chudyy 30.01.02, 15:16 czuję się tu jak Haszek w domu wariatków, czyli u siebie, kurka oderwać się nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka! Re: Ludzie, ale tu jest wariatkowo 30.01.02, 15:17 niedługo wszyscy skończymy w Drewnicy, hi, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy oby tylko z paniami na sali być 30.01.02, 15:19 kropka! napisał(a): > niedługo wszyscy skończymy w Drewnicy, hi, hi, hi reszty się nie boję Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: oby tylko z paniami na sali być 30.01.02, 15:27 zdaje się, że tam nie ma sal koedukacyjnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: oby tylko z paniami na sali być 30.01.02, 15:29 to my zrobimy okedukacyjny kibel. tam bedziemy fakji potajmenie palic Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: oby tylko z paniami na sali byc´ 30.01.02, 15:53 yess napisa?(a): > to my zrobimy okedukacyjny kibel. tam bedziemy fakji potajmenie palic nie pisze sie 'fakji' a 'fuck'. ale dlaczego w kiblu i potajemnie? moze dlatego, ze w wariatkowie. macie wlasnie jeszcze jednego pacjeta. w wariatkowie wszystko mozna! nota bene, chudy, swietny watek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy witam kolegę 30.01.02, 15:54 oxymoron napisał(a): > nota bene, chudy, swietny watek ;) > i od zabawy zapraszam, co reszta zbaraniała??? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: oby tylko z paniami na sali być 30.01.02, 15:54 słusznie, personel twój wróg Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: oby tylko z paniami na sali być 30.01.02, 15:56 yess napisał(a): > gotowy do walki ? co masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: oby tylko z paniami na sali byc´ 30.01.02, 16:07 chciala chyba powiedziec, a z wariatami nigdy nic nie wiadomo, ze oddzial, na ktorym jestesmy jest dla tych groznych wariatow, co sie bija... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy oddział 30.01.02, 16:14 oxymoron napisał(a): > chciala chyba powiedziec, a z wariatami nigdy nic nie wiadomo, ze oddzial, na > ktorym jestesmy jest dla tych groznych wariatow, co sie bija... ale to oddział dla wiariatów z refleksem, refleksują się znaczy się czasami Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: oddzia? 30.01.02, 16:28 to juz zupelnie beznadziejne przypadki. ale takich nam trzeba wiecej i nie 'zatrzymamy sie w pol drogi' Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: oddzia? 30.01.02, 16:30 mialem powiedziec -agresywny i z refleksem, dobrze, ze tu wariatkowo... juz mi lzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Ludzie, ale tu jest wariatkowo IP: *.tkb.net.pl 30.01.02, 16:34 zapraszam do choroszczy!!! co tam drewnica, co tam tworki i insze inszosci!!!! u nas na oddziale jezd najlepij!!! i siostry pikne i sanitariusze !!!!! a konowaly? cuudo!!! najlepszy sidun jezd cili konowal od aa, najwiekszy pijaczysko w regionie!!!! takze przyslowie u nas jezd - bo ciem zawiozem do siduna :)))) znaczy na odwyk :'-) (ten znaczek to niby z przymrozeniem oka ma byc!) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy tak jest 30.01.02, 16:38 możnaby potem wydać przewodnik po wariatkowach jak po knajpach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: tak jest nr 1 forum towarzyskie :))))) IP: *.tkb.net.pl 30.01.02, 16:39 Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: tak jest 30.01.02, 16:39 To ja Abramowice lubelskie dodam - wiele lat w pobliżu spędziłam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: Ludzie, ale tu jest wariatkowo 30.01.02, 16:39 uwierz, jezeli mozesz swirowi wierzyc (ale my tu wszyscy tacy sami), drewnica i choroszcze jeszcze nie widzialy takich przypadkow jak tutaj u nas... tam to dopiero przedszkole... mnie bys tam nie znalazla, a to juz samo przez sie mowi, nie? nie/ eee. ni ni ni, e e eh aha albo acha?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Ludzie, ale tu jest wariatkowo IP: *.tkb.net.pl 30.01.02, 16:43 no tak !!! :)) toz zdazylam to juz wyzej napisac!!! a terozki trza wybrac kororek kaftanikow - ja proponujem fiulecik - we fiuletowem nam bydzie wsiem do twarzy !!! kolorek kaftaniczkow pasuje do kolorkow twarzyczek forumowiczow :)))) ewentualnie zielony moze byc!!! i z bialymi szaliczkami, co ronju ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: Ludzie, ale tu jest wariatkowo 30.01.02, 17:00 ja to bym chcial taki co by przez niego bylo wszystko widac, ale wtedy musi miec bardzo mocne paski, musza byc! co ty mowisz?!....ja cos powiedzialem!!! to ja chce paski...goralskie najlepsze.......//////#####@+++++++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Ludzie, ale tu jest wariatkowo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 17:04 Fioletowy kaftan!Absolutnie! W fiolecie wygladam fatalnie.A z reszta po co mi faftan ,przeciez ja jestem NORMALNA! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Ludzie, ale tu jest wariatkowo 30.01.02, 17:05 Gość portalu: samanta napisał(a): > aftan ,przeciez ja jestem > NORMALNA! już my wiemy kto jest normalny Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy to ja polecam Branice lub Lubliniec 30.01.02, 17:04 oba blisko Kluczborka w woj. opolskim skąd się wywodzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: to ja polecam Branice lub Lubliniec IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 17:05 a ja wam mowie,ze zaden szpital nie podejmie sie leczenia takich czubow! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy leczenia? 30.01.02, 17:09 Gość portalu: samanta napisał(a): > a ja wam mowie,ze zaden szpital nie podejmie sie leczenia takich czubow! my tam imprezować zamierzamy, przecież my nieuleczalni Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: to ja polecam 'watkowice'!!! 30.01.02, 17:12 a inni tutaj tak se chodza dookola nas i smieja! sie!!! mowia: ale wariaty! popatrz, my to z takimi nie mozemy sie zadawac bo co by porzadni ludzie powiedzieli? a u nas nawet terapete zamkneli... nigdzie go dzisiaj nie widac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: to ja polecam 'watkowice'!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 17:16 co by tradycji stalo sie zadosc to zapodaje co nastepuje:pielegniarz jest moj!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta czy beda przepustki na miasto? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 17:18 Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: czy ??? 30.01.02, 17:31 czy wam sie tez wydaje, ze to tutaj to tylko taka zabawa? przepustki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: to ja polecam 'watkowice'!!! IP: *.tkb.net.pl 30.01.02, 17:31 a moj konowal !!!! samcia, a po cholerem przepustki, jak masz sanitariusza??? a kaftaniczki fouletowe po to, by ciem luj mogl odnalezc i jak zluje - to nie bydziesz siem roznic od kaftaniczka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: to ja polecam 'watkowice'!!! 30.01.02, 17:42 ...........ide polozyc sie pod scianommmmmmmmm............ moze jakies prezenty znajdem dla koleznki................. o! choinke zapomnieli rozebrac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: to ja polecam 'watkowice'!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 18:12 ale ja muszem na miasto wychodzic!!!!!! Skad bede brala ziubera???? No,chyba ze beda odwiedziny i menel Lezio bedzie mi przynosil. Oxy,cos sie tak rozlozyl pod ta sciana? Zabije sie o te twoje osiem nog! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: to ja polecam 'watkowice'!!! IP: *.tkb.net.pl 30.01.02, 18:30 kolega oxy za bardzo siem tu rozwalil i zagrodzil drogem do mego konowala :(((( co to jezd, kolego oxy, a? halowpierdolu dzisiok nie dostal od dr miny!!!! i rozrabia, rejtan jeden !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: to ja polecam 'watkowice'!!! 30.01.02, 18:32 zobacz czorcie! ten oxy to wariat!pod choinka lezy i podkop robi! Mysli ze prezent wykopie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: to ja polecam 'watkowice'!!! IP: *.tkb.net.pl 30.01.02, 18:41 toz pewnie, ze waryjat!!! szpatulkom, debil jeden - jakby nie wiedzial, ze podkopy robi sie szczoteczkom do zebow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: to ja polecam 'watkowice'!!! 30.01.02, 18:38 CIIIIIIIICHOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! nie widzisz, ze spie? i ktos mi juz trzy nogi ukradl! z samanta w jednej celi...i co? dobrze, ze mi dzisiaj przepustki nie dali... NIE DALI!?!? SAMAAAAAAAAANTAAAAAAAA!!!!!!! oddaj moja przepustke!! .......mam dla ciebie prezencik....mam dla ciebie cosik...prezencik... czy ja juz sie obudzilem, czort? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: to ja polecam 'watkowice'!!! IP: *.tkb.net.pl 30.01.02, 18:46 ty jeszcze spisz????!!!! ale moze ze dwie godziny bedziesz wstaniety !!!!!!! upierdolic trza kilka nozek, z 10 zastrzykow halowpierdolu i bydziesz cacy oxik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: to ja polecam 'watkowice'!!! 30.01.02, 18:53 mmmmmmmmmmmmmmmxxxxxxxxxxxxxxxxxmmmmmmmmmmmmmmmm i love you czorcik.............................. ja chce byc cacy, ja bede cacy! ja bede cacy! ja bede cacy! ja bede cacy! ja bede cacy! upierdulcie mi wszystkie mozdzki, i mean, nozki, nozki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort a to la oxa IP: *.tkb.net.pl 30.01.02, 19:41 czorcia kolysanka dla oxa przed upierdoleniem nozek niech ox zasnie - niech ma sny jak swe oczeta jasne - za firanka swoich rzes niech sie szczescia sni sie kes gdy juz zasnie. w sen spowity niby w pnacz - radosnie spij pan, spij pan, panie oxik! niech ox lulnie - niech ma jemu mroki noc przytulne - niech zla mucha ani nic nie tknie jagod jego lic, gdy juz lulnie. dlonie juz na koldrze zlacz - radosnie lulaj mi pan, lulaj, panie oxik niech ox kimnie - niech rozgrzeja mu sie stopy zimne - niech nie wcisnie mu sie ziab pod okrycie cieple w glab, gdy juz kimnie. sen jak pacz z ust nocy sacz - radosnie kimaj mi pan, kimaj panie oxik. niech pan chrapnie - w kolorowe sny niech dusza drapnie - cialu zas w piernatach snu niechaj bedzie jak we mchu. gdy juz chrapnie czorcie - kolysanke koncz zalosna spij pan, spij pan, panie oksik. :))))) a nozki upierdolem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: a to la czorta 30.01.02, 20:02 toz to lepsze niz 'rabarbar'! przyda mi sie na dzisiaj....... doooobraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanoc..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: a to la czorta IP: *.tkb.net.pl 30.01.02, 20:13 cos ty, od szarlotki z rabarbarem ni ma nic lepszego, no - moze kolonotatnik :) a tak w ogole to dzieks za dobranoc!!!! mam multum roboty, same wydruki, ale ich jezd ogrom!!!! takze noc mnie nie straszna, ino pilnowac, by siem drukowalo, papieru dobawiac i juz! dziubal - zamykam - bury i podrukam chiba, czy co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: a to la czorta 30.01.02, 20:04 hej, hej!!!! jeszcze nie skonczylem!!! mialo na koncu byc tak.......)))))))))))))) )))))))))))))) (duzy usmiech z jednym zamknietym okiem, a ptem dwoma! O!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta o rany! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 21:43 oxyyyyyyyyyy???????????? Prezenciiiiiiiik????????? Masz zuberka dla mnieeeeeee????????? I zabierz te nogi wreszcie!!!!!! Wszedzie pelno twoich nog ,caaale stosy,kleby twoich nod! Chyba zwariuje w koncu! Odpowiedz Link Zgłoś