pomyślę o tej ponownej materializacji :))
                                                  • oona OSWIADCZENIE WYGŁOSZĘ 30.01.02, 19:34
                                                    jesli ktos mi cos dzisiaj wrzucał do skrzyneczki
                                                    to nie doczekał sie odpowiedzi tylko dlatego,ze krasnoludki jakies
                                                    bałagan wielki mi w niej zrobiły i nie moge sie połapac co gdzie teraz lezy.
                                                    I radze uprzejmie,zeby teeeee krasnoludki do jutra mi tam posprzatały
                                                    Dziekuje.
                                                  • men_ Re: OSWIADCZENIE WYGŁOSZĘ TEŻ: 30.01.02, 19:37
                                                    Ja nie krasnoludek ale profilaktycznie - jak będa łapać pierwszych z brzegu tj.
                                                    z wątku:
                                                    Ja tym razem nie nabroiłem Uneczko :))

p.s.: był popołudniu chwilowy problem z poczta GW
                                                  • oona Re: OSWIADCZENIE WYGŁOSZĘ TEŻ: 30.01.02, 19:43
                                                    nie podejrzewałam Cie
                                                    gazetka nie pierwszy raz wpuszcza do naszych skrzyneczek jakies niegrzeczne
                                                    krasnoludki
                                                  • men_ Re: OSWIADCZENIE WYGŁOSZĘ TEŻ: 30.01.02, 19:49
                                                    No wiem, a ostatnio pewna pani z GW strasznie broni morale i menika by nie
                                                    wpusciła do skrzyneczki Uneczki :))
                                                  • oona Re: OSWIADCZENIE WYGŁOSZĘ TEŻ: 30.01.02, 19:53
                                                    a skrzyneczka gazetkowa to i tak całkiem przyzwoita...
                                                  • men_ Re: OSWIADCZENIE WYGŁOSZĘ TEŻ: 30.01.02, 19:58
                                                    Uff, to sie ucieszyłem, że tam żadnych sprośności ni ma :)))

p.s.: ale sprawdzałaś ostatnio - zaden jakis erotoman nic tam nie napisał ?:))
                                                  • oona CHCEM CZY NIE CHCEM 30.01.02, 20:04
                                                    kurde jakis mi tam pisał ostatnio,ale jeszcze mi skrzyneczka nie wrociła do
                                                    normy,jutro rano najwyzej sie bede znowu przez niego denerwowac:))
                                                    A teraz chce czy nie chce do domu isc musze
                                                    buuuuuuu
                                                    nie chce
                                                    :(
                                                  • men_ I CHCEM i MUSZĘ :))))))))))) 30.01.02, 20:06
                                                    No to uciekaj szybciutko bo manto będzie w domu .., od rodziców :)))
                                                  • oona Re: I CHCEM i MUSZĘ :))))))))))) 30.01.02, 20:11
                                                    tu tez pudło
                                                    ale juz lepiej niz z tym mezem
                                                  • men_ Re: I CHCEM i MUSZĘ :))))))))))) 30.01.02, 20:15
                                                    tfu, tfu, tfu - nic sobie juz wiecej nie pomyślałem :)))
    • men_ Dobranoc Uneczko i ..))))))))))))))))))))))))))))) 30.01.02, 20:04
      do poducht :)
      • kitek1 Re: Dobranoc Uneczko i ..))))))))))))))))))))))))))))) 30.01.02, 20:09
        zamykam swoj watek na dzisiaj,
        spijcie ladnie meniki i uneczki w swoich lozeczkach:)))
        • men_ Re: Dobranoc Uneczko i ..))))))))))))))))))))))))))))) 30.01.02, 20:13
          znowu liczba mnoga - lezaczki/łózeczka ?????
        • oona Dobranoc Kitek 30.01.02, 20:15
          milutkich i słodkich snów!!!
          :))))
      • oona Re: Dobranoc Uneczko i ..)))))))))))))))))))))))))))) 30.01.02, 20:14
        dobranoc!
        (czy tak całuje mężatka???sam widzisz!....)
        • men_ Re: Dobranoc Uneczko i ..)))))))))))))))))))))))))))) 30.01.02, 20:18
          no hiba nie :))

zapytam sie brata jutro :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka