Dodaj do ulubionych

Dobra Wiadomość Dnia

16.06.09, 14:03
Jest taka inicjatywa, co się nazywa "Dzień dobrej wiadomości". Chodzi o to,
żeby w mediach nie straszyć tylko i nie grozić, ale od czasu do czasu coś
miłego powiedzieć. I ja to sobie będę tutaj robić w tym wątku. A co. W końcu
gdzie, jak nie tu. Możecie też dopisywać. Taki nieobiektywny przegląd prasy.
Obserwuj wątek
    • noida 16 czerwca 16.06.09, 14:23
      Nie jest łatwo. W krajowych wiadomościach nic pozytywnego. Same kryzysy,
      kradzieże itp. Zamiast ewentualnych dobrych wiadomości głupie dowcipy. No to
      połaziłam trochę po zagranicznych. Na dobry początek w takim razie dwa newsy,
      które uważam za dobre. Niestety, oba po angielsku.

1. Być może uda się wreszcie stworzyć dobry lek na astmę.
      news.bbc.co.uk/2/hi/health/8100127.stm
      2. Pierwsza czarna kobieta - rabin w USA :)
      www.guardian.co.uk/world/2009/jun/15/first-female-black-rabbi
      • samica1 Re: 16 czerwca 16.06.09, 19:27
        Mam wrażenie, że nie ma obiektywnie dobrych wiadomości :)
        • noida Re: 16 czerwca 17.06.09, 13:37
          Dlatego napisałam, że to jest przegląd nieobiektywny i są to wiadomości, które
          ja uważam za dobre.
          Ale chyba nie ma wątpliwości, że wiadomości o wojnie, śmierci i pijanych
          rodzicach opiekujących się dziećmi nie można uznać za dobre, prawda?
          • staua Re: 16 czerwca 17.06.09, 16:31
            No wlasnie, moze obiektywnie dobrych nie ma, ale sa obiektywnie zle.

Dobra: Agnieszka Radwanska awansowala w turnieju w Eastbourne (zla:
            Ula Radwanska nie awansowala ;-))
          • samica1 Re: 16 czerwca 17.06.09, 20:55
            Ależ!
            Wiadomości o wojnie mogą być dobre dla producentów broni i matki
            Courage.
            O śmierci - dla tych, co wierzą w prawdziwe życie pożyciowe. Mogą
            nawet wzbudzać zazdrość (no, czyli jednak negatywne emocje, przyznaję).
            O pijanych rodzicach - bo to znaczy, że opiekowane dziecko zostało
            wyzwolone i trafi do czystego i przytulnego domku dziecka.

No i dla dziennikarzy, dobra wiadomość to zła wiadomość i odwrotnie.

A dobra wiadomość to taka, że (troszkę) żartuję oczywiście.
            • noida Re: 16 czerwca 18.06.09, 10:07
              > O śmierci - dla tych, co wierzą w prawdziwe życie pożyciowe. Mogą
              > nawet wzbudzać zazdrość (no, czyli jednak negatywne emocje, przyznaję).

Myślę, że nawet dla tych, co wierzą w prawdziwe życie pożyciowe wiadomość o
              śmierci nie jest specjalnie dobrą wiadomością.

Z resztą się (niestety) zgadzam zasadniczo... Zwłaszcza z tym o dziennikarzach.
              • samica1 Re: 16 czerwca 18.06.09, 23:52
                A no tak - w kontekście wiary w piekło to może naprawdę być zła
                wiadomość...
          • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 14:26
            > Ale chyba nie ma wątpliwości, że wiadomości o wojnie, śmierci

Śmierć Stalina nie była złą wiadomością.
            • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 15:14
              hrabia_kaczula napisał:

> Śmierć Stalina nie była złą wiadomością.

A jednak.
              "Mówię państwu - jak ludzie płakali..."
              Są tacy, co opłakują do dziś.
              Tę śmierć.
              • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 16:43
                Azaliż doprawdy nie wszyscy. Szczególnie w Ukrainie.
                • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 16:53
                  Nie zaneguję.
                  Co nie zmienia faktu.
                  Nawet Prawda Obiektywna ma swoją drugą stronę.
                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:00
                    Prawda obiektywna to mit.
                    • insula.incognita Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:01
                      hrabia_kaczula napisał:

> Prawda obiektywna to mit.

To prawda.
                      Obiektywna.
                      ;)
                      • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:04
                        Nie. Spotkałem wiele osób, nawet większość, która uważa, że prawda obiektywna to
                        fakt.
                        • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:06
                          Ludzie kochają mity.
                          Od zarania.
                          • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:08
                            Mitomanom mówimy stanowcze Nie!
                            • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:10
                              Tym samym mówimy nie 'większej połowie' populacji.
                              • insula.incognita Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:12
                                eva.68 napisała:

> Tym samym mówimy nie 'większej połowie' populacji.

Nie ma ani mniejszej , ani wiekszej "połowy".
                                (spox, spox, ten cudzysłów Twój załapałam).

Są ludzie i ich historie.
                                • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:13
                                  Są ludzie i parapety.
                                • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:14
                                  insula.incognita napisała:
                                  > Są ludzie i ich historie.

I mity.
                                  • insula.incognita Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:18
                                    eva.68 napisała:

> insula.incognita napisała:
                                    > > Są ludzie i ich historie.
                                    >
                                    > I mity.

Mity lubią mitomani. Łatwiej sie wtedy zyje. Tym ludziom. Jak sie w mity uwierzy.
                                    Logiczne chyba. Psycho-socjologia już to dawno rozpracowała.
                                    I wdrożyła "ręcami" róznych mitomanów.
                                    Łatwiej się steruje za pomocą mitów. ;)
                                    • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:20
                                      Mit Narodu. Całkiem świeży. Jeden z bardziej udanych.
                                      • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:24
                                        Nie wiem, czy udanych, ale na pewno karierę zrobił. Podobnie jak Windows.
                                        • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:25
                                          Nie widzę podobieństwa. Swój Naród każden jeden kocha żarliwie a Windowsa
                                          niekoniecznie.
                                          • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:27
                                            Nie każden jednakowoż.
                                            • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:31
                                              Który? Który się ośmiela?! Do ABW z nim!
                                          • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:30
                                            Co znaczy "kocha żarliwie"? To, co Polacy w związku z Ojczyzną swą poczynają
                                            miłośnie?
                                            • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:32
                                              Bagnet na broń! Pooolska gola!!! Kubica pany i takie tam.
                                              • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:34
                                                Aspołecznam. I zupełnie niepatriotycznam takoż. W związku z tym.
                                                • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:35
                                                  Spolegliwość: zero?
                                                  • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:37
                                                    To zależy. Od położenia.
                                                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:38
                                                    Całkiem nienudno się robi. Na wszelki wypadek zapytam, rocznik czy wiek to?
                                                  • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:42
                                                    Na wypadek czego? Wszelki?
                                                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:47
                                                    Podobno nie odpowiada się pytaniem na pytanie.
                                                  • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:50
                                                    Nie powinno się. Jak wielu rzeczy. A jednak ludzie je robią. :)
                                                    Odpowiem. Odpowiedzią na pytanie.
                                                    PESEL-owy to wyjątek jest.
                                                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:54
                                                    Myślisz, że jesteś taka wyjątkowa? To rozmawiasz z niewłaściwym PESELem :)
                                                  • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:57
                                                    Czasem myślę. To mi dobrze robi.
                                                    Teraz też myślałam, że to on ze mną rozmawia.
                                                    Na czym polega niewłaściwość?
                                                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 18:00
                                                    Na tym, że on wie, że Twoja PESELa nie jest wyjątkowa. W pewnym zakresie.
                                                  • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 18:02
                                                    Cudnie skręca. :)
                                                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 18:04
                                                    To idę sprawdzić, czy mi składa nie zamknęli. Z Jackami.
                                                • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:37
                                                  U mnie też jakoś słabo z tym patriotyzmem chyba.
                                                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:39
                                                    Nasze złotka? Nic? Nasi skrzywdzeni na Eurowizji też nie?!
                                                  • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:43
                                                    Złotka, sreberka... Wszystko mi jedno.
                                                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:47
                                                    Kocham to forum, normalnie!
                                                  • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:52
                                                    Ach, czemuż to?
                                                    (Takie wyznanie po tak krótkiej znajomości? Czy to aby wypada?)
                                                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:55
                                                    W stanie zakochania? Wszystko wypada! No przesadzam, zęby niekoniecznie.
                                                  • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:58
                                                    Może się zdarzyć, myślę. Że zęby też.
                                                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 18:01
                                                    No fakt, może. Ale to za wcześnie albo za późno. Tak czy tak - nie wypada.
                              • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:12
                                Połowa populacji to i tak dużo osób do poznania. Ta mniejsza połowa.
                                • ave.duce Re: 16 czerwca 26.07.09, 18:00
                                  Lepsza ;)

:p
                          • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:13
                            I słusznie. Czym byłby świat bez mitów. Bezbrzeżną krainą nudy chyba.
                            • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:15
                              Prawda? :)
                            • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:16
                              Do coli dodać rum, robi się ciekawie. Fakt, nie mit.
                              • insula.incognita Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:21
                                hrabia_kaczula napisał:

> Do coli dodać rum, robi się ciekawie. Fakt, nie mit.

eeee, najlepszy jest red bull z jankiem wędrowniczkiem.
                                Zmieszany nie wstrzą(-)śnięty ;)
                                • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:22
                                  Bardzo lubię. Bez byka.
                                  • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:25
                                    Bezsprzecznie.
                                    W czystej postaci.
                                    I nie musi być janek wcale.
                                    • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:30
                                      Kiedy temu drugiemu też Janek...
                                      • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:32
                                        Drugiemu może i. Ale ich dużo więcej występuje dostępnie.
                                        • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:34
                                          Mnie tamci dwaj wystarczają.
                                          • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:35
                                            A ja się nie przywiązuję do imion. :)
                                            • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:41
                                              Myślę, że wątpię, patrząc na nick :)
                                              • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:44
                                                Do tych na etykietach.
                                                • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:49
                                                  Ja jednak tak. Bo tak bez etykiety to bym nie wiedział co tam się bełta.
                                                  • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:51
                                                    Czytam etykiety. :)
                                                    Ale moje preferencje w tym kawałku dopuszczają wieloimienność.
                                                  • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:53
                                                    Wiedziałam, że ściemniasz z tym heteryzmem.
                                                  • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:55
                                                    Z tym tak. Z tamtym nie. :)
                                                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:58
                                                    Aha, o, tak się zawsze plącze kto co komu powie? Czy tylko jak o alkoholu mowa?
                                                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:57
                                                    Cii, to było po pijanemu.
                                                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:56
                                                    Moje też: Jacek Daniel na drugie ma ;)
                                                  • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:52
                                                    Bełt zapewne. Się bełta. Przynajmniej przeważnie bełty się bełtają. Płyny
                                                    pływają. Strumienie strumienią. Rzeki rzeczą. I tak dalej.
                                                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 18:02
                                                    noida napisała:

> Bełt zapewne. Się bełta. Przynajmniej przeważnie bełty się bełtają. Płyny
                                                    > pływają. Strumienie strumienią. Rzeki rzeczą. I tak dalej.

Mity mi Ty opowiadasz! Rzecze to Zaratustra.
                                                  • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 18:08
                                                    Mity i bajania to moja specjalność. Taka już ze mnie baja-derka...
                                                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 18:36
                                                    Bajecznie.
                              • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:21
                                I wszyscy byliby nudno pijani. Bo przecież po pijanemu człowiek od razu zaczyna
                                funkcjonować w świecie mitologii :)
                                • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:23
                                  Niektórzy potrafią się zatrzymać na tej przyjemnej granicy przed byciem pijanym.
                                  • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:24
                                    Wtedy jest przyjemnie, jednak wciąż nudno!
                                    • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:34
                                      Sprzeczność.
                                      • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:37
                                        A czemuż to? Można być przyjemnie znudzonym, moim zdaniem.
                                        • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:41
                                          Moim zdaniem nuda jest stanem nieprzyjemnym.
                                          • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:44
                                            No nie wiem. Wyobraź sobie, że leżysz pod palmą, w ręku (niech będzie) owa cola
                                            z rumem. Leżysz, ocean szumi, nie ma absolutnie nic do roboty. I to jest
                                            cudowne... Jakkolwiek nudne do nieprzytomności.
                                            • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:52
                                              Za szybko skończyła Ci się wyobraźnia. Palma jest na wyspie. Na wyspie nie ma
                                              absolutnie niczego oprócz palmy. I barmana, który jest od palmy głupszy. od
                                              tygodnia nie docierają tu transporty - strajk. W barze tylko cola i rum. Rum i
                                              cola. Albo sama cola. Rumu bez popitki nie sprzedaje się. To jest nuda.
                                              • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:54
                                                A ten barman aby przystojny?
                                                • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 18:31
                                                  Tak na dwa razy najwyżej.
                              • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:22
                                A w ogóle to jak dodać rum do coli to nie robi się ciekawie, tylko robi się rum
                                z colą. Lub odwrotnie - cola z rumem.
                                • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:24
                                  Fakt z oczywistością.
                        • insula.incognita Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:06
                          hrabia_kaczula napisał:

> Nie. Spotkałem wiele osób, nawet większość, która uważa, że prawda obiektywna
                          to fakt.

Z prawdą (tą obiektywną) jest jak z d... . Każdy siedzi na swojej.
                          • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:09
                            Gorzej. Większość z przyjemnością poznaje cudze d.. a nawet o tym marzy. Cudza
                            prawda nie budzi żadnego zainteresowania, zazwyczaj.
                            • insula.incognita Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:11
                              hrabia_kaczula napisał:
                              Cudza
                              > prawda nie budzi żadnego zainteresowania, zazwyczaj.

Aż taką pesymistką nie jestem.
                              • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:14
                                Może na rozlewiskach jest inaczej.
                            • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:12
                              Jakąż można mieć przyjemność z poznawania swojej d**y?
                              • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:15
                                "Ale ta moja nowa d. ma fajne cycki." Można? Można.
                                • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:19
                                  No. Tak.
                                  Mnie nie zajmuje ten rodzaj samopoznawania.
                                  (Rodzaj żeński, w sensie.)
                                  • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:21
                                    Heteryczka?!

• eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:22
                                      Zdecydowanie.
                                      • noida Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:23
                                        Nie wierzę w heteryków. To jakiś mit ;)
                                        • insula.incognita Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:24
                                          noida napisała:

> Nie wierzę w heteryków. To jakiś mit ;)
                                          >

;)
                                          • ave.duce Re: 16 czerwca 26.07.09, 18:03
                                            Całkiem jak Articuli Hetericiani czy jakoś tak ;)

• eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:29
                                          "Nie wierzę w nic..." (że się powtórzę) czasem. W związku z tym Ci wierzę. ;)
                                      • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:36
                                        Jak to dobrze, myślałem że już tylko ja taki niemodny.
                                        • eva.68 Re: 16 czerwca 26.07.09, 17:48
                                          W tym kawałku modzie mówimy nie. Zdecydowanie. I w paru innych też.
                                          • hrabia_kaczula Re: 16 czerwca 26.07.09, 18:34
                                            W szczególności mówimy Nie! projektantom mody.
    • noida 17 czerwca 17.06.09, 13:35
      Posucha na froncie dobrych wiadomości.

wyborcza.pl/1,88975,6721500,Taki_szkaradny__ze_az_piekny_ten_bociek.html
      • staua Re: 17 czerwca 17.06.09, 16:32
        Bardzo lubie Wajraka :-)
    • trzecikot Re: Dobra Wiadomość Dnia 18.06.09, 16:37
      tiny.pl/34dr
    • noida 18 czerwca 18.06.09, 21:09
      Nawet w nazwie ma dobrą wiadomość :) Nie można jej chyba w związku z tym pominąć...
      gospodarka.gazeta.pl/pieniadze/1,29577,6732114,Dobra_wiadomosc_dla_zadluzonych_we_frankach.html
    • noida 22 czerwca 22.06.09, 18:48
      Kurczę, opuściłam się w wiadomościach. Może teraz taka:

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6743733,W_USA_powstaje_pierwsze_na_swiecie_kosmiczne_lotnisko.html
      Z jednej strony na pewno jest to straszliwe marnotrawstwo pieniędzy. Z drugiej, zobaczenie Ziemi z kosmosu jest marzeniem tylu osób...

Pojawiły się pierwsze zdjęcia do "Alicji w Krainie Czarów" w reżyserii Burtona i trzeba przyznać, że Depp jako Szalony Kapelusznik wygląda zjawiskowo :)
      www.totalfilm.com/news/meet-the-mad-hatter?cid=OTC-RSS&attr=news
    • mamarcela 23 czerwca 23.06.09, 15:33
      Nie pada.
      Jest ciepło.
      Świeci słońce
      Lato???? czy tylko "zmyła" przed nocą świętojańska?
      • agni_me Re: 23 czerwca 24.06.09, 11:20
        Bardzo mi się podobają te "orazgrubabardze". Zwłaszcza MbM.
      • noida Re: 23 czerwca 24.06.09, 17:13
        Pokarało cię za przedwczesny entuzjazm. Teraz znów leje i w dodatku jest gorąco
        :) Jak tak dalej pójdzie, wszędzie wyrosną pieczarki wielkości Pałacu Kultury i
        przynajmniej będzie gdzie chować się przed deszczem...
    • noida 24 czerwca 24.06.09, 18:43
      Muzyka łagodzi nie tylko obyczaje :)
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6748489,Beethoven__Puccini_na_zdrowie.html
    • noida 9 lipca 09.07.09, 14:10
      Zawsze coś...
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6803909,Bezcenne_dzielo_sztuki_wrocilo_do_Polski.html
    • ave.duce 25/26 lipca > Dobra Wiadomość Dnia 26.07.09, 10:39
      No Doubts: Women Are Better Managers ;)

www.nytimes.com/2009/07/26/business/26corner.html?8dpc
    • eva.68 Re: Dobra Wiadomość Dnia 26.07.09, 15:20
      Jest wino białe schłodzone.
      Są taralli. (Się kończą, ale to też dobra wiadomość. ;))
      Jest spokój niedzielnego popołudnia. (Tylko ja i koty.)
      Życie bywa przyjazne.
      • insula.incognita Re: Dobra Wiadomość Dnia 26.07.09, 16:41
        Jest wreszcie spokój.
        I to dobra wiadomość, to fakt :)
        • ave.duce Re: Dobra Wiadomość Dnia 26.07.09, 18:25
          savok.name/music.php?id=52 ;)

• insula.incognita Re: Dobra Wiadomość Dnia 26.07.09, 19:07
            Płyta się zacięła? cy co?

ps. jaśniej poproszę.
            A najlepiej - wprost!
            • ave.duce Re: Dobra Wiadomość Dnia 26.07.09, 19:10
              Nie czumam. Mnie się nie zacina.
              Radosne jest. Może się mylę. Errare humanum est, nieprawdaż? ;)

• insula.incognita Re: Dobra Wiadomość Dnia 26.07.09, 19:13
                Jak nie , jak tak?

forum.gazeta.pl/forum/w,28749,98290771,98292936,Szmata_jest_niezniszczalna_.html
                ???

Powtarzalność bywa nudna.
                Jest.
                • ave.duce Re: Dobra Wiadomość Dnia 26.07.09, 19:59
                  Dalej nie czumam. To dwie inne piosenki. W czym powtarzalność?

• insula.incognita Re: Dobra Wiadomość Dnia 26.07.09, 20:08
                    Juz wiem. ok
                    Sorki, wielmożna Pani.

Nie ma wszystkich wtyczek w Mozilli, i jak sie zapomnę i przez Mozille otwieram
                    linki zamiast prze explorera, to póxniej wychodzż takie kwasy.
                    Zarazki zerknę raz jeszcze.
                    Dobrze ześ uwagę zwróciła.
                    • ave.duce Re: Dobra Wiadomość Dnia 26.07.09, 21:25
                      Nie ma sprawy ;)

• insula.incognita Re: Dobra Wiadomość Dnia 26.07.09, 21:01
            O!!!A!!!! U!!!!

Dzięki w ogole za sajt :)

paraparapara :P
            • ave.duce Re: Dobra Wiadomość Dnia 26.07.09, 21:26
              Wiedziałam, że Ci się spodoba ;)

• insula.incognita Re: Dobra Wiadomość Dnia 26.07.09, 21:34
                Wiedziałam, że wiedziałaś! :)
                • ave.duce Re: Dobra Wiadomość Dnia 26.07.09, 21:52
                  www.dailymotion.pl/video/x2pru5_amy-winehouse-you-know-im-no-good_music

Spadam na dŻewo. Nara!

• nietoperz_dworski Re: Dobra Wiadomość Dnia 27.07.09, 07:05
      Palin ustąpiła ze stanowiska gubernator Alaski!

Ooo yes! ;-)
      • ave.duce DWD > krzyż na dr00gę ;) 27.07.09, 17:10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka